Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-04-30@00:45:48 GMT

بازآفرینی «حیات شبانه» در پایتخت

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۴۰۶۹

بازآفرینی «حیات شبانه» در پایتخت

معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران از بازآفرینی «حیات شبانه» در پایتخت خبر داد و گفت: رونق‌گرفتن زیست شب، به افزایش تامین امنیت، اشتغال، گردشگری و دسترسی شبانه روزی شهروندان به امکانات تفریحی کلانشهر تهران کمک می کند.

به گزارش اقتصادآنلاین، ولی الله شجاع پوریان در نشست شورای معاونین امور اجتماعی و فرهنگی مناطق22گانه، سازمان هاو شرکت های تابعه شهرداری تهران، احیای حیات شبانه در پایتخت را مطرح کرد و گفت: احیای حیات شبانه در دوره جدید مدیریت شهری، جزو ماموریت های حوزه اجتماعی و فرهنگی  است که باید اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تجربه حیات شبانه مقطعی در بخش‌های مختلفی از تهران مثل خیابان 30 تیر گفت: این تجربه نشان می‌دهد شهروندان آمادگی حیات شبانه را دارند و اگراین پاتوق‌ها گسترش یابند، قطعاً دستاوردهایی در اقتصاد، فرهنگ و گردشگری خواهند داشت. به این معنی که زیست شبانه به رونق اشتغال منجر می‌شود، بستر گفتگو را در میان شهروندان هموارتر می‌کند، امنیت را افزایش می‌دهد، گردشگری را تقویت می‌کند و در یک کلام زیست شبانه جان دوباره‌ای به شهر می‌دهد.

راه اندازی کافه کتاب در نقاط مختلف پایتخت

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران، ایجاد فضاهای فرهنگی پایدار را از جمله رویکردهای مدیریت شهری جدید عنوان کرد و گفت: می توان با راه اندازی راسته های فرهنگی، ایجاد کافه کتاب در تمام محلات شهر تهران، فعال سازی مراکز طرح تبادل کتاب در بخش های مختلف پایتخت، در این راستا گام برداشت که تحقق آن، همراهی معاونت های اجتماعی مناطق 22گانه را می طلبد.

شجاع پوریان در بخش دیگر سخنان خود، با انتقاد از گسترش آسیب های اجتماعی در شهر تهران گفت: متاسفانه تهران سرریز آسیب های اجتماعی کشور است و شهرداری تهران در ایجاد این وضعیت نقشی ندارد اما بیشتر از سایر دستگاه ها هزینه این وضعیت را پرداخت می کند.

وی خاطرنشان کرد: شهرداری در سنوات گذشته در خصوص ایجاد زیرساخت برای نگهداری و درمان افراد آسیب دیده اقدامات خوبی انجام داد اما متاسفانه از این ظرفیت ها به درستی استفاده نشده است.

معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران تصریح کرد: تلاش داریم طرح ساماندهی معتادین متجاهر در سطح شهر تهران را با همکاری دستگاههای متولی و مرتبط این حوزه انجام دهیم، اما باید راهکاری پیدا کنیم که این افراد به دامان خانواده بازگردند.

شجاع پوریان تاکید کرد: شهرداری تهران در دوره جدید بنادارد به طور موثر در حوزه آسیب های اجتماعی وارد شود و کاهش بار این آسیب ها در کلانشهر تهران نیازمند برنامه‌های علمی و کارشناسی جدی در حوزه، برنامه ریزی یکپارچه و هم افزایی نهادها و دستگاه های متولی است.

اکبر نعمتی سرپرست سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران نیز در خصوص ساماندهی معتادین متجاهر با رویکرد اجتماعی به ارائه طرح پرداخت و گفت: بناداریم در دو پهنه شرق و غرب یک منطقه را پایلوت کنیم تا کار غربالگری معتادین متجاهر صورت گیرد و شهرداری تهران ضمن دراختیار نهادن زیرساختها برای دستگاه های مرتبط و متولی، هماهنگی ها را در سطح عالی انجام می دهد. البته این طرح هنوز وارد فاز اجرایی نشده و باید پس از تدوین نهایی به تصویب برسد.

همچنین جعفر رحمان زاده مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران نیز توضیحاتی در خصوص طرح های ایجاد حیات شبانه و شهر24ساعته،کافه کتاب و استفاده بهینه از خرده فضاهای شهری در جهت پاسخ به مطالبات شهروندان ارائه داد و همکاری مناطق را در این زمینه ها خواستار شد.

در پایان این نشست، شجاع پوریان ضمن معرفی معاونین جدید اجتماعی مناطق 1، 15 و 20 و تقدیر از تلاش های معاونین سابق مناطق، از آغاز بازدیدهای دوره ای و ارزیابی های ستادی از مناطق خبر داد و بر ضرورت اطلاع رسانی برنامه های «شادستان تهران» و بهره گیری از ظرفیت های تبلیغاتی مناطق برای معرفی به شهروندان، بررسی طرح تبادل کتاب و ارائه جانمایی مناطق در این زمینه، فرهنگ سازی برای پیوستن به «کمپین تهران شهر بدون پلاستیک» و استفاده بهینه از منابع و صرفه جویی در مصرف انرژی، تاکید کرد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: شهرداری تهران تهران کافه کتاب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۴۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: تلفیق هنر و مفاهیم هنری برای افزایش سطح سواد سلامت جامعه اقدام ارزشمندی است که اداره سلامت شهرداری تهران آن را به شکل مطلوبی در سلامت شهر بوستان لاله اجرا کرده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، زهره الهیان، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در حاشیه بازدید از نمایشگاه سلامت شهر که در بوستان لاله برپا شده است، با بیان اینکه پایتخت در هفته سلامت رنگ و بوی سلامتی به‌خود گرفته است اظهار داشت: اجرای بیش از ۱۶۰۰ برنامه سلامت محور در مناطق مختلف تهران و تسهیل در دسترسی مردم به خدمات سلامت محور از اقدامات ارزشمندی است که در این هفته انجام شده است و امیدواریم این روند بیش از گذشته ادامه پیدا کند.

الهیان با یادآوری اینکه نیازمند ارتقای سلامت در همه ابعاد آن در جامعه هستیم، ادامه داد: نباید سلامت را محدود و منحصر به سلامت جسم دانست. متاسفانه وزارت بهداشت سلامت را در این حوزه تعریف می‌کند و ما در مجلس به وزیر بهداشت درباره این موضوع و توجه بیشتر به ابعاد دیگر سلامت تذکر داده و خواستار آن هستیم که برای پیشگیری از بیماری‌ها به موضوع سلامت روان مانند جسم نیز توجه شود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این سوال که رویکرد مجموعه‌مدیریت شهری در سه سال گذشته تا چه اندازه منطبق با نیاز‌های سلامت در ابعاد مختلف آن است، با تاکید بر اینکه شهرداری در حال پرکردن خلا فعالیت‌های مرتبط با سلامت روان شهروندان است گفت: خوشبختانه رویکرد مدیریت شهری و اداره کل سلامت شهرداری تهران در مسیر جبران خلا‌هایی است که در حوزه نشاط اجتماعی و پاسخ به مطالبات بر زمین مانده در حوزه سلامت روان و سلامت اجتماعی است. برگزاری رویداد‌هایی که اکنون‌در قالب سلامت شهر شاهد آن هستیم از جمله تلاش‌هایی است که در این مسیر شاهد آن هستیم.

وی با اشاره به تاکید مقام‌معظم رهبری درباره مردمی کردن امور، موضوع مردمی سازی سلامت و مشارکت مردم در این حوزه را دارای اهمیت دانست و گفت: هر زمان که مردم در موضوعات مختلف وارد صحنه شوند، مقدار اثرگذاری برنامه‌ها در جامعه افزایش می‌یابد. حضور توام با نشاط و شادابی مردم در این نمایشگاه نمونه عینی از مشارکت پذیری مردم در این حوزه است چرا که قادر می‌شوند با ارتقای سطح سواد سلامت خود هم از خویش و هم از دیگران بهتر مراقبت کنند.

دیگر خبرها

  • اوضاع نظافت تهران از پاریس هم بهتر است؛ آمار هم داریم
  • وضعیت تهران به لحاظ نظافت بهتر از پاریس است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تهران از پاریس تمیزتر است
  • کاهش ۶۵ درصدی شکایت تهرانی‌ها در حوزه پسماند/ تأثیر افزایش حقوق پاکبانان در نظافت پایتخت
  • اوجاقی:به سمت برگزاری مسابقات ورزشی پایتخت‌های آسیایی می رویم
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌های پایتخت 
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • شهرداری در مسیر پرکردن خلا‌های سلامت اجتماعی است
  • مافیای «بافت تاریخی» به زمین می‌خورد؟