Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جهان نيوز، فریدون عباسی رئیس سابق سازمان انرژی اتمی در گفتگو با  خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه دلیلی ندارد دانشگاه‌ها تحت نظارت بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار بگیرند، چون دانشگاه سایت هسته‌ای نیست، افزود: نظارت توسط آژانس فقط باید در سایت‌های هسته‌ای که آن‌ها را اعلام کرده‌ایم صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در پاسخ به این سوال که آیا بازرسی از دانشگاه‌ها توسط آژانس زیاده خواهی محسوب می‌شود، افزود: این اقدام را می‌توان زیاده‌خواهی نامید، اما بنده می‌گویم خانه از پای بست ویران است. در واقع برجام نوعی معاهده خلع سلاح است یعنی بدون اینکه جنگی واقع شود آقای روحانی و ظریف و دارو دسته شان رفتند و شکست خوردند و معاهده خلع سلاح امضاء کردند.

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی با اشاره به اینکه اتفاقات و بازرسی‌ها مطابق پروتکل الحاقی در حال انجام است و این در حالی است که مجلس پروتکل الحاقی را تصویب نکرده، گفت: با این وجود آقای روحانی دوست دارد پروتکل الحاقی را داوطلبانه اجرا کند در نتیجه الان مملکت را به این وضعیت دچار و امنیت را از اساتید سلب کرده است به گونه‌ای که اگر کسی بخواهد یک مقاله جزئی ارائه دهد و در مورد سانتریفیوژ، سوخت و رآکتور در دانشگاه کار کند و حرف بزند باید برود و جواب آژانس را بدهد و آن‌ها بفهمند که چرا این کار انجام شده و چه کسی حامی آن بوده و نتایج آن قرار است در کجا استفاده شود.

عباسی بیان کرد: شرایط به گونه‌ای است که اگر یک استاد یا دانشجو چند مقاله خارجی را کنار هم بگذارند و از آن ایده بگیرند و بخواهند در کشورمان آن را شبیه سازی کنند و محاسبه و آزمایشی روی انجام دهند آژانس می‌تواند مدعی شود که چرا این کار شده است با این وجود ما باید برویم و ثابت کنیم که علاقمند علمی بوده ایم. از طرفی اگر مراکز علمی و تحقیقاتی هم مقاله ارائه ندهند به آن‌ها می‌گویند کودن هستید و مقاله دادن را بلد نیستید و این بساطی است که غربی‌ها در نظام آموزش عالی کشورمان درست کرده اند.

عباسی با بیان اینکه متاسفانه رئیس سازمان انرژی اتمی و مسئولین این سازمان وظایف ذاتی و قانونی خود را در حمایت از دانشگاه انجام نمی‌دهند، افزود: سازمان انرژی اتمی ریالی به دانشگاه‌ها کمکی نمی‌کند و یک پروژه درست در راستای نظام به آن‌ها نمی‌دهد، ولی این همه دردسر برای دانشگاه‌ها درست می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه اساتید باید غیرتمندانه مطالبه کنند که دستگاه‌های اجرایی استعفاء دهند و دنبال شغل دیگری بروند، چون این کار به درد آن‌ها نمی‌خورد، بیان کرد: اساتید غیرتمندانه و غزتمندانه فکر کشور باشند و دانشجویان پیشتازی خود را در مسائل علمی و سیاسی انجام دهند و از دستگاه‌های اجرایی بخواهند استعفاء دهند و این دردسر‌ها را برای کشور درست نکنند بحث این است که این چه خفت و خواری است که باید دانشگاه‌های متحمل شوند.

رئیس سابق سازمان انرژی اتمی گفت: متاسفانه خیلی از بخش‌های دانشگاه‌ها دست افراد لاقید افتاده که همه غرب زده هستند به گونه‌ای که اگر کسی یک شعار مرگ بر آمریکا بدهد اطلاعیه می‌دهند و می‌گویند نگویید و این‌ها را حذف کنید. با این وجود وقتی چنین عناصری در دانشگاه‌های ما هستند باید چه کنیم؟ آیا با این شرایط بازرسان آژانس نباید به دانشگاه بیایند؟ طبیعی است که آن‌ها می‌گویند بازرسان به دانشگاه بیایند و همه جا را ببیند، چون این آقایان می‌خواهند با آمریکا و جا‌های دیگر ارتباط داشته باشند و مسافرت‌های خودشان را بروند و فرصت مطالعاتی داشته باشند با این وجود به اقتدار کشور و انقلاب کاری ندارند. در هر حال خانه از پای بست ویران است و دستگاه‌های اجرایی باعث این کار‌ها شده اند با این وجود تا این افراد روی کار هستند ما بدتر از این مسائل را خواهیم داشت.

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۲۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اسلامی: گروسی به ایران می‌آید

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، محمد اسلامی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با بیان اینکه هفته آینده اولین کنفرانس علوم و فنون هسته‌ای برگزار می‌شود، اظهار کرد: حدود ۴۷۷ مقاله ارائه شده، ۱۸۰ ارائه خواهیم داشت که توسط شرکت کنندگان غیرایرانی ارائه خواهند شد. گروسی مدیرکل آژانس نیز به عنوان مهمان ویژه در این کنفرانس حضور خواهد داشت و سخنرانی می‌کند.

بیشتر بخوانید: اسلامی: تولید رادیوداروها در سازمان انرژی اتمی ایران افزایش خواهد یافت

وی ادامه داد: در المپیاد مخترعین جهان در سوسیس، از مدارس انرژی اتمی ما شرکت کرده بودند و ۵ دانش آموز ما ۵ مدال به دست آوردند و ایران مقام اول را کسب کرد.

رئیس سازمان انرژی اتمی، درباره حل مسائل پادمانی با آژانس اظهارکرد: همواره در حال تعامل و گفت‌وگو درباره مسائل پادمانی هستیم. تاکنون ۲ مکان باقی مانده و ۲ مکان حل و فصل شده درباره دو مکان در حال گفت و گو هستیم، بیانیه اسفند ۱۴۰۱ از نظر ما پابرجاست و براساس آن تعامل داریم. اما این بیانیه توسط جریان مخربی که در غرب علیه ایران اقدام می کند، زیرسوال رفته است، ما اما بر این بیانیه تاکید داریم.

وی همچنین تاکید کرد : آقای رافائل گروسی اعلام کرده است در ایران دیدارهایی خواهند داشت و من هم با وی دیدار دارم و مطمئن هستم که ابهامات برطرف می شود و در چارچوب پادمان و ان پی تی روابط خود را با آژانس تقویت می‌کنیم.

اسلامی درباره همکاری با آژانس در خصوص بازرسان آژانس تصریح کرد: ما ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند. بازدید آنها در حال انجام است. استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است و این مساله سیاسی نیست و ما در فرایندهای همکاری با آژانس این موصوع را مکرر اثبات کرده و آنها هم به آن اذعان دارند.

وی درباره اظهارات گروسی درباره برنامه تسلیحاتی ایران نیز تصریح کرد: این ها موضعگیری نیست و سوال خبرنگار است و جریان مخرب و صهیونیستی در حال القای این است که برنامه ایران صلح آمیز نیست. گروسی گفته نشانه ای از برنامه تسلیحاتی ایران وجود ندارد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229121 برچسب‌ها ایران

دیگر خبرها

  • دیدار دیپلمات‌های ایران و روسیه در وین در آستانه سفر گروسی به تهران
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟
  • واکنش رییس سازمان انرژی به شایعه ممنوعیت ورود بازرسان آژانس
  • استفاده از حقوق مسلم هر عضو آژانس طبیعی است
  • اسلامی: گروسی به ایران می‌آید
  • از ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود ۲ مکان باقیمانده که ... | ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم | آخرین وضعیت ۴ مکانی که آژانس مشکوک بود | چند بازرس مجازند در ایران باشند؟
  • رئیس سازمان انرژی اتمی: ورود هیچ بازرسی را ممنوع نکردیم
  • اسلامی: بیش از ۱۳۰ بازرس آژانس مجازند در ایران حضور داشته باشند
  • ۱۳۰ بازرس آژانس مجاز به حضور در ایران هستند