Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-30@10:08:30 GMT

3 انتصاب در وزارت علوم

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۰۴۳۵

3 انتصاب در وزارت علوم

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ منصور غلامی وزیر علوم در احکام جداگانه‌ای عضو شورای هماهنگی کشوری شبکه ملی جامعه و دانشگاه، رئیس شورای هماهنگی کشوری و دبیر شورای سیاست‌گذاری شبکه ملی جامعه و دانشگاه، «مدیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه استان» را منصوب کرد.

در حکم وزیر علوم خطاب به سلیمی آمده است:
با عنایت به مراتب دانش، تعهد و تجارب ارزشمند جناب‌عالی و پیرو تفاهم‌نامه منعقد بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور، همچنین بر اساس بند ۲-۲ آیین‌نامه شبکه ملی جامعه و دانشگاه مبنی بر لزوم شکل‌گیری شورای هماهنگی کشوری طی این حکم به سمت عضو شورای هماهنگی کشوری منصوب می‌شوید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


امید است با استعانت از خداوند متعال در انجام وظایف محوله مندرج در آیین‌نامه یادشده موفق باشید.

همچنین منصور غلامی در احکام جداگانه‌ای روسای دانشگاه‌های بزرگ کشور را به عنوان «مدیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه استان» منصوب کرد.
در متن حکم غلامی خطاب به رؤسای دانشگاه‌های بزرگ کشور آمده است:

با عنایت به مراتب دانش، تعهد و تجارب ارزشمند جناب‌عالی و استناد به بند ۲-۴ ماده ۱ اساسنامه مصوب ۲۳ خرداد ۱۳۹۷و نیز پیرو تفاهم‌نامه منعقد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، سازمان برنامه و بودجه کشور و وزارت کشور، به موجب این حکم، به مدت دو سال به سمت «مدیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه استان» منصوب می‌شوید.

مأموریت‌های واحدهای استانی شبکه ملی جامعه و دانشگاه به شرح زیر است:

_تشکیل کارگروه‌های علمی بر اساس اولویت مسائل استانی

_تهیه گزارش‌های مسئله‌شناسانه و سیاست‌محور درباره مسائل توسعه پایدار در سطح استان (در موضوعات کارگروه‌ها)

_تهیه گزارش در موردمسائل مهم استانی

_شناسایی و شبکه‌سازی نخبگان و متخصصان استانی بر اساس کارگروه‌های علمی

_توصیه‌های سیاست‌محور کاربردی درباره مسائل استانی به مراجع ذی‌صلاح استانی

_تعامل با دستگاه‌های ذی‌نفع و ذی‌ربط طرف تفاهم

امید است با استعانت از خداوند متعال و همکاری نخبگان و دانشگاهیان و مردم فرهیخته استان در تحقق اهداف شبکه جامعه و دانشگاه، به ویژه ارتقای گفت‌وگوی ملی برای حل مسائل استان، موفق باشید.

رؤسای دانشگاه‌های تبریز، تهران، ارومیه، محقق اردبیلی، اصفهان، خوارزمی، ایلام، خلیج فارس، شهرکرد، بیرجند، فردوسی مشهد، بجنورد، شهید چمران اهواز، زنجان، سمنان، سیستان و بلوچستان، شیراز، بین‌المللی امام خمینی (ره) قزوین، قم، کردستان، شهیدباهنرکرمان، رازی کرمانشاه، یاسوج، علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان، گیلان، لرستان، مازندران، اراک، هرمزگان، بوعلی سینا و یزد از سوی وزیر علوم، به عنوان مدیر شبکه ملی جامعه و دانشگاه استان خود منصوب شده‌اند.

وزیر علوم همچنین در حکمی، غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم را به سمت «رئیس شورای هماهنگی کشوری و دبیر شورای سیاست‌گذاری شبکه ملی جامعه و دانشگاه» منصوب کرد.
در حکم وزیر علوم خطاب به غفاری آمده است:
با عنایت به مراتب دانش، تعهد و تجارب ارزشمند جناب‌عالی و پیرو تفاهم‌نامه منعقد بین وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، مرکز بررسی‌های استراتژیک ریاست جمهوری، وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور، همچنین بر اساس بند ۲-۲ آیین‌نامه شبکه ملی جامعه و دانشگاه مبنی بر لزوم شکل‌گیری شورای هماهنگی کشوری طی این حکم به سمت رئیس شورای هماهنگی کشوری و دبیر شورای سیاست‌گذاری شبکه منصوب می‌شوید.
امید است با استعانت از خداوند متعال در انجام وظایف محوله مندرج در آیین‌نامه یادشده موفق باشید.

انتهای پیام/

انتصاب در وزارت علوم

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار دانشگاهی وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۰۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ دکتر سیدعلی قاسم‌زاده، رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیأت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی‌وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا کم‌کم بتوانیم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

قاسم‌زاده ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین فعال شده و گزارش‌های هیأت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت دانشگاهی در استان قزوین است.

روح‌الله رازینی، رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم هم در این نشست گفت: تعدد مراکز نظارتی در حوزه وزارت علوم ‌مطلوب نیست و تضمین‌کننده کیفیت بالای آموزشی و علمی در دانشگاه‌های ما نخواهد بود.

وی اضافه کرد: تسلسل در نظارت کیفیت آموزشی خوب را ضمانت نمی‌کند و حتی در مواردی از بازوهای نظارتی سلب مسئولیت می‌کند، اما به هر حال می‌شود با تقسیم نقش‌ها و وظایف این تسلسل را تا حدودی توجیه کرد. با این حال اصل کار ما توجه به هدف غایی ارزیابی و نظارت در حوزه علمی و دانشگاهی است.

همچنین در حاشیه این نشست رئیس مرکز نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم و هیات همراه از تالار قزوین شناسی دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بازدید کردند.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900193

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه رضوی با مرکز کربلاء للدراسات والبحوث
  • وعده صادق نتیجه دانشگاه‌های ما است
  • تحریم ورود واکسن توسط مدعیان آزادی و حقوق بشر/ مرجعیت علمی الویت وزارت علوم
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • ضرورت ایجاد ساختار مناسب برای پیاده‌سازی علوم انسانی با جهان‌بینی الهی
  • دیدگاه اساتید دانشگاه تهران درباره تحول در علوم انسانی
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری سه‌جانبه دانشگاه آزاد با دانشگاه باهنر و علوم پزشکی کرمان
  • نقشه فرهنگی کشور درحال بازنویسی است
  • حوزه نظارت بر کیفیت آموزش دانشگاهی در قزوین احیا شد
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور