Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فتح الله حقیقی روز یکشنبه در نشست ستاد آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان استان مرکزی در اراک، افزود: بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان هر ساله بسیاری از کشورهای دنیا از جمله ایران را درگیر می کند اما با تدابیر پیشگیرانه و برنامه ریزی می توان از آسیب های آن جلوگیری کرد.
وی بیان کرد: تقویت سطوح آموزش و اطلاع رسانی در اقشار مختلف جامعه برای پیشگیری از آنفلوانزای فوق حاد پرندگان امری ضروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی ادامه داد: نظارت بر واحدهای مرغداری دارای قرنطینه در این استان نیز باید با جدیت دنبال شود زیرا برخی از مشکلات استان های کشور به دلیل رعایت نکردن مقررات واحدهای قرنطینه ایجاد شده است.
حقیقی اظهار داشت: نظارت بر کشتار طیور از موضوعات مهم در حوزه سلامت به شمار می رود و حضور نماینده دامپزشکی در کشتارگاه ها امری اجتناب ناپذیر است.
وی تاکید کرد: آموزش دهیاران در امر پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در روستاها با قوت در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل مدیریت بحران استان مرکزی نیز در این نشست گفت: دهیاران مدیران بحران در روستاها هستند و این قشر باید تدابیر لازم را در پیشگیری و مقابله با بیماری فوق حاد پرندگان به کار گیرند.
حمید قیاسی افزود: دفتر روستایی استان مرکزی مجوزهای لازم را به دهیاران برای اقدام در زمان درگیری احتمالی با این بیماری در روستاها صادر کند.
وی بیان کرد: شهرداران استان به غیر از شهرداری اراک در تهیه آهک و اقدام های مورد نیاز برای مقابله با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان با مشکلاتی مواجه هستند که رفع این مشکلات ضروری است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی نیز در این نشست گفت: آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان بیماری مسری و خطرناک است که دارای سه تیپ A، B ،C می باشد و تیپ A آن به طور تقریبی همه گونه های جانوری را درگیر می کند.
محسن شانقی افزود: ویروس آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در پرندگان مهاجر است و این بیماری از نظر بهداشت عمومی و بعد اقتصادی از اهمیت زیادی برخوردار است.
وی بیان کرد: این بیماری تلفات و خسارات اقتصادی جبران ناپذیری به صنعت طیور وارد می کند و انتشار این بیماری در طیور سریع است.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی ادامه داد: 594 کانون آلوده پارسال در کشور شناسایی شد که حدود 25 میلیون پرنده در این کانون ها معدوم شد.
شانقی اظهار داشت: کشورهای درگیر با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان در سال 2018 به 36 کشور رسیده است.
وی گفت: گزارش هایی از آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان امسال از استان های اصفهان و تهران رسیده است که باید دایره اقدامات پیشگیرانه را تقویت کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی اضافه کرد: 342 واحد طیور فعال به ظرفیت هفت میلیون و 400 هزار قطعه در این استان وجود دارد که هر کدام از آن ها می تواند عاملی بالقوه برای درگیری با این بیماری باشد.
شانقی بیان کرد: چرخش ویروس در طیور روستایی و ماندگاری ویروس در محیط، عرضه غیرمجاز طیور زنده در بازارچه ها و روستاها، تراکم و تنوع کاربری در یک منطقه، نبود باور برخی مرغداران به رعایت ضوابط امنیت زیستی و وجود تالاب میقان به عنوان عامل تهدید کننده و تراکم واحدهای تخمگذار اطراف این تالاب از مهمترین نگرانی ها و چالش ها در این استان است.
در نشست ستاد آنفلوآنزای فوق حاد استان مرکزی مسئولیت ستاد فرعی شهرستان های این استان به فرمانداران واگذار شد.
342 واحد پرورش طیور با ظرفیت هفت میلیون و 400 هزار قطعه در استان مرکزی وجود دارد.
3005/6013/
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 استان مرکزی استان های کشور تالاب شهرداری معاون سیاسی امنیتی جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۷۷۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام عبدالله واحدی ظهر شنبه در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای سازمان اوقات و امور خیریه کشور در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در این نمایشگاه ۳۹ شرکت حضور داشته که ۲۰ شرکت دانش بنیان محصولات خود را به منصه ظهور گذاشته‌اند و محصولات مابقی این شرکت‌ها تا یکسال آینده به مرحله تولید می رسند.

وی افزود: در میان این شرکت‌های دانش بنیان، طرح توسعه درنیکا با محوریت پرورش ماهی در قفس با سرمایه‌گذاری موقوفات استان مرکزی در حال فعالیت است.

وی اضافه کرد: این شرکت با ظرفیت ۵۰۰۰ تن ماهی، فعالیت خود را آغاز کرده و در مرحله نخست، ۱۰ قفس تکمیل شده و یک میلیون قطعه بچه ماهی ذخیره شده است.

مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان مرکزی با اشاره به عرضه اولیه ماهی‌های تولید شده به میزان ۱۰۰ الی ۱۵۰ هزار تومان زیر قیمت بازار گفت: علاوه بر تأمین نیاز مردم استان مرکزی به پروتئین و گوشت سفید، این محصول به سایر استان‌ها و سراسر کشور نیر ارسال خواهد شد و در راستای عرضه و توزیع مستقیم ماهی در استان‌های قم، آذربایجان شرقی و اردبیل شعبه‌هایی ایجاد شده است.

حجت الاسلام واحدی افزود: افزایش سرانه مصرف ماهی و تغییر ذائقه مردم به سمت مصرف گوشت سفید به جای گوشت قرمز از جمله اهداف ویژه اجرای این طرح است.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی تصریح کرد: تکمیل زنجیره پرورش ماهی، پرورش بچه ماهی و فرآوری ماهی از دیگر اقدامات ویژه شرکت پرورش ماهی در قفس زبر مجموعه اوقاف و امور خیریه استان مرکزی در سند چشم انداز ۱۰ ساله پیش بینی شده است.

حجت الاسلام واحدی سرمایه گذاری اولیه در پروژه پرورش ماهی در قفس ۲ هزار میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: اکنون ارزش واقعی شرکت بیش از ۴,۷۰۰ میلیارد ریال است که سرمایه هدفگذاری شده در ۲ سال در بازه زمانی یک و نیم ساله بازگشت.

مدیر کل اوقات و امور خیریه استان مرکزی گسترش صید ماهی در آب‌های عمیق و نیمه عمیق، تولید تجهیزات آبزی پروری و عرضه ماهی با قیمت پایین را از دیگر دستاوردهای این پروژه دانست و گفت تولید سوسیس و کالباس با حدود ۷۰ درصد گوشت خالص ماهی، جلبک تولید شده و کاربرد آن در محصولات آرایشی و غذایی از جمله دستاوردهای این شرکت دانش بنیان است.

وی تاکید کرد: راه اندازی این پروژه در بندر چارک علاوه بر تأمین زنجیره پروتئینی در راه اندازی اکوتوریسم و بازدید گردشگران از این سایت پرورش ماهی، مورد توجه ویژه است.

کد خبر 6090080

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ هزار دستگاه ماینر غیرمجاز جمع‌آوری شد
  • هوش مصنوعی آرتروز زانو را ۸ سال زودتر تشخیص می‌دهد
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • شناسایی ۹۳ هزار معلم نمونه با ارزیابی‌های چندگانه
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • واحدهای تولیدی راکد و نیمه‌تعطیل کردستان شناسایی شود
  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط