Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-30@23:29:05 GMT

دانشمندان ۱۰سال دیگر ماه را حفاری می کنند

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۶۸۹۴۱۷

دانشمندان ۱۰سال دیگر ماه را حفاری می کنند

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپیس، جمعی از دانشمندان، مهندسان و کارشناسان معدن مشغول تهیه نقشه اولیه سخت افزار و ماموریت هایی برای اکتشاف یخ آب در قطب های ماه هستند.

یخ را می توان به اکسیژن، آب مایع و سخت موشک تبدیل کرد. استفاده از ذخایر این منابع که به عقیده محققان در قطب های ماه به وفور یافت می شوند، به فضانوردان کمک می کند در ماه زنده بمانند و از سوی دیگر برای تاجران فضایی نیز سودآوری همراه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عنوان مثال شرکت United Launch Alliance در سال ۲۰۱۶ اعلام کرد به ازای هر کیلوگرم سوخت موشکی که از مواد موجود در ماه ساخته شده و به مدار زمین آورده شود، ۳ هزار دلار به توسعه دهنده پرداخت می کند. این شرکت همچنان بر پیشنهاد خود پابرجاست.

صنعت ماهواره های مخابراتی نیز نخستین بازاری است که از سوخت تهیه شده از ماه استقبال می کند.

به همین دلیل دانشمندان، مهندسان و مکتشفان طرفدار حفاری در ماه مشغول بررسی خصوصیات یخ ماه به عنوان یک کالای تجاری هستند. برای این منظور آنها به اطلاعات بیشتری درباره مخازن یخ، نحوه توزیع آن، غلظت، کمیت، مکان، عمق، ویژگی های ژئوتکنیکال هستند. همچنین آنان باید سیستم های استخراج و فرآوری را نیز طراحی کنند و بسازند.

در همین راستا فیلیپ متزگر یکی از سیاره شناسان در انسیستو فضایی فلوریدا در اورلاندو می گوید:  به طرز باورنکردنی ما فاصله کمی تا حفاری در ماه داریم. 

این درحالی است که به گفته متزگر بسیاری از کشورها تمایل دارند در سطح ماه فعالیت کنند. اما به گفته او حفاری در ماه احتمالا ۱۰ سال دیگر آغاز می شود. زیرا باید زمان مورد نیاز برای دسته بندی وبررسی مقدار منابع را در نظر گرفت. همچنین پس از آن باید فناوری های مورد نیاز برای استخراج نیز بررسی شود. چنین فعالیت هایی به ۱۰ سال زمان نیاز دارد.

اما در حال حاضر بزرگترین عدم قطعیت موجود در این حوزه شکل یخ در ماه است. زیرا روش حفاری این منبع با توجه به شکل یخ تعیین می شود.

کد خبر 4347965 شیوا سعیدی قوی اندام

منبع: مهر

کلیدواژه: فناوری فضایی ماهواره نوآوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری فناوری فضایی محمد جواد آذری جهرمی امنیت اطلاعات فناوری نانو شرکت دانش بنیان تلفن همراه حسگر گوشی هوشمند ماهواره سلول بنیادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۸۹۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها گفت: اگر جریان علمی کشور در کنار جریان‌های دفاعی قرار نمی‌گرفت افتخارآفرینی وعده صادق رقم نمی‌خورد. - اخبار سیاسی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمیان رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها، در مراسم معرفی اساتید نمونه کشوری گفت: اگر بناست اتفاقات مورد آرزو رقم بخورد حتما با توجه به صحنه علم، دانش و تکریم دانشمندان، استادان و دانشجویان رقم خواهد خورد.

حجت الاسلام رستمی: برنامه‌های دشمن در محیط دانشگاه شکست خورده است

وی افزود: افتخاری که امروز در بخش‌های مختلف کشور می‌بینیم محصول تلاش علمی دانشمندان، اساتید و معلمان و هم جریان حمایت مداوم از علم است.

رستمیان به حماسه وعده صادق اشاره کرد و گفت: اگر جریان علمی کشور در کنار جریان های دفاعی کشور قرار نمی گرفت این افتخارآفرینی رقم نمی خورد.

وی افزود: این موضوع نشان داد اگر دانشگاه قوی باشد جریان اقتصادی هم در برابر آن تسلیم می‌شود. همان طور که شاهد بودیم جریان اقتصادی در برابر جریان دفاعی تسلیم شد.

پایان پیام/

دیگر خبرها

  • وعده صادق نتیجه همکاری جریان‌های علمی و دفاعی کشور بود
  • تصاویر شگفت‌انگیز جیمزوب از سحابی سر اسب 
  • دانشمندان روسی به روشی ارزان برای استخراج طلا دست یافتند + جزئیات
  • دانشمندان سن آتشفشان‌ها را در قمر آیو تعیین کردند
  • توقیف تجهیزات حفاری غیرمجاز در خرامه
  • الماس‌هایی که دو ساعته تولید می‌شوند؛ دستاورد کیمیاگران مدرن چیست؟
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب
  • هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان 
  • مبارزه با تغییرات اقلیمی با استفاده از پوشش گیاهی
  • گنج‌یاب‌ها در ساوه به گنج نرسیدند