Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@11:13:05 GMT

تصاویر: معابد و صومعه‎های خطرناک در جهان

تاریخ انتشار: ۲۴ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۷۱۱۴۱

تصاویر: معابد و صومعه‎های خطرناک در جهان

تصاویر این گزارش صومعه‌ها و معابدی را نشان می‌دهد که بر فراز صخره‌ها و کوه‌ها و در مناطق صعب العبور ساخته شده‌اند.

سرویس عکس و فیلم فردا: تصاویر این گزارش صومعه‌ها و معابدی را نشان می‌دهد که بر فراز صخره‌ها و کوه‌ها و در مناطق صعب العبور ساخته شده‌اند.

ساکنان اولیه صومعه‌های متئورا در یونان از نردبان‌های طنابی برای رسیدن به این صومعه ها استفاده می‌کردند معبد معلق در داتونگ چین بر روی بستر سنگی و تیرک‌های بلوط استوار است پارو تاکشانگ نامی است که برای معبد تاکشانگ پالپوگ به‌کار می‌برند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
این معبد را با نام لانهٔ ببر نیز می‌شناسند. این معبد، مکانی مقدّس برای پیروان بوداگرایی هیمالیایی است که بر کنارهٔ صخره بر بالای درهٔ پارو در کشور بوتان قرار دارد 6 صومعه باستانی در متئورای یونان معبد تائونگ کلات در برمه بالای یک کوه آتشفشانی قرار دارد که ۷۳۷ متر از محیط اطرافش در برمه بلندتر است. برای دسترسی به این معبد باید از ۷۷۷ پله بالا بروید و کسانی که بالا می‌روند می‌توانند از منظره تماشایی لذت ببرند کاتسخی پیلار خانه راهب گرجستانی سالمندی است که برای نزدیک‌تر شدن به خدا ۲۴ سال گذشته را در آنجا زندگی کرده است. راهبان داوطلبی که در دیر پایین کوه زندگی می‌کنند برای او غذا می‌برند معبد اولوواتو بالی یکی از شش معبد اصلی است که ستون‌های عقیدتی بالی محسوب می‌شوند. معبد اولو واتو بالی بخاطر موقعیت قرارگیری فوق‌العاده‌اش معروف است. این معبد روی صخره‌ای به ارتفاع 70 متر بالاتر از سطح دریا ساخته شده است. معبد اولو واتو بالی مانند معبد تانالوت بالی دارای منظره‌ای شگفت‌انگیزی هنگام غروب است. کلیسای «سنت میشل» در «ایگویلهی» –فرانسه- عنوان چهارمین مکان توریستی مورد توجه در فرانسه را داراست. «فوگتال گومپا» روی صخره‌ها و در ابتدای دهانه غاری در جنوب شرقی «زانسکارلاداخ» در شمال هند واقع شده است. این ساختمان یک مکان مذهبی مختص پیروان بودا است که تعداد 70 راهب را در خود اسکان داده است صومعه سومِلا درون یک غار , واقع در دل کوهی کنار جویبار و دره حضرت مریم (س) در 17 کیلومتری جنوب ماچکا ساخته شده است . ارتفاع غار از کف دره 250 متر است که برای رسیدن به آن باید راه پر پیچ و خمی را طی کرد . اما انسان وقتی به آن بالا می رسد با چنان منظره بدیعی روبرو می شود که قاعدتا" بخود می گوید : به زحمتش می ارزد لینک کوتاه خبر: farda.fr/003XZV

منبع: فردا

کلیدواژه: گزارش تصویری ساختمان های خطرناک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۱۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشف نقوش صخره‌ای در منطقه تاریخی ورزقان

رئیس اداره میراث‌ فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان ورزقان از کشف نقوش صخره‌ای جدید در ارتفاع یک هزار و ۳۰۰ متری از سطح آب‌های آزاد در این منطقه تاریخی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از آذربایجان‌شرقی، مصیب نریمانی ظهر امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در جمع با خبرنگاران با اشاره به اینکه منطقه کشف شده فوق، محیطی مناسب برای فعالیت‌های گله‌داری بوده و از قدیم‌الایام شغل اصلی مردم منطقه گله‌داری به خصوص پرورش بُز و گوسفند است، اظهار کرد: نقوش صخره‌ای مزبور از نوع «قوشاداش» بر روی سنگ‌های سیاه رنگی از جنس آهن ایجاد شده است که روی تراس شیب دار و مُشرف به راه قدیمی موسوم به ائل‌یولو قرار دارد.

وی افزود: نقوش صخره‌ای نویافته در ارتفاعات ورزقان به عنوان هنر صخره‌ای دوران پیش از اسلام و مربوط به جنوب قفقاز است که از اهمیت بسیار بالا و ویژه‌ای برای انجام مطالعات باستان‌شناسی و رویکردی مهم برای درک صحیح جامعه شناختی و انسان شناختی منطقه شمال غرب ایران به شمار می‌رود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان ورزقان خاطرنشان کرد: بر اساس نتایج به دست آمده این نقوش در حالت‌های منفرد و دسته‌جمعی روی سنگ‌های سیاه از جنس آهنی به روش کوبشی ایجاد شده‌اند و بیشترین نقوش کشف شده در این سنگ‌ها متعلق به «بز کوهی» بوده که از این حیث قابل مقایسه با نمونه‌های زیادی از ایران و جمهوری آذربایجان است.

نریمانی با بیان اینکه نقوش فوق نشانگر ماهیت کوچ رو و شکارگر بودن طراحان این آثار است، تاکید کرد: دوره‌های زمانی شکل‌گیری این نقوش به دلیل نبود مطالعات آزمایشگاهی در ایران مشخص نیست و نمی‌توان بر اساس مطالعات مقایسه‌ای گاه نگاری خاصی برای آن‌ها ارائه داد.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه تاکنون در منطقه شمال‌غرب ایران شناسایی تعدادی نقوش صخره‌ای منجر به انجام مطالعات منسجمی در خصوص این هنر در ایران نشده است، مطالعات در خصوص این نقوش نیز مراحل اولیه خود را طی می‌کند، بنابراین نیاز است تا اطلاعات سایر محوطه‌ها نیز برای بررسی دقیق‌تر این موضوع، شناسایی و جمع‌آوری شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان ورزقان با تاکید بر اهمیت انجام مطالعات در حوزه هنر نقوش صخره‌ای و شناخت تاریخ جامعه‌شناختی و انسان‌شناختی منطقه آذربایجان، گفت: این محوطه شامل نقوش بز، آهو و انسان است که به صورت جداگانه یا در یک جمع به معرض نمایش درآمده‌اند و این آثار ناب و دست نخورده درآمدی بر شناخت برخی از مفاهیم انسان‌شناختی و جامعه‌شناختی مبتنی بر زندگی کوچ‌روی و دامداری و شکار است.

نریمانی تاکید کرد: برخی پژوهشگران داخلی دوره زمانی ایجاد این نقوش به خصوص نقش بُز را به دوران پیش از تاریخ ارتباط می‌دهند.

وی با بیان اینکه شهرستان ورزقان واقع در منطقه شمال‌غرب ایران همواره به عنوان یکی از مناطق مهم در مطالعات باستان‌شناسی ایران و جنوب قفقاز مطرح بوده است، افزود: پژوهش‌های باستان‌شناسی انجام شده در این منطقه تاکنون آثار متنوعی از قبیل قلعه، گورستان، معماری صخره‌ای، مقابر دوران اسلامی را شناسایی و معرفی کرده است.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری شهرستان ورزقان ادامه داد: اهمیت سنگ‌نگاره‌های کشف شده جدید در تکمیل اطلاعات مربوط به هنر صخره‌ای دوران پیش از اسلام ایران و جنوب قفقاز حائز اهمیت ویژه‌ای است.

کد خبر 748778

دیگر خبرها

  • کشف نقوش صخره‌ای جدید در ورزقان
  • کشف نقوش صخره‌ای در منطقه تاریخی ورزقان
  • صخره‌نوردی بی‌نظیر بز‌های کوهی در طالقان (فیلم)
  • افتتاح پل روستای نوخاله در شهرستان صومعه سرا
  • افتتاح پل روستای نوخاله شهرستان صومعه سرا
  • پلمب۲ تالار متخلف در صومعه‌سرا
  • آیا می‌دانید قدیمی‌ترین مقابر صخره‌ای ایران کجاست؟
  • آموزش خبرنگاران شهرستان‌های غرب گیلان
  • برداشته شدن سدهای صخره‌ای هتل صخره‌ای
  • ضرب‌الاجل استاندار لرستان برای از سرگیری ساخت هتل صخره‌ای