Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، نتیجه سفر دکتر ولایتی به روسیه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این رایزنی‌ها تاثیر خوبی داشته است و یقینا آمریکا و عواملش نمی‌تواند کشورهایی مثل چین، روسیه و هند را با سیاست‌های خود همراه کند.

حجت‌الاسلام مجتبی ذوالنوری نماینده مردم قم و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، درباره دلایل و اهمیت سفر علی‌اکبر ولایتی مشاور ارشد رهبر معظم انقلاب در امور بین‌الملل به روسیه در این مقطع زمانی گفت: برای خنثی کردن تلاش‌های‌ آمریکا علیه کشورمان باید چنین سفرهای دیپلماتیک را انجام دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: البته در عرصه سیاسی، رفت‌وآمد و تلاش‌های دیپلماتیک میان کشورهای مختلف امری طبیعی است و نیازی به دلیل و سبب ندارد، به ویژه کشورهایی که با هم ارتباط دارند و ارتباطشان هم قوی است. حالا اگر کشوری باشد که قطع رابطه داشته باشیم یا روابطمان سرد باشد، می‌شود گفت که چه عاملی باعث شده کدورت‌ها از بین برود و مذاکرات صورت بگیرد، ولی کلا سفرهای دیپلماتیک امری طبیعی است و نیاز به مسبب ندارد. ولی در حال حاضر در مقطع خاصی هستیم و بعد از پیروزی‌های چشمگیری که محور مقاومت در سوریه به دست آورده است، جبهه استکبار سعی می‌کند در جبهه پشتیبانی از محور مقاومت ایجاد شکاف و اختلاف کند و نوعی سردی را بوجود آورد و به همین خاطر کشورهای فعال و بازیگران اصلی در این حوزه باید با یکدیگر هماهنگی، ارتباطات و استحکام روابط داشته باشند که یکی از مهمترین دلایل سفر ولایتی به روسیه همین موضوع محور مقاومت است که حتی مشخص شد جلسات مشترک میان روسای‌جمهور ایران، روسیه و سوریه در تهران تشکیل می‌شود.

نماینده مردم قم در مجلس با اشاره به سفر همزمان نخست وزیر رژیم صهیونیستی با حضور ولایتی در مسکو گفت: آمریکا تلاش می‌کند برای تحریم ایران، کشورهای مختلف را با خود همراه کند و روسیه، چین و هند سه کشوری هستند که ثقل تلاش‌های واشنگتن بر روی آنهاست و طبیعی است که مقامات ایران باید با این کشورها رایزنی و گفت‌گو داشته باشند تا تحت تاثیر سیاست‌های آمریکا، عربستان و صهیونیست‌ها علیه کشورمان قرار نگیرند.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، نتیجه سفر ولایتی را مثبت ارزیابی کرد و گفت: این رایزنی‌ها تاثیر خوبی داشته است و یقینا آمریکا و عواملش نمی‌تواند کشورهایی مثل چین، روسیه و هند را با سیاست‌های خود همراه کنند و برای خنثی کردن تلاش‌های آنها و تحریم روابط با روسیه باید این سفرها را انجام دهیم.

مجتبی ذوالنوری در پاسخ به این سوال که چرا ولایتی برای این ماموریت انتخاب شد؟ گفت: با توجه به اینکه محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه در رابطه با موضوع برجام و مذاکره با اروپایی‌ها در حال رفت‌وآمد و مذاکره با مقامات اروپایی است و به قول معروف سرشان شلوغ است، آقای ولایتی اعزام شدند. ضمن اینکه ظریف یک مقام کاملا دولتی است و نمی‌تواند حامل پیام رهبری باشد و اگرچه دولت به عنوان ستاد رهبری محسوب می‌شود اما ساختار رهبری در ساختار دولت خلاصه نمی‌شود.

وی تصریح کرد: اعزام شخصیتی مثل علی‌اکبر ولایتی با پیشینه طولانی دیپلماتیکی که دارد، چهره صد در صد آشنا برای دستگاه دیپلماسی و روسای جمهور سایر کشورها هست و از طرفی دیگر ایشان مشاور ارشد رهبری در امور بین‌الملل هستند و این اهمیت بیشتری به موضوع برای مذاکره و گفت‌وگو می‌دهد، یعنی فراتر از نمایندگی است که وزیر خارجه ما باید داشته باشد. در اصل نماینده جمهوری اسلامی ایران به عنوان مشاور مقام معظم رهبری حامل پیام رهبری است که سطح نمایندگی را بالا می‌برد.

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۱۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا

حجت الاسلام مصطفی رستمی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره جریان اعتراضات دانشجویی در آمریکا و نحوه برخورد پلیس با معترضان علیرغم اینکه ادعای آزادی بیان و دمکراسی دارند گفت: یکی از ابزارهای غرب برای کنترل جوامع، برچسب‌زنی و فشار با ابزارهای مختلف، رسانه‌ها، امکانات و توانمندی‌هایی که دارد برای سرکوب و ساکت کردن جریان‌های مخالف خود است.

وی ادامه داد: این ها تا جایی‌که بتوانند از نیروهای نظامی، مسیر نفوذ فرهنگی و مسیر قدرت رسانه‌ای برای تغییر جهت مخالفین خود استفاده می‌کنند.

رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها افزود: یکی از اتهاماتی که غربی ها دائم به کشورهای مخالف خود می‌زنند، موضوع منع آزادی بیان، رعایت حقوق‌بشر، منع تجاوز، دفاع از ملت‌ها و محکومیت اشغالگری است، در قصه اوکراین و نظایر آن در برخورد با مخالفان خود در جنگ جهانی دوم فراوان از این نمونه‌ها دیدیم.

وی افزود: اما امروز در صحنه‌ دانشگاه‌های آمریکا شاهد هستیم اساتید و دانشجویان آمریکایی نسبت‌به قراردادها و حمایت دانشگاه خود از یک رژیم کودک‌کش، جلاد، غاصب، اشغالگر و متهم به نقض حقوق بشر، اعتراض دارند و برخوردی که با این‌ها می‌شود، گارد ملی، نیروی مسلح پلیس و برخوردهای خشن، و دستگیری در درون دانشگاه است، استاد، دانشجو و رییس دانشگاه مورد برخوردهای خشن قرار می‌گیرند این درحالی است که آنها اعتراض‌آمیز مسالمت‌آمیز نسبت‌به یک مسئله بدیهی دارند که این موضوع را نیز نمی‌توانند تحمل کنند.

رییس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه ها افزود: ما این را مقایسه کنیم با اتفاقی که در کشورهای دیگر رخ می‌دهد حتی براندازها؛ حتی فحاش و هتاک ها و کسانی که برای امنیت ملی کشورها حاشیه درست می‌کنند اگر برخورد قضایی با این‌ها صورت گیرد به‌شدت مورد اعتراض این مدعیان حقوق بشر انجام می‌گیرد.

وی ادامه داد: این اتفاق های اخیر فرصت و موقعیتی است که پرده‌ تزویر بسیاری از جریان‌های مدعی آزادی دارای دو رویی و نفاق کنار برود و جهانیان شاهد حقیقت تمدن غرب، حقیقت این تمدن وحشی که ماسکی از مهربانی و دفاع از حقوق انسان‌ها بر چهره خود قرار داده است را بشناسند.

رییس نهاد نمایندگی رهبری افزود: در داخل کشور، مجموعه تشکل‌ها تندترین نقدها را ممکن است نسبت‌به دولت‌ها و جریان‌های سیاسی و حتی مواضع داخلی و موضوعات داشته باشند ولی همیشه فرصت‌ها در اختیار آنان برای ارائه نقدهای خود قرار می‌گیرد.

کد خبر 6094947

دیگر خبرها

  • هشدار رئیس سیا درباره شراکت ایران و روسیه/ افزایش مجروحان رزمایش دریایی آمریکا به ۳۵ نفر/ حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق به بندر ایلات/ انهدام ۲ پایگاه تروریست‌ها در سوریه توسط جنگنده های روسیه
  • طلا هفته معاملاتی جدید را در محدوده مثبت آغاز می‌کند؟ / شتاب بیت‌کوین با افت آمار اشتغال
  • اتحاد ملت‌ها، انزوای صهیونیسم
  • لاوروف: نتایج انتخابات آمریکا بر تمایل برای تحمیل «شکست استراتژیک» به ما اثری ندارد
  • لزوم انسجام روحانیت و نیروهای انقلابی/ آینده روشنی پیش رو داریم
  • هنیه: توافق باید جامع و دارای مراحل پیوسته باشد
  • مقایسه صحنه اعتراضات دانشجویی در ایران و آمریکا
  • پشتیبانی از صهیونیست ها از معیارهای دوگانه سیاست غرب است
  • نتانیاهو همچنان رو به سراشیبی سقوط
  • نیوزویک: مقاومت اسلامی بحرین، جبهه جدید محور مقاومت در جنگ با اسرائیل