Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-26@03:38:49 GMT

تکذیب تخریب مجسمه‌های فردوسی در مشهد

تاریخ انتشار: ۲۲ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۵۰۱۱۰

پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله علم‌الهدی، شایعه تخریب مجسمه‌های فردوسی و آثار شاهنامه در گوشه و کنار شهر مشهد به دستور امام جمعه مشهد را تکذیب کرد.

به گزارش فارس از مشهد به نقل از پایگاه اطلاع رسانی آیت‌الله علم‌الهدی، اخبار کذبی مبنی بر دستور آیت الله علم‌الهدی نسبت به‌ تخریب مجسمه‌های فردوسی و نبردهای رستم در پدیده شاندیز داده‌اند، در رسانه‌های مجازی منتشر شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این سال‌ها در لابلای شایعات و تخریب‌های علیه آیت‌الله علم‌الهدی اخبار بی‌پایه و اساس، مضحک و دروغی از این دست به‌طور پراکنده شنیده شده است، من جمله دستور آیت‌الله علم‌الهدی نسبت به‌تخریب مجسمه‌های فردوسی و آثار شاهنامه در گوشه و کنار شهر مشهد مانند دیوار آستان قدس یا سر درب دانشگاه یا اکنون در پدیده شاندیز یا در جایی شنیده شده که آیت‌الله علم‌الهدی دستور نسبت به‌ممنوعیت قلیان به‌نهادی داده یا در جایی دیگر دستوری از جانب وی برای تخریب مغازه یا ساخت ابنیه‌ای صادر شده است.

اساسا آیت‌الله علم‌الهدی به‌لحاظ مشی و سبک کاری هیچ ورودی در این مسائل نداشته و اصلا توجهی به‌ این موضوعات ندارد.

مردم شریف مشهد، مخاطبان فرهیخته و فعالان رسانه‌ای به‌خوبی واقف هستند که انتشار چنین مطالب سخیف و غیرقابل باور هدفی جز انحراف افکار عمومی از موضوعات معیشتی و سوءمدیریت‌ها ندارد.

از همه مخاطبان فهیم تقاضا می‌شود، اخبار و اطلاعات مربوط به‌آیت الله علم‌الهدی را از منبع رسمی و اصیل که سایت شخصی وی به‌آدرس Alamolhoda.com و صفحه‌های رسمی وی در فضای مجازی به‌شناسه alamolhoda_com@ دنبال کنند و اخبار مناسب به‌امام جمعه مشهد را بدون سند و مدرک باور نکنند.

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۰۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا زبان شکسپیر محو شد، اما سعدی نه؟ | زنجیره‌های پیوستگی زبان فارسی!

آفتاب‌‌نیوز :

شکیپیر، شاعری که گروهی او را اثرگذارترین نویسنده انگلیسی‌زبان می‌دانند و به احترامش چنین روزی، یعنی ۲۳آوریل را، به نامش زده‌اند.

می‌گویند او مردی پرکار بوده و علاوه بر سرودن شعر، نمایشنامه هم می‌نوشته و اگر در اجرای نمایشنامه‌هایش، نقشی هم خالی می‌مانده، خودش آن را بازی می‌کرده. اتللو، مکبث، هملت، شاه‌لیر و... حتما به گوش‌تان آشناست؛ این‌ها برترین نمایشنامه‌های اوست که به زبان‌های رنگارنگ ترجمه و در تالار‌های نمایش جهان بار‌ها و بار‌ها اجرا شده است.

این نابغه ادبیات حدود ۵۰۰ سال پیش زندگی می‌کرد و این موضوع بسیار روشن است که زمانه او با عصر مدرن ما کاملا متفاوت است. برخی نیز معتقدند او بیش از هزار و ۷۰۰ کلمه جدید و متفاوت به زبان انگلیسی اضافه کرده و همین موضوع باعث شده انگلیسی‌زبانان امروزی با واژگان جدید او که در طول این سال‌ها، از آن‌ها استفاده نشده، نتوانند ارتباط برقرار کنند و خلاصه این دو موضوع مهم و اساسی را، دلایل دشوار بودن نثر او می‌دانند.

اما مگر این اتفاق درباره شاعر بزرگی مثل فردوسی صدق نمی‌کند. فردوسی نه ۵۰۰ سال، که هزار سال پیش می‌زیسته و او هم در روز‌هایی که زبان عربی، در میان فارسی‌زبانان رسوخ کرده بود، واژگان فارسی ناب را در میان اشعارش به‌کار برد؛ واژگانی که در آن روزگار، در کوچه و بازار، چندان هم مرسوم نبود.

پاسخ، سعدی جان است!

شنبه‌ای که گذشت روز نثر فارسی و بزرگداشت سعدی بود و پاسخ سؤال ما، حتماً جناب سعدی است! و البته دیگر بزرگانی، چون حافظ و مولوی و جامی و نیما و سهراب و شاملو و...

شاید اتفاقی که در زبان فارسی افتاد و جناب شکسپیر بخت‌برگشته از آن محروم بود، حضور شاعران بزرگ در زبان فارسی است؛ نثر و نظم‌آفرینانی که واژگان شیرین زبان مادری را، که فردوسی و هم‌عصران او در آثارشان به‌کار برده‌اند، به‌گونه‌ای شیرین در آثار خود به‌کار بردند؛ آن‌قدر که حتی دل مردم کوچه و بازار را هم ربودند و ایرانیان، بعد از قرآن، یا روی طاقچه‌های‌شان، غزلیات حافظ داشتند یا بوستان و گلستان سعدی! به زبان دیگر، سخن‌سرایان فارسی‌زبان زنجیره‌هایی به هم متصل شده‌اند تا پیوستگی ما ایرانیان با زبان مادری و کهن‌مان قطع نشود و همچنان از نثر‌ها و نظم‌های گذشتگان‌مان لذت ببریم.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • ژست جمیله علم‌الهدی در مراسم دکترای افتخاری‌اش از پاکستان | تصویر
  • عجیب‌ترین مجسمه؛ بزبز قندی محجبه در شهر کتاب؟! | تصویر
  • زوج شاهنامه‌خوان بام ایران در شهر‌های ایران خوان خرد می‌گسترانند
  • عکسی از استایل متفاوت جمیله علم‌الهدی در پاکستان
  • جمیله علم‌الهدی، «بانوی اول ایران» در پاکستان! (+عکس)
  • جنجالی که نماینده مشهد درباره «بمب اتم» برپا کرد؛ کریمی قدوسی کیست؟
  • (تصاویر) جمیله علم‌الهدی، «بانوی اول ایران» در پاکستان!
  • حجت الاسلام علم الهدی: بشارت خداوند به استقامت کنندگان در راه حق
  • رونمایی از کتاب «به توان هایتک» در دانشگاه فردوسی مشهد
  • چرا زبان شکسپیر محو شد، اما سعدی نه؟ | زنجیره‌های پیوستگی زبان فارسی!