Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از استان مرکزی، سرهنگ محمد‌تقی امینی، مسئول بسیج دانش‌آموزی استان مرکزی صبح امروز 26 تیر‌ماه در نشست خبری اردوهای جهادی و طرح هجرت 3 که در سالن جلسات ساختمان شهید چمران سپا روح‌الله برگزار شد، اظهار کرد: اردوهای جهادی و طرح هجرت 3 در راستای تاکیدات مقام معظم رهبری در ارتباط با اقتصاد مقاومتی و اجرای برنامه جهادی اجرا می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اهداف اصلی اردوهای جهادی و طرح هجرت به منزله رنگ‌آمیزی میز و نیمکت و انجام کارهای عمرانی و... نیست بلکه هدف اصلی تاثیرگزاری معرفتی، رفتاری و تربیتی از طریق اجرای برنامه‌های محتوایی در خلال انجام فعالیت‌های عمرانی دانش‌آموزان است.
مسئول بسیج دانش‌آموزی استان مرکزی گفت: با طرح اردوهای طرح هجرت بسیج دانش‌آموزی درصدد هستیم در تربیت دانش‌آموز طراز اول انقلاب اسلامی گام برداریم.
امینی افزود: رشد، تعالی خلاقیت، ابتکار، شکوفایی استعداد و تقویت خودباوری و مسئولیت‌پذیری دانش‌آموزان از دیگر اهداف مورد‌نظر اردوهای جهادی و طرح هجرت به شمار می‌رود.
وی بیان کرد: برگزاری اردوهای جهادی و طرح هجرت بسیج دانش‌آموزی زمینه آشنایی دانش‌آموزان با فرهنگ کار و تلاش را فراهم می‌کند. هنگامی که دانش‌آموزان در زیبا‌سازی و تعمیر میز و نیمکت مدارس خود مشارکت کنند به طور قطع این هویت‌دهی باعث می‌شود در حفظ و نگهداری تجهیزات مدارس نیز کوشا باشند.
مسئول بسیج دانش‌آموزی استان مرکزی افزود: اجرای اردوهای جهادی و طرح هجرت 3 با همکاری آموزش و پرورش در معرفی عرصه‌‌هایی که زمینه‌ حضور دانش‌آموزان را در مدارس فراهم می‌کند، صورت می‌پذیرد. بسیج طلاب با اعزام روحانی و بسیج سازندگی با تامین لوازم و امکانات اجرای طرح بسیج فرهنگیان با حضور استاد‌کار و فرهنگیان بسیجی را بر عهده دارند.
امینی گفت: اردوهای جهادی و طرح هجرت 3 برای دانش‌آموزان درقالب اردو‌های یک روزه، هفت روزه و 10 روزه برگزار می‌شود.
وی افزود: دانش‌آموزان در اردوهای یک‌روزه فعالیت‌‌های دیوار‌نویسی و دیوار‌نگاری و همچنین طرح حیاط پویا(طراحی و رنگ‌آمیزی اشکال ورزشی) با مشارکت تربیت بدنی آموزش و ورزش را انجام می‌دهند، آن‌ها در جمع‌آوری محصولات کشاورزی در روستاهای محروم و ایجاد فضای سبز در مدارس نیز مشارکت می‌کنند.
مسئول بسیج دانش‌آموزی استان مرکزی بیان کرد: دانش‌آموزان در اردوهای هفت روزه در مناطق محروم به صورت شبانه‌روزی حضور پیدا می‌کنند و با اولویت مرمت و بهسازی مدارس فعالیت‌های عمرانی، فرهنگی و تربیتی انجام می‌دهند. در طول این مدت روحانیون نیز برنامه‌های معرفتی برگزار می‌کنند و از دانش‌آموزان برای فعالیت‌های کمک‌آموزشی بکار گرفته می‌شود، حضور در مراسم روستا، پروژه‌های آبرسانی، دامپروری و... از دیگر فعالیت‌های جهادی دانش‌آموزان است.
امینی گفت: دانش‌آموزان در اردوهای جهادی و طرح هجرت 3 به مدت 9 روز مرمت، زیباسازی و تعمیر میز و نیمکت مدارس را انجام می‌دهند و روز آخر اردوی سیاحتی تفریحی برای آن‌ها برگزار می‌شود. اولویت بسیج دانش‌آموزی در عرصه زیباسازی مدارس، محرومیت‌زدایی است.
وی اظهار کرد: در عرصه دختران نیز دیوار‌نویسی، دیوار‌نگاری و دوخت لباس دانش‌آموزان دختر انجام می‌شود. در کارگاه‌های خیاطی پارچه و لوازم در اختیار بسیج دانش‌آموزی قرار داده می‌شود و لباس‌های دوخته شده به خانواده‌های محروم تحویل داده می‌شود.
مسئول بسیج دانش‌آموزی استان مرکزی در ارتباط با دیوار‌نگاری مدارس گفت: امسال با توجه به برگزاری کنگره شهدای استان، در مدارس پرجمعیت و دخترانه طرحی مرکب از تصاویر زیبا از نقش همسران و مادران دردوران دفاع مقدس به صورتی که بتوان این طرح را روایت‌گری کرد، تا پیش از آغاز سال تحصیلی اجرا خواهیم کرد.
امینی گفت: سال گذشته در اردو‌های جهادی و طرح هجرت 747 نفر دانش‌آموز در 118 مدرسه در انجام فعالیت‌های مختلف جهادی مشارکت داشتند، 45 نفر فرهنگی به عنوان استاد‌کار و 34 نفر طلبه به عنوان مبلغ همکاری نمودند. در این فعالیت‌ها 68 هزار و 160 متر کلاس درس رنگ‌آمیزی و همچنین 4 هزار و 366 متر دیوار‌نویسی در مدارس انجام شده است.
وی افزود: سال گذشته در زمینه دوخت لباس مدارس ،210 دست لباس توسط دانش‌آموزان بسیجی دختر در اردوی هجرت 10 روزه انجام شده است. 400 دست میز و نیمکت در سطح استان تعمیر و اقدامات دیگری مانند طراحی و بازسازی زمین فوتبال و فوتسال، تعمیر و تجهیز چند سرویس بهداشتی و... انجام شده است.
مسئول بسیج دانش‌آموزی استان مرکزی بیان کرد: اردوهای جهادی و طرح هجرت 3 از دو روز گذشته در تمامی استان آغاز شده است و تا پیش از آغاز سال تحصیلی به اتمام می‌رسد. امسال یک هزار و 100 نفر از دانش‌آموزان در اردوهای جهادی یک روزه، هفت روزه و 10 روزه مشارکت می‌کنند و بیش از یکصد مدرسه استان تحت پوشش این طرح قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا ایکنا مرکزی استان مرکزی اردوهای جهادی طرح هجرت 3 اراک سپاه روح الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۴۱۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند

ایسنا/گلستان مدیر انجمن ناشنوایان ایران گفت: ناشنوایان در آموزش مهارت نباید از دیگر گروه‌های جهادی عقب بمانند و با شناخت صحنه وارد میدان شوند.

حسین گلعذار مدیر انجمن ناشنوایان ایران  امروز جمعه چهاردهم اردیبهشت در اردوی آموزشی تربیتی ویژه ناشنوایان استان گلستان که در شهرستان بهشهر برکژار شد، اظهار کرد: یکی از کمبودهایی که در حوزه ناشنوایان وجود دارد عدم آموزش آنان در حوزه فعالیت های  اجتماعی و جهادی است.

وی بیان کرد: جامعه ناشنوایان باید بدانند که اگر دنبال کار جهادی و اجتماعی هستند باید در بحث آموزش از دیگر گروه های جهادی عقب نمانند و با آموزش صحیح شناخت از صحنه وارد میدان شوند.

گلعذار ادامه داد: چنانچه  ناشنوایان شناخت صحیح و دقیقی از صحنه نداشته باشند، بی شک کار جهادی معنایی ندارد و بعضاً خودزنی فرهنگی و عقب افتادگی را در پی خواهد داشت.

وی تصریح کرد: فعالیت‌های اجتماعی، جهادی ناشنوایان با هدف خدمت به جامعه ناشنوایان در سطح کشور در حال رشد و تکثیر است.

گلعذار افزود: این اردو با هدف توانمندسازی ناشنوایان و شبکه سازی مردمی و تشکیل کارگروه تخصصی ناشنوایان با حضور ۶۰ فرد ناشنوای کنش‌گر اجتماعی از طرف انجمن اسلامی ناشنوایان ایران با حمایت قرارگاه مردمی تحول اجتماعی استان گلستان برگزار شد.

در این اردو، دکتر لعل آزاد رییس فدراسیون ورزشی ناشنوایان ایران بیان کرد: استان گلستان در حوزه ورزش و فرهنگ جز پیشتازان در این عرصه بوده که شعار سازمان‌های ورزشی ، فرهنگی، اجتماعی  را جامعه عمل پوشانده و بی شک به الگویی برای تمام کشور تبدیل خواهد شد.

وی ادامه داد: قدر این اردو ها و آموزش ها را باید دانست و مسئولین باید از این اقدامات حمایت کنند.

مسئول قرارگاه مردمی تحول اجتماعی استان گلستان نیز در این مراسم گفت: در جمهوری اسلامی همه مسئولیم از عموم مردم تا دولت مردان باید درجهت رفع نیاز ناشنوایان تلاش کنیم.

به گزارش ایسنا، این اردو با حضور دکتر لعل آزاد ریاست فدارسیون ورزشی ناشنوایان ایران و رییس کنفدراسیون ورزش های ناشنوایان آسیا و اقیانوسیه ،دکتر محمد پرزگر، محمد علی معروفی مسئول قرارگاه تحول اجتماعی استان گلستان در مجتمع شهید هاشمی‌نژاد شهرستان بهشهر در منطقه گردشگری عباس آباد برگزار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ناشنوایان با آموزش صحیح و شناخت صحنه در فعالیت‌های جهادی مشارکت کنند
  • بهره‌برداری از ۱۱۰۰ مسکن محرومین توسط بسیج سازندگی در خراسان رضوی
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است
  • سبک بازی‌محور؛ افقی نو در حوزه آموزش دانش‌آموزان
  • مشارکت ۹ هزار دانش آموز دارابی در «چهارشنبه‌های امام رضایی»
  • بازی محل رشد خلاقیت دانش آموز است
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی