Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - مشهد - ايرنا - معاون برنامه ريزي و تحقيقات شرکت برق منطقه اي خراسان گفت: صاحبان صنايع بزرگ در استان هاي خراسان رضوي، شمالي و جنوبي 24 تفاهم نامه در خصوص مديريت مصرف برق با اين شرکت منعقد کردند.

حسين محمودي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: امضاي اين تفاهم نامه ها طبق شيوه نامه اي کشوري در قالب طرح `پاسخگويي به بار` است که 24 ساعت قبل به واحد صنعتي اطلاع داده مي شود که در ساعات اوج بار (11 تا 17) مصرف برق خود را به حداقل برساند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه 60 درصد برق شبکه خراسان توسط صنايع بزرگ مصرف مي شود، اظهار داشت: قطعي برق در صنايع بزرگ به هيچ وجه در برنامه اين شرکت نيست و به همين منظور مديريت مصرف در اين بخش در قالب انعقاد تفاهم نامه با صاحبان صنايع بزرگ انجام شده است.
معاون برنامه ريزي و تحقيقات شرکت برق منطقه اي خراسان گفت: مشابه اين تفاهم نامه سال گذشته با صاحبان صنايع بزرگ خراسان بسته شد و در قبال همکاري آنها پاداشي به صورت کاهش چند ميليارد توماني در قبوض برق آنها اعمال شد.
وي اظهار داشت: اگر زماني که شبکه برق سراسري دچار مشکل است، صنايع طرف قراداد با اين شرکت به مدت پنج مرتبه پياپي مديريت مصرف را در ساعات درخواست شده، اعمال نکنند، اين واحدها در اولويت مديريت بار قرار گرفته و در صورت بروز مشکل در شبکه، با اطلاع قبلي برق آنها قطع مي شود.
وي افزود: تاکنون تنها يک واحد صنعتي از بين واحدهايي که با شرکت برق منطقه اي خراسان تفاهم نامه امضا کرده اند، به اين تعهد عمل نکرده و اخطار گرفته است.
محمودي اظهار داشت: تابستان شرايط توليد برق نسبت به سالهاي قبل تغيير کرده و براي جبران کمبود برق چاره اي جز مديريت مصرف و در صورت لزوم قطعي برق نيست و صنايع نيز از اين قاعده مستثني نيستند.
وي با اشاره به اينکه کل بار شبکه برق در طول روز 55 هزار مگاوات است، افزود: در فصل گرما که دماي هوا افزايش مي يابد، روزانه بيش از 21 هزار مگاوات بار بر شبکه سراسري برق افزوده مي شود و دليل اصلي اين افزايش بار، استفاده از سامانه هاي سرمايشي است.
وي بيان کرد: هرچند شرکت برق منطقه اي خراسان در تامين برق روزانه خود مشکلي ندارد اما کمبود کلي که در شبکه سراسري برق وجود دارد بايد از طريق مازاد توليد شرکت هاي ديگر از جمله شرکت برق خراسان تامين شود، در غير اين صورت قطع در کل شبکه برق کشور اتفاق مي افتد.
وي اضافه کرد: در شرايط اضطراري شبکه برق کشور چاره اي جز مديريت مصرف برق از سوي همه مشترکان از جمله صاحبان صنايع وجود دارد درغير اين صورت برق کل شبکه قطع مي شود.
به گزارش ايرنا، ظرفيت نيروگاههاي فعال در استانهاي خراسان شمالي، خراسان رضوي و خراسان جنوبي پنج هزار و 420 مگاوات و مديريت تامين برق در اين سه استان بر عهده شرکت برق منطقه اي خراسان است.
اين منطقه سه ميليون و 346 هزار و 663 مشترک برق دارد.
7489/5132
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۰۹۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان چهارمحال و بختیاری ، بهنام خسروی افزود: این شرکت با درجه دانش بنیان یک، سالانه ۴۰۰ هزار اکسل گروه خودروهای پژو را برای شرکت ایران خودرو تولید می‌کند.

وی با اشاره به اینکه دستگاه هیدرو فورمیک هم در همین شرکت ساخته شده گفت: در این روش قطعه‌های فلزی با فشار سیال تغییر حالت می‌دهند.

به گفته وی : برای این طرح نزدیک به ۲۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است.

معاون امور صنایع صمت استان گفت: پس از تحریم ها، شرکت پژو فرانسه از تحویل مستقیم این قطعه خودداری کرد که صنعتگران شهرکرد با کمک دانشگاه صنعتی اصفهان، طی سه سال تحقیق و توسعه موفق به کسب دانش هیدرو فورمیک شدند.

گفتنی است، استفاده از مواد اولیه داخلی، ایجاد ارزش افزوده، قیمت به صرفه و کیفیت همتراز اروپا از مزیت‌های اکسل ایرانی است که سالانه مانع خروج حدود ۳۰ میلیون دلار ارز از کشور می‌شود. در دنیا این دانش نوین در صنایع هوا فضا و موشکی هم کاربرد بسیاری دارد.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901618

دیگر خبرها

  • رویداد صدرا در دانشگاه آزاد بوئین‌زهرا تا 13 اردیبهشت ادامه دارد
  • رویداد بزرگ صدرا در دانشگاه آزاد بویین‌زهرا آغاز به کار کرد
  • واگذاری کارخانه سامان کاشی بروجرد به هیات حمایت از صنایع
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی
  • معرفی برترین شرکت‌های دانش بنیان در حوزه معدن و صنایع معدنی 
  • آزادسازی آب شرب از صنایع آذربایجان شرقی
  • امضای قرارداد مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای در اصفهان
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • تولید سالانه ۴۰۰ هزار اکسل خودرو در واحد صنعتی دانش بنیان چهارمحال و بختیاری