Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که اقدامات تجاوزکارانه روز افزون رژیم آل خلیفه در زندان جو ادامه دارد، زندانیان موجود در این زندان بار دیگر فریاد کمک‌خواهی سر دادند. ۲۵ تير ۱۳۹۷ - ۲۳:۲۶ بین الملل آسیای غربی بیداری اسلامی نظرات

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از رسانه‌های بحرینی، سازمان صلح برای دموکراسی و حقوق بشر بحرین در گزارشی اعلام کرد که نیروهای امنیتی رژیم آل خلیفه به ساختمان 13 زندان مرکزی "جو" حمله و لوازم ضروری زندانیان از قبیل لباس و دفتر و خودکار را مصادره کردند و فقط یک دست لباس برای آن‌ها باقی گذاشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

در این گزارش آمده است که دستکم 8 مورد مسمومیت در بین زندانیان به دلیل بدی غذاهایی که به آن‌ها داده شده، به ثبت رسیده است.

این در حالی است که زندانیان موجود در زندان جو خواستار اقدام فوری برای توقف تجاوزات روز افزون رژیم آل خلیفه و برخورد بد زندانبانان شدند.

این زندانیان همچنین خواستار رساندن فریاد کمک‌خواهی خود به گوش سازمان‌ها و طرف‌های خارجی برای کمک به ‌آن‌ها در جهت دستیابی به ساده‌ترین حقوق خود و محاکمه متخلفان شدند.

اعتراف وزارت خارجه انگلستان به نقض حقوق بشر توسط رژیم بحرین

وزارت خارجه انگلیس در گزارش سالانه خود درباره حقوق بشر ودموکراسی در سال 2017 میلادی اعتراف کرد که بحرین در سال 2017 میلادی  با وجود برخورداری رژیم آل خلیفه از حمایت دولت انگلستان در ازای اصلاحات در این کشور، شاهد موارد مختلفی از نقض حقوق بشر و آزادی‌های اساسی بوده است.

دولت انگلیس در این گزارش بر ضرورت حمایت بحرین از حقوق بشر بین‌المللی و دفاع از آن تاکید و اعلام کرد که به صورت پیوسته نگرانی‌های خود درباره حقوق بشر را به اطلاع حکومت بحرین در عالی‌ترین سطوح می‌رساند.

بحرین از 14 فوریه سال 2011 میلادی (25 بهمن 1389) صحنۀ خیزش مردمی علیه رژیم آل خلیفه است.

مخالفان بحرینی با برپایی اعتراضات مسالمت‌آمیز خواستار آزادی، برقراری عدالت و رفع تبعیض و روی کار آمدن نظامی منتخب در این کشور هستند و این در حالی است که رژیم بحرین همچنین با هم‌دستی برخی از کشورهای عربی همچون عربستان سعودی و امارات متحدۀ عربی به سرکوب جنبش مردم بحرین پرداخته و فعالان مدنی و سیاسی را به حبس‎های طولانی‌‌‌‎مدت محکوم و یا آنان را از حق تابعیت محروم می‌کند.

انتهای پیام/

R36348/P36355/S8,90,1115/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۴۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا مقاومت بحرین شرکت «تراک‌نت» اسرائیل را هدف قرار داد؟

در روزهای گذشته مقاومت اسلامی بحرین با نام گردان‌های الاشتر با انتشار بیانیه‌ای اعلام داشت با حمله پهپادی خود، مقر شرکت حمل و نقل «تراک‌نت» اسرائیل در بندر ام الرشراش (ایلات) را مورد اصابت قرار داد.

به گزارش مشرق، انتشار بیانیه مقاومت اسلامی بحرین که با عنوان گردان‌های الاشتر صادر گردید و در آن به حمله ۲۷ آوریل پهپادهای این گروه به شرکت صهیونیستی تراک‌نت در بندر ایلات اشاره شده بود، به طور ویژه‌ای در صدر اخبار مربوط به منطقه غرب آسیا قرار گرفت.

این حمله که به طور غیرمستقیم حضور نیرویی جدید در محور مقاومت را نوید داد، بار دیگر باعث غافل گیری محور صهیونیستی و غربی شد.

آغاز فعالیت رزمی نیروی جدید در بحرین برعلیه جنایات اسرائیل، که یکی از ارکان طرح خائنانه عادی سازی روابط اعراب و اسرائیل به شمار می آید، در شرایطی که با کوچکترین فعالیت‌ها ضداسرائیلی در این کشور برخوردهای شدید صورت می‌پذیرد، باعث شگفتی تحلیلگران مسائل غرب آسیا شده است.

گفتنی است، بحرین در سال ۲۰۲۰ میلادی درحالی به عنوان اولین کشور عربی حوزه خلیج فارس به توافق موسوم به صلح ابراهیم (عادی سازی روابط اعراب و اسرائیل) پیوست و روابط دیپلماتیک خود را با این رژیم برقرار ساخت که دیگر کشورهای این حوزه با ترس و شک به مسیرعادی سازی نگاه کرده و در آن مقطع به طرح آمریکایی صلح ابراهیم نپیوستند.

اکنون از بعد نظامی این سوال مطرح است که چرا مقاومت بحرین شرکت حمل و نقل «تراک‌نت» اسرائیل را هدف قرار داد؟

علی عبدی کارشناس مسائل فلسطین با اشاره به روابط دوجانبه و متقابل بحرین و رژیم صهیونیستی می‌گوید: «شرکت تراک نت پس از علنی شدن روابط رژیم آل خلیفه در بحرین با رژیم اشغالگر قدس شریف قرارداد چند میلیارد دلاری برای ایجاد خط تدارکاتی و حمل و نقل از این منطقه به اراضی اشغالی فلسطین منعقد کرده بود»

وی ادامه داد: «شرکت تراک نت همان شرکتی است که پس از اعلام محاصره دریایی اسرائیل از سوی انصارالله یمن مجری فعال کردن مسیر زمینی از امارات-اردن-عربستان به اسرائیل شده بود»

غیرت دینی مقاومت

از بعد ایدوئولوژیک و دینی نیز اعلام موجودیت و انجام عملیات توسط یک گروه مقاومت جدید نکات قابل تاملی را به همراه دارد. تولد و فعالیت یک نیروی ضداسرائیلی دیگر در منطقه غرب آسیا و بالاخص در کشوری همچون بحرین با جمعیت عمدتا شیعی، بار دیگر صحت این گزاره را آشکار ساخت که شیعیان در سرتاسر منطقه،مهم ترین حامی برادران اهل تسنن در فلسطین به شمار می‌آیند.

شیعیان در ایران، عراق، لبنان، یمن و اکنون بحرین با حمله به مواضع دشمن صهیونیستی، نشان دادند که امت اسلامی زنده است و خواب آشفته اختلاف بین شیعه و سنی در جبهه یکپارچه مسلمین بر ضد ظلم و ستم و استکبار، هیچگاه به واقعیت نمی پیوندد.

بازشدن جبهه جدیدی برعلیه جنایات صهیونیسم، در کشوری که میزبان یکی از بزرگترین پایگاه‌های نیروی دریایی آمریکا در جهان است، زنگ خطری جدی برای سران اسرائیل و حامیان غربی آن به شمار می‌آید.

مقاومت اسلامی بحرین طلیعه ای از بیداری امت اسلامی در مکانی است که شاید کمتر کسی انتظار فعالیت‌های ضدصهیونیستی در آن را داشت.

پیام روشن به اسرائیل

تجربه هفت ماه گذشته نشانگر این است که جنون جنایت اسرائیل جز با زبان زور متوقف نخواهد شد.

در شرایطی که در هفت ماه گذشته، بسیاری از کشورهای جهان به انحای مختلف سعی در بازداشتن این رژیم از نسل کشی در غزه را داشتند، هیچکدام از این رایزنی ها منجر به توقف جنون نتانیاهو، گالانت و دیگر سران این رژیم نشد.

در هفت ماه گذشته تحت فشار حامیان غربی این رژیم، نهادهای بین المللی در انفعال محض هیچ واکنش قاطعی را بر علیه این رژیم اتخاذ نکردند.

در سایه حمایت غرب اسرائیل تمام خط قرمز ها را رد کرده و جنایت جنگی در نوار غزه را به حد اعلی خود رساند.

بررسی این روند توقف ناپذیر جنایت اسرائیل نشانگر این است که زور و سلاح و قدرت تنها زبانی است که صهیونیست ها آن را درک خواهند کرد.

تولد جبهه جدید مقاومت اسلامی در بحرین نشان داد از این پس اسرائیل باید منتظر حملات و شلیک‌های جدید از هر مختصاتی در منطقه باشد.

این رژیم همچنین باید پاسخگوی شعله‌های خشمی باشد که از دل نیویورک، بوستون، لس آنجلس، لندن، پاریس، برلین و...زبانه کشیده و نابودگر جنایت گری صهیونیسم است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • فریاد «نه به نسل‌کشی در رفح» قلب لندن را لرزه درآورد
  • استان ۲ میلیون نفری هرمزگان فقط ۱۵۶ زندانی دارد
  • اشتغال زندانیان از مهم‌ترین کارهای امنیت‌ساز است
  • اعتراف جاسوس ها درباره اطلاعاتی که به «گروه ۴۰۰» داده‌اند | افشای جزئیات شکست جاسوسی آمریکا و انگلیس
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • بررسی مشکلات ۱۵ مددجو زندان سپیدار اهواز
  • بازدید رئیس حوزه قضایی شهرستان رابر از زندان بافت
  • عفو موردی ۱۴۹ زندانی در کامیاران
  • چرا مقاومت بحرین شرکت «تراک‌نت» اسرائیل را هدف قرار داد؟
  • اختصاص اولین حقوق به آزادی زندانیان غیر عمد