Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد جمالی می‌گوید: چگونه ممکن است استادی که از ساعت 6 صبح در اتاقش حضور دارد و هروقت بروید بدون هماهنگی قبلی درب اتاقش بروی دانشجویان باز است، برای دانشجویانش وقت نگذارد؟

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ محمد جمالی، دانشجوی دکترای فیزیک دانشگاه صنعتی شریف و از شاگردان دکتر گلشنی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو می‌گوید:«در این ایام پس از خبر بازنشستگی استاد گلشنی، خبرهای متعددی در حمایت و یا عکس آن در فضای مجازی منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ظاهرا رسانه های متصل به دانشگاه دست به توجیه اقدام دانشگاه و گاهی تخریب چهره استاد زدند و برخی رسانه های خودجوش و دانشجویی به حمایت برخاستند.»

وی با اشاره به اینکه ده سال است افتخار شاگردی دکتر مهدی گلشنی را دارد اضافه می‌کند:« گروه فلسفه علم توسط استاد گلشنی و با اعتبار ملی و بین المللی ایشان به‌راه افتاد و  اهداف و برنامه ای مشخص داشت. اعتبار بین المللی گروه فلسفه علم بیشتر مربوط به فعالیت های پژوهشی استاد در حوزه علم و دین بوده است و همین الان مراکز پژوهشی بین المللی در این حوزه، شریف را با برند دکتر می‌شناسند. گاهی از برخی رفقا می‌شنوم که عامل عدم رشد گروه، دکتر بوده اند! هر مجموعه فلسفه علمی در ایران و جهان دارای تبحری در زمینه هایی است که باید برند و قطب شود و این حمایت از این حوزه ها برای یک گروه پژوهشی کاملا الزام آور است. ولی آن‌چه نباید خلط شود این است که در فلسفه باید همه‌ی سخنان را شنید.»

جمالی با اشاره به نحوه مواجهه گلشنی با تفکرات الحادی می‌گوید:« تفکر استاد این است که وقتی می‌رویم سراغ مکاتب الحادی و مادی با توجه به بسترهای فرهنگی خودمان بایستی هم محتوای آن سخنان را شنید و هم پاسخ های  آن‌ها را. اختلاف نظر دکتر با روسای دانشگاه هم بنظرم نکته ای قابل تامل دارد . اولا این اختلاف نظر شخصی نبوده است بلکه کاملا ریشه ای و بنیادی است و آن عدم جمع پذیری تفکر فلسفی با تفکر مهندسی است. ثانیا به نظر می‌رسد اگر استاد نبود و مقابله ایشان نبود تا کنون خبری از گروه فلسفه علم هم نبود زیرا که بارها مسئولین دانشگاه شریف گفته اند که جای گروه فلسفه علم در دانشگاه فنی نیست!»

دانشجوی دکترای فیزیک دانشگاه شریف درباره روحیات استاد گلشنی توضیح می‌دهد:«از استادی شنیدم که به من توصیه کرد با ایشان کار نکنید زیرا که سنشان بالا است و نمی توانند برای شما وقت بگذارند و به‌روز نیستند! چگونه ممکن است استادی که از ساعت 6 صبح در اتاقش حضور دارد و هروقت بروید بدون هماهنگی قبلی درب اتاقش بروی دانشجویان باز است، برای دانشجویانش وقت نگذارد؟ وقتی این نحوۀ تعامل استاد را با برخی اساتید دانشکد فیزیک مقایسه می‌کنم می‌یینم چقدر استاد مظلوم است! نشد کتاب جدیدی را در حوزه دکتری‌ام به ایشان نشان دهم و نخوانده باشند. من فکر می‌کنم بسیاری از اساتید صاحب ادعا در دانشکده فیزیک با تحولات چند دهه اخیر فیزیک نا آشنا هستند.»

جمالی درباره نحوه مواجهه دانشگاه شریف با حکم بازنشستگی دکتر گلشنی هم می‌گوید:« آیا  احترام فقط در القاب و عناوین است و یا در رفتار؟ اینکه همان افرادی که استاد از آن‌ها با ذکر نام مطالبه می‌کند و مورد نقد دلسوزانه قرار می‌دهد، بدون هماهنگی قبلی حکم بازنشستگی ایشان را تحویلش می‌‍دهند، آیا این احترام است؟ اینکه رئیس دانشگاه بدون پاسخ گویی به مطالبات و نقدهای استاد در چند ماه گذشته هرکجا نشست از بی اطلاعی استاد سخن گفت،  احترام است؟! اینکه رئیس دانشگاه در چند سال گذشته با هیچ کدام از افرادی که استاد و گروه فلسفه علم درخواست جذب آنها را کرده بودند موافقت نکرده است، بی احترامی نیست؟ در حالی که اکثر دانشگاههای داخلی و بسیاری از مراکز پژوهشی معتبر بین المللی داوری و قضاوت ایشان را قبول دارند. آیا اینکه دانشگاه به گروه فلسفه علم علیرغم اصرار استاد به گرفتن چند دانشجوی دکتری اجازه جذب دانشجو  نداد، این بی احترامی نبوده است؟!»

جمالی توضیحات عجیبی درباره مواجهه دانشکده فیزیک با دکتر گلشنی دارد. او می‌گوید:« در دانشکده فیزیک شریف در همین چند ماه گذشته به بهانه اینکه شاید استاد بازنشسته شوند، برای ترم بعد به ایشان درس‌های پیشنهادیشان را ندادند! آیا این بی احترامی به استاد ممتاز دانشکده و دانشگاه نبوده است؟ دانشگاه در مقابل این اقدام چه کرده است؟ این درحالی است که معمولا از دروس استاد به‌دلیل تسلط و قدرت بیان خوب ایشان استقبال زیادی می‌شود. حتی دانشکده فیزیک با گرفتن دانشجوی دکتری توسط ایشان هرچند با اصرار فراوان از طرف دانشجویان بوده است مخالفت کرده است و بیان کرده است که ممکن است وی بازنشست شود! این درحالی است که مصوبه وزارت علوم درمورد اساتید ممتاز اجازه می‌دهد ایشان حتی در هنگام بازنشستگی هدایت رساله دکتری برعهده داشته باشند! دانشگاه در مقابل این رفتارها چه کرده است؟»

این دانشجوی دکترا  درباره برخورد عجیب دانشکده فیزیک با دکتر گلشنی توضیح می‌دهد:«چرا همه اساتید دانشکده، حتی اساتید تازه جذب شده حق دارند از اتاقشان هرطور می‌خواهند استفاده کنند ولی استاد گلشنی توسط رئیس دانشکده فیزیک از حق استفاده قانونی خود محروم می‌شود، تا آنجا که طی نامه رسمی به ایشان گفته می‌شود که حق دادن کلید به دانشجویان خود را نداری؟!  این در حالی است که کلید بسیاری از اساتید در اختیار دانشجویانشان و حتی غیر دانشجویانشان هست.»

جمالی در انتها تاکید می‌کند:« آخرین دانشجوی فیزیک استاد گلشنی که بالاترین نمره امتحان جامع در دروس تخصصی در دانشکده را کسب کرده بود، یک‌سال اجازه دفاع از پروپوزال نداشت، بی آن‌که دلیل قانع‌کننده‌ای برای این موضوع ذکر شود. حق بحث علمی و حق دفاع از پروپوزال مستقل از پذیرفته شدن یا نشدن آن از حقوق اولیه استاد و دانشجو است! دانشگاه در مقابل این بی قانونی آشکار چه اقدامی کرد؟! چرا در دانشکدۀ فیزیک معروف است که اگر با گلشنی کار کردید امتحان جامع می‌افتید؟! چرا دانشکده برای فشار به این استاد ممتاز بین‌المللی از هر حربه ای استفاده کرده است و دانشگاه نه تنها سکوت اختیار کرده است بلکه از این افراد معلوم الحال حمایت هم کرده است!»

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دکتر گلشنی دانشگاه شریف خبرگزاری دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۹۱۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فرهنگستان علوم، دکتر جواد فیض عضو پیوسته فرهنگستان علوم و استاد ممتاز دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه تهران، چهار افتخار علمی بین‌المللی به شرح زیر کسب کرد:

کسب رتبه بین‌المللی ۱۸۵۹ در بین دانشمندان جهان و رتبه نهم ایران

دکتر جواد فیض رتبه نهم ایران و رتبه ۱۸۵۹ جهان را در بین استادان رشته مهندسی برق و الکترونیک کسب کرده است. براساس نامه تبریک مرجع بین‌المللی research.com خطاب به دکتر فیض، ایشان به عنوان یکی از چهره‌های تأثیرگذار در حوزه مهندسی برق و الکترونیک در سال ۲۰۲۴ معرفی شده‌ است.

انتخاب به عنوان Editor در IEEE

براساس اعلام رسمی انجمن مهندسین برق و الکترونیک IEEE، دکتر جواد فیض از سال ۲۰۲۴ به عنوان یکی از Editor های مجله Transactions on Energy Conversion انتخاب شده است.

قرار گرفتن در فهرست پر ارجاع‌ترین مقاله

براساس اعلام ناشر بین‌المللی وایلی (Wiley)، در فاصله زمانی ۲۰۲۳-۲۰۲۲ مقاله دکتر جواد فیض پر ارجاع‌ترین مقاله (Top Cited Article) در مجله IET ELECTRIC POWER APPLICATIONS بوده است.

پرخواننده‌ترین مقالات در هفته‌های متمادی

براساس نمودار مقالات خوانده شده دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، که هر هفته توسط ResearchGate در Yahoo اعلام می‌شود، از سال ۲۰۲۱ تاکنون مقالات دکتر جواد فیض پرخواننده‌ترین مقالات علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشکدگان فنی بوده است. حداکثر مقالات خوانده شده مربوط به هفته اول مارس ۲۰۲۱ است.

کد خبر 6097285

دیگر خبرها

  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • ۸ استاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر تقدیر شدند
  • تجلیل از چهره های ماندگار تعلیم و تربیت آذربایجان شرقی
  • برگزاری مراسم بازنشستگی و تجلیل از دکتر عراقی‌زاده
  • تجلیل از چهره‌های ماندگار تعلیم و تربیت استان
  • کسب چهار افتخار علمی بین‌المللی توسط عضو پیوسته فرهنگستان علوم
  • عیادت از جورج شکور؛ خالقِ سه گانهِ حماسه های ماندگار …
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • واکنش دانشگاه تهران به حاشیه‌ سازی‌های اخیر درباره همکاری با جمیله علم الهدی
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران