Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ نوشت‌افزار اسلامی ایرانی در آستانه هفتمین سال فعالیت خود توانسته علاوه بر ارتقای کیفی آثار و افزایش میزان تولیدات خود از ۵۰۰ هزار نسخه به ۷ میلیون عدد تیراژ، علاوه بر جلب توجه خانواده‌ها، بیانگر ظرفیت کار در این حوزه باشد.

با وجود این، تولیدکنندگان و فعالان این حوزه با مشکلات متعددی دست و پنجه نرم می‌کنند؛ از واردات بی‌رویه اقلام مختلف نوشت‌افزار گرفته تا نبود طرح‌های متناسب با مخاطبان کودک و نوجوان امروز.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به این موضوع، کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در سال‌های اخیر تلاش کرده تا با برگزاری جلسات مختلف با نهاد‌ها و مسئولان ذی‌ربط در این زمینه، شرایط کار برای تولیدکنندگان را تسهیل کند.

نصراله پژمان‌فر، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، در گفتگو با خبرنگار تسنیم، با اشاره به اقدامات صورت‌گرفته در سال‌های گذشته از سوی مجلس در این زمینه گفت: مجلس تلاش کرده در سال‌های گذشته تا با بررسی مشکلات تولیدکنندگان نوشت‌افزار اسلامی ایرانی، شرایط کار برای این دسته از تولیدکنندگان را تسهیل کند. گردش مالی قابل توجهی در حوزه لوازم‌التحریر در کشور وجود دارد که سودش به‌دلیل کوتاهی برخی از مدیران به جیب افراد غیر تولیدکننده داخلی می‌رود. علاوه بر بُعد اقتصادی که سود چشمگیری دارد، اقلام نوشت‌افزار از نظر اجتماعی و فرهنگی نیز حائز اهمیت‌اند. طرح‌های غربی که در برخی از این کالا‌ها استفاده می‌شود، آثار فراوانی را بر جامعه مخاطبان دارد.

وی به بعد محتوایی این آثار و تأثیر آن بر مخاطب امروز اشاره و تصریح کرد: علاوه بر حمایت از تولیدات داخل کشور، توجه به زیرساخت‌ها مانند فراهم کردن مواد اولیه مانند کاغذ و ... نیز مهم است. از سوی دیگر، محتوای این آثار نیز حائز اهمیت است. نهاد‌ها و مؤسساتی مانند صدا و سیما، کانون‌های پرورش فکری کودکان و نوجوانان و... به‌منظور رسیدن به شرایط مطلوب در حوزه فرهنگی و ایجاد تعلق خاطر دانش‌آموزان نسبت به نوشت‌افزار‌های تولید داخل سهم بسزایی دارند. در حال حاضر، با استفاده از برند‌هایی همچون باربی اقلام مختلف از دفترمشق و دفترچه گرفته تا کتاب و فرش و ... تولید می‌شود. برای رسیدن به اهداف فرهنگی در این زمینه، نیازمند برنامه‌ریزی منسجم میان مسئولان ذی‌ربط در این زمینه به‌ویژه وزارت ارشاد هستیم. در حال حاضر متأسفانه کمتر از ۱۰ درصد لوازم‌التحریر مصرفی در داخل کشور تولید می‌شود و مابقی بازار را کالا‌های وارداتی پر کرده است.

به‌گفته عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی؛ این‌طور نیست که صفر تا صد فرهنگ‌سازی در این زمینه به‌عهده یک یا دو نهاد باشد. با توجه به این موضوع، کمیسیون فرهنگی مجلس در سال‌های گذشته تلاش کرده تا همگرایی لازم میان نهاد‌های مرتبط مانند وزارت ارشاد، وزارت صنعت، صدا و سیما و ... ایجاد کرده و آن‌ها را ملزم به رعایت قانون و تکالیف خود کند.

پژمان‌فر با بیان اینکه "متأسفانه داریم فرصت‌ها را از دست می‌دهیم"، به کم‌کاری‌ها در برخی از نهاد‌های مرتبط به‌ویژه وزارت آموزش و پرورش اشاره و تصریح کرد: وزارت آموزش و پرورش از نظر قانونی موظف است نسبت به حمایت از کالای ایرانی از ظرفیت خودش استفاده کند. متأسفانه تعلل‌هایی میان برخی از مدارس نسبت به ورود نوشت‌افزار اسلامی ایرانی و استفاده دانش‌آموزان از این کالا‌ها وجود دارد که حتماً پیگیری خواهد شد، گاه نیز بهانه‌هایی مطرح می‌شود مبنی بر اینکه مقدار تولیدات داخل منطبق با نیاز‌های دانش‌آموزان نیست.

وی تأکید کرد: تلاش داریم تا امسال با پیگیری‌های لازم نسبت به ورود این کالا‌ها به مدارس تسهیلاتی ایجاد کنیم و مدارس استفاده از کالا‌های تولید داخل را در اولویت خرید خود قرار دهند.

منبع: تسنيم

انتهای پیام/

مدارس استفاده از کالا‌های تولید داخل را در اولویت خرید خود قرار دهند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نوشت افزار ایرانی اسلامی تولید ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۴۹۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقرار ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی،  معاون سیاسی فرماندار مشهد گفت: برای برپایی دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی، ۲۴ درصد شعب اخذ رای مشهد در مساجد، ۵۷ درصد در مدارس و بقیه نیز در ادارات و دانشگاه‌ها و فرهنگسرا‌ها جانمایی شده اند.

مهدی ناصری افزود: مرحله نخست انتخابات در روز ۱۱ اسفند ماه در هزار و ۸۱۰ شعبه اخذ رای برگزار شد که در روز ۲۱ اردیبهشت ماه و دور دوم انتخابات مجلس این کارزار سیاسی در هزار و ۲۰ شعبه برگزار می‌شود، نزدیک به ۶۰ شعبه اخذ رای از این تعداد سیار است.

معاون سیاسی فرماندار مشهد ادامه داد: در دور اول انتخابات، رقابت مجلس خبرگان رهبری نیز همزمان انجام می‌شد و از طرفی با شمار رای دهندگان زائر و مسافر در مشهد نیز مواجه بودیم.

به گفته وی، در دور دوم فقط جمعیت زیر پوشش حوزه انتخابیه مشهد و کلات که در مرحله اول رای داده اند و یا اصلا رای نداده اند قادر به شرکت در انتخابات هستند، لذا با محدود شدن جمعیت رای دهندگان در مرحله دوم روبرو هستیم.

ناصری افزود: مرحله نخست انتخابات مجلس در خراسان رضوی با ۴۸۹ داوطلب برگزار شد، اکنون این رقابت بین ۲ داوطلب انجام می‌شود، لذا در دور دوم انتخابات حدود ۸۰۰ شعبه اخذ رای در مشهد در مقایسه با دور نخست کاهش یافته و در حقیقت شعبی که کمتر از ۳۰۰ رای داشته اند در دور دوم حذف و یا با دیگر شعب ادغام شده اند.

بر اساس اعلام فرماندار مشهد شمار واجدین شرایط رای دادن در حوزه انتخابیه مشهد و کلات ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر است.

تکلیف ۱۷ نفر از ۱۸ نماینده در ۱۲ حوزه انتخابیه خراسان رضوی در دور نخست انتخابات مجلس مشخص شد و یک نماینده دیگر باید از میان ۲ نامزد برای تصاحب یک کرسی دیگر حوزه انتخابیه مشهد و کلات روز ۲۱ اردیبهشت ماه در دور دوم انتخابات برگزیده شود.

دیگر خبرها

  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • استقرار ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس
  • ۵۷ درصد شعب اخذ رای دور دوم انتخابات مشهد در مدارس مستقر است
  • عرض و طول سرزمین‌های اشغالی تحت اشراف سلاح‌های ایرانی است
  • تداوم ورود موتورسیکلت‌‌ به داخل پیاده‌راه فردوسی سنندج ‌
  • تجلیل از معلمان ایرانی در آنکارا
  • پاسکاری ساخت سیل بند منجر به ورود سیلاب به داخل شهر سبزوار شد
  • نبود سیل بند و ورود سیلاب به داخل شهرک توحید سبزوار
  • ممانعت فرانسه از ورود پزشک فلسطینی به خاک این کشور
  • طوفان‌الاقصی/ ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود آمبولانس به طولکرم برای انتقال پیکر شهدا