Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: سود تسهیلات توسعه اشتغال در مناطق روستایی ۶ درصد، روستاهای مرزی و محروم ۴ درصد و در شهرهای کمتر از ۱۰ هزار نفر جمعیت با سود ۸تا ۱۰ درصد تعیین شده است. ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۵ استانها آذربایجان غربی نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، سیدحمید کلانتری شامگاه دوشنبه در هشتمین جلسه کارگروه اشتغال آذربایجان غربی با تشریح چگونگی پرداخت تسهیلات توسعه اشتغال پایدار روستایی اظهار داشت: این تسهیلات به عنوان یک تسهیلات ویژه با اعتبار یک و نیم میلیارد دلاری مشهور شده که با اعتبارات صندوق توسعه ملی در اختیار دولت قرار گرفته و  برخی بانک‌ها که در این طرح به عنوان بانک عامل مشخص شده اند مشغول فعالیت در پرداخت آن شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پرداخت این تسهیلات شرایط ویژه‌ای داشت به این ترتیب که در روستاهای متعارف سود  6 درصد، روستاهای مرزی و محروم 4 درصد و در شهرهای کمتر از 10 هزار نفر جمعیت با سود 8-10 درصد نرخ بهره آن تعیین شد.

کلانتری گفت: مسئولیت اجرای این کار به عهده وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گذاشته شد که این سازمان نیز کارهای اجرایی این طرح را به سازمان برنامه‌وبودجه واگذار کرد.

وی گفت: آذر ماه سال گذشته مقدمات طرح فراهم شد که در مرحله اول یعنی بهمن ماه 25 درصد وجوه به حساب 4 بانک واریز شد و در اردیبهشت امسال نیز 25 درصد دوم مبالغ واریز شد.

کلانتری تصریح کرد: بیشترین بخش تسهیلات به بخش کشاورزی داده شده و بخش‌های صنعت، خدمات، گردشگری و صنایع دستی نیز در رتبه‌های بعدی هستند.

وی گفت: در واقع این اولین وام درشتی است که به روستاها داده می‌شود هر چند از نظر ما جا دارد که خیلی بیشتر از این تسهیلات در اختیار روستاها قرار بگیرد و به اشتغال روستاها توجه شود.

جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها با پرداخت وام

استاندار آذربایجان غربی نیز در این جلسه با قدردانی از همراهی و همکاری بانک‌های عامل متولی پرداخت تسهیلات توسعه اشتغال پایدار روستایی و به‌ویژه بانک کشاورزی آذربایجان غربی و تلاش مسئولان حوزه اشتغال استان، اظهار داشت: آذربایجان غربی با پرداخت 700 میلیارد ریال اعتبار در رتبه سوم کشوری قرار دارد و امیدواریم تا پایان مرداد ماه میزان سهمیه اختصاص یافته به استان به متقاضیان پرداخت شود.

محمد مهدی شهریاری ایجاد اشتغال پایدار در روستاها، جلوگیری از مهاجرت روستائیان به شهرها و مقابله با حاشیه نشینی را از اهداف این طرح عنوان کرد.

وی با تاکید بر تولید محصولات کشاورزی در استان و رتبه‌های برتر استان در تولید برخی از محصولات کشاورزی خواستار توجه به طرح‌های مرتبط با زنجیره تولید و زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در پرداخت تسهیلات بانکی شد.

استاندار آذربایجان غربی با اشاره به راه‌اندازی پنجره واحد سرمایه‌گذاری در استان ادامه داد: با ایجاد این پنجره واحد مدت زمان جواب دهی با استعلامات اداری کاهش یافته است.

وی به مزیت‌های استان در بخش بوم گردی نیز اشاره کرد و گفت: فرمانداران استان باید توجه ویژه‌ای به جذب تسهیلات بانکی برای ایجاد واحدهای بوم گردی در روستاها بالای 100 خانوار داشته باشند.

مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی آذربایجان غربی نیز در این جلسه اظهار داشت: در آذربایجان غربی بانک کشاورزی بیش از 65  درصد از تسهیلات مالی معین شده را پرداخت کرده اما دیگر مؤسسات در این راستا از عملکرد معقولی برخوردار نبوده‌اند.

رضا نقی زاده در خصوص سهم هر بانک از تسهیلات تعیین شده در آذربایجان غربی تصریح کرد: 84 میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته برای بانک کشاورزی، 56 میلیارد تومان برای بانک توسعه تعاون، 38 میلیارد تومان برای صندوق کارآفرین امید و 40 میلیارد تومان به پست بانک اختصاص یافته است.

نقی زاده گفت: در پرداخت این تسهیلات استان هرمزگان با پرداخت 87 میلیارد تومان رتبه نخست کشوری را کسب نموده است، استان کرمانشاه با پرداخت 84 میلیارد تومان دارای رتبه دوم کشوری و استان آذربایجان غربی با پرداخت 70 میلیارد تومان رتبه سوم کشوری را تاکنون به دست آورده‌اند.

انتهای پیام/ ع

R41361/P1494/S6,48/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۸۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، بانک مرکزی آخرین وضعیت تسهیلات‌دهی بانک‌ها را در موضوع نهضت ملی مسکن اعلام کرد که بر اساس آن تا ۱۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ از تعداد یک میلیون و ۷۵۲ هزار و ۹۷۸ نفر متقاضی معرفی‌شده به بانک‌های عامل در کل کشور، تعداد یک میلیون و ۳۴۱ هزار و ۹۱۹ نفر متقاضی به‌منظور اخذ تسهیلات مذکور به بانک‌های عامل مراجعه کرده‌اند.

بر اساس آمار اعلامی در سامانه مربوطه وزارت راه و شهرسازی، از تعداد ۸۷۱ هزار و ۸۶۱ نفر واجد شرایط اخذ تسهیلات مذکور، تعداد ۸۰۲ هزار و ۸۰۴ نفر (در حدود ۹۲ درصد از متقاضیان واجد شرایط) موفق به انعقاد قرارداد به مبلغ ۲،۶۷۸ هزار میلیارد ریال شده‌اند که از این تعداد تسهیلات مد نظر به تعداد ۶۲۴ هزار و ۴۶۸ نفر و به مبلغ یک‌هزار و ۳۳۷ هزار میلیارد ریال پرداخت شده است.

سهم صفر درصدی ۱۸ بانک

در این میان سهم مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن تقریبا صفر بوده است که شامل بانک‌های شهر، کارآفرین، ملل، گردشگری، ایران‌زمین، اقتصاد نوین، آینده، پارسیان، پاسارگاد، پست بانک، سامان، سینا، سرمایه، خاورمیانه، کشاورزی، دی، توسعه تعاون و رفاه کارگران است.

همچنین نگاهی به میزان مشارکت بانک‌های شاخص نشان می‌دهد بانک مسکن بیشترین مشارکت را با ۸۵۱ هزار و ۵۲۶ میلیارد ریال داشته است.

پس از آن بانک ملت با ۲۸ هزار و ۶۲۵ میلیارد ریال، بانک سپه با ۱۹ هزار و ۳۸۴ میلیارد ریال، بانک ملی با ۱۳ هزار و ۸۷۸ میلیارد ریال، بانک تجارت با ۱۱ هزار و ۸۹۸ میلیارد ریال، بانک توسعه صادرات با یک‌هزار و ۵۲۰ میلیارد ریال، بانک صنعت و معدن با ۷۵۰ میلیارد ریال و بانک صادرات با ۱۵ میلیارد ریال در رتبه‌های بعدی مشارکت در این طرح عظیم ملی قرار گرفتند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فرایند الحاق زمین به محدوده ۲۰ روستای دشتستان انجام شد
  • ۱۱۵۰۰ فقره تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی در زنجان پرداخت می‌شود
  • ۷۱ درصد از حجم سد‌های آذربایجان‌غربی پر آب است
  • بهره‌برداری از ۲۷۴ کیلومتر راه روستایی در آذربایجان‌غربی
  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • تجهیز زیر ساخت‌های ۹۰ درصد روستا‌های ایران
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • معامله ۲۷۰ میلیاردی سهام در بورس آذربایجان غربی
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد