Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@04:47:26 GMT

سرانه پوشاک کشور فقط 89 سنت است

تاریخ انتشار: ۲۶ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۱۹۳۸۲

سرانه پوشاک کشور فقط 89 سنت است

تهران- ایرنا- معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: اکنون سرانه مصرف پوشاک کشور فقط 89 سنت است که اگر بتوانیم مطابق برنامه ریزی ها آن را به 40 دلار افزایش دهیم، 360 هزار شغل جدید ایجاد می شود.

«صادق نجفی» عصر سه شنبه در نشست شورای راهبری طرح پوشاک که در وزارت صنعت، معدن و تجارت برگزار شد، در پاسخ به خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: طرح پوشاک یکی از طرح های 9 گانه هماهنگ شده بین وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان برنامه و بودجه کشور است که در پنج استان و 20 روستا از هر استان اجرا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، طرح پوشاک با مدیریت ملی و مشاوره، نظارت و کنترل انجمن پوشاک ایران و حمایت وزارت صنعت، معدن و تجارت در حال اجراست.
تاکنون در هر استان یکصد میلیارد ریال یارانه به صورت بلاعوض تخصیص داده و بخشی از این اعتبار به بانک کشاورزی به عنوان بانک عامل تحویل شده است.
«دیروز شرکت پشتیبان مرکزی طرح با عنوان شرکت توسعه کارآفرینی پوشاک ایرانیان تاسیس و روستاهای محل اجرا نیز مشخص شد. بخشی از یارانه نیز به صورت نقدی و بخشی دیگر با اسناد خزانه از سوی سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی و سازمان برنامه و بودجه داده می شود و صندوق سرمایه گذاری صنایع کوچک نیز هر شرکت تابع را تا سقف 30 میلیارد ریال ضمانت می کند».
وی بیان داشت: در روزهای آینده، عملیات اجرایی نخستین شرکت مربوط به این طرح در استان کرمانشاه آغاز می شود.

** ایجاد برند بین المللی با تولید کیفی در چهار سال آینده
نجفی در پاسخ به پرسش دیگر ایرنا درباره برنامه ریزی برای تحریک بخش تقاضا اعلام کرد: اگر محصولات تولید شده از این طرح دارای کیفیت و طراحی مناسب بوده و با قیمت رقابتی عرضه شوند، به راحتی به بازارهای هدف راه می یابند.
نجفی خاطرنشان کرد: با جلوگیری از ورود کالای مشابه قاچاق، این طرح می تواند سهم و نقش خود را در تامین پوشاک کشور به درستی ایفا کند و در نظر داریم مشابه همین طرح را برای صنعت چرم کشور پیاده کنیم.
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی کشور ادامه داد: ارزش افزوده بالا، برخورداری از مزیت نسبی و سهم بالا از اشتغال، دلایل عمده اجرای این طرح از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت است که با هدف تولید پوشاک ارزان، رقابتی و کیفی و عرضه آنها در فروشگاه های برند و وابسته ایجاد می شوند.
وی ابراز امیدواری کرد با اجرای این طرح در مدت چهار سال بتوان یک برند بین المللی ایجاد کرد.

** 12 استان کمتر توسعه یافته داریم
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز در این نشست گفت: بر مبنای شاخص های سازمان برنامه و بودجه، 12 استان جزو مناطق کمتر توسعه یافته است که به دستور وزیر برنامه های ویژه ای برای رفع محرومیت آنها در نظر گرفته شده است.
«رضا رحمانی» بیان داشت: این طرح در پنج استان کشور عملیاتی شده و سال آینده در هفت استان دیگر اجرا می شود.
رحمانی ادامه داد: در شرایط تحریم های اقتصادی، مهمترین کاری که می توان در اقتصاد کشور انجام داد تکیه بر صنایع پوشاک است، زیرا تامین پوشاک بیش از 80 میلیون ایرانی کار کوچکی نیست.

** داخلی سازی 400 میلیون دلاری صنعت پوشاک
قائم مقام وزیر صنعت، معدن و تجارت اعلام کرد: امسال داخلی سازی 400 میلیون دلار از صنعت پوشاک در برنامه است.
به گزارش ایرنا، طرح پوشاک در پنج استان اردبیل، چهارمحل و بختیاری، کرمانشاه، گیلان و همدان اجرا می شود.
شرکت متناظر پشتیبان مرکزی آنها به نام شرکت توسعه کارآفرینی پوشاک ایرانیان تاسیس شده و مبالغ مربوط به هر استان نیز تخصیص یافته است.
به گفته مسوولان، در این طرح از شرکت اسپانیایی «زارا» الگوبرداری شده است. کارگاه های روستایی نیز با مشارکت یک شرکت بنام ایرانی طراحی می شود.
ساماندهی واردات و صادرات و حمایت از خودکفایی در تولید کالاها از بندهای سیاست های اقتصاد مقاومتی است که در سال 1392 ابلاغ شد.
پس از آن، سال 1395 از سوی رهبر معظم انقلاب «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» نام گرفت. سال 1396 نیز «اقتصاد مقاومتی؛ تولید- اشتغال» بود.
رهبر معظم انقلاب اسلامی شعار سال 1397 را «حمایت از کالای ایرانی» اعلام کردند.

اقتصام*3065*1961*

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد شعارسال كالاي ايراني طرح پوشاك

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۹۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ در نشست امضای این تفاهم‌نامه رئیس دانشگاه صنعتی شریف گفت: با توجه به ظرفیت بالقوه و بالفعلی که دانشگاه صنعتی شریف دارد امیدواریم بتوانیم با همکاری موثر در حوزه‌های مختلف فناورانه و دانش بنیان به موفقیت‌های چشمگیری دست یابیم و با بومی‌سازی ملزومات وارداتی، ارتقای کیفیت و ایجاد ارزش افزوده بالاتر از محصولات پالایشی، با تحولات آینده در روند جهانی هم‌مسیر شده و توسعه یابیم تا گامی اساسی در فراگیری خودرو‌های الکتریکی و پیشرفت این صنعت برداریم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه صنعت روانکار صرفا اختصاص به خودرو ندارد و نقش اساسی در تمامی صنایع کشور ایفا می‌کند، امیدواریم با برنامه‌هایی که در زمینه داخلی‌سازی مواد اولیه و استفاده از فناوری‌های نوین در تولید محصولات شرکت نفت ایرانول داریم، بتوانیم با حداکثر توان موجود در این دانشگاه، در راستای ارتقای این شرکت در بازار‌های داخل و خارج از کشور همکاری کنیم.

در ادامه این جلسه اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول نیز ضمن معرفی توانمندی‌های شرکت نفت ایرانول گفت: شرکت نفت ایرانول با سابقه‌ترین شرکت در صنعت روانکار کشور است که با دارا بودن دو پالایشگاه تهران و آبادان، ظرفیت بالایی در حوزه پیشرفت‌های دانش بنیان دارد. ما به دنبال تقویت ارتباط دانشگاه و صنعت و اجرایی شدن پروژه‌هایی در زمینه توسعه و ارتقای کیفیت محصولات، ایجاد ارزش افزوده در محصولات جانبی، بهبود و تحول در فرایندها، بومی‌سازی مواد اولیه، به کارگیری فناوری‌های دیجیتال و هوش مصنوعی و توسعه سرمایه انسانی متخصص هستیم.

وی افزود: با توجه به آینده صنعت روانکار و ورود خودرو‌های برقی در سال‌های آینده باید تحقیقات و پژوهش در راستای محصولات این حوزه از جمله؛ انواع روغن‌های دارای عمر روانکاری بالا و گریس‌های خاص را آغاز کنیم.

در ادامه تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین طرفین توسط سید عباس موسوی رئیس دانشگاه صنعتی شریف و عیسی اسحاقی مدیر عامل شرکت نفت ایرانول به امضاء رسید.

گفتنی است در این پایان جلسه مقرر شد با تشکیل جلسات مشترک ماهانه روند توسعه و پیشرفت مفاد تفاهم‌نامه، بررسی شده و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.

دیگر خبرها

  • استاندارد اجباری پوشاک در مسیر اجرا
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • پوشاک، اشتغال زا‌ترین صنعت در کشور