Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصولگرایان همواره یک پایگاه رأی سنتی داشتند که با اتکا به آن وارد صحنه انتخابات می شدند اما گویا آن پایگاه رأی دیگر قوت و قوام سابق را ندارد و نحیف و لاغر شده است. نقوی حسینی عضو جمعیت ایثارگران علت این اتفاق را نه کاهش اقبال مردمی به اصولگرایان بلکه مدیریت ضعیف پروژه انتخابات از سوی جریان اصولگرا می داند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش صدای ایران از نامه نیوز، سیدحسین نقوی حسینی درباره ادعای کاهش اقبال طبقات حاشیه نشین و کم درآمد جامعه به اصولگرایان گفت: اتفاقا معتقدم آحاد جامعه به ویژه طبقات پایین و حتی متوسط به اصولگرایان اعتماد بیشتری دارند و معتقدند اصولگرایان متدین تر و با مردم رو راست تر هستند و حقوق مردم و حلال و حرام را بیشتر رعایت می کنند، زندگی سالمتری دارند و کمتر دنبال بهره برداری از منصب هستند.

وی افزود: البته نگاه مثبت تر مردم به اصولگرایان، به معنای رأی آوری نیست. انتخابات پروژه است نه پروسه چون باید آن را حدود دو تا سه ماه مدیریت و مهندسی کرد. هر جریانی بهتر بتواند پروژه انتخابات را مهندسی و مدیریت کند، موفق می شود.

سخنگوی فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس اظهار کرد: رأی آقای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری سال 96 حدود 10 تا 12 میلیون بود و در مقابل 30 میلیون رأی «نه به روحانی» وجود داشت. اگر اصولگرایان آن سبد 30 میلیون رأیی را خوب مدیریت می کردند موفق می شدند اما نتوانستند خوب مدیریت کنند.

وی ادامه داد: البته اصولگرایان خوب تلاش ، به میدان آمدند و در نهایت 17 میلیون رأی در مقابل دولت مستقر به دست آوردند اما نمی توان کتمان کرد که طیف کارگزاران و اصلاح طلبان پروژه انتخابات را خوب چرخاندند و بهتر مدیریت کردند. اگر اصولگرایان در رقابت های سیاسی آینده ضمن حفظ اتحاد، بتوانند پروژه را خوب مدیریت و مکانیزم های خوبی را برای ساماندهی افکار عمومی طراحی کنند، قطعا بیشتر مورد استقبال و اعتماد هستند.

عضو شورای مرکزی جمعیت ایثارگران درباره علت قرارگیری اصولگرایان در طرف بازنده دوقطبی های اجتماعی همچون گشت ارشاد، آزادی بیان، ماهواره و حضور زنان در ورزشگاه یادآور شد: قبول ندارم که اصولگرایان از مردم دور هستند و لازم است ادبیات سیاسی خود را باز تعریف کنند.

وی افزود: در پروژه انتخابات هر جناحی که موج سواری بهتری انجام دهد و وعده های عوام فریبانه دهد در جذب آرا موفق تر می شود. مشکل اصولگرایان دینداری، اعتقادات راسخ و تدین آنهاست. مثلا آقای عبدالحمید پیشنهادهایی را به آقای رئیسی داد و آقای رئیسی نپذیرفت چون آنها را خلاف می دانست اما آقای روحانی با وجودی که می دانست خلاف است، پذیرفت و البته به وعده هایش عمل نکرد.

نقوی حسینی با بیان اینکه مردم اعتراف می کنند «اصولگرایان دزد نیستند و فساد اقتصادی در آنها نیست و خیانت نمی کنند» گفت: چون مبانی دینی اصلاح طلبان ضعیف و نتیجه برای شان مهم است بنابراین از هر نوع بهره برداری تبلیغاتی استفاده می کنند اما اصولگرایان چنین نیستند. بارها و بارها به آقای رئیسی پیشنهاداتی داده شد اما او قبول نکرد و گفت اینها خلاف تقوا و منافع ملی کشور است. در مجموع پروژه انتخابات را نباید یله و رها گذاشت چراکه رقیب می آید مدینه فاضله در ذهن مردم درست می کند و رأی می آورد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: نقوی حسینی اصولگرا روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۶۹۴۸۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان درباره مواضع تند مهدی نصیری

عباس عبدی در واکنش به اظهارات جنجال برانگیز مهدی نصیری گفت: مشکل آقای نصیری این است که به دلائل پیش‌گفته و سوابق موجود، احتمال کمی وجود دارد که افکار عمومی با گزاره‌های اعلام شده ایشان همدلی کند، لذا همه در پی یافتن طرح و برنامه‌ای پیچیده در پشت ماجرا هستند. با این حال باید منتظر بود تا حقیقت روشن شود.

به گزارش خبرآنلاین، ادعاهای اخیر مهدی نصیری در گفت‌وگو با بی‌بی‌سی که خواستار آن شده بود اپوزیسیون شکاف بین مصطفی تاج‌زاده و رضا پهلوی را با یک اتحاد پر کنند، با واکنش‌هایی همراه شده است. او مدعی است که پادشاهی مشروطه و جمهوری‌خواهی می‌توانند متحد شوند.

عباس عبدی، تحلیلگر و فعال سیاسی اصلاح طلب، ضمن آنکه تاکید دارد «براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست»، می‌گوید؛ «مشکل آقای نصیری این است که به دلائل پیش‌گفته و سوابق موجود، احتمال کمی وجود دارد که افکار عمومی با گزاره‌های اعلام شده ایشان همدلی کند، لذا همه در پی یافتن طرح و برنامه‌ای پیچیده در پشت ماجرا هستند. با این حال باید منتظر بود تا حقیقت روشن شود.»

عبدی به سکوت اصولگرایان نیز کنایه می‌زند و می‌گوید؛ «واقعیت این است که در این مورد خاص اصولگرایان عزیز هستند که باید موضع‌گیری صریحی می‌کردند اما…»

مشروح گفتگوی عباس عبدی را بخوانید؛

آقای عبدی! پس از گفتگوی آقای نصیری با بی‌بی‌سی انتقادهای زیادی بویژه از سوی اصلاح‌طلبان داخلی مطرح شد، تحلیل شما چیست؟

واقعیت این است که در این مورد خاص اصولگرایان عزیز هستند که باید موضع‌گیری صریحی می‌کردند، آنان که درباره همه چیز برای اعلام موضع پا به رکاب هستند در این مورد سکوت کرده‌اند. ولی چون نمی‌خواهند به انتساب گذشته ایشان اشاره شود یا به این علت که به درستی گمان می‌کنند موضع‌گیری آنان فاقد نفوذ است زحمت این کار را بر دوش اصلاح‌طلبان انداخته‌اند.

عبور نصیری از منتهی الیه حکومت به منتهی الیه اپوزیسیون به سرعت رخ نداده است

فکر می‌کنید که چرا آقای نصیری فرایند عبور از منتهی‌الیه حکومت را تا منتهی‌الیه اپوزیسیون طی کرده است؟ و چرا با ایشان برخورد نشد و به راحتی اجازه خروج هم داشتند.

واقعیت این است که گرچه عبور این فاصله از سوی آقای نصیری موجب تعجب است ولی خیلی هم فوری رخ نداده است و چند سال طول کشیده است. این پدیده در میان جناح اصولگرایان حاکم مسبوق به سابقه است و تا کنون افراد زیادی این مسیر را رفته‌اند.

علت هم این است که آنان از نزدیک شاهد موارد بی‌صداقتی یا توطئه‌چینی و دودوزه‌بازی و در نهایت عمق اندک افکار در آن سو هستند. ابتدا خود را توجیه می‌کنند و می‌گویند انشاالله گربه است ولی وقتی زیاد شد از درون خالی می‌شوند و کافی است یک تجربه منفی شخصی هم پیدا شود و به یکباره از آن‌ها عبور نمایند.

درباره‌عدم برخورد و آزادی خروج هم بیش از آن که نکته‌ای متوجه آقای نصیری باشد مربوط به تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌های رفتاری جاری است که موجب می‌شود کسانی را برای زدن کوچکترین حرفی احضار کنند و برای انتقاد از حجاب اجباری چنین تحت فشار قرار گیرند، دیگران با بیان تندترین مواضع آزاد باشند. در واقع باید با همه همینگونه با سعه صدر مواجه شوند. امیدواریم که چنین شود. مبنای رفتار نباید سیاسی باشد باید قضایی محض باشد.

فارغ از اینها به نظر شما ایشان چرا رفت؟

ما وظیفه داریم همان را که گفته باور کنیم مگر این که شواهد دیگری در نقض آن بیان شود. ولی مشکل آقای نصیری این است که به دلائل پیش‌گفته و سوابق موجود، احتمال کمی وجود دارد که افکار عمومی با گزاره‌های اعلام شده ایشان همدلی کند، لذا همه در پی یافتن طرح و برنامه‌ای پیچیده در پشت ماجرا هستند. با این حال باید منتظر بود تا حقیقت روشن شود.

به نظرتان آن طرف از او استقبال خواهند کرد؟

پاسخ به این پرسش سخت است. آن طرف نیروهای پراکنده و با وابستگی‌ها و کارفرمایان سیاسی و فکری و حتی مادی گوناگونی هستند. بعلاوه در سطح اظهار نظر که افراد حرف‌های خودشان را می‌زنند ولی در سطح همکاری بعید می‌دانم که با وجود چنین وضعی اعتماد کسی برای اقدام عملی جلب شود.

براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست

به عنوان آخرین سوال فکر می‌کنید ایده او برای کسانی جذاب است؟

دنیای سیاست بیش از این که دنیای ایده‌ها باشد دنیای قدرت است. میان قدرت و ایده باید رابطه نزدیکی باشد. این حرف‌ها را دیگرانی هم در خارج زده‌اند ولی بسرعت به حاشیه رفته‌اند. در شرایط کنونی همان کسانی که علیه آنان حرف می‌زد، قدری از این فضا بهره‌مند می‌شوند.

به نظرم یک دو راهی قرار خواهد داشت که هر دو سویش زیان است. ولی ایده او بیشتر ناشی از این است که سیاست به امری شخصی تقلیل یافته و گویی اراده‌های افراد به تنهایی منشأ اثرات تعیین کننده است. بعلاوه براندازی قابل جمع با اصلاح‌طلبی نیست.

فارغ از این که با کدام‌یک موافق باشیم یا خوب بدانیم راه میانبری هم وجود ندارد. برخی خواسته‌اند تحت عنوان تحول‌خواهی راه میانه نشان دهند در حالی که تحول‌خواهی بر مضمون و محتوا تاکید دارد که هم می‌تواند شامل اصلاح‌طلب شود و هم برانداز. در حالی که این دو شیوه فعالیت سیاسی هستند. مثل زمان انقلاب که همه برانداز شدند با محتواهای کاملا متفاوت و حتی متضاد از یکدیگر. شیوه و راهبرد سیاسی قابل میانبر زدن نیست.

دیگر خبرها

  • اقدامات دوره ششم مدیریت شهری اراک در راستای توسعه شهری است
  • به روز رسانی نقشه شهر همدان
  • نقشه شهر همدان به‌روزرسانی می‌شود
  • اشتغال‌زایی جوامع محلی با فرآوری محصولات بلوط
  • کنایه عباس عبدی به سکوت اصولگرایان درباره مواضع تند مهدی نصیری
  • نوشتن و برچسب زدن روی خودرو ممنوع است | بیشترین شکایت مردم به پلیس راهور از ۳ مورد
  • مدیریت شهری شانس گرفته شده از مردم برای دوچرخه ها را دوباره به آنها برگرداند
  • اتصال استان به راه آهن از مطالبات مردم است/ لب تشنه در کنار آب
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • انتقاد یک مقام سابق از عروسی مجلل دختر شمخانی