Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-03@16:06:49 GMT

ماه عسلی‌ها تقدیر شدند

تاریخ انتشار: ۲۳ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۵۰۹۱۸

ماه عسلی‌ها تقدیر شدند

مراسم تجلیل از عوامل ویژه برنامه «ماه عسل» عصر امروز باحضور جمعی از مدیران سیما و اهالی رسانه برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان: مراسم تجلیل از عوامل برنامه تلویزیونی «ماه عسل» با حضور رضا پور حسین قائم مقام معاون سیما، علی فروغی مدیر شبکه سه، ناصر کریمان مدیر گروه اجتماعی شبکه سه، اصغر جهانگیر رئیس سازمان زندان‌ها، سعید اوحدی رئیس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و همچنین احسان علیخانی و عوامل این ویژه برنامه مناسبتی، عصر امروز مورخ جمعه ۲۲ تیرماه در کنار جمعی از اهالی رسانه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در ابتدا گلچینی از برنامه‌های رمضان ۹۷ برای حضار به نمایش درآمد و پس از آن سعید اوحدی رئیس سازمان هنری شهرداری تهران ضمن خوش ِآمدگویی از مدیران، عوامل و مهمانان برنامه «ماه عسل» گفت: «ماه عسل» و احسان علیخانی هر دو به هم متصل هستند، در نظرسنجی که در صدا سیما صورت گرفت، «ماه عسل» پرمخاطب‌ترین برنامه معرفی شد و درواقع مردم از این برنامه تجلیل کردند و احسان علیخانی راضی به این تجلیل نبود. ما آمده‌ایم از برنامه‌ای تجلیل کنیم که موفق است و با ظریب نفود بسیار بالا و پویایی و استمراری که دارد به عنوان الگویی برای دیگر برنامه‌های تلویزیونی و اجتماعی صدا و سیما کشور است.

وی در ادامه بیان کرد: تولید این برنامه کار سنگینی است که شما ۱۲ سال برنامه‌ای را اجرا کنید که با موضوع اجتماعی باشد، اما ورود به مسائل اجتماعی بسیار سخت‌تر از آن است. ما امروز در کنارهم آمدیم که بدانیم راز موفقیت این برنامه چیست و چگونه الگو شده است.

علی فروغی مدیر شبکه سه سیما در ادامه صحبت‌های اوحدی رئیس سازمان هنری شهرداری تهران، بیان کرد: مهمترین نکته‌ای که در برنامه «ماه عسل» وجود دارد، و راز موفقیت این برنامه بعد از ۱۲ سال است، این است که مخاطبان ما همچنان مردم با برنامه‌ای تکراری مواجه نمی‌شوند و «ماه عسل» کاملا مردمی طراحی شده است تا یک برنامه دیدنی را در سالیانه شاهد باشیم. نکته جالب این است که «ماه عسل» برنامه‌ای با موضوع پرداختن به سوژه‌های مردمی، مهمانان آن مردم و حتی قهرمانان آن نیز مردم هستند.

وی ادامه داد: در این برنامه به موضوعات مختلف مردمی و خانواده می‌پردازد، اما دلیل دیگر موفقیت «ماه عسل» تهران گریزی است. باید بگویم که نزدیک به ۸۷ درصد مهمانان این برنامه غیر تهرانی هستند و حتی یک چهارم از مهمانان برای اولین بار بود که امسال به تهران آمده بودند.



مدیر شبکه سه سیما افزود: این خیلی مهم است که یک برنامه تلویزیونی در اوج قرار بگیرد، البته با این سبک و سیاق معتقد هستم اگر بقیه برنامه‌های تلویزیونی ما نیز از همین فرمول استفاده کنند، آن‌ها دسته از برنامه‌ها هم می‌توانند شرایط خوبی داشته باشند.

فروغی در پایان صحبت‌های خود با اشاره به حواشی برنامه «ماه عسل» در رمضان ۹۷، اظهار کرد: من به عنوان مدیر شبکه تحمل نمی‌کنم، بچه‌هایی که زحمت می‌کشند، برای آن‌ها اتفافی مانند احضار به قوه قضائیه رخ دهد. در همین برنامه عدد ۳۲ میلیاردی که برای زندانیان جمع آوری شد بسیار اتفاق خوبی را رقم زد، ما در برنامه ۲۰۱۸ نیز به دنبال راه اندازی کمپین آزادی زندانی‌ها بودیم، اما مثل برنامه «ماه عسل» موفق نبود. ما وقتی در رسانه قدم برای آزادی زندانیان جلو گذاشتیم، مردم هم کمک کردند که این اتفاق خیلی فوق العاده‌ای است.

رضا پورحسین قائم مقام معاون سیما در ادامه مراسم گفت: احسان علیخانی به تنهایی یک رسانه است و وظیفه رسانه‌ای انتقال پیام مردم را دارد. او به خوبی و به بهترین شکل ممکن این کار را انجام می‌دهد.

وی ادامه داد: برنامه «ماه عسل» موفق است، به عقیده من این برنامه‌ایست که از بازگشت به فطرت یاد می‌کند، سرگذشت‌هایی که در ماه رمضان مطرح می‌شود، کسانی هستند که با جرقه‌ای روشن، با هدایت خداوند و واسطه یک انسان به فطرت خود برگشتند. اظهار ندامت معمولا به معنای بازگشت به فطرت است، به همین دلیل خیلی از آن‌ها در شرایط عادی سرگذشت خود را برای دیگران نقل نمی‌کنند، اما با رضایت کامل این کار را برای مخاطبان «ماه عسل» انجام می‌دهند تا راهی را به سوری دیگران باز کنند.

قائم مقام معاون سیما ادامه داد: دلیل دیگر موفقیت برنامه تلویزیونی «ماه عسل» و گروه احسان علیخانی، تحقیق وپژوهشی بودن این برنامه است، ما برنامه‌های بسیاری در سازمان داریم، اما اینکه در طول سال زمینه یابی پژوهش کنیم، مسائل را ببینیم و در بین آن‌ها انتخاب کنیم کار ساده‌ای نیست. احسان علیخانی، گروهش و گروه اجتماعی شبکه سه این کار سخت را انجام می‌دهند و نتیجه این زحمت را مخاطبان در برنامه مشاهده می‌کنند.

پورحسین در پایان گفت: احسان علیخانی به کاری که انجام می‌دهد باور دارد و برنامه «ماه عسل» از معدود برنامه‌هایی است که همه اقشار مردم مخاطب ِآن هستند و خود را در قاب «ماه عسل» می‌بینند.

احسان علیخانی تهیه کننده و مجری برنامه «ماه عسل» به عنوان آخرین سخنران روی صحنه حاضر شد و ضمن تشکر از همه مدیران و مهمانان «ماه عسل» گفت: شما مهمانان برنامه، ستاره‌های واقعی قاب «ماه عسل» هستید. همچنین از همه همکارانم قدردانی می‌کنم و شرمنده خانواده‌های آن‌ها هستم.

وی با اشاره به صحبت‌های فروغی مدیر شبکه سه درخصوص موفقیت «ماه عسل» و تهران گریز بودن این برنامه تصریح کرد:جای مدیریت قبلی شبکه سه آقای پورمحمدی خالی است. او خیلی حق گردن من دارد. همیشه به من تاکید می‌کرد: «تو فکر می‌کنی مردم ایران فقط مردم منطقه یک و دو تهران هستند دنبال برنامه شیک می‌گردی.»، اما البته جذابیت بصری هم برای مخاطب مهم است و باید مدنظر گرفته شود.

تهیه کننده «ماه عسل» عنوان کرد: آقای اوحدی که سال‌ها رییس سازمان حج و زیارت بود، من به عنوان مستند ساز به سفر حج تمتع رفتم و برای من تجربه خیلی گران بهایی بود. شما در آن جمعیت افرادی را می‌بینید که از نقاط دور و محروم با فرهنگ آیین‌های مختلف کنار همدیگر جمع می‌شوند. ما امسال هم به کمک دوستانم توانستیم میزبان افراد بدون رسانه از نقاط مختلف کشور باشیم.

گفتنی است؛ در پایان مراسم از همه عوامل ویژه برنامه تلویزیونی «ماه عسل» تقدیر شد و مادر احسان علیخانی و برادرش در این مراسم حضور داشتند و علیخانی از زحمت و تلاش‌هایی که مادرش برای او داشته، تشکر کرد.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003XQF

منبع: فردا

کلیدواژه: مراسم تجلیل برنامه تلویزیونی ماه عسل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۰۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

به برنامه تحولی در شهر و روستاها نیاز داریم

فرماندار اصفهان گفت: نیاز به یک برنامه تحولی در شهر و روستاها داریم و معتقد هستم باید گفتمان مشارکت و گفتمان امیدآفرین را ترویج دهیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدعلی احمدی عصر امروز_ پنج‌شنبه سیزدهم اردیبهشت_ در جلسه همایش شورای اسلامی شهری و روستایی شهرستان اصفهان با عرض تبریک روز معلم و گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری و بیان اینکه در شرایط خاص تحول قرار داریم، اظهار کرد: اتفاقاتی همچون جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، شهادت سردار زاهدی و شهدای جبهه مقاومت، انتقام ملت ایران از رژیم صهیونیستی، قیام دانشجویان دنیا در دفاع از فلسطین رخ داده است که نتیجه پیام مقام معظم رهبری به جوانان اروپا و آمریکا است.

وی با اشاره به برگزاری باشکوه انتخابات در ایام اخیر افزود: از ابتدای سال ۱۴۰۲ نظاره‌گر تلاش تمام عیار دشمنان برای منصرف کردن مردم از شرکت در انتخابات بودیم که در این راه از ابزارهای رسانه‌ای مختلفی بهره گرفتند، با این وجود در بخش مرکزی شوراها و با مشارکت مردم توانستیم انتخابات را باشکوه‌تر از هرسال برگزار کنیم.

فرماندار اصفهان در خصوص افزایش مشارکت مردم در انتخابات عنوان کرد: با تمام نگرانی‌های که مردم به دلایل مختلف داشتند، شاهد افزایش مشارکت مردم در انتخابات نسبت به سال‌های گذشته بودیم و این مشارکت بسیار چشمگیر بوده است.

احمدی با اشاره به اینکه سال جاری، سال پایانی فعالیت و زمان ارائه کارنامه عملکردها است، ادامه داد: یکی از موضوعاتی که باید مراقب آن باشیم، این است که تلاش‌ها و زحمات مسئولان و فعالان شهر و روستاها مورد توجه قرار گیرد و اقدامات انجام شده در کنار مانع‌های موجود بیان شود و برای اقدامات انجام نشده نیز برنامه‌ریزی لازم صورت بگیرد.

وی با بیان اینکه باید ظرفیت‌های ایجاد شده در این چهار سال فعالیت شوراها ارائه شود و باید بررسی کنیم که چقدر توانستیم در شهر و روستاها ظرفیت‌هایی را ایجاد کنیم و چه برنامه‌هایی برای سال آینده داریم‌، خاطرنشان کرد: برنامه‌های پیش‌بینی شده برای یک‌سال آینده به غیر از برنامه جاری مانند جلسات اعضای شورا که به صورت مستمر برگزار می‌شود، باید بیان شود.

فرماندار اصفهان اضافه کرد: نیاز به یک برنامه تحولی در شهر و روستاها داریم و معتقد هستم تلاش باید بر این باشد که یک گفتمان دقیقی را خودمان به آن عمل کنیم و آن را ترویج دهیم که آن گفتمان، مشارکت است، باید گفتمان امیدآفرین را ترویج دهیم و به همدلی، اتحاد و مطالبه صحیح بپردازیم و تلاشمان بر این باشد که ظرفیت‌هایی ایجاد کنیم.

احمدی با بیان اینکه یکی از فعالیت اصلی شوراها، فعالیت فرهنگی با هدف جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی است، تاکید کرد: توجه به عمران، اقتصاد و دیگر مسائل شهری مهم است، اما باید به مسائل فرهنگی توجه ویژه‌تری داشته باشیم، از سال گذشته جلساتی با شورای روستاها داشتیم، اما نیاز به پیگیری مطالبه‌ها و مصوبه‌ها داریم‌.

وی با بیان اینکه حدود ۶۰ مصوبه در خصوص مسائل مختلف برای تمام مناطق تعیین و تصویب شده است، گفت: به طور قطع موضوعاتی که بررسی و پیگیری شده است، تمام خواسته و مطالبه مردم نیست، اما با توجه به ظرفیت‌ها و امکانات موجود در شوراها سعی کردیم موضوعات مختلفی را مورد بررسی قرار دهیم و در جهت رفع و بهبود آن‌ها گام برداریم.

کد خبر 750182

دیگر خبرها

  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • برگزاری ویژه برنامه سپاس معلم در زابل + تصاویر
  • «تهران ۲۰» به مطالبات مردم نزدیک‌تر می‌شود
  • به برنامه تحولی در شهر و روستاها نیاز داریم
  • تقدیر حماس از قطع کامل روابط کلمبیا با رژیم صهیونیستی
  • ۱۰ هنرمند فعال نمایش عروسکی تقدیر می‌شوند
  • کارکنان برق بخش آبپخش تقدیر شد
  • تساوی آلومینیوم و فولاد در اراک؛ شاگردان ویسی همچنان در لبه پرتگاه
  • تقدیر بانوان از نیروی انتظامی کردستان در راستای اجرای طرح نور
  • فرماندار کهگیلویه از حضور پرشور مردم در اجلاسیه شهدا تقدیر کرد