Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ روز گذشته مراسم اختتامیه ششمین دوره جایزه بین المللی باروت خیس در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد.در این همایش  سردار غلام‌حسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، امیر حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش و امیر تقی خانی سخنگوی ارتش و جمعی از خانواده معظم شهدا حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جشنواره ششم، براساس آراء اخذ شده، جایزه باروت خیس به دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا تعلق گرفت. کاندیداهای این دوره برای جایزه باروت خیس عبارت بودند از:

کاندیداهای جشنواره #باروت_خیس امسال عبارتند از:
۱- ترامپ
۲- نیکی هیلی
۳- نتانیاهو
۴- رجوی
۵- بن سلمان
۶- بوداییان میانمار
۷- مسفدان داخلی

باروت خیس جایزه‌ای مردمی است که از سال ۹۱ با حمایت سازمان بسیج مستضعفین شروع به کار کرد و هر سال منفورترین چهره سیاسی جهانی را معرفی می کند.

سال 91 (باروت خیس ۲۰۱۳) - میشل اوباما (علت اهدای جایزه: اسکار به فیلم ضد ایرانی آرگو)
سال 92(باروت خیس ۲۰۱۴) - کاترین اشتون و تاریا کرونبرگ (علت اهدای جایزه: دیدار پنهانی با نسرین ستوده و اهدای جایزه ساخاروف به وی)
سال 93(باروت خیس ۲۰۱۵) - مانوئل والس (برای توهین به مقدسات میلیون‌ها مسلمان)
سال94(باروت خیس ۲۰۱۶) - چریل بون ایساکس رییس آکادمی هنرهای سینمایی و علوم اسکار(برای حذف فرمایشی فیلم محمّد(صل الله علیه و آله و سلّم) از گردونۀ رقابت‌ها و برملاکردن مجدّد ماهیّت ضداسلامی اسکار)
سال 95(پنجمین باروت خیس ۲۰۱۷) - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا(برای سیاست‌های ضدایرانی و دشمنی خود با مردم ایران)
سال 97(ششمین باروت خیس ۲۰۱۸) - ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا تعلق گرفت و وی به عنوان منفورترین چهره جهانی معرفی گردید.

در ادامه این مراسم از خانواده شهدای مدافع حرم نیز تجلیل شد. کاربران فضای مجازی در واکنش به جایزه این دوره از باروت خیس نوشتند:

انتهای پیام/

جایزه منفورترین شخصیت سال به ترامپ رسید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: باروت خیس منفورترین چهره ترامپ استکبار ستیزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۹۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان

به گزارش قدس آنلاین،‌ آثاری از «آن انرایت»، «کیت گرنویل» و «ایزابلا حماد» در فهرست نامزدهای نهایی جایزه ادبیات داستانی زنان در سال ۲۰۲۴ قرار گرفته است. «ری لسکیور» نویسنده فرانسوی-چینی-آمریکایی نیز با رمان «رودخانه شرق، رودخانه غرب» تنها نویسنده‌ای است که با اولین رمان بلند خود نامزد این جایزه ادبی شده است.

«ایزابلا حماد» نویسنده انگلیسی که پدرش فلسطینی است با رمان «شبح را وارد کنید» شانس کسب جایزه دارد. داستان این کتاب درباره بازیگری به نام سونیاست که برای دیدن خواهرش و  بازی در نمایش هملت در کرانه باختری از لندن به حیفا سفر می‌کند.

«وی. وی. گانشانانتان‌» نویسنده آمریکایی که در سال ۲۰۰۹ نیز با رمان «ازدواج عاشقانه» در فهرست نامزدهای اولیه ادبیات داستانی زنان قرار گرفته بود، امسال برای نگارش رمانی درباره جنگ داخلی سریلانکا با عنوان «شب بی‌برادری» به عنوان نامزد نهایی انتخاب شده است.

«کیت گرنویل» که در سال ۲۰۰۱ برنده جایزه ادبیات داستانی زمان که در آن زمان «جایزه اورنج»‌ نام داشت، شده بود این بار با رمان «دالی ماندر بی‌قرار» در فهرست نامزدهای نهایی این جایزه دیده می‌شود.

«دِ ورِن» نوشته «آن انرایت» که درباره رابطه دختر و نوه یک شاعر فقید است و «سرباز ملوان» نوشته «کلر کیلروی» دیگر نامزدهای نهایی امسال جایزه ادبیات داستانی زنان را تشکیل می‌دهند.

به گزارش گاردین، برنده نهایی جایزه ادبیات داستانی زنان روز ۱۳ ژوئن (۲۴ خرداد) معرفی می‌شود.

از برندگان قبلی این جایزه ادبی می‌توان به «مگی اوفارل»، «سوزانا کلارک» و «روث اوزکی»‌ اشاره کرد. سال گذشته «باربارا کینگ‌سالور»‌ برای رمان «دمون کاپرهد» برنده جایزه ادبیات داستانی زنان و همچنین جایزه پولیتزر ادبیات شد.

دیگر خبرها

  • اهدای جایزه باران مسطورا در کرمان
  • طراحی جدید یوتیوب پس از انتقاد‌های شدید از دسترس خارج شد
  • معرفی چهره هنر انقلاب اسلامی در خوزستان
  • آخرین مهلت ارسال اثر به دومین رویداد «اهدای جایزه جوانی جمعیت» در همدان 
  • دولت سیزدهم انتصاب یک چهره دولت قبل در پست پایین دولت فعلی را تحمل نکرد
  • رونمایی از پوستر برگزاری دومین رویداد اهدای جایزه ملی جوانی جمعیت
  • معرفی نامزدهای جایزه ادبیات داستانی زنان
  • چهره سال ۱۴۰۲ هنر انقلاب اسلامی خوزستان انتخاب می‌شود
  • گرامیداشت صدسالگی کافکا در کارلووی واری/ تجلیل از ۲ چهره سینمایی
  • بروزرسانی قوانین اسکار ۲۰۲۵؛ از اهدای جایزه بهترین موسیقی فیلم به ۳ آهنگساز تا تغییر نام برخی از جوایز