Web Analytics Made Easy - Statcounter

دبیرکل سازمان همکاری‌های اقتصادی D۸ از پذیرش دانشجویان کشورهای عضو D۸ در دانشگاه بوعلی خبر داد و گفت: پذیرش دانشجو از مهرماه آغاز می‌شود. ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۸ استانها همدان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان یعقوب محمدی‌فر بعداز ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه، اظهار داشت: این دانشگاه 44 سال پیش تاسیس شده است و  440عضو هیئت  علمی دارد که در 57 دپارتمان مشغول به کار هستند و13دانشکده را در بر می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود‌: دانشگاه بوعلی جزء 10 دانشگاه برتر کشور است و در رنکینگ بین المللی رتبه زیر هزار را دارد و 6 دانشمند موسسه  isi در این دانشگاه حضور دارند.

محمدی‌فر ‌تصریح کرد :حدود 12 هزار دانشجو در این دانشگاه مشغول به تحصیل هستند که 3هزار دانشجو تحصیلات تکمیلی دارند که حدود 2 هزار نفر از آنها در مقطع کارشناسی ارشد و هزار دانشجو در مقطع دکتری تحصیل می‌کنند.

دبیر کل سازمان  بین المللی  d8 از استقبال گرم و با شکوه رئیس دانشگاه بوعلی تشکر و قدردانی کرد و گفت :سال گذشته برای دبیری سازمان  بین المللی d8 کاندید شدم وهفت ماه پیش به عنوان دبیر کل انتخاب و منصوب شدم.

دبیر کل سازمان بین المللی d8  کشورهای عضو این سازمان را بر شمرد و گفت : در این سازمان هشت کشور نظیر  پاکستان، اندونزی، ایران‌، مالزی، مصر، نیجریه ، ترکیه  و بنگلادش حضور دارند که اسلامی هستند.

وی در ادامه گفت: این کشورها به لحاظ جمعیتی، جمعیت بالایی دارند که به طور کلی جمعیت آنها حدود یک میلیارد و200میلیون نفر است.

وی به اهداف سازمان بین المللی  d8 اشاره کرد و گفت: این سازمان مصمم است که بر 6 حوزه ی بازرگانی، صنعت،کشاورزی ، حمل و نقل ، توریست و غذا تمرکز داشته باشد.

وی افزود: اگر دانشگاه بین المللی d8راه اندازی شود ارتباط با این هشت کشور تسهیل می‌یابد و اقدامات علمی در حوزه فناوری داشته باشیم.

محمدی خاطر نشان کرد: برای تسهیل ارتباط میان کشورهای عضو سازمان بین المللی d8، راهکارهایی در امور گمرکی و صدور ویزا در نظر گرفته شده است.

دبیر کل سازمان بین المللی  d8 به مرحله اجرایی این طرح اشاره کرد و گفت: این طرح بیش از 20 سال است که تصویب شده اما پیشرفت چندانی نداشته است و هم اکنون وارد مرحله اجرایی شده است و تمرکز ما اجرای قوانین است.

وی افزود :در نشست سران که سال گذشته در استانبول برگزار شد متعهد شدیم راهکارهایی در حوزه سلامت، آموزش و علم و فناوری ارائه دهیم و کیفیت آنها را ارتقا دهیم.

محمدی تصریح کرد:به عنوان دبیر کل سازمان بین المللی d8 معتقدم که باید وارد عمل شد و این ملزوم به اتاق فکرهای جدید است .

وی در ادامه بیان کرد: لازم است که بخش خصوصی نیز وارد عمل شود و در حوزه تحقیق و توسعه در خدمت بشر گام های بزرگی برداشته شود.

محمدی به نحوه تامین هزینه های سازمان اشاره کرد و گفت:کشورهای عضو  به جهت عضویت در این سازمان هزینه ای را پرداخت می‌کنند و علاوه بر آن سال گذشته با بانک توسعه اسلامی مذاکراتی داشته‌ایم که ما راحمایت کنند اما با این وجود منابع مالی کافی نیست وبر روی ایده‌ای تحت عنوان نظام حمایت مالی کار می‌کنیم .

دبیر کل سازمان بین المللی d8 به آینده روشن این سازمان اشاره کرد و گفت: با توجه به گزارشی که اخیراً مطالعه کرده‌ام تا سال 2050 این سازمان بزرگترین سازمان اقتصادی پس از چین و هند خواهد بود که برای تحقق این هدف ، نیاز به همت و تلاش داریم.

انتهای پیام/ش

R41405/P1377/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۱۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد

به گزارش خبرنگار مهر، در این همایش که صبح سه شنبه در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد دبیر علمی همایش مدیریت ورزشی با رویکرد سلامت سازمانی اظهار کرد: برای این همایش ۴۱۲ مقاله از سوی دانشجویان و اساتید ارسال شده بود که از این تعداد با داوری انجام شده ۳۸۰ مقاله با کیفیت و مطلوبیت مورد پذیرش قرار گرفت.

مهرداد محرم زاده خاطرنشان کرد: ۵۳ درصد مقالات ارائه شده در این همایش مربوط به دانشجویان ارشد بین اللملی است که عمدتا از کشورهای عراق و سوریه حضور داشتند.

وی گفت: بحث مدیریت ورزشی از رشته های بین رشته ای علوم ورزشی است که در سال های اخیر با گرایش مختلف مورد توجه قرار گرفته است.

دبیر علمی همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل توانمندی منابع انسانی و سوگیری های درست دانشگاه ها را در توسعه رشته مدیریت ورزشی و اقتصاد و تجارت ورزش یادآورشد و بیان کرد: در این زمینه دانشگاه محقق اردبیلی نیز جزو دانشگاه های پیشرو کشور در توسعه و گسترش رشته های ورزشی است.

محرم زاده افزود: در برگزاری این رویداد از ظرفیت انجمن مدیریت ورزشی ایران استفاده کردیم و شاخه استانی این انجمن فعالیت خوبی را انجام داده و در سال گذشته موفق شدیم در ارزیابی های انجام شده جزو انجمن های موفق معرفی شویم.

وی تصریح کرد: این انجمن اقدام به فعالیت های علمی، تحقیقاتی، چاپ نشریه به زبان های بین المللی، برگزاری کارگاه های آموزشی و ... کرده تا دانشجویان و محققان علوم ورزشی بتوانند از بسترهای فراهم شده انجمن مدیریت ورزشی بهره بگیرند.

عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی تصریح کرد: سال گذشته اولین همایش مدیریت ورزشی را به صورت ملی برگزار کردیم و امسال این همایش در سطح بین المللی و با حضور دو چهره علمی دانشگاهی از کشور عراق و استرالیا در حال برگزاری است که امیدواریم از نتایج این رویداد که با استقبال دانشجویان خارجی دانشگاه محقق اردبیلی روبرو شده بهره لازم و کافی برده شود.

در این همایش از مقالات برتر در قالب پنل های برگزار شده و پوستر رونمایی شده و از برترین های این همایش با اهدای لوح سپاس و هدایایی تجلیل شد.

کد خبر 6099132

دیگر خبرها

  • دانشجویان آزادی‌خواه حامی غزه را با شرایط ویژه پذیرش می‌کنیم
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • ارائه دروس مهارتی و اشتغال پذیری به دانشجویان از مهر ۱۴۰۳
  • نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی در شیراز برگزار می‌شود
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • ۶ نکته در مورد پذیرش دانشجویان اخراجی در آمریکا
  • تحصیل رایگان دانشجویان معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • تحصیل رایگان دانشجوی معترض آمریکایی در ایران + اسامی دانشگاه‌ها
  • تحصیل رایگان دانشجوی اخراجی آمریکایی در ایران؛ کدام دانشگاه‌ها صف کشیدند؟