Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان فضایی ایران اعلام کرد که در راستای اهداف و وظایف خود و براساس نیازهای اساسی کشور، ۵ حوزه خدمات شهری، مدیریت بحران، محیط زیست، هواشناسی و کشاورزی را در اولویت برنامه های خود جهت توسعه کسب وکارهای فضاپایه قرار داده است.

علی طاهرزاده، مسئول کارگروه توسعه کسب وکارهای فضاپایه سازمان فضایی در حوزه خدمات شهری، در این باره توضیح داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اهمیت افزایش کیفیت و سرعت ارائه سرویس های مختلف به شهروندان گفت: امروزه افزایش کیفیت و سرعت در ارائه سرویسهای مختلف به شهروندان از اولویت های مهم و اساسی مدیران در راستای حل معضلات شهری است. از طرفی با پیشرفت فناوری، زیرساخت های ارتباطی و اطلاعاتی توسعه چشمگیری داشته و در هر لحظه حجم بسیار زیادی از اطلاعات تولید می شود و سیستم های پردازشگر هوشمند با انجام تحلیل های ساده و پیچیده گوناگون تلاش می کنند تا شاخص های کیفیت زندگی را برای افراد جامعه بالاتر ببرند.

طاهرزاده ایجاد شهرهای هوشمند را رویکردی جهانی دانست و افزود: چندین دهه است که شهرهای هوشمند با هدف توسعه ارتباطات و خدمات شهری، کاهش حمل و نقل فیزیکی و ترافیکی، کاهش آلودگی هوا، افزایش کیفیت محیط زیست شهری، افزایش شاخص های سلامت، مدیریت هوشمند پسماند، توسعه پایدار شهری، آموزش هوشمند، اقتصاد هوشمند شهری و شهروند هوشمند و در نهایت حاکیمت هوشمند در جهان در حال ایجاد و پیاده سازی است.

به گفته مسئول کارگروه توسعه کسب و کارهای فضاپایه در حوزه خدمات شهری، وجود زیرساخت های زمینی و فضایی در حوزه های اطلاعاتی، ارتباطی و ناوبری سه رکن اصلی در استقرار و ایجاد سرویس های پیشرفته در عصر حاضر هستند.

طاهرزاده با تاکید بر اهمیت توسعه کسب وکارهای فضاپایه در کل زنجیره ارزش فضایی کشور گفت: در همین راستا سازمان فضایی ایران به منظور استفاده از ظرفیت های موجود و با هدف ایجاد و ارائه سرویس های عام المنفعه در کشور، توسعه زیست بوم جهت ایجاد کسب وکارهای فضاپایه در بخش خدمات شهری را در برنامه کاری خود قرار داده است.

وی ادامه داد: شناسایی ظرفیت بالفعل داده های مکانی و ماهواره ای در کشور و ایجاد زمینه های مناسب جهت ایجاد پایگاه های داده مکانی و اطلاعاتی شهری و برقراری ارتباط بین پایگاه های داده ای از یکسو و ایجاد دسترسی برای کاربران مختلف جهت استفاده و ارائه سرویس های خصوصی و عمومی در شهر از سوی دیگر، اصلی ترین رویکرد سازمان فضایی در توسعه کسب و کارهای نوین حوزه خدمات شهری است.

طاهرزاده هماهنگی بخش های تخصصی، اجرایی، تحقیقاتی و قانون گذار را لازمه ارائه یک سرویس موفق و موثر و مستمر در سطح شهر دانست و بیان داشت: ایجاد ادبیات مشترک بین دست اندرکاران مختلف در این حوزه از مهمترین پیش نیازهای موفقیت در این مسیر است.

کد خبر 4346480 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: خدمات شهری سازمان فضایی ایران کسب و کار نوآوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری محمد جواد آذری جهرمی فناوری فضایی امنیت اطلاعات فناوری نانو تلفن همراه شرکت دانش بنیان گوشی هوشمند گوگل دانشگاه صنعتی امیرکبیر حسگر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۳۲۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح این منطقه خبر داد و گفت: تمام پلاک‌ها حاوی کیوآرکد ( QR) است که حاوی اطلاعات آدرس کامل، تعداد طبقات، کد پستی هر واحد و پلاک شهرداری است.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به کارایی و مزایای پلاک‌های آبی هوشمند اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین ابزارها برای تحقق هدف دستیابی به شهر هوشمند ایجاد ارتباط بین سازمان‌های مختلف و توسعه و سهولت در خدمات‌رسانی به شهروندان است که پلاک آبی هوشمند زیرساخت خوبی برای اطلاع‌رسانی و به‌روزرسانی در زمینه ملک شهروندی و خدمت‌رسانی‌های پیرامونی است‌.

وی افزود: از طریق این پلاک‌ها امکان اتصال به شبکه‌های اجتماعی به‌منظور ارائه خدمات مختلف و به‌روزرسانی بانک اطلاعات املاک شهرداری فراهم می‌شود.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه تعداد کل پلاک‌های این منطقه بالغ بر ۵۰ هزار عدد است، گفت: تا کنون ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح منطقه ۷ از جمله در شمال بزرگراه چمران و نیمی از منطقه جنوب چمران نصب شده است.

سلطان‌آقایی خاطرنشان کرد: تمام پلاک‌ها حاوی کیوآر ( QR) کد است که حاوی اطلاعات آدرس کامل، تعداد طبقات، کد پستی هر واحد و پلاک شهرداری است و در آینده نیز مجهز به شماره اشتراک آب ،برق و گاز نیز می‌شود.

وی ادامه داد: در الگوی جدید، پلاک منازل با استفاده از نقشه‌های مکان‌مند موجود در شهرداری و داده‌های شرکت پست همسان‌سازی و سپس راستی‌آزمایی شده است، البته پلاک‌های آبی رنگ دارای بارکد هوشمند طراحی شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: نصب پلاک‌های آبی هوشمند در این منطقه از دی سال گذشته آغاز شده و تا پایان خرداد ۱۴۰۳ به اتمام می‌رسد.

وی تصریح کرد: برای این طرح که در کل شهر اصفهان در حال اجراست، معاونت برنامه‌ریزی و سازمان زیباسازی در معاونت خدمات شهری شهرداری اصفهان دخیل هستند.

کد خبر 748337

دیگر خبرها

  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • شورای شهر تأثیر مثبتی بر توسعه حقوق شهروندی دارد
  • کسب‌وکارهای دانش‌بنیان را نباید تعطیل کرد، باید به جریان‌های انقلابی، بسیج دانشجویی و مانند آن‌ها فرصت رقابت داد
  • واکنش معاون علمی به واگذاری سهام برخی کسب و کارهای دیجیتال
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • ساخت ۱۷ بوستان جدید در شهر قم
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • مقابله فناورانه با چالش‌های استارت‌آپی/ کسب‌وکارهای نو در رشته‌های روانشناسی و مامایی ایجاد شد