Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون امنیت ملی گفت: باید مسوولین اطلاع رسانی کنند که دانشگاه‌ها جزء پروتکل الحاقی هستند یا خیر؟ یعنی بازرسان آژانس اتمی اجازه بازدید را داشته اند یا خیر؟ زیرا کشور این پروتکل را پذیرفته و در همان قالب نیز عمل خواهد کرد.

حشمت‌الله فلاحت پیشه نماینده مردم اسلام آباد غرب و رئیس کمیسیون امنیت ملی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجو، درخصوص اخبار شنیده شده درباره بازدید بازرسان آژانس هسته‌ای از دانشگاه شهید بهشتی گفت: بنده در مورد این خبر اطلاعی ندارم، اما باید بگویم در قانون MPT و پروتکل الحاقی حضور بازرسان آژانس در ایران اجازه داده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مفاد پروتکل الحاقی افزود: مطابق قانونی که مسوولان دولتی امضا کرده اند بازرسان می‌توانند از مکان‌های مختلف که در قانون آمده است بازدید کنند، اما اگر این مکان‌ها در این پروتکل نام برده نشده باشد حضور و بازدید بازرسان در آنجا غیر قانونی و ممنوع است.
فلاحت پیشه عنوان کرد: درمورد قانونی بودن یا غیرقانونی بودن بازدید از دانشگاه‌هایی مانند علم و صنعت یا شهید بهشتی به ما اطلاعی داده نشده است.
وی بیان کرد: باید مسوولین اطلاع رسانی کنند که دانشگاه‌ها جزء پروتکل الحاقی هستند یا خیر؟ یعنی بازرسان آژانس اتمی اجازه بازدید را داشته اند یا خیر؟ زیرا کشور این پروتکل را پذیرفته و در همان قالب نیز عمل خواهد کرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ام پی تی فلاحت پیشه پروتکل الحاقی بازدید آژانس علم و صنعت شهید بهشتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۰۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، مرکز اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه گزارشی درباره وضع اقتصادی این باریکه هفت ماه پس از تجاوز رژیم صهیونیستی در هفتم اکتبر منتشر کرد.

بر اساس این گزارش، نرخ فقر در نوار غزه در پی تجاوز رژیم صهیونیستی به بیش از ۹۰ درصد رسیده است.

مرکز اطلاع‌رسانی دولتی در نوار غزه همچنین تأکید کرد که ۹۵ درصد مؤسسات اقتصادی این باریکه به دلیل جنگ اسرائیل کار خود را متوقف کرده‌اند.

این مرکز افزود که خسارات مستقیم اولیه جنگ در نوار غزه بالغ بر ۳۳ میلیارد دلار بوده است.

این آمار در حالی است که مرکز دیده‌بان حقوق بشر اروپا- مدیترانه هم در گزارشی اعلام کرد که اسرائیل ۸۰ درصد مدارس غزه را به طور کامل یا جزئی ویران و آنها را به بازداشتگاه یا محل شکنجه تبدیل کرده است.

کد خبر 6094312

دیگر خبرها

  • رشد نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد | خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • خواهان ایفای نقش اثرگذارتر از سوی آنروا هستیم
  • واکنش رییس سازمان انرژی به شایعه ممنوعیت ورود بازرسان آژانس
  • افزایش نرخ فقر در غزه به ۹۰ درصد/ خسارت ۳۳ میلیارد دلاری جنگ غزه
  • افزایش توجه به امنیت کارگران در فضای مجازی
  • خلجی: استان تهران یکی از استان‌های محروم است
  • اسلامی: ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند
  • برگزاری نشست تبیین الزامات اطلاع‌رسانی دولت در ایلام
  • رشد ۵۰درصدی تشکل های مردم نهاد چهارمحال و بختیاری
  • «جام جم» باز هم تولید می‌شود