Web Analytics Made Easy - Statcounter

راهپیمایی های بازگشت زیر بنای فکری، وجهه بین المللی و زندگی روزمره صهیونیست ها را به خطر انداخته است بنابراین می خواهند به هر قیمتی آن را قبل از اینکه متحمل خسارت های بیشتر شوند، خاموش کنند. ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۵ بین الملل آسیای غربی بیداری اسلامی نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، از 30 مارس 2018 (10فروردین 1397) که راهپیمایی های بازگشت در نوار غزه آغاز شد، فضای امنیتی این منطقه برای صهیونیست ها وضعیت حساس پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راهپیمایان فلسطینی ساکن غزه، هر جمعه با حضور در منطقه مرزی بین نوار غزه و سرزمین های اشغالی سال 1948، خواستار پایان اشغالگری و بازگشت به خانه های خود می شوند. این روند در سالروز اشغال فلسطین به اوج خود رسید و پس از آن نیز آنگونه که پیش بینی می شد با اندکی افول همراه بود اما تاکنون متوقف نشده و ادامه دارد.

صهیونیست ها در طول تاریخ اشغال فلسطین از سال 1948 به طور روزمره با فلسطینی ها درگیر بوده اند اما در موارد بسیار محدودی اقدام به حمله به فلسطینی ها کرده اند. اما راهپیمایی های بازگشت که جمعه ها برگزار می شود از چه ویژگی هایی برخوردار است که صهیونیست ها را به سمت جنگ علیه غزه سوق داده است؟

بازی با کیان صهیونیست ها

در طول تاریخ تأسیس رژیم صهیونیستی، یکی از خط قرمزهای صهیونیست ها، مسئله آوارگان فلسطینی و حق بازگشت آنها به سرزمین مادری شان بوده است. صهیونیست ها از زمان تأسیس رژیم شان، به سازمان ملل قول داده اند تا وضعیت آوارگان فلسطینی را براساس آنچه در سازمان ملل تعیین شده، سامان بخشند. اما از آن زمان تا کنون هیچ اقدامی از سوی آنها در این مسئله صورت نگرفته است و این به دلیل حساسیت موضوع آوارگان و حق بازگشت است. چرا که بازگشت آوارگان فلسطینی مساوی با از بین رفتن رژیم صهیونیستی است.

صهیونیست ها با غصب زمین های فلسطینیان صاحب زمین شدند. از سویی با موج های وسیع مهاجرت یهودیان، جمعیت را برای موجودیت خود فراهم کردند. حال اگر آوارگان فلسطینی بخواهند به سرزمین مادری خود باز گردند صهیونیست ها سرزمین و جغرافیای موجود را که کیان خود را در آن بنا کرده اند از دست خواهند داد. از سوی دیگر اگر آوارگان فلسطینی که جمعیت آنها بیش از 6 میلیون نفر است بخواهند به فلسطینی اشغالی بازگردند، جمعیت آنها بیش از دو برابر یهودیان خواهد شد. این یعنی دو رکن از ارکان حاکمیت آنها یعنی سرزمین و جمعیت در صورت بازگشت آوارگان فلسطینی از بین خواهد رفت و معنای آن، از بین رفتن رژیم صهیونیستی است.

به دلیل نوع نگاه فلسطینی ها به راهپیمایی های بازگشت، که خواستار بازگشت به سرزمین های مادری خود هستند حتی اگر عده کمی از فلسطینی ها بخواهند آن را ادامه دهند برای صهیونیست ها قابل تحمل نیست و با آن مقابله خواهند کرد. چرا که با هستی و کیان آنها سروکار دارد. اینکه فلسطینی ها در این راهپیمایی ها خواستار بازگشت به سرزمین های خود هستند خط قرمزی است که صهیونیست ها را به صرافت انداخته است.

ایجاد آگاهی جهانی نسبت به جنایات صهیونیست ها

در کنار ادامه راهپیمایی های فلسطینیان با شعار «بازگشت»، مسئله دیگری در حال رقم خوردن است که موجب نگرانی ثانویه صهیونیست ها شده است. جنگ هایی که از سال 2008 تا کنون بر نوار غزه تحمیل شده اند با یک سانسور و سکوت خبری از سوی صهیونیست ها مواجه بوده اند. به دلیل آنکه رسانه های بزرگ دنیا با صهیونیست ها همراه بوده اند، طی جنگ هایی که در یک دهه گذشته بر نوار غزه تحمیل شده، اطلاعات کمی به مردم جهان به ویژه در اروپا و آمریکا رسیده است.

اما امروز به دلیل توسعه فضای ارتباطات در جهان، از طریق رسانه های اجتماعی و ارتباطات وسیعی که بین نوار غزه با نقاط مختلف جهان به وجود آمده است، امروز مردم اقصی نقاط جهان با فاصله ای کوتاه از جنایت های رژیم صهیونیستی در فلسطین با خبر می شوند. اقداماتی که صهیونیست ها در جریان راهپیمایی های بازگشت مرتکب شده اند فضایی مردمی را علیه آنها در نقاط مختلف جهان به راه انداخته است و این امر موجب نگرانی شدید صهیونیست ها شده است. مسئله ای که چهره واقعی آنها را برای مردم جهان آشکار کرده است و موجب فشار ملت ها بر حکومت هایشان علیه رژیم صهیونیستی می شود.

«بادبادک های آتشین» ، بلای جان صهیونیست ها

در جریان راهپیمایی های بازگشت، ابتکار نوجوانان فلسطینی سلاح جدیدی را در مقاومت علیه اشغالگران به وجود آورد که امروز با گذشت 3 ماه و نیم از آغاز راهپیمایی ها بازگشت صهیونیست ها را به شدت مضطرب کرده است. بادبادک هایی که در ابتدای راهپیمایی های بازگشت به صورت نمادین، پرچم فلسطین و شعارهای مقاومت را با خود حمل می کرد و بیشتر یک بازی کودکانه بود که توسط کودکان و نوجوانان فلسطینی قرار داشت. امروز تبدیل به سلاحی استراتژیک شده است. این بادبادک ها با حمل یک مخزن سوخت شعله ور، زندگی را برای شهرک نشینیان اطراف نوار غزه غیر ممکن ساخته است.

 از یک سو، سقوط این بادبادک هر لحظه باعث آتش گرفتن محصولات و زمین های کشاورزی اطراف غزه می شود و از سوی دیگر احتمال وقوع این آتش سوزی ها موجب نبود امنیت و ایجاد رعب و وحشت بین شهرک نشینان یهودی اطراف غزه شده است. طبق گفته نهادهای صهیونیستی بخش قابل توجهی از غلات رژیم صهیونیستی در زمین های اطراف غزه کشت می شوند. آتش سوزی های اخیر بخش قابل توجهی از این محصولات را از بین برده اند. از طرف دیگر این آتش سوزی ها موجب شده اند کشاورزان اطراف غزه بسیاری از زمین های خود را به دلیل سوختن بخشی از زمین هایشان از دست بدهند. و در نهایت به دلیل نبود امنیت و امکان وقوع هر لحظه ای آتش سوزی، انگیزه ای برای کشاورزی در شهرک نشینان اطراف غزه وجود نداشته باشد.

جمع بندی

راهپیمایی های بازگشت 3 بخش از کیان رژیم صهیونیستی را با خطر مواجه کرده اند. از یک سو بادبادک های آتشین زندگی کنونی در بخشی از شهرک های صهیونیست و تولید کشاورزی آنها را که از بنیان های حاکمیت آنها محسوب می شود به خطر انداخته است. از دیگر سو، اقدامات ارتش رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان حاضر در راهپیمایی های بازگشت موجب آشکار شدن چهره واقعی صهیونیست ها در جهان شده است و در نهایت فلسفه وجودی این راهپیمایی ها که «بازگشت» به سرزمین مادری فلسطینیان است عمق استراتژیک معنوی صهیونیست ها را هدف قرار داده است. لذا صهیونیست ها می خواهند در وضعیت کنونی به هر قیمتی شده این راهپیمایی ها و پیامدهای به وجود آمده از آن از جمله بادبادک های آتشین و بی آبرویی در افکار عمومی جهانی را خاموش کنند.

انتهای پیام/

R1403/P36442/S8,90,1115/CT4

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۵۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شهادت ۳۴ فلسطینی در حملات امروز اشغالگران به نوار غزه

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه از شهادت ۳۴ نفر از فلسطینیان در حملات امروز نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی به این باریکه خبر دادند.

به گزارش ایسنا به نقل از الجزیره، در حملات امروز ارتش اشغالگر صهیونیستی به نوار غزه تا این لحظه ۳۴ نفر به شهادت رسیده‌اند.

تنها در حملات به شهر رفح در جنوب نوار غزه ۲۶ فلسطینی شهید شدند و ده‌ها نفر هم در این حملات مجروح شدند.

وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه اعلام کرد: ارتش رژیم صهیونیستی در ۲۴ ساعت گذشته سه کشتار و جنایت دیگر را در این باریکه مرتکب شده است.

وزارتخانه یادشده افزود: در این حملات ۳۴ فلسطینی به شهادت رسیده و ۶۸ نفر نیز زخمی شده‌اند.

شماره شهدای جنگ در غزه از هفتم اکتبر گذشته تاکنون به ۳۴ هزار و ۴۴۸ نفر و شمار مجروحان نیز به ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر افزایش یافته است.

طبق این گزارش، هنوز بیش از ۷ هزار نفر نیز مفقود و زیر آوار هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تداوم تظاهرات شهرک‌نشینان علیه نتانیاهو و ادامه جنگ غزه
  • تظاهرات اعتراضی شهرک‌نشینان همچنان ادامه دارد
  • شمار شهدای نوار غزه به 34 هزار و 535 شهید رسید
  • تخمین زده می شود 10 هزار فلسطینی در غزه زیر آوار مدفون باشند
  • کابوس «بی بی»
  • حمله‌های هوایی و توپخانه‌ای صهیونیست‌ها علیه غزه ادامه دارد
  • بمباران نوار غزه و حمله به کرانه باختری
  • بازداشت ۵۰۰۰ فلسطینی در نوار غزه از آغاز جنگ
  • شهادت ۳۴ فلسطینی در حملات امروز اشغالگران به نوار غزه
  • ترکیه خواستار تشکیل پرونده دیوان کیفری بین‌المللی علیه اسرائیل شد