Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس شورای اسلامی شهر حنا با بیان اینکه جهاد کشاورزی با حذف واسطه ها به مدد و یاری کشاورزان بشتابد، گفت: مدیران و مسئولان مرتبط با تخصیص اعتبارات بخش کشاورزی این مبالغ را نظارت کنند تا به دست کشاورز برسد و دلال ها و واسطه ها مانع این کار نباشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از صاحب نیوز؛ داراب عزیزی روز پنجشنبه در جلسه شورای اداری سمیرم که در مدرسه شبانه روزی شهر کُمه مرکز بخش پادنای بزرگ سمیرم برگزار شده بود، اظهار کرد: اعتبارات ردیف های 10 و 12 ستاد مدیریت بحران استان اصفهان چهار سال است به شهرهای سمیرم، حنا، کمه و ونک تخصیص نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: شهر حنا ایستگاه آتش نشانی مناسبی ندارد و ساختمانی هم که برای این امر در نظر گرفته شده تنها بتن ریزی آن انجام شده و به دلیل نبود اعتبار بلاتکلیف مانده است.

وی همچنین به بحران شدید خشکسالی در شرق سمیرم به ویژه دشت حنا اشاره کرد و افزود: اختصاص لوله در زمانی که آبی برای کشت و کار وجود ندارد دردی از کشاورز درمان نمی کند.

وی از مسئولان خواست این اعتبارات را به سمتی ببرند که کشاورزی که هیچ درآمدی نداشته است دست کم بتواند زمین خود را شخم زده و با خرید بذر دیم اقدام به کاشت گونه های کم آب خواه و دیم کند.

عزیزی گفت: جهاد کشاورزی با حذف واسطه ها به مدد و یاری کشاورزان بشتابد.

فرماندار سمیرم نیز در ادامه از مدیران سازمان ها و نهادهای دولتی خواست پاسخگوی مکاتبه ها، پرسش ها و ابهام های اعضای شوراهای اسلامی شهر و روستا و دهیاران باشند.

محمد جعفرزاده گفت: همه اداره ها موظفند طبق قانون پاسخگوی نمایندگان محلی مردم در هر شهر و روستا که اعضای شوراهای اسلامی در هر منطقه هستند باشند.

وی خاطر نشان کرد: منتخبان در شوراها مرجع اصلی و قابل دسترسی مراجعه اهالی هر بخش، شهر و روستا هستند که باید برای رفع مشکلات همان محل اقدام و پیگیری کنند و ادارات نیز باید همکاری لازم را با آنان داشته باشند.

این مسئول ادامه داد: علاوه بر این موضوع تمام دستگاه های دولتی مکلف هستند طبق قانون، برنامه کاری سالانه خود را به شوراهای اسلامی در هر شهر، روستا و بخشی که هستند اعلام کنند.

جعفرزاده قهدریجانی در ادامه اشاره ای هم به اعتبارات جلسه کمیته برنامه ریزی شهرستان سمیرم داشت و یادآور شد: امسال نسبت به سال گذشته حدود 90 میلیارد ریال کاهش اعتبار داشته ایم اما سعی و تلاش شده این موضوع در بخش راه و شهرسازی جبران شود.

فرماندار سمیرم با تاکید بر شفافیت در کار و اقدام، افزود: اعتبار هر سازمان و مجموعه اداری را نیز به صورت مکتوب و مدون به شوراها و دهیاران اعلام خواهیم کرد تا هر اداره با دیدگاه عدالت محوری و نگاه به همه نقاط شهرستان کار و فعالیت خود را تقسیم بندی و اجرا کند.

این مسئول با بیان اینکه سمیرم دارای چهار بخش مرکزی، وردشت، دناکوه و پادنا است ادامه داد: تمام مسئولان به ویژه سازمان های خدماتی و مرتبط با بخش آب، خاک و کشاورزی تلاش کنند اداره آنها در هر بخش نمایندگی داشته باشد تا کار مردم تسهیل شده و از تردد آنان به مرکز شهرستان کاسته شود.

سید محمد موسوی، رییس شورای اسلامی روستای سادات آباد نیز از مدیریت جهاد کشاورزی سمیرم خواست سهمیه لوله بیشتری به کشاورزان بخش پادنای سفلی و دو روستای چهارراه و سادات آباد اختصاص دهند.

بازدید از طرح پمپاژ آب رودخانه ماربر به دشت کُمه و همچنین منطقه نمونه گردشگری بابازرنگ شهر کُمه مرکز بخش پادنای بزرگ سمیرم از برنامه های دیگر اعضای شورای اداری شهرستان سمیرم بود.

بر این اساس، پنج مدیر جدید از جمله، اداره های تأمین اجتماعی، راهداری و حمل و نقل جاده ای، آب و فاضلاب شهری و روستایی و منابع طبیعی و آبخیزداری نیز در این جلسه تکریم و معارفه شدند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۳۶۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان از رفع تداخل ۹۰۰پلاک کشاورزی در این استان طی دو سال اخیر خبر داد. - اخبار استانها -

سید عماد شاهرخی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در خرم‌آباد با اشاره به وجود 800هزار هکتار اراضی کشاورزی در لرستان، گفت: تولیدات کشاورزی در این استان به بیش از سه میلیون تن رسیده‌است.

او با بیان اینکه مساحت گلخانه‌های لرستان تا پیش از دولت سیزدهم 78هتکار بوده‌است، اضافه کرد: این میزان اکنون به بیش از 115هکتار رسیده‌است.

بازگشت 6هزار مترمربع از اراضی لرستان به چرخۀ تولید

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان اعلام کرد: تولید گندم این استان در ابتدای دولت سیزدهم 123هزار تن بود، اما این میزان به رشد چهاربرابری و حدود 530هزار تن در دو سال اخیر رسیده‌است.

شاهرخی با تأکید به اینکه پروژۀ رفع تداخلات کشاورزی از سال 1394 آغاز شده‌است، بیان کرد: 900پلاک از اراضی لرستان طی دو سال اخیر رفع تداخل شده‌است.

او با بیان اینکه حدود 45 میلیون قطعه جوجه‌ریزی در لرستان انجام شده‌است، مطرح کرد: این میزان 30درصد بیشتر از نیاز مصرف در این استان است.

شاهرخی با اعلام اینکه لرستان جزو سه استان برتر در ذخیره‌سازی مرغ است، خاطرنشان کرد: حدود1200تن از ابتدای فروردین تاکنون در این استان منجمد شده‌است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی لرستان با اشاره به افزایش 50درصدی تولید تخم‌مرغ در لرستان، اضافه کرد: برنامه داریم که این میزان را به 18هزار تن تا پایان 1404 برسانیم.

انتهای پیام/‌644/.

دیگر خبرها

  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • میدان عرضه دام در چهارمحال‌وبختیاری احداث می‌شود
  • قلع و قمع ۱۲ فقره تغییر کاربری غیرمجاز در آمل
  • توت فرنگی مازندران چشم انتظار صنایع تبدیلی/ کام شیرین واسطه ها
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • آغاز کشت گسترده سیب‌زمینی در اراضی کشاورزی
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • نصب تله‌های فرمونی جهت پایش آفات در شهرستان بن