Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج اساتید‌، طلاب و روحانیون کشور از برگزاری اجلاس بسیج اساتید حوزه‌های علمیه چهار استان کشور در مشهد مقدس خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری آنا، حجت‌الاسلام عبدالعلی گواهی رئیس سازمان بسیج اساتید‌، طلاب و روحانیون کشور با بیان اینکه اجلاس بسیج اساتید حوزه‌های علمیه چهار استان از 26 تا28 تیرماه به مدت سه روز در مشهد مقدس برگزار می‌شود، گفت: این اجلاس با شعار "حوزه انقلابی، رسالت اساتید انقلابی و بسیجی" و با حضور 300 نفر برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: اهداف برگزاری این اجلاس حضور انقلابی اساتید بسیجی حوزه‌ های علمیه در دفاع از انقلاب و دستاوردهای آن، تقویت انسجام فعالیت اساتید در جهت ماندگاری انقلاب اسلامی، آمادگی بیشتر برای بصیرت‌افزایی روحانیون اثرگذار در هدایت اقشار بسیج، آگاهی و بصیرت نسبت به توطئه‌های استکبار و راهکارهای مقابله با آن و نمایش ولایتمداری و تبعیت حوزه‌های علمیه از فرمایشات مقام معظم رهبری است.

رئیس سازمان بسیج اساتید‌، طلاب و روحانیون کشور گفت: سازمان بسیج اساتید و طلاب و روحانیون کشور در مجموعه نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه پاسداران شکل گرفت و در 4 استان قم، اصفهان، تهران و خراسان فعال است. بسیج اساتید را در تهران با حضور حجت الاسلام والمسلمین صدیقی راه‌اندازی کردیم و ارتباط خوبی با اساتید حوزه‌های علمیه برقرار شده، تعداد زیادی از اساتید تمایل به همکاری با بسیج طلاب دارند و به فضل پروردگار در این چهار حوزه اتفاقات خوبی افتاده است. برای بهره بردن از حضور اساتید سالانه یک همایش بازآموزی برنامه‌ریزی کرده و برای چندمین سال است که این همایش برگزار می‌شود از قبل موضوعاتی در قالب کمیسیون‌های مختلف در اختیار اساتید قرار می‌گیرد.

وی ادامه داد: در این اجلاس کمیسیون‌هایی فعال می‌شوند و تدابیر و فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) پیرامون کارکردها و انقلابی ماندن حوزه‌های علمیه در کمیسیون‌ها مورد تاکید قرار می‌گیرد. نتایج آنها هم به صورت کتاب در اختیار اساتید و حوزه‌های علمیه قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور گفت: در سال‌های گذشته این اجلاس به‌ صورت جداگانه برگزار می شد اما امسال 4 استان، با تاکیدی که نماینده محترم ولی فقیه در سپاه و به صورت اجلاس کشوری مدنظر داشته، برگزار می‌شود. خروجی این برنامه‌ها برکات زیادی پیرامون موضوعات مختلف تا به امروز داشته و مقالاتی را در مسائل مختلف از قبیل کارکرد حوزه‌های علمیه، نقش حوزه‌های علمیه در باقیماندن برفضای انقلاب و انقلابی‌گری است و موضوعات دیگری همچون خدمتگزاری به مردم و توجه به مردم، در این جلسات و فراخوان‌ها مطرح می‌شود.

گواهی با بیان اینکه بسیج طلاب در 31 استان کشور فعال هستند، افزود: اساتید ما در تمام حوزه‌های علمیه سراسر کشور در فعال و در خدمت مردم هستند.جمعیت زیادی از برادران و خواهران حوزه‌های علمیه در بسیج طلاب مشغول هستند که مسئولیت‌های مختلف داشته و در برنامه‌های مختلف حضور فعالی دارند. اخبار و حوادث به‌صورت روزانه در اختیار طلاب قرار می‌گیرد.

رئیس سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون کشور اظهار داشت: نیازهای فکری و بصیریتی طلاب را مورد توجه و دقت داده و حمایت از پایان نامه‌های طلاب در موضوعات انقلابی ماندن حوزه‌های علمیه، خدمت‌رسانی حوزه‌های علمیه به مردم یا کارکردهای حوزه‌های علمیه در مسایل اجتماعی و پایان نامه‌هایی در این عرصه‌ها است.

وی با بیان اینکه شناسایی نخبگان حوزه‌های علمیه در دستورکار است، تصریح کرد: به صورت مرتب در بحث اردوهای راهیان نور، حضور روحانیون در این اردوها با معاونین حضرت آیت‌الله اعرافی مدیر حوزه علمیه قم با مجموعه نمایندگی فقیه در سپاه جلسات مستمری برگزار می‌شود. در اتفاقات و حوادث غیرمترقبه کشور از جمله زلزله کرمانشاه در سر پل ذهاب و کرمان روحانیت حضور و نقش آفرینی پیش اومده نقش موثر و پررنگی داشتند.

گواهی در پایان گفت: از دیگر کارکردهای این سازمان آموزش طلاب در تیپ امام‌صادق(ع) که مورد توجه مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است و برنامه خوبی برای آنها در نظر گرفته شده که باید فرمایشات ایشان عملیاتی شود. طلابی که می‌خواهند به خدمت مقدس سربازی مشرف و این خدمت ارزشمند را در نظام مقدس انجام بدهند جذب تیپ امام صادق(ع) شده و آموزش می‌بینند.

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۳۳۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود

ایسنا/قم دبیر فراکسیون روحانیون کلان شهرهای کشور با اشاره به برگزاری ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم، اظهار کرد: ششمین اجلاسیه هم اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور، سیزدهم و چهاردهم اردیبهشت ماه با محوریت تکمیل اساسنامه فراکسیون برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مرتضی استقامت با اشاره به اهمیت تشکیل فراکسیون مشخص روحانیون عضو شورای شهر اظهار کرد: از بدو تشکیل شورای ششم این دغدغه وجود داشت که روحانیون فراکسیون مشخصی در شوراهای اسلامی شهر در کشور ندارند، با مشورتی که با علما و مراجع دینی در کشور داشته‌ایم، از تأسیس فراکسیون روحانیون شورای شهرهای کشور استقبال کردند و بر این مهم که این فراکسیون هماهنگی، هم‌افزایی و ایجاد ظرفیت‌های جدیدی را برای خدمت به مردم ایجاد خواهد کرد، تأکید داشتند.

وی از تشکیل فراکسیون روحانیت خبر داد و گفت: با تأکید علما این فراکسیون تشکیل شد و در بدو شورای شهر ششم در مرحله نخست روحانیون عضو شوراهای کلان‌شهرها عضو این فراکسیون شدند.

دبیر فراکسیون روحانیون کلان شهرهای کشور شرایط عضویت در فراکسیون روحانیت را مورد توجه قرار داد و افزود: فراکسیون روحانیت به این معنا که علاوه بر عضویت در شورای شهر، فرد در کسوت و لباس روحانیت و تحصیل‌کرده حوزه علمیه باشد و دغدغه طلبگی و خدمت به مردم داشته باشد.

وی با اشاره به برگزاری پنج اجلاسیه تا به امروز در شهرهای قم، اصفهان، تهران و مشهد، عنوان کرد: دبیر این اجلاسیه عضو شورای شهر قم است و در جلسات گذشته مسائل مختلف فقهی مرتبط با مصوبات شوراهای شهرها، کارهای موفق روحانیون در شوراهای شهر مورد بررسی قرار می‌گیرد تا تجربیات موفق در جهت افزایی بیشتر به اشتراک گذاشته شود.

عضو شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: در حال حاضر ناظر به جمع بندی که لحاظ گردیده است در حال تدوین اساسنامه فراکسیون است و تقریباً بخش مهمی از آن انجام‌شده است، همچنین پیگیری بعضی از قوانین دولتی خاصه مربوطه شهرسازی اسلامی و مواردی که با حقوق مردم و قوانین فقهی تضاد دارد، احصا شده و پیگیری می‌شود.

استقامت یکی از مسائل مهم دیگر را عضویت سایر روحانیون در شوراهای شهرها دانست و بیان کرد: در حال حاضر تنها کلان‌شهرها وارد این فراکسیون شده‌اند و به دنبال آن هستیم سایر شهرها که عضو شورای شهر آن‌ها روحانی است وارد این فراکسیون شوند.

وی تعداد اعضای فراکسیون روحانیون را مورد اشاره قرار داد و گفت: کلان شهرهای تهران، اصفهان، قم، بیرجند، کرج، مشهد، تبریز، همدان، بندرعباس، زنجان و یزد در حال حاضر عضو این فراکسیون بوده و به دنبال آن هستیم تا شهرهای بالای صدهزار نفر نیز امکان حضور در این فراکسیون را داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تجلیل از طلاب ممتاز و نمونه استان یزد
  • بازدید طلاب حوزه علمیه یاسوج از زندان مرکزی این شهر
  • مراکز علمی طرح و برنامه علمی برای تحقق شعار سال را داشته باشند
  • تحصیل پنجاه هزار طلبه خواهر در مدارس علمیه کشور
  • اساتید حوزه علمیه خواهران در مسیر تربیت فرزندان جامعه می‌کوشند
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • تجلیل از اساتید خواهر و برادر حوزه علمیه استان قزوین
  • معرفی آثار برتر دهمین جشنواره علامه حلی
  • اجلاسیه هم‌اندیشی روحانیون کلان شهرهای کشور در قم برگزار می‌شود
  • ایران با تلاش معلمین و استادان به قطب علمی منطقه تبدیل شده است