Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر ایران در کشور آذربایجان گفت: در سال جاری میزان تبادل تجاری میان ایران و آذربایجان 39 درصد افزایش داشته است.

به گزارش ایلنا از رشت، جواد جهانگیرزاده در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان گیلان با اشاره به اینکه حجم مبادلات تجاری میان ایران و آذربایجان بیش از 500 میلیون دلار است افزود: همکاری مشترک در حوزه نفتی در حدود 350 میلیون دلار به صورت سالانه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در موضوع گردشگری تا سال گذشته تبادلات بین 2 کشور رقمی بیش از 400 تا 500 میلیون دلار بود گفت: با توافقات جدیدی که صورت گرفته امیدواریم بتوانیم از طریق گمرک و اقدامات اقتصادی حجم مبادلات را به بالای 2 میلیارد دلار برسانیم. ظرفیت تجاری موجود در حوزه‌های کشاورزی، صنعت و ترانزیت گیلان می‌تواند ارقام بالایی از روابط اقتصادی با جمهوری آذربایجان را برای کشور ایجاد کند.

وی با بیان اینکه جمهوری آذربایجان به‌عنوان یک ایستگاه ترانزیتی عمل می‌کند، اظهار داشت: جمهوری آذربایجان به‌واسطه ارتباط خوب با اروپا و اتصال از طریق راه‌آهن به اروپا و بویژه روسیه بازارهای بزرگی را می‌تواند برای کشور ما ایجاد کند.

سفیر ایران در کشور آذربایجان با اشاره به وجود برخی پروژه‌های مشترک به‌ویژه در حوزه عمرانی بین آذربایجان و ایران از طریق استان گیلان اشاره و خاطرنشان کرد: ایستگاه راه آهن در آستارا و در ادامه خط ریلی رشت-آستارا درآمدهایی در بحث ترانزیت می‌تواند  از بعد ملی برای کشور داشته باشد.

وی افزود: خط ریلی رشت-آستارا و آستارا-آستارا با ایجاد برخی امکانات در حوزه‌های صنایع بسته بندی و مشابه آن می تواند برای گیلان علاوه بر جذب ظرفیت نیروی کار، فرصت‌های جدیدی را فراهم کند.

جهانگیرزاده به ارتباطات خوب تجار گیلانی از طریق اتاق بازرگانی اشاره و خاطرنشان کرد: صادرات میوه و مصنوعات گیلان و کشور از طریق این استان می تواند روابط تجاری 2 کشور را گسترش دهد.

وی استفاده از ظرفیت ریلی را یک فرصت برای کشور ایران در بعد ملی و بین المللی دانست و افزود:

استان گیلان می‌تواند یک ترمینال بسیار خوب برای انتقال میوه‌های موجود در حوزه جنوب، غرب و شرق به روسیه و کشورهای دیگر باشد.

سفیر ایران در کشور آذربایجان گفت: با توجه به ظرفیت‌های موجود، گیلان می تواند در مسیر توسعه پیشتاز باشد.

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 استفاده از ظرفیت ایران دلار صنعت گردشگری جام جهانی 2018 نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ارزش های دهه 60 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۶۳۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرکز نوآوری معادن و صنایع معدنی ایران (ایمینو) با هدف حمایت‌ از تجاری‌سازی محصولات دانش‌بنیان و فناور و رفع نیازهای صنایع مرتبط با معدن، رویدادهای به‌هم‌رسانی نیازهای فناورانه و نوآورانه معدنی را  برگزار می‌کند.

در این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور از فرصت لازم برای ارائه دستاوردها و توانمندی‌هایشان به بهره‌برداران معادن و صنایع معدنی و همچنین صاحبان سایر صنایع مرتبط با بخش معدن و صنایع معدنی بهره‌مند می‌شوند.

در قالب این رویداد، شرکت‌های بخش‌های خصوصی و دولتی، ضمن بیان نیازها و اقلام اولویت‌دار، با ظرفیت‌ها و محصولات ارائه شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان شرکت‌کننده در رویداد، آشنا می‌شوند.

یکی از لازمه‌های اصلی برای ارائه دستاوردهای دانش‌بنیان، برخورداری از سطح فناوری بالاتر از میانگین و راهبردی بودن آن است. این محصول یا خدمت می‌بایست یکی از نیازهای حیاتی و اساسی صنعت را تامین کند به طوری که در کاهش وابستگی به واردات و توانمندسازی اقتصاد کشور تاثیرگذار باشد.

همچنین در این رویداد ضمن تشریح و تبیین نیاز، معضل یا کمبودی که عامل ایجاد نیاز به خلق محصول دانش‌بنیان بوده است، کاربردهای محصول یا محصولات دانش‌بنیان در معادن و صنایع معدنی و افزایش آگاهی نسبت به قابلیت‌ها و افزایش مصرف آن‌ها بیان می‌شود.

محصولات دانش‌بنیانی که این رویداد ارائه می‌شوند می‌بایست در تولید پایدار، ارتقای ارزش افزوده، افزایش بهره‌وری شامل افزایش کیفیت و کمیت محصول، بهینه‌سازی عملیات و فرآیندها کمک به بهینه‌سازی مصرف آب و انرژی‌ها کمک کنند.

این فناوری‌ها در تولید انرژی‌های پاک، کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای، کاهش استهلاک دستگاه‌ها و تجهیزات، بهبود تعمیر و نگهداری، ارتقای افزایش عمر تجهیزات، دستگاه‌ها و ماشین‌آلات نقش خود را به اثبات برسانند.

بهره‌مندی از فناوری‌های نوین و پیشرفته نظیر فناوری‌های اطلاعات، ارتباطات و هوشمندسازی، استفاده از هوش مصنوعی، تحول دیجیتال، فناوری‌های بهینه‌سازی انرژی و حفاظت از محیط‌زیست از اولویت‌های رویداد هم‌رسانی نیازهای فناورانه است.

در صورتی‌ که محصولی بومی‌سازی شده باشد، باید ضمن برخورداری از مزیت‌های تجاری و رقابتی از توانمندی رقابت‌پذیری آن‌ها با محصولات مشابه و قابلیت جایگزین‌شدن با محصولات خارجی از بعد فنی و مالی برخوردار باشد. ‌شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور می‌توانند با شرکت در این رویداد از فرصت برابر و مشابه با سایر شرکت‌ها برای ارائه و معرفی دستاوردهای دانش‌بنیان و نوآورانه خود به صنایع بهره مند شوند و در مسیر تجاری‌سازی محصولات و خدمات خود قرار بگیرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور فیش‌های حقوقی جدید بازنشستگان +جزئیات میزان افزایش
  • آتش سوزی ۲ واحد تجاری و مسکونی در گیلان
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • طی یک سال؛ صادرات ۹۰ درصدی محصولات خام پتروشیمی ایران به چین
  • رشد ۵ درصدی مبادلات تجاری ایران و هند
  • کاهش آمار جرایم مختلف در بوکان
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده های گیلان
  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین ۱۴۰۳