Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از رویترز، صندوق بین‌المللی پول(آی ام اف) در سندی که به تازگی منتشر شد، پیش‌بینی کرده است بدهی دولتی آرژانتین در پایان ۲۰۱۸ به اوج برسد و سپس افت کند، ‌که این به عنوان بخشی از توافق ۵۰ میلیارد دلاری این صندوق، برای کاهش کسری بودجه آرژانتین، صورت می‌گیرد.

انتظار می‌رود میزان بدهی تا رکورد ۶۵ درصد تولید ناخالص ملی افزایش پیدا کند و سپس تا سال ۲۰۲۱، که آخرین سال برنامه اقتصادی صندوق می‌باشد، به ۵۶ درصد تولید ناخالص ملی افت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سقوط ارزش پزوی آرژانتین در اوایل امسال و خروج جهانی سرمایه‌گذاران از بازارهای درحال ظهور، درحالی‌که نگرانی‌هایی در مورد توانایی دولت آرژانتین برای مهار تورم به وجود آمده بود، باعث شد این کشور در ماه می از آی‌ام‌اف درخواست کمک کند.

همچنین در گزارش آی‌ام‌اف سیاست‌هایی که دولت می‌تواند به وسیله آن کسری بودجه خود را کاهش دهد، مشخص شده است. در این میان به حفظ مالیات صادرات محصولات سویا در نرخ متوسط ۲۵.۵ درصد و به تاخیر انداختن اجرای تغییرات کلی مالیاتی سال گذشته، اشاره شده است.

روبرتو کاردارلی، رییس ماموریت آرژانتین ای‌ام‌اف، در بیانیه‌ای که با گزارش این صندوق منتشر شد، گفت که اقتصاد این کشور آفریقای جنوبی در ربع دوم و سوم امسال با رشد منفی روبرو خواهد شد. در این گزارش پیش‌بینی شده است در سال ۲۰۱۹ رشد اقتصادی ۱.۵ درصد و در سال ۲۰۲۰ به حدود ۳ درصد برسد.

کد خبر 4347759

منبع: مهر

کلیدواژه: آرژانتین بدهی دولت به بانکها بدهی مالی صندوق بین المللی پول بانک مرکزی ایران قیمت نفت ایالات متحده آمریکا تحریم اقتصادی ایران گمرک مصرف برق جنگ تجاری اوپک صرفه جویی در مصرف برق تولید نفت بازار ارز تعرفه واردات گمرک نیروگاه برق صادرات نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۶۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمک ۱.۱ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول به پاکستان

هیئت اجرایی صندوق بین‌المللی پول کمک ۱.۱ میلیارد دلاری به پاکستان را که بخش نهایی از توافق ۳ میلیارد دلاری اسلام‌آباد با این وام‌دهنده در سال گذشته بود، تصویب کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از نشنال نیوز، هیئت اجرایی صندوق بین‌المللی پول روز دوشنبه کمک 1.1 میلیارد دلاری به پاکستان را که بخش نهایی از توافق 3 میلیارد دلاری اسلام‌آباد با این وام‌دهنده در سال گذشته بود، تصویب کرد.

پاکستان وام سال گذشته صندوق بین المللی پول را تضمین کرد تا بتواند از پرداخت بدهی خود جلوگیری کند.

برای کمک به تضمین این توافق، پاکستان موافقت کرد که مالیات ها را افزایش دهد و نرخ های بهره خود را برای مقابله با تورم به شدت افزایش دهد.

افزایش نگرانی‌های اقتصادی در پاکستان به دنبال تنش‌های اخیر

آنتوانت سایه، معاون مدیر عامل و رئیس هیئت اجرایی صندوق بین‌المللی پول، طی اظهاراتی تأکید کرد که اقتصاد پاکستان شاهد رشد اندکی بوده و فشارهای خارجی کاهش یافته است. و اگرچه هنوز نرخ تورم بالاست ولی شروع به کاهش کرده است.

وی افزود: با توجه به چالش‌های مهم پیش رو، این کشور باید از این ثبات که به سختی به دست آمده است، استفاده کند... و با سیاست‌های کلان اقتصادی صحیح و اصلاحات ساختاری رشد قوی‌تر، فراگیرتر و پایدارتر ایجاد کند.

بر اساس این گزارش، پاکستان از زمان عضویت در صندوق بین المللی پول در سال 1950 بیش از 20 کمک مالی از این صندوق دریافت کرده است.

مصوبه روز دوشنبه در حالی منتشر می شود که بنا به گزارش ها، اسلام آباد به دنبال دریافت وام 6 میلیارد دلاری از صندوق بین المللی پول است، اما محمد اورنگ زیب، وزیر دارایی پاکستان گفت احتمالا جزئیات نهایی این وام در ماه آینده مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پروژه «مرغ لاین» در میامی افتتاح می‌شود
  • سهم ۲۴ درصدی محصولات کشاورزی در تولید ناخالص استان مازندران
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی ارتقا یافته است
  • سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران
  • فعالیت ۲۳۰ هزار پرستار در ایران / سهم سلامت از تولید ناخالص ملی۳ تا ۴ درصد است
  • نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی، ارتقا یافته است
  • ارتقای نقش استان کرمان در تولید ناخالص ملی
  • کمک ۱.۱ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول به پاکستان
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • سهم زنجان از تولید ناخالص داخلی کشور افزایشی است