Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران – ایرنا – وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به شعار و نامگذاری سال جاری ( حمایت ازکالای داخلی) اشاره و ابراز امیدواری کرد: پیشکسوتان هنرمند با ورود به میدان، فضای اجتماعی را برای حمایت از کالای ایرانی و کمک به اقتصاد فرهنگ و هنرتشویق کنند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سید عباس صالحی بعدازظهر دوشنبه درحاشیه تجلیل از هنرمندان پیشکسوت تیرماه، پشکسوتان هنرمند را از پیشتازان و پیش قراولان حوزه فرهنگ و هنرایران زمین عنوان کرد و افزود: جمهوری اسلامی ایران به عنوان کشوری صاحب فرهنگ و هنر در دنیا شناخته می‌شود که سهم اصلی و اساسی را در این شناسایی و هویت بخشی هنرمندان این مرز و بوم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



** پیشکسوتان نقطه پیوند ارتباط در جامعه
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی به برقراری ارتباط پیشکسوتان در هر حوزه‌ای اشاره کرد و اظهار داشت: اگر پیشکسوتان هنرمند با فضای جاری جامعه همچنان ارتباط خود را حفظ کنند، این اتصال یک اتصال نسلی و از نوع اجتماعی به شماره رفته و همواره می تواند، فضای امید و نشاط را برای کشور و مردم به ارمغان بیاورد.
صالحی در عین حال تاکید کرد: اگر بتوانیم پیشکسوتان حوزه فرهنگ و هنر را درفضای اجتماعی با نشاط، زنده، شاداب‌ و مثمرثمرنگه داریم، بطور یقین حیات اجتماعی خو‌د را فعال‌تر کرده و قادر خواهیم بود در تمامی عرصه ها و زمینه ها تاثیرات مثبتی را برجای بگذاریم.

** نقش بی بدیل تاثیر هنرمندان در همه عرصه ها
به گفته وی پیشکسوتان نه تنها درحوزه‌های مختلف هنر بلکه در سایرحوزه‌های ملی نیز می توانند موثر و نقش بی بدیلی را ایفا کنند.
عضو کابینه دولت دوازدهم در ادامه به شعار سال نیز اشاره کرد و افزود: پیشکسوتان فرهنگ وهنربا پا گذاشتن در میدان باید فضای اجتماعی ما را برای حمایت از کالای ایرانی علاوه برتشویق آحاد مردم برای خرید و مصرف از کالاهای داخلی برای حمایت از تویلدات داخلی، به ما و مسیر اجتماعی کشور بسیار کمک کنند.
صالحی تاکید کرد: بطور یقین حمایت و مصرف کالای ایرانی علاوه بر کمک به اقتصاد کشور و ایجاد اشتغال مستمر در کشور، می توانند به اقتصاد فرهنگ و هنر و توسعه و ادامه آن در جامعه به ویژه حمایت از کالاهای فرهنگی داخلی نیز کمک شایانی نمایند.
مراسم تجلیل ازهنرمندان پیشکسوت متولد تیرماه با حضورمحمد صادق نوبخت معاون رئیس جمهوری و رئیس سازمان برنامه و بودجه، سید عباس صالحی وزیر ارشاد، سید حسینی معاون هنری، سید هادی حسینی معاون حقوقی و پارلمانی، احمدی مشاور و ریس حوزه وزراتی ارشاد، محسن هاشمی رئیس شورای شهر تهران و جمعی از هنرمندان پیشکسوت ازجمله داریوش ارجمند، جهانگیر الماسی، علیرضا خمسه ،اصغر همت، رضا فیاضی، مریم نشیبا، حیمد لولایی، ایرج راد، محمود عزیزی، عنایت بخشی، آتش تقی پور، احترام برومند،رضا ناجی، محمود پاک نیت، احمد نجفی، لوریس چکناواریان، مهوش صبرکن، محمد فیلی، احمد عرابانی، سیمون آیوازیان، اکبرعالمی، محمد صیاد صبور، داود یاسری، منوچهر آذری، جلال مقامی، محمد حسین عطارچیان، هادی مرزبان و درسالن همایش هامی برگزار شد.
فراهنگ** 1355 ** 1418

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي هنرمندان پيشكسوت مراسم تجليل وزيرارشاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۰۴۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود

صالح اصغری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، با اشاره به اثرگذاری فضای مجازی در شرایط امروز کشور اظهار کرد: امروز در کشور دو کلان مسئله ناظر به فضای مجازی داریم که باید بر روی آن کار کنیم.

وی افزود: کلان مسئله اول همبستگی اجتماعی و کیان ایران است بعضاً در فضای مجازی شاهد اخبار و مطالب نادرست هستیم که بحث همبستگی اجتماعی و سرمایه اجتماعی را تحت تأثیر قرار داده و می‌تواند باعث مشکلاتی در کشور شود.

وی با بیان اینکه کلان مسئله دوم خانواده ایرانی است، تصریح کرد: خانواده ایرانی به مثابه یک کل منسجم است که یکی از محورهای اصلی آن تربیت است اما به نظر می‌رسد این نهاد اجتماعی در نسبت با فضای مجازی دچار اعوجاج شده است.

اصغری اضافه کرد: فضای مجازی یکی از فرصت‌های خانواده‌ها محسوب می‌شود که متأسفانه شاهد آن هستیم بعضاً مخاطرات آن در خانواده پررنگ شده است.

وی با بیان اینکه باید فعالیت‌های ترویجی را در قالب کمپین‌های مردمی جلو ببریم، اضافه کرد: ما در سازمان مرکز سواد مجازی سازمان سراج تلاش می‌کنیم گروه‌ها و مجموعه‌های مردمی را که دغدغه بهبود شرایط اجتماعی-خانوادگی را در مدل خرد را دارند همراهی کنیم و نیازهای آنان را برطرف کنیم.

مسؤول مرکز سواد سازمان فضای مجازی سراج تصریح کرد: جنس فعالیت‌های اجتماعی ارگانیک و مردم برای مردم را باید تقویت کنیم.

این مدرس دانشگاه بیان کرد: حاکمیت و دولت عزم خوبی برای حل مسائل حوزه رسانه و فضای مجازی دارند اما الگوی مردم برای مردم یک الگوی مکمل محسوب می‌شود.

وی گفت: نباید و نمی‌توانیم به عنوان یک جامعه پویا منتظر باشیم تا همه اقدامات از سوی ساختارهای دولتی انجام شود بلکه باید توان خود در سطح خرد تقویت کرده و با احساس مسؤولیت اجتماعی نسبت به مسائلی همچون خبر جعلی دغدغه داشته باشیم.

اصغری تاکید کرد: در جامعه باید الگوهای موفق کوچک را توسعه و رسانه‌ای نمائیم.

وی در پایان با بیان اینکه فضای مجازی ما باید انسجام اجتماعی را افزایش دهد نه اینکه این فضا باعث دو قطبی شدن جامعه و اختلاف در جامعه شود، ادامه داد: ایجاد کمپین ملی مواجهه با خبر جعلی یکی از فعالیت‌هایی است که امسال به آن می‌پردازیم.

کد خبر 6088323

دیگر خبرها

  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/ سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • وزارت اقتصاد پیشتاز رفع آفت تمرکززدایی باشد/سرمایه ۴۳۵ هزار میلیاردی حبس شده در اصفهان
  • فضای مجازی باید باعث افزایش انسجام جامعه شود
  • برگزاری کنفرانس بین المللی وب پژوهی در دانشگاه علم و فرهنگ
  • ادارات استان در رعایت شئون اسلامی و قانونی پیشتاز باشند
  • موج واگذاری حیوانات خانگی در شبکه‌های اجتماعی/پت‌های خانگی در فضای مجازی دست به دست می‌شوند
  • تجلیل از متولیان ورزش پهلوانی/۷ زورخانه در منطقه ۱۲
  • محیط زیست عرصه تقویت بنیان‌های اجتماعی با بهره گیری از توان بانوان است
  • دهمین کنفرانس بین‌المللی وب پژوهی برگزار می‌شود
  • سهم «هیچ» از اقتصاد خلاق