Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - همدان- ايرنا- رئيس اداره مکانيزاسيون سازمان جهادکشاورزي همدان گفت: سهميه اين استان از تسهيلات مکانيزاسيون کشاورزي در سالجاري 510 ميليارد ريال اعلام و تاکنون 10 درصد از آن محقق شده است.

اکبر راستار روز سه ‌شنبه در جمع خبرنگاران افزود: سال گذشته کل سهميه مکانيزاسيون کشاورزي استان همدان 680 ميليارد ريال بود که 58 درصد از آن معادل 400 ميليارد ريال جذب شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه همدان يکي از استان‌هاي پيشرو در زمينه جذب تسهيلات مکانيزاسيون در کشور است، گفت: درجه مکانيزاسيون در بخش کشاورزي همدان 71 درصد است.
رئيس اداره مکانيزاسيون سازمان جهادکشاورزي همدان اضافه کرد: کشاورزي حفاظتي در 47 هزار و 456 هکتار از مزارع استان همدان اجرا شده است.
راستار با بيان اينکه کشاورزي حفاظتي يکي از روش‌هاي مدرن کشاورزي در جهان به شمار مي رود، اظهار داشت: اين طرح در هشت هزار و 650 هکتار از مزارع اين استان آغاز شد و به 42 هزار و 379 هکتار در سال 96 رسيد.
وي با بيان اينکه کشاورزي حفاظتي از فرسايش و فشردگي خاک جلوگيري کرده و در مصرف آب و انرژي صرفه‌جويي مي‌کند، گفت: در استان همدان 500 هزار هکتار مزرعه ديم وجود دارد که اولويت اجراي طرح کشاورزي حفاظتي هستند.
راستار با اشاره به وجود 280 هزار هکتار زمين آيش در استان همدان، خاطرنشان کرد: با کشاورزي حفاظتي سعي بر اين است که اين ميزان اراضي را به سمت کشت حبوبات و دانه‌هاي روغني و علوفه ديم ببريم.
رئيس اداره مکانيزاسيون سازمان جهادکشاورزي همدان اضافه کرد: سال گذشته 6 هزار 700 کمباين و تراکتور زير 13 سال و 2 هزار دستگاه تراکتور و کمباين بين 13 تا 20 ساله شماره‌گذاري شد.
وي اظهار داشت: ميانگين ضايعات برداشت کشاورزي در کشور 6.7 درصد است که در اين استان رقم ياد شده 5.1 درصد ارزيابي مي شود.
راستار خاطرنشان کرد: سال گذشته 101 دستگاه بذرکار ريزدانه‌کار ويژه کشت کلزا با پنج هزار و 920 ميليون ريال يارانه و 6 دستگاه هد برداشت کلزا به کشاورزان پرداخت شده است.
وي با بيان اينکه 2 شرکت توليد ماشين‌آلات کشاورزي در استان همدان وجود دارد، گفت: اين شرکت ها سه هزار و 220 دستگاه ماشين آلات توليد و براي 144 تن اشتغالزايي کرده اند.
گفتني است استان همدان حدود پنج درصد از محصولات کشاورزي کل کشور را توليد مي کند که 23 درصد از ارزش افزوده بخش هاي اقتصادي استان نيز مربوط به اين بخش است.
سهم اين استان در حوزه ارزش افزوده بخش کشاورزي کشور 3.3 درصد است.
استان همدان يک هزار و 950 هزار هکتار وسعت دارد که 46 درصد آن منابع طبيعي، 33 درصد مربوطه به حوزه زراعت، 3.7 درصد در حوزه باغ ها و 13.1 درصد هم در بخش آيش است.
اين استان از مهمترين قطب هاي کشاورزي کشور است و 142 هزار بهره بردار در اين بخش فعال هستند و 26 درصد اشتغال همدان مربوط به اين بخش مي شود.
7523/2090
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۹۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب سد سفیدرود رهاسازی شد

‌‌با حضور استاندار گیلان و مدیران آب منطقه‌ای آب سد سفیدرود در شهرستان رودبار رهاسازی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، آب سد سفیدرود استان گیلان که حدود 172هزار هکتار از 238هزار هکتار مزارع شالیزاری استان را پوشش می‌دهد ‌‌با حضور استاندار گیلان و مدیران آب منطقه‌ای در محل سد سفیدرود در شهرستان رودبار رهاسازی شد.

سد سفیدرود بزرگ‌ترین سد مخزنی گیلان است که آب مورد نیاز 172 هزار هکتار از مجموع 238 هزار هکتار شالیزارهای استان را تامین می‌کند.

این سد بر روی رودخانه سفیدرود و در پایین دست محل تلاقی 2 رودخانه قزل اوزن و شاهرود در 75 کیلومتری جنوب شهر رشت و در مجاورت شهر منجیل احداث شده است.

براساس آمارها؛ میزان آب مورد نیاز سالانه در استان بیش از سه میلیارد و 300 میلیون مترمکعب در بخش ها و مصارف مختلف است که معادل 92 درصد آن در بخش کشاورزی استفاده می شود و بیشترین بخش آب‌بر کشاورزی استان شالیزارهاست.

گیلان بزرگترین تولیدکننده ارقام بومی و با کیفیت برنج در کشور به شمار می‌آید که با 238 هزار هکتار اراضی شالیزاری رتبه اول کشور را از لحاظ سطح زیرکشت و رتبه دوم تولید برنج را به خود اختصاص داده‌ است.

ارقام هاشمی، علی کاظمی، صدری، حسنی و دیلمانی جزو رقم‌ های کیفی و ارقام گوهر و سپیدرود جزو رقم‌های پرمحصول است که در شالیزارهای گیلان کشت می‌شود، بیشترین رقم‌های کشت شده برنج در این استان، رقم‌های کیفی هاشمی و علی کاظمی است که افزون بر 85 درصد محصول برنج گیلان را شامل می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • ۴۰ درصد مزارع گندم سیستان و بلوچستان برداشت شد
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • جذب حدود ۹ میلیارد ریال حمایت مالی و تشویقی از تعاونی‌های آذربایجان‌غربی
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • آب سد سفیدرود رهاسازی شد
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی