Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-01@05:51:03 GMT

مدیریت برد – برد ، نیاز امروز ما!

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۶۸۵۲۶

مدیریت برد – برد ، نیاز امروز ما!

پایگاه خبری جماران: بنا به تحقیق و گفته زیست‌شناسان در میان کوسه ماهی‌ها، روشِ «برنده – بازنده» حاکمیت دارد. برای این که یک کوسه ماهی برنده شود،‌ باید دیگری بازنده باشد و این اصل و روش، بدون هیچ تمایز و تفاوتی در میان آنها حاکمیت دارد. در قاموس یک کوسه‌ ماهی، هر نوع ماهی دیگر، دشمن و یک وعدة غذایی بالقوه به شمار می‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر اندکی دقت کنیم، می‌بینیم در کشور ما بعضی مدیریت‌ها درچند سال اخیر ، به همین مدیریت از نوع کوسه ماهی ها بیشتر شبیه ونزدیک شده است؛  با کمال تاسف گاهی مشاهده  می‌شود بعضی افراد برای رسیدن به مقام‌های عالی، رقبای سیاسی خود را زیر پا ولگد له کرده و به آنها هتک حرمت می کنند؛ در رقابت‌های انتخاباتی، برخی افراد به همدیگر حمله ور می‌شوند و همدیگر را زیر سؤال های بنی اسرائیلی می‌برند، برای یکدیگر پرونده سازی می کنند، مخالفان جناحی خود را به ارتباط با سرویس های اطلاعاتی آمریکا ، انگلیس  و اسرائیل متهم می سازند و به عبارت روشن تر رقابت و مدیریت از نوع (بازنده – برنده) را از خود بروز می‌دهند و هیچ فرصتی به رقیب سیاسی خود نمی‌دهند.  بعد هم وقتی به قدرت می رسند به محدوده ی مسئولیت های خود قانع نمی شوند ،تلاش و تکاپو دارند تا بر حیطه  ی سایر قوا نیز سیطره داشته باشند. نقاط قوت ها را  به خود نسبت می دهند و نقاط ضعف ها ، سوء مدیریت ها و عدم تدبیرها را با فرا فکنی آشکار به حساب دیگران می گذارند. این نوع مدیریت‌ها را مدیریت کوسه‌ ماهی‌ها می‌نامندکه متاسفانه در هشت سال حاکمیت جریان انحرافی  ظهور جدی پیدا کرد  و به اوج رسید. البته اگر چه در نظام اسلامی  ما این نوع مدیریت ها غیر اصیل است  ،  همانند کف روی دریا زایل شدنی بوده است، اما همین موقتی بودنش هم  آسیب های فراوانی  برپیکره  آن وارد ساخته و  نظام اسلامی را به ناتوانی و نا کار آمدی  گرفتار ومتهم ساخته است.

نوع دیگر ، مدیریت از نوع مدیریت دلفین‌هاست. دلفین‌ها پستاندارانِ  آبزی، بزرگ و حیوانِ  بازی‌گوش و دارای روحیة همکاری هستند و ارتباط و مدیریت در میان آنها به شیوة «برنده – برنده» یا به تعبیری « برد – برد » است.

آنها دوست دارند همه چیز را با همدیگر تقسیم کنند. در شرایط دشوار، در کنار هم و برای هم  هستند و همدیگر را یاری می‌کنند. اگر یک دلفین زخمی شد، چند تای آنها جمع‌ می‌شوند و او را همراهی می‌کنند؛ تا از گروه عقب نماند و خود را به جمع دلفین‌ها برساند.

 بنا به تحقیق زیست شناسان، روحیة همکاری و شیوه «برد – برد» در میان دلفین‌ها به قدری قوی است که حتی در موارد متعددی موجب نجات جان انسان‌ها نیز شده است و تعداد زیادی از انسان‌ها که در حال غرق شدن بودند، توسط دلفین‌ها نجات یافتند.

ای کاش برخی از مدیران و زیر مجموعه‌‌های آنان  یک بار هم شده  در روحیة انعطاف‌پذیری، همزیستی، همکاری و همراهی مسالمت آمیز دلفین‌ها تأمل کنند و در ادارات، سازمان‌ها، نهادها، مدارس و دانشگاه‌ها ، این ویژگی‌های بسیار مثبت دنیای حیوانات را که مورد تأکید پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم و ائمه معصومین علیهم السلام نیز بوده، در میان زیر مجموعه های خود گسترش دهند؛ در احادیثی از آن بزرگان  داریم که می فرمایند:  بعضی از خصوصیات مثبت را از حیوانات یاد بگیریم؛ مثلا : نجابت را از اسب ، وفا را از سگ، غیرت را از خروس ، تلاش و کوشش و سحر خیزی را از کلاغ و مورچه.

اغلب ما انسان‌ها نا خودآگاه به مدیریت از نوع کوسه‌ماهی‌ها که به عبارتی پرتوی از  همان «نفس اماره» و رذائل اخلاقی است گرفتار هستیم؛ امّا با تأمل، تلاش و ریاضت اخلاقی می‌توانیم آن را به مدیریت مثبت و پرنشاط دلفین‌‌ها و فضائل اخلاقی تغییر شکل وماهیت بدهیم و بدین ترتیب منشأ رشد و تعالی و بالندگی در عرصه‌های گوناگون مدیریتی شویم. 

با توجه به این که  هم اکنون در شرایط ویژه و دشواری هستیم و آمریکا و اسرائیل به خیال خود می خواهند  صدور نفتمان را به صفر برسانند، بیش از پیش   به اعمال سیاست «برد- برد» در میان گروه ها و جناح های داخل نظام  نیاز داریم ، لازم است آن را جدی بگیریم.  البته این مهم در صورتی امکان پذیر خواهد بود که به آدم های فرصت طلب ، افراطی ، بی ریشه ، متحجر ، تنگ نظر و جاهل میدان داده نشود و به جای آن  انسان های اصیل ، ریشه دار ، عاقل ، متدین ،  واقعا انقلابی و دارای شرح صدر وارد گود گردند ؛ چون سیاست و مدیریت برد- برد تنها در میان این افراد می تواند مفهوم و مصداق داشته باشد و عملی شود. 

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 انتخابات رژیم صهیونیستی مدیریت جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۸۵۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود

دستیار ویژه رئیس جمهور با تحسین الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی گفت: تحقق این الگو زمانی رخ می‌دهد که دولت اسلامی شکل بگیرد و کارگزار و شیوه اداره آن اسلامی و مردم در آن تصمیم‌گیر باشند و باید در تمام شهرهای استان و کشور اجرا شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان، سیداحمد عبودتیان امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در آئین رونمایی از الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان، اظهار کرد: امروز مدیریت شهری رفسنجان در ادامه اراده خداوند برای خلقت انسان و تعیین جانشینی خدا روی زمین، جمعی از نوجوانان را مسئول کرده است تا اختیار بیشتری به آن‌ها بدهد و ثابت کند آرمان جمهوری اسلامی تحقق وعده الهی و هدف خلقت انسان است.

وی اقدام شهرداری و شورای شهر رفسنجان را در راستای فطرت انسان توصیف کرد و افزود: آرمان‌های انقلاب اسلامی آرمان‌های بشری است؛ در جنگ اتفاق بزرگی رخ داد و کل دنیا علیه ما جمع شد تا ما نباشیم اما امام (ره) تهدید را به فرصت تبدیل کرد و وعده داد که کاری می‌کند تا قدرت برتر نظامی دنیا شویم و این امر محقق شد.

دستیار رئیس جمهور در امر مردمی‌سازی دولت با اشاره به وعده صادق جمهوری اسلامی، تصریح کرد: آن روز ما سیم خاردار هم نداشتیم و اولین مایحتاج خود را باید از سایر کشورها می‌گرفتیم و به ما نمی‌دادند، اما امروز به تولید موشک و پهباد روی آورده‌ایم و این افتخاری برای جمهوری اسلامی است.

وی با بیان اینکه راه‌اندازی داعش در منطقه یکی دیگر از اقدامات ضد اسلامی برای جمع کردن تفکر اسلام بود که با تدبیر مقام معظم رهبری و ورود حاج قاسم به میدان و حضور لشکریان دفاع از حرم مسیحی و مسلمانان شیعه و سنی متوقف شد، گفت: یک روزی می‌خواستند ما نباشیم، اما اکنون ما سردمدار فرهنگی منطقه هستیم.

عبودتیان توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری را موجب تبدیل تهدید به فرصت دانست و افزود: قرار بود دهه هشتادی‌ها نسل برانداز شوند، اما امروز دهه هشتادی‌ها نسل پیشران شده‌اند؛ لذا اگر براساس دستور خدا و الگوی امام و اسلام عمل کنیم، می‌توانیم به عنوان خلیفه و جانشین خدا روی زمین مسیر رشد را به خوبی طی کنیم.

وی در ادامه شکل‌گیری الگوی حکمرانی و مدیریت مشارکتی شهرداری رفسنجان را تبریک گفت و افزود: این طرح جوان محور و نوجوان محور و شگفتی‌ساز است و توجه به حضور بانوان و استفاده از تجربه بزرگترها و قرار دادن آن‌ها در رأس حلقه اصلی و محله محوری و مسجدمحوری را می‌توان از امتیازات آن برشمرد.

دستیار رئیس جمهور ادامه داد: تحقق این الگو زمانی رخ می‌دهد که دولت اسلامی شکل بگیرد و کارگزار و شیوه اداره آن اسلامی و مردم در آن تصمیم‌گیر باشند و این الگو را که در جهت مسیر انبیای الهی است، امروز در بخشی از اداره شهر پیاده می‌کنیم و باید در تمام شهرهای استان و کشور اجرا شود.

کد خبر 748908

دیگر خبرها

  • همکاری دلفین‌ها با ماهیگیران + فیلم
  • ارتقا دانشی و عملیاتی در حوزه اخلاق نیاز جامعه امروز است
  • وحدت و برادری نیاز مهم امروز کشور است
  • (ویدئو) تصاویر حیرت‌انگیز از لحظه تولد بچه دلفین
  • فال حافظ امروز سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ با معنی و تفسیر
  • امروز چهلم بهار است؛ جشنی که از یاد رفته!
  • الگوی حکمرانی مردمی و مدیریت مشارکتی در تمام شهرها اجرا شود
  • تحلیل‌گر صهیونیست: السنوار در مدیریت جنگ بر ما برتری دارد
  • ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی ضروری است
  • قیمت گوشی سامسونگ a۵۴ امروز (۹ اردیبهشت) + مشخصات و دوربین galaxy a۵۴ Samsung