Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ روز گذشته مراسم اختتامیه ششمین دوره جایزه بین المللی باروت خیس در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار شد.در این همایش  سردار غلام‌حسین غیب پرور رئیس سازمان بسیج مستضعفین، امیر حبیب الله سیاری معاون هماهنگ کننده ارتش و امیر تقی خانی سخنگوی ارتش و جمعی از خانواده معظم شهدا حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در جشنواره ششم، براساس آراء اخذ شده، جایزه باروت خیس به دونالد ترامپ رئیس جمهور ایالات متحده آمریکا تعلق گرفت. کاندیداهای این دوره برای جایزه باروت خیس عبارت بودند از:

کاندیداهای جشنواره #باروت_خیس امسال عبارتند از:
۱- ترامپ
۲- نیکی هیلی
۳- نتانیاهو
۴- رجوی
۵- بن سلمان
۶- بوداییان میانمار
۷- مسفدان داخلی

باروت خیس جایزه‌ای مردمی است که از سال ۹۱ با حمایت سازمان بسیج مستضعفین شروع به کار کرد و هر سال منفورترین چهره سیاسی جهانی را معرفی می کند.

سال 91 (باروت خیس ۲۰۱۳) - میشل اوباما (علت اهدای جایزه: اسکار به فیلم ضد ایرانی آرگو)
سال 92(باروت خیس ۲۰۱۴) - کاترین اشتون و تاریا کرونبرگ (علت اهدای جایزه: دیدار پنهانی با نسرین ستوده و اهدای جایزه ساخاروف به وی)
سال 93(باروت خیس ۲۰۱۵) - مانوئل والس (برای توهین به مقدسات میلیون‌ها مسلمان)
سال94(باروت خیس ۲۰۱۶) - چریل بون ایساکس رییس آکادمی هنرهای سینمایی و علوم اسکار(برای حذف فرمایشی فیلم محمّد(صل الله علیه و آله و سلّم) از گردونۀ رقابت‌ها و برملاکردن مجدّد ماهیّت ضداسلامی اسکار)
سال 95(پنجمین باروت خیس ۲۰۱۷) - دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا(برای سیاست‌های ضدایرانی و دشمنی خود با مردم ایران)
سال 97(ششمین باروت خیس ۲۰۱۸) - ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا تعلق گرفت و وی به عنوان منفورترین چهره جهانی معرفی گردید.

در ادامه این مراسم از خانواده شهدای مدافع حرم نیز تجلیل شد. کاربران فضای مجازی در واکنش به جایزه این دوره از باروت خیس نوشتند:

انتهای پیام/

جایزه منفورترین شخصیت سال به ترامپ رسید

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: باروت خیس منفورترین چهره ترامپ استکبار ستیزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۹۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود

به گزارش صدای ایران از دیجیاتو،به‌تازگی پستی در یک انجمن آنلاین منتشر شده که در آن به ساخت نام دامنه و گواهی امنیتی برای «search.chatgpt.com» اشاره شده است. البته در حال حاضر، این آدرس وجود خارجی ندارد و هیچ صفحه‌ای با آن باز نخواهد شد. علاوه بر این، «پیت هوانگ»، محقق هوش مصنوعی، در شبکه اجتماعی ایکس ضمن اشاره به این دامنه، به تاریخ ۹ می (۲۰ اردیبهشت) نیز اشاره کرده است.

در حال حاضر، اطلاعات بسیار کمی در مورد موتور جستجوی احتمالی ChatGPT وجود دارد که احتمالاً مانند Perplexity و Google Gemini، براساس سوالات پرسیده‌شده توسط کاربران کار خواهد کرد.

موتور جستجو ChatGPT رقیب جدی گوگل؟

انتشار این خبر، احتمالاً برای گوگل بسیار نگران‌کننده خواهد بود که در بیش از دو دهه گذشته، بر بازار موتور‌های جستجو تسلط داشته است و ۹۰ درصد از کل جستجو‌های جهانی را به خود اختصاص داده است. «سم آلتمن»، مدیرعامل OpenAI، ماه گذشته در طی مصاحبه‌ای با «لکس فردمن»، گفته بود که ChatGPT می‌تواند آینده جستجو باشد.

او در جریان مصاحبه خود گفته بود:
«اگر بتوانیم موتور جستجوی بهتری نسبت به گوگل بسازیم، فکر می‌کنم باید این کار را انجام دهیم. گوگل ۱۳ تبلیغ و ۱۰ لینک آبی به شما نمایش می‌دهد. اما چیزی که مرا بسیار هیجان‌زده می‌کند این است که شاید راه بسیار بهتری برای کمک به مردم در یافتن اطلاعات مدنظر خود وجود داشته باشد.»

موتورجستجو OpenAI می‌تواند رویکرد‌های متفاوتی را دنبال کند. به‌عنوان مثال، Perplexity از رویکرد چت‌بات استفاده می‌کند و کاربران می‌توانند از آن سؤال بپرسند و سپس نتایج جستجوی آنها توسط هوش مصنوعی نمایش داده می‌شود. گوگل جمینای نیز بیشتر از یک رویکرد چت‌محور بهره می‌برد و علاوه بر لینک جستجوی گوگل، تجزیه‌و‌تحلیلی را به کاربران ارائه می‌کند. طبق شایعات، به‌نظر می‌رسد که رویکرد OpenAI برای موتورجستجو ChatGPT به Gemini نزدیک‌تر خواهد بود.


دیگر خبرها

  • دومین رویداد اهدای جایزه جوانی جمعیت برگزار می‌شود
  • بازیگر ارباب حلقه‌ها درگذشت
  • برنارد هیل کاپیتان «تایتانیک» از دنیا رفت
  • واکنش کاخ سفید به «گشتاپو» خواندن دولت بایدن از سوی ترامپ
  • اهدای جایزه «فرج الله سلحشور» در جشنواره تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • اسکار آلمان برندگانش را شناخت/ «مردن» لولای ۲۰۲۴ را برد
  • یک جایزه دیگر برای مل بروکس/ پیبادی تجلیل می‌کند
  • اهدای جایزه احمد اقتداری به پژوهش‌های برگزیده خلیج فارس
  • رقیبی تازه برای گوگل؛ موتور جستجو ChatGPT احتمالاً این هفته معرفی می‌شود
  • برندگان اسکار ایتالیا معرفی شدند/ «من کاپیتان» درخشید