Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-04-26@15:17:18 GMT

تابش: دیدارهای روحانی و خاتمی برقرار است

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۱۲۰۲

رویداد۲۴محمدرضا تابش نماینده مجلس و عضو فراکسیون امید در خصوص شایعه برکناری جهانگیری از معاونت اول رییس‌جمهور گفت: جهانگیری با توجه به تجربه خیلی خوبی که در کسوت استانداری و وزارت صنعت و معدن داشته و یک دوره معاونت اول رییس جمهور بوده، سرمایه مغتنمی برای دولت است؛ فکر نمی‌کنم ان‌شاالله این حرف‌ها اساس و پایه‌ای داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه دولت با تنگناهای مختلفی روبه روست، گفت: توازنی که در عرصه اقتصادی بوده بهم خورده و وضعیت معیشتی مردم را سخت کرده و به این ترتیب فشار را بر دولت افزایش داده است. فکر می‌کنم جناح رقیب می‌خواهد از این موضوع طَرفی ببندد و نشان دهد انسجام و اتحادی که داخل دولت است، گسستنی است .

تابش ریشه شایعات از این دست را در جناح رقیب دنبال کرد و گفت: فکر می‌کنم اساس این صحبت‌ها از سوی جناح رقیب درست شده باشد. ممکن است نقطه نظراتی هم در ایده‌ها و هم در راه‌ها، داخل دولت وجود داشته باشد که طبیعی است. این‌ها می‌نشینند با هم صحبت می‌کنند و هرچه رای اکثریت است را انجام می‌دهند.

وی رقبای دولت را مسئول زدن استارت طرح عدم کفایت رییس‌جمهور خواند و گفت: این طرح هیچ جایگاهی ندارد. در این موقعیت باید رییس‌جمهور همان‌طور که نظر رهبری، مجموعه اصلاح‌طلبان و همه جناح‌های سیاسی است، حمایت کرد تا در مواجهه با بدخواهان کم نیاوریم و بتوانیم از ارزش‌هایی که ملت به خاطر آن قیام کردند و از آن دفاع کردند و خواسته‌های بحقی که دارند، دفاع کنیم و وضعیت معیشیتی مردم و رفاه و پیشرفت کشور میسر شود.

این نماینده اصلاح‌طلب در خصوص برخی گلایه‌ها در مورد قطع شدن رابطه اصلاح‌طلبان و رییس‌جمهور و اینکه آیا دیدارهای سابق بین حسن روحانی و رییس دولت اصلاحات همچنان پابرجاست یا خیر؟ گفت: در مورد دیدارهای خاتمی و روحانی، وضعیت مثل قبل است. گاهی جلساتی داشتند، الان هم دارند. سالی چندین بار جلسه داشتند، هنوز هم هست. هیچ وقت جلسات منظم ماهانه یا هفتگی وجود نداشت. دیدارهای مقطعی بوده که الان هم هر وقت ضرورت پیدا کند، هست.

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 روحانی محمد خاتمی اصلاح طلبان رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۱۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادای احترام رئیس‌جمهور به محمدعلی جناح «قائد اعظم»

رئیس جمهور در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر خود به پاکستان، به شهر کراچی به عنوان مرکز ایالت سند سفر کرد و در بدو ورود با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح، به مقام «قائد اعظم» و رهبر استقلال این کشور ادای احترام کرد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین «سید ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) در ادامه برنامه‌های دومین روز سفر به پاکستان، پس از سفر به ایالت پنجاب و شهر لاهور، به کراچی مرکز ایالت سند نیز سفر کرد و در بدو ورود با حضور در آرامگاه محمدعلی جناح «قائد اعظم» و پدر استقلال این کشور، با تقدیم تاج گل و قرائت فاتحه به مقام وی ادای احترام کرد.

محمدعلی جناح ملقب به قائد اعظم در ۲۵ دسامبر سال ۱۸۷۶ در یکی از محله‌های کراچی به دنیا آمد. پدرش بازرگان و خواهرش «فاطمه» یکی از مبارزان دوران استقلال پاکستان و هندوستان بود. وی در سال ۱۸۹۵ از دانشگاه انگلیس فارغ التحصیل شد و بعد از دریافت مدرک دکترای قانون، فعالیت سیاسی خود را آغاز کرد.

جناح در سال ۱۸۹۶ به کنگره هند پیوست و در سال ۱۹۱۳ به عضویت «حزب آل اندیا مسلم لیگ» که توسط مسلمانان هند تشکیل شده بود درآمد. وی در سال ۱۹۱۶ بعد از برگزاری اجلاس ویژه حزب مسلم لیگ در شهر «لکهنو» به عنوان رهبر این حزب انتخاب شد.

محمد علی جناح نقش مهمی در نزدیکی کنگره هند با حزب مسلم لیگ برای بیرون کردن انگلیس از هندوستان داشت. در سال ۱۹۲۹ جناح در گزارشی به عنوان «گزارش نهرو» بر ۱۴ نکته اساسی درباره حقوق مسلمانان تأکید کرد که بعد‌ها مقدمه‌ای برای تشکیل یک کشور مسلمان شد.

جناح تمام عمر خود را صرف حمایت از حقوق مسلمانان شبه‌قاره کرد و، چون مسلط به قانون بود تلاش‌های وی به ثمر نشست و سرانجام توانست کشور پاکستان را تشکیل دهد.

با ورود محمدعلی جناح به حزب کنگره ملی هند که برای کمک به انگلیسی‌ها تأسیس شده بود، فعالیت‌های این حزب که مقرر بود متناسب با منافع انگلیسی‌ها باشد، مخالف اهداف آنان عمل کرد. مسلمانان هم برای حفظ منافع خود حزبی به نام مسلم لیگ را تأسیس کردند. این دو حزب راه استقلال را هموار نمودند و فعالیت‌های جناح به استقلال پاکستان منجر شد. جناح از تعصب‌های فرقه‌ای دوری می‌کرد و به همین خاطر یکی از بهترین نمایندگان اتحاد مسلمانان با هندو‌ها به شمار می‌رفت.

در مارس ۱۹۲۷ جناح توانست طرح‌های مسلمانان دهلی را تدوین کند، اما در طرح مربوط به قانون اساسی حق رأی دادن از مسلمانان گرفته شد و کار‌های جناح بی‌نتیجه ماند. در سال ۱۹۲۹ محمدعلی جناح طرح معروفی را در ۱۴ ماده تنظیم کرد و به کنگره داد. گنگره ملی هند به طرح ۱۴ ماده‌ای جناح چندان توجه نکرد. او پس از این ناکامی‌ها به لندن رفت و از دور فعالیت‌های اجتماعی سیاسی شبه قاره را دنبال می‌کرد.

در ۱۹۴۰ محمد علی جناح بیمار شد و در سال ۱۹۴۷ درست یک سال بعد از تشکیل کشور مستقل مسلمان به عنوان پاکستان در سپتامبر سال ۱۹۴۸ دار فانی را وداع گفت، اما فداکاری‌های او برای تشکیل یک کشور مستقل مسلمان همیشه در یاد و خاطره مسلمانان شبه‌قاره باقی خواهد ماند.

دیگر خبرها

  • سه اداره‌کل سمنان در پذیرش درخواست‌های مردمی سفر رییس‌جمهور رکورد زدند
  • کاهش نرخ بی‌کاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • خبرگزاری دولت: سریلانکایی‌ها به رئیسی لقب «شیر خاورمیانه» را داده‌اند
  • حسینی: اینکه عده‌ای مطرح می‌کنند شنبه‌ها تعطیل باشد، جای تعجب دارد + فیلم
  • حسینی: در حال آماده شدن برای تعامل بیشتر با مجلس آینده هستیم
  • ۴۷ هزار درخواست تلفنی در سفر رییس جمهور به استان سمنان ثبت شد
  • ۱۲۸ هزار درخواست مردم استان سمنان در سفر رییس‌جمهور ثبت شد
  • ادای احترام رئیس جمهور به رهبر استقلال پاکستان
  • ادای احترام رئیس‌جمهور به محمدعلی جناح «قائد اعظم»