Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه تنها راه علاج مشکلات ایذه طرح انتقال آب از کارون 3 است، گفت: مساله اساسی در بحث تامین آب شرب مورد نیاز مردم در ایذه آن است که این شهرستان مشکل تولید آب دارد.

به گزارش ایسنا، صادق حقیقی پور در جلسه شورای آب و برق استان که امروز 25تیرماه در اهواز برگزار شد، با اشاره به مشکلات آب شهرستان ایذه اظهار کرد: مساله اساسی در بحث ایذه آن است که این شهرستان مشکل تولید آب دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: برای شهرستانی مانند ایذه که حدود 40 هزار مشترک دارد، باید در حالت نرمال حدود 60 تا 65 هزار متر مکعب آب تولید شود تا بتوان نیاز آبی مردم را تامین کرد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان ادامه داد: با توجه به شرایطی که در شهرستان ایذه وجود دارد، در حال حاضر تولید آب در این شهرستان به حدود 33 هزار متر مکعب در شبانه روز رسیده است و از حالت نرمال فاصله دارد.

حقیقی پور با بیان اینکه سطح آب های زیر زمینی استان افت کرده است، تصریح کرد: در سال 95 مجموع آبدهی چاه های استان 44 هزار متر مکعب در شبانه روز بود اما در فروردین ماه سال 97 این عدد به 30 هزار متر مکعب در شبانه روز کاهش پیدا کرد.

وی با بیان اینکه تنها راه علاج مشکلات آب ایذه طرح انتقال آب از کارون 3 است، گفت: سازمان آب و برق خوزستان در تاریخ 17 مردادماه نامه ای به ما زد که یک حلقه چاه در ایذه حفر کرده اند و شرکت آبفا آن را تجهیز کند.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان با بیان اینکه طرح آبرسانی ایذه با سازمان آب و برق است اما برای همکاری با این سازمان برخی از کارها را ما انجام می دهیم، ادامه داد: به سرعت و پس از اطلاع از این نامه، نسبت به تدارک تجهیزات اقدام کردیم و به محض تامین تجهیزات مورد نیاز نسبت به تجهیز چاه حفر شده در ایذه اقدام خواهیم کرد.

حقیقی پور اظهار کرد: حتی اگر سه حلقه چاه دیگر نیز در ایذه حفر شود به استانداردهای مدنظر در بحث تامین آب شرب موردنیاز مردم این شهرستان نخواهیم رسید زیرا علاوه بر فرسودگی بخش‌هایی از شبکه توزیع آب در ایذه، میزان آب مورد نیاز با میزان آب تولید شده در شهرستان تفاوت بسیار زیادی دارد.

وی در خصوص مشکلات آب شهرستان رامشیر اظهار کرد: شبکه توزیع آب در شهرستان رامشیر بسیار فرسوده است و حتی اگر از طریق این شبکه حدود 20 هزار متر مکعب در شبانه روز آب به رامشیر تخصیص داده شود، مشکلات آبی این شهرستان حل نخواهد شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خوزستان ادامه داد: باید شبکه توزیع آب در شهرستان رامشیر اصلاح شود تا شاهد پرتی آب در این شبکه نباشیم و میزان آبی که وارد آن می شود را به خوبی در میان مردم توزیع کنیم.

حقیقی پور خاطرنشان کرد: در صورتی که امکان افزایش میزان آب تخصیصی به رامشیر وجود داشته باشد، می تواند بخشی از مشکلات این شهرستان حل شود.
 


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام آب ايذه سد کارون 3 منطقه خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۰۰۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد

درویشعلی حسن زاده گفت: مشکل دو واحد تولیدی مربوط به بازپرداخت تسهیلات بانکی بود که به شرط ادامه کار واحد‌ها و حفظ کارگران و رعایت شرایط بیمه با امهال بیمه آنان موافقت شد.

 حسن زاده گفت: مدیریت پسماند بعد از تصفیه و دریافت پروانه ساخت نیز مشکل دو واحد تولیدی دیگر بود که برای رفع آن با کمک دستگاه‌های مرتبط راه حل داده شد.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • ادعای جنجالی تن‌هاخ: با نخریدن کین به مشکل خوردیم
  • دستگاه قضا از بخش خصوصی در راستای رونق تولید حمایت می‌کند
  • باند دوم پل هادی‌آباد شهرستان کارون به بهره‌برداری رسید
  • بهره برداری از باند دوم پل هادی آباد کارون
  • روند اجرایی پروژه‌های عمرانی استان خوزستان باید تسریع شود
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • رفع مشکل صادرات با تولید آفتکش زیست سازگار
  • تماشای «العهد الأبدی» در کارون
  • میدان‌داری شرکت‌های ایرانی در میدان‌های نفت و گاز غرب کارون