Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیمانه اقتصادی، هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان، همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کنیم.

به گزارش «تابناک اقتصادی»؛ این پیمانه تیتر‌هایی همچون چین در صدر کشور‌های صادرکننده کالا به ایران، کاهش قیمت نفت با ادامه صادرات نفت ایران و افزایش عرضه لیبیکاهش قیمت نفت با ادامه صادرات نفت ایران و افزایش عرضه لیبی، کاهش چشمگیر شاخص کل بورس در چهار روز کاری، دومین هفته رشد «تسه»ها در بازار اوراق مسکن، کاهش قیمت جهانی طلا، مازاد تجاری چین در مقابل آمریکا رکورد زد و فرمان کرباسیان برای مالیات واردات خودرو با ارز ۴۲۰۰ تومانی، دومین هفته رشد «تسه»ها در بازار اوراق مسکن، کاهش قیمت جهانی طلا، مازاد تجاری چین در مقابل آمریکا رکورد زد و فرمان کرباسیان برای مالیات واردات خودرو با ارز ۴۲۰۰ تومانی را در بر دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

واردات کالا کم شد/ چین در صدر کشور‌های صادرکننده کالا به ایران

براساس آمار مقدماتی گمرک در ۳ ماهه نخست سال جاری میزان واردات کشور در این مدت با کاهش ۳.۲۲ درصدی در وزن نسبت به سال گذشته به ۸.۳۷۱ هزار تن رسید و در این مدت با کاهش ۲.۷۶ درصدی در ارزش دلاری به رقم ۱۱.۲۵۳ میلیون دلار رسید. در آمار جدید گمرک ردیف ارزش دلاری نیز درج شده و بررسی‌ها نشان می‌دهد که میزان واردات نسبت به سال گذشته با کاهش ۱۳.۸۸ یورویی روبرو بوده است. در بین اقلام وارداتی طی سه ماهه نخست سال ۹۷ قطعات منفصله جهت تولید اتومبیل سواری ردیف ۸۷۰۳ بنزینی با حجم سیلندر cc۲۰۰۰ به ارزش ۵۴۱ میلیون دلار و سهم ارزشی ۴.۸۱ درصدی، ذرت دامی به ارزش ۴۳۶ میلیون دلار و سهم ارزشی ۳.۸۷ درصد و برنج به ارزش ۳۷۵ میلیون دلار و سهم ارزشی ۳.۳۳ درصدی جزء سه قلم کالای عمده وارداتی محسوب می‌شوند. به نقل از میزان، لازم به ذکر است که کشور‌های عمده طرف معامله به لحاظ ارزش در سه ماهه نخست سال به ترتیب، چین، امارات متحده عربی، جمهوری کره، آلمان و ترکیه بودند که در این بین چین با صادرات ۸۸۷ هزار تن کالا به ایران به ارزش ۲.۹۳۶ میلیون دلار در صدر کشور‌های ذکر شده قرار دارد.

مقایسه نرخ بیکاری در ایران و عربستان از تگاه IMF

صندوق بین‌المللی پول در جدیدترین گزارش خود آورده است: بیشترین نرخ بیکاری جوانان در منطقه متعلق به لیبی با نزدیک به ۵۰ درصد است و پس از این کشور، فلسطین، عراق، تونس و اردن قرار دارند. کمترین نرخ بیکاری متعلق به قطر است و بحرین در رده بعدی جای گرفته است. نرخ بیکاری جوانان در عربستان نیز بالای ۳۰ درصد است که یکی از بالاترین نرخ ها محسوب می شود. نرخ بیکاری جوانان در ایران حدود ۲۵ درصد است که جزو نرخ های متوسط در بین کشورهای منطقه محسوب می شود. به نوشته صندوق بین المللی پول، ایران در بین کشورهای منطقه دارای بالاترین میزان دسترسی به به نظام مالی است و جوانان بالای ۱۵ سال در ایران، بیش از هر کشور دیگری در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا دارای حساب بانکی هستند. پس از ایران نیز امارات، بحرین و عمان قرار دارند. از سوی دیگر کمترین دسترسی به نظام مالی نیز متعلق به کشورهای یمن، سومالی و افغانستان است. همچنین بیشترین استفاده از تسهیلات بانکی متعلق به ایران است و پس از ایران، امارات، بحرین و کویت قرار دارند. کمترین تقاضا برای وام نیز در سومالی، یمن و افغانستان به ثبت رسیده است. جزئیات بیشتر

کاهش قیمت نفت با ادامه صادرات نفت ایران و افزایش عرضه لیبی

روز گذشته، قیمت آتی نفت خام برنت نسبت به قیمت بسته شده در روز پنج شنبه، ۳۶ سنت کاهش یافت و ۷۴.۰۹ دلار در بازار معامله شد. همچنین، معاملۀ آتی نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با کاهش ۱۲ سنتی، بشکه ای ۷۰.۲۲ دلار صورت گرفت. دلایل کاهش قیمت نفت در این روز، از سرگیری فعالیت بنادر لیبی برای صادرات نفت، و احتمال ادامه صادرات نفت ایران علی رغم تحریم های آمریکا عنوان شده است که موجب کم شدن نگرانی ها نسبت به کمبود عرضه نفت گشته. همچنین گفته میشود که با بازگشایی این بنادر در لیبی، روزانه ۸۵۰ هزار بشکه نفت به بازار های جهانی بازخواهد گشت.

کاهش چشمگیر شاخص کل بورس در چهار روز کاری

بورس اوراق بهادار تهران هفته گذشته با کاهش چشمگیر شاخص کل مواجه شد. به طوریکه در طول چهار روز فعالیت بازار سرمایه، شاخص کل بورس، بیش از 2900 واحد کاهش یافت و در نهایت از کانال 112 واحد به میانه کانال 109 هزار واحد سقوط کرد. روندی که بیشتر، به دلیل تحت تاثیر قرار گرفتن معامله گران از افزایش عرضه معامله‌گران حقوقی و کمبود نقدینگی، کاهش بهای جهانی فلزات و همچنین اوج‌گیری فصل مجامع رقم خورد.

بازار اوراق مسکن؛ دومین هفته رشد «تسه»ها

روز پنج‌شنبه اوراق تسهیلات مسکن اسفند95 (تسه9512) با رشد 8/ 1 درصدی به قیمت 69 هزار و 299 تومان معامله شدند. از ابتدای تیر با رشد تدریجی تقاضا، قیمت اوراق تسهیلات مسکن از حبس بازه‌ای خارج شد و در میانگین ۶۷ هزار و ۸۵۴ تومان قرار گرفت. پیش‌تر از ابتدای فروردین با جهش قیمت مسکن و تقویت سمت عرضه اوراق، شاهد روند کم‌نوسان «تسه»ها در سطح ۶۰ تا ۶۶ هزار و ۹۰۰ تومان بودیم. اما با نزدیک شدن به فصل اوج تقاضای مسکن، روند نزولی «تسه»ها از ابتدای اردیبهشت (پس از ۶ ماه) متوقف شد. در شرایط کنونی با وجود رشد تدریجی تقاضا، احتیاط اوراق تسهیلات مسکن در عبور از سطح ۷۰ هزار تومانی را شاهد هستیم. با ورود نقدینگی به بازار مسکن، جهش قیمت مسکن تا ۴۵ درصد سالانه (۱۲ ماه منتهی به خرداد) عامل فشار بر تقاضای مصرفی مسکن شده است.

قیمت جهانی طلا کاهش یافت

روز جمعه در بازارهای جهانی هر اونس طلا با 4.55 دلار کاهش 1242.84 دلار فروخته شد. با تقویت ارزش دلار به علت کم شدن تنش‌های تجاری و کاهش تقاضا برای طلا به دنبال احتمال افزایش نرخ بهره در آمریکا، قیمت این فلز گران بها، روز جمعه به کمترین میزان در یک هفته گذشته رسید. افزایش ارزش دلار، طلا را برای مالکان دیگر ارزها گران تر می سازد و بالقوه بر تقاضا برای این فلز گران بها تاثیر می گذارد. به گفته تحلیلگران، «زمانی که ارزش دلار افزایش می یابد، ما شاهد کاهش طلا هستیم اما زمانی که ارزش دلار کاهش می یابد، قیمت طلا بهبود نمی یابد زیرا تقاضای کمی برای این فلز در حال حاضر وجود دارد.... افزایش نرخ بهره در آمریکا به معنای این است که نگهداری طلا هزینه بر می شود.»

 

مازاد تجاری چین در مقابل آمریکا رکورد زد

مازاد تجاری چین در مقابل آمریکا، در بحبوحه تنش های تجاری میان دو کشور، بار دیگر در ماه ژوئن رکورد زد. به نقل از رویترز، این رکورد ممکن است تنش تجاری میان چین و آمریکا را شدیدتر کند. پیش از آنکه آمریکا در هفته اول ماه ژوئیه بر کالاهای چینی تعرفه وضع کند، صادرکنندگان در انتقال کالاهای خود شتاب کردند. به گفته تحلیلگران، این عامل افزایش مازاد تجاری چین در مقابل آمریکاست و ممکن است در هفته های آینده این اتفاق تکرار نشود. طبق ارزیابی هایی که رویترز انجام داده است، مازاد تجاری چین در برابر آمریکا در ماه می 24.58 میلیارد دلار بود که در ماه ژوئن به 28.97 میلیارد دلار رسید. دولت دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا گفته که فهرستی از دویست میلیارد دلار کالای چینی تهیه کرده و در نظر دارد تعرفه ای 10 درصدی بر آنها وضع کند. مازاد تجاری چین عامل اصلی تنش تجاری میان واشنگتن و پکن است. ترامپ از چین خواسته است تا برای کاهش این مازاد تجاری تلاش کند. آمریکا برای مجازات پکن، هفته گذشته بر 34 میلیارد دلار از کالاهای چینی تعرفه بست. چین نیز در اقدامی مشابه به همین میزان از کالاهای آمریکایی تعرفه وضع کرد. 

فرمان کرباسیان برای مالیات واردات خودرو با ارز ۴۲۰۰ تومانی

مسعود کرباسیان وزیرامور اقتصادی و دارایی در یادداشتی در صفحه اینستاگرامی خود به سه فرمان برای دریافت مالیات از واردکنندگان خودرو با ارز ۴۲۰۰ تومانی و خریداران سکه اشاره کرد. او نوشت: دولت در راستای تامین منافع ملی، حرکت در مسیر توسعه و حفظ منافع شهروندان و کارآفرینان و با تکیه بر «قدرت حکمرانی» خود از منابع کشور پاسداری می‌کند. ریال به ریال از درآمدهای این سرزمین که با سختی، تلاش شبانه روزی و کار بی وقفه فعالان بخش خصوصی و شهروندان بدست آمده، نه سهم و نه حق گروهی خاص نیست بلکه باید عادلانه و برنامه‌ریزی شده صرف توسعه ملی شود. برهمین اساس سازمان امور مالیاتی پس از برگز اری جلسات کارشناسی، مکلف شده تا با دقت و حساسیت به بررسی وضعیت پرونده مالیاتی افراد یا شرکت هایی بپردازد که با ارز ۴۲۰۰ تومانی اقدام به واردات خودرو کرده‌اند. «اقداماتی که طی هفته جاری صورت خواهد گرفت»

مخالفت آمریکا با ماندن خودروسازان فرانسوی در ایران

آن طور که برونو له مایر، وزیر دارایی فرانسه به روزنامه فیگارو گفته، آمریکا درخواست فرانسه برای معافیت شرکت‌های این کشور از تحریم‌ها علیه ایران را رد کرده است. به گفته وی، فرانسه اخیرا پاسخ منفی استیو منوچین، وزیر خزانه‌داری آمریکا را درباره معافیت شرکت‌های فرانسوی از تحریم‌ها علیه ایران، دریافت کرده است. کمتر از دو ماه پیش بود که با اعلام دونالد ترامپ ریاست‌جمهوری آمریکا، این کشور از برجام خارج شد تا به تبع آن، تحریم‌های مرتبط با صنعت خودرو، از نیمه مردادماه امسال بازگردند. به فاصله کوتاهی از این ماجرا، پژوسیتروئن طی بیانیه‌ای اعلام کرد که تحت‌تاثیر خروج آمریکا از برجام و بازگشت تحریم‌ها، ایران را ترک خواهد کرد. هرچند در ادامه، رنو دیگر خودروساز فرانسوی اعلام کرد در ایران می‌ماند، با این حال خبر از کاهش سطح فعالیت خود (در ایران) داد.

در این شرایط، فرانسوی‌ها امیدوار بودند درخواست آنها برای معافیت از تحریم‌های آمریکا، مورد قبول واقع شده و بنابراین بتوانند به فعالیت خود در ایران ادامه دهند؛ با این حال طبق گفته وزیر دارایی فرانسه، دولت ترامپ با این درخواست مخالفت کرده است. ازآنجاکه هزینه‌های مادی و معنوی ماندن در ایران برای شرکت‌های خارجی (به دلیل بازگشت تحریم‌ها و سختگیری آمریکایی‌ها) بسیار بالا است، به‌نظر می‌رسد خودروسازان فرانسوی به‌ویژه پژوسیتروئن تا ۱۶ مرداد (آخرین مهلت در نظر گرفته شده برای خروج شرکت‌ها از ایران)،  با خودروسازی ایران وداع خواهند کرد. از آن سو رنو نیز حتی اگر طبق وعده‌ای که داده، در ایران بماند، قطعا نمی‌تواند روندی عادی را در تامین قطعات و تولید و نقل‌و‌انتقال پول داشته باشد و بنابراین ضمن به محاق رفتن قرارداد جدید این شرکت با ایدرو (سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران)، در تولید محصولات فعلی (خانواده تندر-۹۰) نیز با مشکلات و موانع بزرگی روبه‌رو خواهد شد. /دنیای اقتصاد

منبع: تابناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۵۰۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷

پیمانه اقتصادی تابناک هر روز بسته‌ای خبری از آخرین اخبار و تحولات مهم اقتصادی ایران و جهان ارائه می‌کند؛ پیمانه‌ای شامل تغییرات ۲۴ ساعت اخیر از بازار‌هایی همچون ارز، خودرو، طلا، انرژی و مسکن، که در کنار آن به واکنش‌ها و صحبت‌های اقتصادی مسئولان نیز پرداخته می‌شود.

رشد شاخص بورس در نخستین روز هفته

شاخص کل بورس تهران در پایان معاملات امروز (شنبه ۸ اردیبهشت) با یک هزار و ۲۲ واحد رشد در ارتفاع ۲ میلیون و ۳۰۴ هزار و ۹۷۹ واحد ایستاد. معامله‌گران امروز در بورس تهران بیش از ۷ میلیارد و ۵۵۰ میلیون سهم و اوراق مالی را به ارزش تقریبی ۴۹ هزار میلیارد ریال با انجام بیش از ۳۵۰ هزار معامله، دادوستد کردند. نماد «فملی» بیشترین اثر مثبت و نمادهای شپنا، شستا، وبملت، شتران، وغدیر و وتجارت بیشترین اثر منفی را بر شاخص بورس گذاشتند.

ورود صندوق ملی مسکن به بازار خرید سیمان از طریق بورس

رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن از ورود این صندوق به بازار خرید سیمان از طریق بورس در آینده نزدیک خبر داد. وی افزود: در ادامه حمایت‌های این صندوق از سازندگان مسکن، پس از اجرایی شدن خرید فولاد در سال گذشته، امسال خرید سیمان به منظور تزریق به پروژه‌های مسکن کشور در برنامه صندوق ملی مسکن قرار دارد. رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن، کاهش قیمت مصالح برای سازندگان با حذف واسطه‌ها و افزایش سرعت پیشرفت پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن را دستاوردهای مهم ورود این صندوق به عرصه خرید مصالح ساختمان‌سازی عنوان کرد و ادامه‌داد: علاوه بر این با خریدهایی که به صورت عمده با حجم بالا و به صورت نقد از طریق بورس انجام می‌شود، از تولیدکنندگان داخلی مصالح ساختمانی هم حمایت خواهد شد.

کاهش قیمت دلار در بازار ارز

تسنیم: قیمت دلار که هفته قبل در کانال 64 هزار تومان در نوسان بود امروز به کانال 61 هزار تومان بازگشته است. بازاری‌ها می‌گویند احتمال کاهش بیشتر قیمت‌ها وجود دارد و به همین دلیل هم الآن دیگر مردم و بازاری‌ها ریسک خرید را نمی‌پذیرند و ترجیح می‌دهند سرمایه خود را نقد نگه‌دارند تا در قیمت‌های پایین‌تر خرید انجام دهند.

فرزین عازم عربستان شد

رییس کل بانک مرکزی ایران به منظور شرکت در پنجاهمین سالگرد تأسیس بانک توسعه اسلامی، تهران را به مقصد ریاض پایتخت عربستان ترک کرد.

سکه عقب نشینی کرد

قیمت هر گرم طلا امروز (هشتم اردیبهشت ماه) در بازار طلای تهران با ۴۰ هزار تومان کاهش به سه میلیون و ۴۶۰ هزار تومان رسید و سکه طرح جدید نیز با کاهش ۹۰۰ هزار تومانی نسبت به روز کاری گذشته به ۴۱ میلیون و ۲۵۰ هزار تومان رسید.

ریزش طلای جهانی

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد. هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

رشد بهای طلای سیاه در بازار انرژی

قیمت نفت در هفته گذشته، تحت تاثیر مجموعه‌ای از عوامل شامل کاهش ذخایر نفت، خوش‌بینی به رشد اقتصاد آمریکا و تنش‌های ژئوپلیتیکی، رشد پیدا کرد. به گزارش ایسنا، بهای نفت برنت در معاملات روز جمعه، با ۴۹ سنت معادل ۰.۵۵ درصد افزایش، در ۸۹ دلار و ۵۰ سنت در هر بشکه بسته شد. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۲۸ سنت معادل ۰.۳۴ درصد افزایش، در ۸۳ دلار و ۸۵ سنت در هر بشکه بسته شد. با این حال، قیمت نفت با فروکش نسبی ریسک‌های ژئوپلیتیکی در خاورمیانه که باعث ضعیف شدن نرخ اضافی ریسک در قیمت‌ها شده، از اوجی که اوایل آوریل داشت، فاصله گرفته است.

ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور

ضیغمی معاون وزیر صمت در پاسخ به سوالی در ارتباط با ورود هیئت تجاری از کشور کره شمالی به ایران برای بازدید از این نمایشگاه گفت: این کشور نیز مانند سایر کشورها برای بازدید از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی به ایران آمده است. وی تصریح کرد: کشورهای دیگری که با ایران در حوزه‌های نفت همکاری می‌کنند، ظرفیت‌های دیگر ایران را نمی‌دانند و حتی بسیاری از کشورهای دوست و همسایه نیز به ظرفیت‌های صادراتی ایران آگاه نیستند که امیدواریم این نمایشگاه زمینه را برای شناخت ظرفیت‌های صادراتی ایران در بخش‌های دیگری به غیر پتروشیمی، نفت و فولاد بشناساند. رئیس سازمان توسعه تجارت ایران در پاسخ به سوالی در خصوص چگونگی نقل و انتقال پول با دیگر کشورها گفت: در روش‌های پولی و بانکی و شبه سوئیفت اتفاقات خوبی روی داده است و با نزدیک به 10 کشور تعاملات مستقیم مالی و از طریق ارزهای ملی انجام می‌دهیم اما به دلیل محرمانگی درباره آنها تبلیغات نمی‌کنیم. /تسنیم

کاهش حجم کل بازار ارزهای دیجیتال

مجموع ارزش بازار جهانی ارزهای دیجیتال در حال حاضر ۲.۳۳ تریلیون دلار برآورد می‌شود که این رقم نسبت به روز قبل  ۱.۸۳ درصد کمتر شده است. در حال حاضر ۵۳.۳۶ درصد کل بازار ارزهای دیجیتال در اختیار بیت‌کوین است که ۰.۱۵ درصد کاهش روزانه را ثبت کرده است. حجم کل بازار ارزهای دیجیتال در ۲۴ ساعت گذشته ۶۴.۷۳ میلیارد دلار است که ۱۸.۹۶ درصد کاهش داشته است. حجم کل در امور مالی غیر متمرکز در حال حاضر ۵.۳۷ میلیارد دلار است که  ۸.۳۰ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال  بوده و حجم تمام سکه‌های پایدار اکنون ۶۰.۱۹ میلیارد دلار است که ۹۲.۹۹ درصد از کل حجم ۲۴ ساعته بازار ارزهای دیجیتال را تشکیل می‌دهد.

توجه بانک مرکزی ترکیه به ریسک‌های تورمی

بانک مرکزی ترکیه (CBRT) اعلام کرد که نرخ بهره را پس از افزایش در ماه گذشته بدون تغییر در ۵۰ درصد نگه می‌دارد. کمیته سیاست پولی استدلال کرد که به دلیل تاخیر بین افزایش نرخ‌ها و تاثیر آن بر تورم، توقف در انقباض الزامی است. بانک افزود که «به شدت به ریسک‌های تورمی توجه می‌کند». بانک ترکیه گفت: تا زمانی که شاهد کاهش قابل توجه و پایدار در روند زیربنایی تورم ماهانه نباشد و تا زمانی که انتظارات تورمی به محدوده پیش‌بینی شده باز نگردد، موضع پولی فشرده خود را حفظ خواهد کرد.

وزیر کار: باید هر روز بهتر از روز گذشته باشیم وزیر کار گفت: مقام معظم رهبری امسال به منظور ایجاد استقلال، شعار سال را جهش تولید با مشارکت مردم انتخاب کردند. گرچه مخاطب شعار ایشان آحاد مختلف جامعه مانند مدیران، فرهنگیان و کارفرمایان هستند، اما مخاطب اصلی، جامعه کار و تولید است. مرتضوی تاکید کرد: کشور‌هایی که به استقلال برسند در تمام مولفه‌های حاکم و رایج بر مدیریت کلان جهان اثرگذار هستند. بعضی از کشور‌ها دارای استقلال سیاسی و برخی دارای وابستگی سیاسی هستند. برخی‌ها استقلال اقتصادی و برخی وابستگی اقتصادی دارند. وزیر رفاه گفت: اثرگذاری استقلال سیاسی برای هر قومی زمانی در جهان موثرتر خواهد بود که توام با استقلال اقتصادی باشد. در دهه گذشته رهبر انقلاب به موضوع استقلال اقتصادی به مبحث رشد و جهش تولید و اقتصاد مقاومتی پرداخته‌اند. امسال نیز بر جهش تولید نیز تاکید کردند و در ملاقاتی که به مناسبت روز کارگر با ایشان داشتیم فرمودند که جهش از رشد متفاوت است. جهش یعنی چند گام بلند برداشتن و سیر صعودی سپری کردن. وی افزود: ما در اجرای فرمان رهبر انقلاب باید به این موضوع توجه کنیم. اکنون استقلال سیاسی کشور ما در کره زمین زبانزد است. استقلال فرهنگی ما بی‌نظیر است و در حوزه استقلال اقتصادی هم گام‌های بلندی برداشته‌ایم، زیرا این کشور ۴۰ سال با تحریم‌ها مواجه بوده است. اما اکنون در بخش‌های مختلف حوزه نرم‌افزار و سخت افزار ما پیشرفت‌های بسیار وسیعی را داشته‌ایم. وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: البته این پیشرفت‌ها کفایت نمی‌کند و باید هر روز بهتر از روز گذشته باشیم. /صداوسیما   افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷

قیمت خودروهای ایرانی امروز با نوسان به‌روز شد. به گونه ای که قیمت تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۲ به ۹۵۵ میلیون تومان رسیده است که طی یک روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است. قیمت تارا اتوماتیک V۲ مدل ۱۴۰۳ ۹۸۵میلیارد تومان شده است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است. قیمت تارا دنده ای V۱ مدل ۱۴۰۲ نیز ۷۹۵ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون تومان کاهش پیدا کرده است. قیمت تارا دنده ای V۱ پلاس ۶ سرعته مدل ۱۴۰۲ نیز ۸۳۵ میلیون تومان است که طی یک روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا کرده است. قیمت رانا پلاس پانوراما ارتقا یافته مدل ۱۴۰۲ نیز ۶۹۰ میلیون تومان شده است که ۱۰ میلیون کاهش پیدا کرده است. قیمت پژو ۲۰۷ پانوراما دنده ای ارتقا یافته مدل ۱۴۰۳ نیز ۸۷۰ میلیون تومان است که نسبت به روز گذشته ۵ میلیون کاهش پیدا شده است. /اقتصاد آنلاین

 

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی اقتصاددانان از آینده قیمت دلار
  • پیش‌بینی جدید درباره قیمت دلار / خریداران ارز بخوانند
  • واکنش کاربران شبکه‌های اجتماعی به کاهش قیمت دلار در روز‌های اخیر
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد
  • بایدن هم مثل ترامپ عربستان را قربانی می‌کند؟
  • قیمت روز ارزهای مبادله‌ای / دلار کاهشی شد
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • کاهش قیمت دلار و سکه در بازار تهران/ ارتباط شبه سوئیفت با ۱۰ کشور/ افت قیمت تارا، رانا و پژو ۲۰۷
  • پیش‌بینی قیمت طلا/ نگاه سرمایه‌گذاران به فلز زرد