Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - مدیرکل دفتر امور شهری و شوراهای استانداری یزد گفت: باتوجه به شرایط حساس کنونی، شرکتهای دانش بنیان باید بیش از پیش به موضوع صرفه جویی آب در بخش کشاورزی ورود کنند.

به گزارش ایرنا، محمود شاکری شمسی، روز دوشنبه در نشست ارائه طرح های پیشنهادی شرکتهای دانش بنیان مرتبط با موضوع صرفه جویی آب به اداره کل مدیریت بحران استانداری یزد افزود: بخش اعظمی از منابع آبی کشور در بخش کشاورزی مصرف می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با ابراز خرسندی از ورود شرکت های دانش بنیان استان به مساله کمبود آب شرب در یزد ادامه داد: دغدغه کمبود این مایع حیاتی به اقشار مختلف جامعه کشیده شده و این حساسیت بوجود آمده است.
وی تصریح کرد: آبیاری غرقابی در قرن بیست و یکم بی معنی است و باید از شیوه های نوین آبیاری در بخش کشاوری استفاده شود.
وی اظهار داشت: اقشار مختلف جامعه از جمله مدیران و کارکنان دستگاه ها و نهادهای دولتی، عمومی و غیردولتی باید مشکلات کمبود آب را جدی بگیرند و در راستای استفاده بهینه از آب تلاش کنند.
همچنین هادی هادی نسب مدیرکل مدیریت بحران استانداری یزد گفت: در صورتی که شرکتهای دانش بنیان طرح ها و محصولات خود شرکتهای دانش بنیان در زمینه صرفه جویی مصرف آب توسط دستگاه های مرتبط،
در این نشست نمایندگان تعدادی از شرکت های دانش بنیان استان یزد با ارایه توضیحاتی درباره طرح ها و محصولات خود در زمینه صرفه جویی مصرف آب، حمایت بیش از پیش مسئولان از این طرح ها و استفاده از آنها در دستکاه های دولتی با هدف فرهنگ سازی را خواستار شدند.
حدود 90 درصد آب موجود در کشور در بخش کشاورزی مصرف می شود.
جمعیت استان یزد یک میلیون و 138 هزار نفر است که 85 درصد در 21 شهر و بقیه ساکن روستا هستند.
ساکنان 17شهر استان یزد از خدمات شرکت آب و فاضلاب شهری (آبفا) استفاده می کنند.
تاکنون 110 منبع آبی خشک شده و 180 مورد دیگر با کاهش آبدهی شدید مواجه اند و برای مقابله با خشکسالی آبرسانی به 330 روستا از طریق 525 دستگاه تانکر ثابت و 16 تانکر سیار انجام می شود.
با توجه به وجود عرصه های بیابانی، محدودیت منابع آب شیرین و افزایش جمعیت، آب موجود در استان تنها 40 درصد پاسخگوی نیاز مردم است، بقیه آب شرب شهروندان باید از آب انتقالی تامین شود و طرح تامین آب از خارج استان از منابع مختلف در دست بررسی و مطالعه است.
7532/ 6197

منبع: ایرنا

کلیدواژه: علمي آموزشي شركت هاي دانش بنيان آب حسن يزداني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۰۹۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان

مدیر عامل یک شرکت دانش‌بنیان گفت: ایده جدیدی مطرح شده است که مرتبط با دیتا بروکر یا همان کارگزار داده‌ها برای اطلاعات شهرهای هوشمند است که این ایده در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان ارائه شده است.

روح الله شکرارا با حضور در غرفه خبرگزاری ایمنا در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: نزدیک به ۱۰ سال است که در حوزه حمل و نقل فعال هستیم و برای نخستین بار در این نمایشگاه ایده جدیدی مطرح شده که مرتبط با دیتا بروکر یا همان کارگزار داده‌ها برای اطلاعات شهرهای هوشمند است و این ایده در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان ارائه شده است.

وی افزود: بر اساس این ایده پس از امضای تفاهم‌نامه با کارفرما، داده‌ها در محیط قرنطینه پاک‌سازی و کیفیت آن‌ها ارزیابی می‌شود. بخشی از داده‌های حریم خصوصی همچون پلاک و موبایل، کد خواهند شد؛ در واقع این داده‌ها یک طرفه و غیر قابل بازگشت است و به معنای واقعی مخفی‌سازی انجام می‌شود.

مدیرعامل شرکت عصر پردازش سریع تصریح کرد: برای داده‌ها شناسنامه ایجاد خواهد شد و آن‌ها در فضای امن نگهداری می‌شود، البته کارگزار داده مسئولیت دریافت داده، نگهداری و پیدا کردن مشتری برای آن‌ها را به عهده دارد. در سند باکسینگ در صورت نیاز و تأیید کارفرما، بخشی از داده‌ها شبیه‌سازی و به‌صورت اولیه به مشتریان ارائه خواهد شد.

شکرارا خاطر نشان کرد: از سوی دیگر با افزایش جمع‌آوری داده، هم‌پوشانی و ارزشمند شدن آن‌ها نیز بیشتر خواهد شد؛ زمانی که داده‌ها را دریافت می‌کنیم، مجوزهای امنیتی و آموزش‌های لازم همچون ایزو ۲۷۰۰۰ در حوزه امنیت و اطلاعات را در اختیار داریم و با رعایت اصول امنیت مورد نیاز نگرانی‌های سازمان و کارفرما از بابت واگذاری داده‌ها را برطرف می‌کنیم.

وی ادامه داد: اگر تمام افرادی که در این زمینه فعال هستند پا به میدان بگذارند، منفعت‌های بسیاری را برای همه مردم به‌دنبال دارد.

کد خبر 750060

دیگر خبرها

  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • حضور دانش‌بنیان‌ها در حوزه حمل‌ونقل شهرها پررنگ شده است
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد
  • فرصت‌ صادرات برق به اروپا در شرکت‌های دانش‌بنیان‌
  • استفاده از خودروهای برقی به حل مهم‌ترین مسئله کلان‌شهر اصفهان کمک کند
  • ارائه خدمات کارگزاری داده‌ در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان