Web Analytics Made Easy - Statcounter

پنج هزار و ۵۴۰ روستای کشور در تابستان سال جاری تحت پوشش آبرسانی سیار هستند که در مقایسه با سال گذشته حدود ۵۰۰ روستا در پی افت بی‌سابقه بارش‌ها و به تبع آن بروز خشکسالی به جمع مناطق نیازمند به آبرسانی سیار اضافه شده است.

به‌گزارش «انرژی امروز» از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو (پاون)، طی سال‌های اخیر، آب مورد نیاز تعدادی از روستای کشور به دلایل مختلف از جمله افت کیفیت منابع آب، افت بی سابقه بارندگی و به تبع آن خشکسالی و خشک شدن منابع محلی، عدم تکمیل پروژه‌های آبرسانی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. از طریق آبرسانی تانکری تامین و توزیع می‌گردد.

در حال حاضر پنج هزار و ۵۴۰ روستای کشور تحت پوشش آبرسانی سیار هستند که در مقایسه با سال گذشته حدود ۵۰۰ روستا به جمع مناطق نیازمند به آبرسانی سیار اضافه شده است.

در سال ۱۳۹۵ از محل اعتبارات صندوق توسعه ملی حدود هزار و ۵۰۰ روستا با تکمیل و اجرای مجتمع‌های آبرسانی روستایی از چرخه آبرسانی سیار حذف شده و از ۶۵۰۰ روستا به حدود ۵۰۰۰ روستا کاهش یافته بود که به دلیل بروز خشکسالی این تعداد روستا مجددا در سال جاری رشد صعودی پیدا کرده است.

هم اکنون بیش از ۴۶۷ هزار خانوار روستایی و عشایر تحت پوشش آبرسانی سیار هستند که ۸۱۱ تانکر در طول ماه با ۵۵ هزار سرویس وظیفه توزیع بیش از ۶۲۱ هزار مترمکعب آب برای این مناطق را بر عهده دارند.

استان سیستان و بلوچستان در میان سایر استان‌ها دارای بیشترین تعداد روستا و حجم آب توزیع شده است، به نحوی که ۹۵ هزار مترمکعب آب در بین یک هزار و ۱۲۲ روستای این استان با جمعیت ۲۲۰ هزار نفر توزیع شده است.

به همین منظور هیئت دولت نیز طی ماه جاری حدود ۲۲۰ میلیارد تومان را برای انجام و تکمیل پروژه‌های ‌آبرسانی روستایی، انجام فعالیت‌هایی از جمله خرید تانکر سیار، اجاره تانکر سیار، بازسازی و نوسازی ناوگان آبرسانی سیار، پرداخت معوقات، آبرسانی سیار به عشایر و ... در بیش از پنج هزار روستای کشور اختصاص داده است.

منبع: انرژی امروز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۶۸۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند


آقای حامد محقق در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما افزود: این کتابخانه‌ها را ما به عنوان « برنده‌های کتاب » می‌شناسیم. چرا که هم کتاب را به مناطق مختلف می‌برد و هم با ورود کتاب به این مناطق یک « برندگی » ایجاد می‌کنند.
وی گفت:بنابر قانون برای دستگاه‌های مختلف الزاماتی دیده شده که کتاب و کتابخوانی را در مناطق عشایری و روستایی با استفاده از کتابخانه‌های سیار رقم بزنند.
معاون شعر و ادبیات خانه کتاب گفت: این کتابخانه‌ها بهترین راه است برای این که ما در مناطق روستایی و عشایری کتابخانه‌هایی را ببینیم.
وی افزود: بردن کتاب با دوچرخه در کشور‌های اروپایی متداول است و تبلیغات زیادی برای آن می‌شود در حالی که ما هم همین کار را انجام می‌دهیم، اما کمتر درباره آن اطلاع رسانی کرده ایم.
یکی از معاونت‌های مرتبط با امر توسعه کتاب در نهاد کتابخانه‌ها یک سال قبل  طراحی کتابخانه‌های عشایری را شروع کرد و در دستور کار قرار داد.
جدیدترین کتابخانه عشایری ۲۸ آذر ماه ۱۴۰۲ در خوزستان افتتاح شد.
این کتابخانه با عنوان رویش در بزرگترین سایت عشایری کشور در منطقه فتح المبین شوش با استقرار چادر در میان چادر‌های عشایر و مدارس چادری و کانکسی آنان گشایش یافت.

دیگر خبرها

  • اجرای بیش از ۲۲ هزار متر شبکه توزیع آب در شهرستان درمیان
  • روستایی که سهم لک لک ها شد | لک لک هایی که روستاییان را مجبور به خانه سازی کردند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان
  • پیشرفت ۷۷ درصدی طرح جهاد آبرسانی در استان همدان    
  • ساخت پایگاه اورژانس روستایی با اختصاص ۳۰ میلیارد ریال اعتبار در شهرستان بهار
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • بهره‌مندی اهالی روستای سرپله آبدانان ایلام از آب سالم
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • کتابخانه‌های سیار نیاز کتابخوانی عشایر را برطرف می‌کند