Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@04:16:17 GMT

درمان نوزادان مبتلا به زردی با فیبرنوری

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۶۹۵۸۸

درمان نوزادان مبتلا به زردی با فیبرنوری

محققان موفق به توسعه یکپارچه نورانی جدید شده‌اند که می‌تواند برای تولید لباس‌خواب نوزاد استفاده شود و کودکان مبتلا به زردی را در نور احاطه کند.

خبرگزاری تسنیم: محققان موفق به توسعه یکپارچه نورانی جدید شده‌اند که می‌تواند برای تولید لباس‌خواب نوزاد استفاده شود و کودکان مبتلا به زردی را در نور احاطه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر آزمایشگاه علوم و تکنولوژی مواد فدرال سوئیس موفق به طراحی لباس خواب‌های نورانی شده که با فیبر‌های نوری بافته‌شده و جایگزینی برای درمان‌های موسوم به زردی است؛ در نتیجه کودکانی که از این طریق تحت درمان قرار می‌گیرند، نیازی به ماسک ندارند و در آغوش والدینشان مراحل درمان را طی می‌کنند.

محققان این آزمایشگاه به‌منظور درمان نوزادان مبتلابه زردی موفق به ساخت آزمایشگاهی با عنوان منسوجات و غشا‌های زیست تقلید EMPA شدند که هدف این آزمایشگاه تولید و توسعه مواد و سیستم‌ها برای محافظت و مطلوب‌سازی بدن انسان است.

در این آزمایشگاه تمرکز و پروژه‌ای بر روی تحلیل عکس‌العمل‌های پوست انسان نسبت به مواد و همچنین بهینه‌سازی حفاظت و ارگونومی سیستم‌ها وجود دارد.

قسمت مدل‌های پوستی EMPA این آزمایشگاه جایگزینی برای آزمایش بر روی پوست انسان است؛ یعنی با مدل‌سازی پوست از روی پوست انسان، آزمایش‌های مربوط را روی نمونه‌های ساخته‌شده انجام می‌دهند.

طبق گفته EMPA چیزی که می‌تواند کودکان را از آنکوباتور‌ها ترخیص کند، بافتی نرم و لطیف همراه با نقاط نوری آبی‌رنگ است که درمان ایمن‌تر را مقدور می‌سازد.

کودکانی که بعد از تولد از بیماری زردی رنج می‌برند، اغلب با تابش امواج با طول‌موج کوتاه بهبود می‌یابند؛ بنابراین باید در آنکاباتور نگهداری شوند و برای جلوگیری از آسیب دیدن چشم آنها، ماسکی بر روی چشمانشان قرار می‌دهند.

زردی نوزاد یک پدیده شایع است، زیرا متابولیسم نوزادان معمولاً در چند روز اول پس از تولد به‌اندازه کافی مقاوم نیست؛ امروزه پرتو درمانی به موقع در آنکاباتور، می‌تواند مشکلات ناشی از زردی را برطرف کند.

در حال حاضر آزمایشگاه علوم و تکنولوژی مواد فدرال سوئیس EMPA لباس خواب‌های نورانی تولید می‌کند که با فیبر‌های نوری بافته‌شده و جایگزینی برای درمان‌های موسوم است؛ درنتیجه کودکانی که از این طریق تحت درمان قرار می‌گیرند، نیازی به ماسک ندارند و در آغوش والدینشان مراحل درمان را طی می‌کنند.

محققان قسمت منسوجات و زیست تقلید در EMPA که تحت مدیریت لوسیانو بولسل اداره می‌شود، به‌طور قابل‌توجهی به بهبود روش‌های درمانی نه‌چندان مناسب برای کودکان، از طریق ترکیب درمان با نیاز‌های نوزادان پرداخته‌اند؛ تیم مذکور لباس‌های درخشانی برای نوزادان طراحی کرده است که درمان را به یک تجربه خوب تبدیل می‌کند.

برای تهیه این لباس ویژه، تیم تحقیقاتی پارچه‌ای تولید کرد که فیبر‌های رسانای اپتیکی در آن بافته شده است؛ همچنین باتری راه‌انداز LED‌هایی است که به‌عنوان منبع نور برای نخ‌های رسانای نور کار می‌کند.

در کنار نخ‌های معمولی فیبر‌های نوری در یک نوع ساتن بافته می‌شوند که تابش نور را به‌طور مساوی توزیع می‌کنند.

بسته به مراحل بافت، نور از فیبر‌های نوری به شکل متفاوت ساطع می‌پوشد؛ یک نوع بافت ساتن که در آن فیبر‌های نوری به‌ندرت از روی‌هم عبور می‌کنند، بافتی ساده است که نور با وضوح خوبی از آن به بیرون می‌تابد.

لینک کوتاه خبر: farda.fr/003XTz

منبع: فردا

کلیدواژه: زردی فیبر نوری زردی نوزادان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۶۹۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه فیبرنوری در شهر قره‌ضیاءالدین با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایحان‌غربی در مراسم کلنگ‌زنی پروژه ملی فیبرنوری در شهر قره ضیاءالدین گفت: طرح ایجاد فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها در این شهر به طول بیش از ۲۵ هزار متر و اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان طراحی و آغاز شد.

قاسم جلیلی‌نژاد، با اشاره به اهمیت اجرای طرح ملی توسعه فیبر نوری و در مراسم کلنگ‌زنی پروژه فیبرنوری شهر قره‌ضیاءالدین اظهار کرد: ابر پروژه فیبر نوری منازل و کسب‌وکارها از اقدامات مهم و ارزشمندی بوده که به همت دولت سیزدهم صورت گرفته است.

وی با اشاره به تبصره‌های قانون بودجه و مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات برای مشوق‌های اجرای این پروژه افزود: دولت جهت اجرای پروژه برای پروژه فیبر نوری یارانه ۳۲ میلیون ریالی به ازای هر خانوار پرداخت می‌کند.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات آذربایجان‌غربی گفت: طرح توسعه ملی فیبرنوری در شهرستان چایپاره با اعتباری بالغ بر ۴۵ میلیارد تومان به متراژ بیش از ۲۵ کیلومتر وارد فاز اجرایی شد.

جلیلی‌نژاد تصریح کرد: در قبال این طرح و تا پایان برنامه هفتم مقرر شده است ۸۰ درصد منازل و ۱۰۰ درصد کسب‌وکارها از طریق این شبکه که بین ۲۰ تا ۱۰۰ برابر سرعت بیشتر نسبت به اینترنت معمولی دارد، تحت پوشش قرار گیرد.

وی ادامه داد: ۸.۵ درصد از کل پهنای باند مصرفی استان روی اینترنت ثابت بوده که ناشی از توجه نکردن به زیرساخت‌های ارتباطات ثابت در گذشته بوده است.

در این مراسم، عملیات اجرایی طرح فیبرنوری منازل و کسب‌وکارها در شهر قره‌ضیاءالدین با حضور فرماندار، شهردار و شماری از مسئولان در میدان اصلی این شهر آغاز شد.

دیگر خبرها

  • گلایه والدین از افزایش قیمت برخی برند‌های شیرخشک
  • تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان (عکس)
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • بسیاری از اختلالات روانی ریشه جسمانی دارند
  • (تصاویر) تلاش کشتی‌گیران غول پیکر برای درآوردن گریه نوزادان
  • لزوم پیوند کودکان با طبیعت از بدو تولد
  • توسعه فیبرنوری در شهر قره‌ضیاءالدین با اعتباری بالغ بر ۴۵۰ میلیارد ریال
  • ۴ نشانه که خبر از نابودی کبد می‌دهد
  • چند باوراشتباه درباره بیماری ام اس
  • تقسیم عشق در زندگی زوج مبتلا به «ای‌ال‌اس»/بیماری جزیی از زندگیست