Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تبريز - ايرنا - رييس کل دادگستري آذربايجان شرقي با بيان اينکه شرکت برق حق قطع خارج از برنامه برق واحدهاي توليدي را ندارد، نسبت به بررسي قطعي برق شهرک هاي صنعتي استان دستور ويژه اي به دادستان تبريز صادر کرد.

به گزارش روز سه شنبه ايرنا، حجت الاسلام حکمتعلي مظفري در نشست ستاد اقتصاد مقاومتي در شهرک صنعتي شهيد سليمي، اظهار داشت:‌ با توجه به خسارت هاي سنگيني که قطعي برق بدون اطلاع رساني قبلي به واحدهاي توليدي تحميل مي کند قطع اين چنيني به هيچ وجه قابل قبول نيست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي افزود: شرکت برق بايد نسبت به ارايه برنامه قطعي معين و مشخص شهرک هاي صنعتي اقدام کند، در غير اين صورت برابر قانون برخورد قضايي صورت مي گيرد.
حجت الاسلام مظفري با اشاره به مشکلات مالياتي و تامين اجتماعي واحدهاي توليدي، گفت: ‌اينکه در شرايط اقتصادي فعلي در قبال ديرکرد چند روزه پرداخت حق بيمه واحدهاي توليدي را جريمه کنيم منصفانه نيست، واحدهاي توليدي سنگر جنگ اقتصادي با دشمن هستند و بايد برابر اختيارات برخورد مهرآميزي با آن ها داشته باشيم.
حجت الاسلام مظفري ادامه داد: عزم راسخ براي حل مشکلات واحدهاي توليدي در اغلب دستگاه هاي اجرايي وجود دارد و مديران واحدهاي توليدي هم در شرايط موجود نسبت به کشور و آينده آن احساس مسئوليت دارند .
مديرعامل شرکت شهرک هاي صنعتي آذربايجان شرقي نيز گفت: دستگاه قضايي همواره در حل مشکلات واحدهاي توليدي همراه ما بوده و اين امر قوت قلبي براي صنعتگران محسوب مي شود.
سيدمرتضي نيرومند اسکويي افزود: بر اساس آخرين آمارگيري ميداني انجام شده از واحدهاي توليدي شهرک صنعتي شهيد سليمي از 775 واحد توليدي پروانه بهره برداري گرفته، 575 واحد فعال هستند که نشان مي دهد 75 درصد واحدهاي توليدي هر چند با ظرفيت هاي مختلف فعال هستند.
وي با اشاره به انتقادات صورت گرفته از وضعيت واحدهاي صنعتي، گفت: مشکل وجود دارد، ولي اميد هم وجود دارد.
وي خاطرنشان کرد: سال گذشته 2.4 ميليارد دلار صادرات غيرنفتي آذربايجان شرقي بود که توسط همين واحدهاي توليدي بدست آمد و اين نشانه خوبي براي گردش چرخ صنعت است.
نيرومند ادامه داد: تلاش مي کنيم تا مشکلات واحدهاي توليدي را يک به يک احصا و حل کنيم و در اين راستا نيز کميته بررسي مشکلات واحدهاي توليدي در عالي ترين سطح شرکت شهرک هاي صنعتي استان راه اندازي شده است.
آذربايجان شرقي با 3.9 ميليون نفر جمعيت داراي 54 شرکت و ناحيه صنعتي بوده که اين تعداد شامل 37 شهرک و 17 ناحيه صنعتي است.
6132/3071
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۱۹۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر

حجت الاسلام والمسلمین سید کاظم موسوی در مراسم آغاز به کار مجدد این واحد صنعتی با بیان اینکه در بازدید سال گذشته موضوع تعطیلی این واحد تولیدی مورد بررسی قرار گرفت گفت: این واحد صنعتی با مشکلات متعددی مواجه بود که با ورود ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان فارس و تعامل با دستگاه‌های اجرایی حل و فصل و امروز فعالیت مجدد آن آغاز شد.

او با بیان اینکه اقدامات انجام شده در ستاد اقتصاد مقاومتی و حمایت حقوقی و قضایی از واحد‌های تولیدی و صنعتی در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب و تحقق شعار سال است گفت: در سیاست‌های ابلاغی سند تحول قوه قضاییه بر جلوگیری از تعطیلی واحد‌های تولیدی، صنعتی و اقتصادی تاکید شده است.

نماینده عالی قوه قضاییه در استان فارس از استمرار فعالیت ستاد اقتصاد مقاومت دادگستری استان و جدیت در پیگیری مشکلات ۸۰ واحد دارای مشکل خبر داد و افزود: با مدیریت و نظارت مستقیم معاون قضایی دادگستری استان در هفته با تشکیل دو جلسه در اتاق بازرگانی استان و شهرک صنعتی شیراز مشکلات واحد‌های صنعتی پیگیری و موانع موجود در مسیر فعالیت اقتصادی آنان شناسایی و با کمک مسئولان و کارشناسان حل و فصل می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی رصد فعالیت واحد‌های تولیدی احیا شده و ادامه حمایت حقوقی و قضایی در جهت پیشگیری از ایجاد اختلال در روند فعالیت آنان را از جمله برنامه‌های ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان خواند.

او تصریح کرد: بازدید‌های میدانی و هدفمند از واحد‌های صنعتی و تولیدی در سراسر استان و تشکیل جلسات با محوریت دادگستری استان با مدیران واحد‌های تولیدی و بررسی کمبود مواد اولیه، عدم وصول مطالبات، کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش و مشکلات بانکی و دریافت تسهیلات بانکی و همچنین هماهنگی با ادارات آب و برق و سایر دستگاه‌های خدمات رسان مطرح و با جزئیات و حساسیت پیگیری می‌شود.

موسوی رفع مشکل و بازگشت واحد کشتارگاه صنعتی طیور فسا را از جمله اقدامات عملی دادگستری استان را در راستای پیشگیری از بیکاری نیرو‌های کار خواند و خاطر نشان کرد این واحد تولیدی علاوه بر اشتغال ۱۰۰ نفر به صورت مستقیم زمینه فعالیت اقتصادی ۳۰۰ نفر دیگر به صورت غیر مستقیم را فراهم کرده و با قول مساعد سرمایه گذار، طرح توسعه واحد صنعتی را مطرح کرده است که در این خصوص نیز حمایت‌های قضایی در دستور کار قرار دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد
  • انتقال ۱۰۰ واحد ضایعاتی دارای مجوز به شهرک صنعتی خیرآباد
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • پشت پرده خرید زمین در شهرک‌های صنعتی؛ به نیت احتکار زمین می‌خرند!
  • آغاز به کار واحد کشتارگاه صنعتی در شهرستان فسا
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال