Web Analytics Made Easy - Statcounter

ائمه جمعه شهر‌های قزوین، خرمشهر و رشت در میزگرد دفتر تحکیم وحدت به مسائلی پیرامونه مردم بودن مسئولان پرداختند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سی و پنجمین نشست سالانه دفتر تحکیم وحدت با حضور ائمه جمعه قزوین، رشت و خرمشهر در دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین برگزار شد.   ائمه جمعه شهر‌های قزوین، خرمشهر و رشت در میزگرد دفتر تحکیم وحدت به مسائلی پیرامونه مردم بودن مسولان پرداختند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
  روسای جمهور ما نباید درگیر ریش و کفش و لباس خود شده و از مردم غافل شوند

حجت الاسلام فلاحتی گیلانی امام جمعه رشت در ابتدای این مراسم در تبیین شعار نشست سالانه دفتر تحکیم وحدت اظهار داشت: مردمی بودن یعنی همدرد مشکلات مردم بودن.

حجت الاسلام فلاحتی تصریح کرد: روسای جمهور ما نباید مثل روسای جمهور برخی از کشور‌ها درگیر ریش و کفش و لباس خود باشند و از مردم غافل شوند.

امام جمعه رشت ادامه داد: مردم باید مطالبه گر باشند. در جامعه‌ای که مردم مطالبه‌گری نکنند مسئولین اشرافی می‌شوند.

وی افزود: حرف جوانان انقلابی و مومن را باید در همه عرصه‌ها شنید. پروتکل عمل ائمه جمعه پیاده کردن اسلام در کشور است.

فلاحتی در ادامه در پاسخ به سوالی هم گفت: FATF یکی از طراحی‌های نکبت بار صهیونیسم جهانی است.

زندگی اشرافی نباید بین مسئولین به وجود بیاید

حجت الاسلام موسوی امام جمعه خرمشهر هم در ادامه ضمن انتقاد از رفتار‌های اشرافی برخی مسئولان گفت: زندگی اشرافی نباید بین مسئولین به وجود بیاید.

حجت الاسلام موسوی ادامه داد: در برخی نقاط کشور در فاصله‌ای از شهر‌ها مردم در وضعیت بسیار عجیبی زندگی می‌کنند. سو مدیریت مانع شد که خرمشهر بعد جنگ تحمیلی، خرمشهر سابق بشود.

امام جمعه خرمشهرادامه داد: در بعضی از نقاط خرمشهر نیم ساعتهم نمی‌توان زندگی کرد، ولی برخی مسئولین نااهل در آنجا در حال منفعت طلبی شخصی و ساختمان سازی اند.

وی گفت: مسئولین ما آنقدر از مردم دور شده اند که بنده با یک جوشکاری ساده لقب مردمی گرفتم.

موسوی تاکید کرد: تمام عملکرد ائمه جمعه در چهارچوب قانون است، حتی خطبه نماز جمعه هم در چهارچوب قانون بیان می‌شود.

امام جمعه خرمشهرادامه داد: آیت الله علم الهدی تلاش می‌کند حرمت حرم امام رضا (ع) را حفظ کند، ولی بسیار مورد هجمه است.

موسوی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان گفت: حضور خانم‌ها در ورزشگاه‌ها در چارچوب شرع و قانون مشکلی ندارد.

وی در بخش دیگری افزود: بنده در منطقه‌ای زندگی می‌کنم که خدا را شکر محیط زندگی من با حد مردم یکی است.

موسوی اظهار داشت: امام جمعه‌ها حق دخالت در امور اجرایی را ندارند، ولی مردم درد‌های جاری زندگی خود را ائمه جمعه مطرح می‌کنند و مطالبه مردم با ائمه جمعه مطرح می‌شود، ولی حرف ائمه جمعه بین مسئولین ارزشی ندارد.

امام جمعه خرمشهر اظهارکرد: یکی از وزرا در خرمشهر سفره‌ای رنگارنگ پهن کرده بود، ولی بنده به این سفره متعرض شدم که وی به بنده گفت: ما عادت کردیم شما برو!

وی خطاب به دانشجویان افزود: مسئولین نا اهل از روحیه مطالبه گری شما می‌ترسند. باید به دانشجویان اجازه داده شود هر چه می‌خواهند سوال کنند.

موسوی بیان کرد: کسانی که دستشان از همه جا بریده شده اعتراض خود را در کف خیابان‌ها مطرح کردند. بگذارید مردم اگر می‌خواهند شعار بدهند هم شعار بدهند. مردم الآن مطالبه گرند بگذارید آرام مطالبه خود را بیان کنند تا فشار‌های زندگی از آن‌ها کاهش یابد. فقط با سودجویان و عنودان باید برخورد سخت شود.

امام جمعه خرمشهرادامه داد: بگذارید صدای مردم به مسئولین برسد بگذارید مردم درد‌های خود را فریاد بکشند. در ایام اعتراضات خرمشهر بنده در کف میدان و در بین مردم بودم. درد ما امروز بی توجهی برخی مسئولین به مشکلات مردم است.

وی گفت: در گذشته با همکاری مردم، شهر را تمیز کرده و سعی در فرهنگ سازی کردیم، ولی برخی مسئولین گفتند کار به اسم امام جمعه تمام می‌شود و سنگ اندازی کردند.

موسوی تصریح کرد: خرمشهر نفت و گاز دارد، ولی مردمش در شرایط بسیار بدی زنذگی می‌کنند. همه مردم ایران خود را متعلق به خرمشهر می‌دانند، چون جوانان خود را برای حفظ آزادی آن فدا کردند.

امام جمعه خرمشهربا بیان اینکه سرکشی به مردم و خادمان مردم کار ماست، یادآور شد: سوء مدیریت بعد از جنگ تحمیلی باعث وضع فعلی خرمشهر شده است. من نه به اصولگرا و نه به اصلاح‌طلب اعتقادی ندارم فقط خط ولایت و خدمت.

موسوی مطرح کرد: در دوران بازسازی بعد جنگ تحمیلی پول آمد، ولی آبادانی نشد. در دوسال و نیم آقای قالیباف در خرشمهر ۳۰ پارک و فضای سبز تاسیس کرد. گیر ما سو مدیریت است.

وی در خاتمه با اشاره به تلاش دشمنان برای به خیابان کشیدن مردم، گفت: خط‌های لوله را در چند مرحله شکستند تا مردم را به خیابان بکشند.

آمادگی دارم بیایم آن کاخ نشینان را از کاخ پیاده کنیم

آیت الله عابدینی نماینده، ولی فقیه و امام جمعه قزوین در ادامه این مراسم در پاسخ به این سوال که اگر در چندماه آینده مردم رنج دیده در خیابان اعتراض مسالمت آمیز کنند آیا شما با آن‌ها همراهی خواهید کرد یا نه، گفت: به جای اینکه مردم ما بیایند داخل خیابان باید رئیس جمهورمان را از کاخ بیرون بیاریم و به میان مردم بیاوریم.

وی ادامه داد: نه من آمادگی ندارم به خیابان بیایم، ولی آمادگی دارم بیایم آن کاخ نشینان را از کاخ پیاده کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه امام خمینی قزوین امام جمعه قزوین امام جمعه رشت امام جمعه خرمشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۶۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علل، انگیزه‌ها و نتایج خیزش دانشگاهیان آمریکا ضد اسرائیل

صحنه‌های کنونی در دانشگاه‌های بزرگ آمریکا، از فداکاری دانشجویان گرفته تا سرکوب وحشیانه آنها توسط دولت، بیانگر تحولی بزرگ در رویکرد نسل جدید آمریکا و غرب مقابل صهیونیسم بوده که همین امر مقامات صهیونیستی و لابی یهودی را به وحشت می‌اندازد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شبکه الجزیره در تحلیل جدیدی که درباره جنبش دانشجویی عظیم در آمریکا ارائه داده به بررسی علل و انگیزه‌ها و نتایج مورد انتظار این جنبش پرداخته و نوشت، دانشگاه‌های آمریکایی که ستون‌های علم و دانش این کشور را تشکیل می‌دهند در اعتراض به صحنه‌های جنایت و وحشی‌گری اسرائیل در نوار غزه و ادامه حمایت‌های نامحدود دولت آمریکا از تجاوزات اسرائیل، به میدان آمده و قیام کردند.

آغاز جنبش دانشجویی برای حمایت از غزه در آمریکا

در اینجا باید توجه کنیم کسانی که این جنبش‌های مسالمت آمیز را رهبری می‌کنند دانشجویان دانشگاه‌های نخبه آمریکا مانند کلمبیا، بیل، نیویورک و هاروارد هستند که از معتبرترین و بزرگترین دانشگاه‌های کل جهان محسوب می‌شوند.

سپس موج این اعتراضات و اعتصابات برای حمایت از مردم غزه از دانشگاه‌های مذکور به سایر دانشگاه‌های آمریکا و نیز کل جهان کشیده شد و در حال حاضر بیش از 75 دانشگاه بزرگ آمریکایی شاهد اعتراضات مسالمت آمیز در حمایت از مردم فلسطین هستند. این جنبش بزرگ دانشجویی به دانشگاه‌های دیگر کشورها به ویژه کشورهای اروپایی همچون فرانسه و استرالیا و انگلیس که دولت های آنها حامی تجاوزات صهیونیست‌ها هستند نیز کشیده شده است.

در این میان کاملاً روشن است که دولت آمریکا چنین جنبشی را یک تهدید بزرگ می‌داند و در پاسخ به درخواست‌های کابینه اسراییل به ریاست بنیامین نتانیاهو شروع به سرکوب این اعتراضات مسالمت آمیز کرده است.

در همین زمینه لازم است که علل و نتایج این جنبش دانشجویی و برخوردی که مقامات آمریکایی با آن دارند و نیز تاثیرات آن بر آینده آمریکا و سیاست ایالات متحده که همواره خود را موظف به حمایت از اسرائیل و تجاوزات آن می‌دانسته بررسی کنیم.

بیداری جهان در جنگ غزه

در روزهای ابتدایی آغاز جنگ غزه رژیم صهیونیستی در کنار حامیان آمریکایی و غربی خود تلاش زیادی برای شیطان جلوه دادن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین کرد و در ادعاهای بی‌اساس و واهی مقاومت فلسطین را متهم به اعمال خشونت آمیز همچون سربریدن کودکان و حمله به غیرنظامیان و ... کرد. اما دروغ بودن این ادعاها بلافاصله فاش شد و مردم جهان با مشاهده تصاویر جنایات ضد بشری و وحشی‌گری نظامیان صهیونیست علیه مردم غزه متوجه حقیقت چیزی که در غزه می‌گذرد شدند.

تجاوزات وحشیانه اشغالگران در بمباران بیمارستان‌ها ، مدارس، مساجد ، موسسات آموزشی و بهداشتی و ... و قتل عام علنی و عامدانه کودکان و زنان از همان هفته‌های ابتدایی جنگ کافی بود تا افکار عمومی دنیا بیدار شود و علیه اسرائیل اقدام کند.

از همین رو از هفته‌های ابتدایی جنگ غزه خیابان‌ها و میادین آمریکا و کشورهای غربی مملو از تظاهرات کنندگانی شد که جنایات اسرائیل را محکوم می‌کردند و خواستار توقف جنگ بودند. در این میان دانشگاه‌های آمریکایی نیز در این فعالیت‌ها غایب نبودند اما فعالیت‌های آنها به شکل گسترده‌ای که امروز شاهد آن هستیم نبود.

انگیزه‌های جنبش دانشجویی آمریکا در حمایت از غزه

اما به مرور و با دهن کجی اسرائیل به همه اقدامات بین‌المللی و نادیده گرفتن همه درخواست‌ها جهت توقف جنگ وحشیانه علیه غیرنظامیان غزه، نخبگان دانشگاه‌های آمریکا پیشروی اعتراضات را به دست گرفتند و آن را تبدیل به یک جنبش بزرگ کردند و با وجود خشونت‌هایی که علیه آنها اعمال می‌شود و اقدامات سرکوبگرانه دولت ایالات متحده ضد این دانشجویان اما آنها حاضر به عقب نشینی نیستند.

دانشجویانی که در این اعتراضات مسالمت آمیز شرکت کرده‌اند خواستار پایان جنگ غزه و قطع همکاری بین دانشگاه‌های آمریکا با موسسات آموزشی اسرائیل و خروج سرمایه‌گذاری‌های آمریکا از شرکت‌های حامی رژیم صهیونیستی هستند.

به دنبال آن اعتراضات شهروندان آمریکایی به حمایت مالی نامحدود دولت آمریکا از رژیم صهیونیستی نیز تشدید شد و آنها تاکید می‌کنند که نمی‌خواهند پولی که مردم آمریکا به عنوان مالیات به دولت می‌دهند به جیب اسرائیلی‌ها برود و در کشتار مردم بی‌گناه استفاده شود.

اینجا نباید قدرت شبکه‌های اجتماعی را نادیده بگیریم. در شرایطی که رژیم صهیونیستی و حامیان آن تلاش داشتند در روند جنگ غزه بر فضای مجازی مسلط شوند و از آن در پیشبرد اهداف خود و نشر روایت‌های دروغینشان استفاده کنند اما امروز شبکه‌های اجتماعی به شکل گسترده تبدیل به بستری برای افشای حقیقت تجاوزات و جنایت‌های رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین شده‌اند که چهره واقعی و جنایتکار اسرائیل را برای مردم دنیا آشکار می‌کند.

از سوی دیگر نسل جدید آمریکا خودش را تحت فشارهای سیاسی و وسوسه‌های رشوه‌های مالی لابی صهیونیسم که به شخصیت‌های سیاسی و اعضای کنگره پرداخته می‌شود تا روایت دروغین اسرائیل را بپذیرند، نمی‌بیند. نسل جدید آمریکا حتی می‌خواهد دانشگاه و دولت کشورش از این فشارهای لابی صهیونیسم رهایی یابند و به حقیقت آنچه که در فلسطین می‌گذرد توجه کنند.

10 پیام یک خیزشخیزش دانشگاه‌های آمریکا علیه محور شرارت آمریکایی-اسرائیلیخیزش دانشجویی در آمریکا؛ سرکوب در کشور مدعی دموکراسی

پیام‌های خیزش دانشگاهیان آمریکا؛ آمریکای ضد صهیونیسم

از همین رو شاهدیم که شعارهای بی‌سابقه‌ای مانند «آزادی فلسطین از خشکی تا دریا» و «فلسطین آزاد» بر سر زبان این جوانان آمریکایی افتاده است و آنها به نوعی عملکرد و نقش مقاومت و استواری افسانه‌ای مردم فلسطین در برابر ماشین کشتار اسرائیل را تحسین می‌کنند.

در این میان مقامات آمریکایی اعتراضات مسالمت آمیز دانشجویان را «یهودی ستیزی» خوانده و به این بهانه به وحشیانه‌ترین شکل ممکن شروع به سرکوب دانشجویان و ارعاب و بازداشت آنها کردند. اما با این وجود تلاش‌ها برای شکستن تحصن‌ها و متفرق کردن معترضان به ویژه در دانشگاه کلمبیا به نتیجه نرسید، بلکه شعله‌های این اعتراضات را بیشتر کرد و به بسیاری از دانشگاه‌های بزرگ و معتبر آمریکا گسترش یافت که نشان دهنده عمق اعتقاد این دانشجویان به آرمان آنها در تحقق عدالت است.

این اتفاقات همچنین بیانگر عمق تغییر افکار عمومی جامعه آمریکایی به سمت محکومیت و رد روایت دروغین اسرائیل و فرار از فشارهای لابی صهیونیسم است و نشان می‌دهد که مردم آمریکا ادامه سیطره صهیونیسم در سیاست خارجی آمریکا را تحمل نمی‌کنند.

در این زمینه سامی العریان، دانشگاهی فلسطینی با انتشار توییتی اعلام کرد که من چهار دهه است که در ایالات متحده زندگی می‌کنم و 28 سال در محافل دانشگاهی آن بوده‌ام و در تمام این سال‌ها مشاهده کردم که ارائه یک روایت ضد صهیونیستی در آمریکا چه اندازه دشوار است، اما امروز می‌بینیم که جامعه آمریکایی در حال تغییر رویکرد خود نسبت به صهیونیسم می‌باشد.

اصرار دانشجویان آمریکایی برای پیشبرد اعتراضات خود موجب شد تا بسیاری از اساتید دانشگاه‌ها نیز با آنها همبستگی کنند و کنارشان بایستند و حتی در تظاهرات‌ها حضور داشته باشند. همچنین شاهد ایجاد موانع انسانی در برابر پلیس آمریکا هستیم تا اجازه ندهد پلیس به دانشجویان نزدیک شود.

آمریکا؛ از شعار دموکراسی تا حقیقت دیکتاتوری

اما یکی از صحنه‌های جالب توجه در اعتراضات مسالمت آمیز دانشگاهیان آمریکا برای حمایت از غزه که بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های اجتماعی داشته است دستبند زدن به دستان خانم نوئل مک‌آفی، رئیس گروه فلسفه دانشگاه «اموری» در آتلانتاست و فداکاری وی در حمایت از مردم مظلوم فلسطین الگویی الهام بخش برای دانشگاهیان آمریکایی است.

اما خشونت بیش از حدی که دولت آمریکا علیه اعتراضات مسالمت آمیز دانشجویان و دانشگاهیان انجام می‌دهد بیانگر آن است که ایالات متحده در واقع یک کشور دیکتاتوری است که هرگونه آزادی بیان را سرکوب می‌کند و همین مسئله تردیدهای زیادی درباره شعارهای دموکراسی و آزادی بیان در ایالات متحده به وجود می‌آورد.

بر باد رفتن سرمایه‌‌گذاری لابی صهیونیسم در دانشگاه‌های آمریکا

صحنه‌هایی که امروز در دانشگاه‌های آمریکا می‌بینیم بیانگر شکست فاجعه بار تبلیغات صهیونیستی است؛ جایی که لابی صهیونیسم از زمان تاسیس رژیم جعلی صهیونیستی در سال 1948 تاکنون میلیاردها دلار در دانشگاه‌های آمریکا از جمله دانشگاه کلمبیا سرمایه‌گذاری کرده بود و بسیاری از نمایندگان کنگره و مقامات سابق و کنونی آمریکا از جمله باراک اوباما، رئیس جمهور سابق این کشور از این دانشگاه فارغ التحصیل شده بودند. در واقع تلاش لابی صهیونیسم بر این بود که گروهی از رهبران حامی اسرائیل را در دانشگاه کلمبیا پرورش دهد اما امروز می‌بینیم که همین دانشگاه تبدیل به یک بستر ضد صهیونیستی شده و رهبرانی که قرار است از آن فارغ التحصیل شوند علیه صهیونیسم هستند نه کنار آن.

سرکوب وحشیانه اعتراضات مسالمت آمیز دانشگاهیان آمریکایی نشان می‌دهد که جامعه یهودی در ایالات متحده تا چه اندازه احساس خطر می‌کند. باید به واکنش نهادها و مقامات صهیونیستی به جنبش دانشجویی آمریکا در حمایت از غزه نیز توجه داشته باشیم؛ جایی که سرویس جاسوسی موساد وقیحانه دانشجویان آمریکایی را تهدید می‌کند و نتانیاهو خواستار سرکوب تظاهرات کنندگان آمریکایی شده و مدیریت دانشگاه‌های آمریکا را به شکست در مقابله با یهودی ستیزی متهم می‌کند.

مدیریت دانشگاه‌های آمریکا نیز با تبعیت از دولت این کشور وحشیانه در حال سرکوب دانشجویان هستند و از طرف دیگر اعضای کنگره از بایدن خواسته‌اند تا گارد ملی آمریکا را برای مقابله با معترضان اعزام کند.

اما با وجود همه این اقدامات سرکوبگرانه و با وجود بازداشت صدها نفر در دانشگاه‌ها و اخراج برخی از دانشجویان از دانشگاه‌های معتبر که به معنای از دست دادن مدرک خود در این دانشگاه‌ها و از بین رفتن فرصت‌های شغلی آنهاست همچنان شاهد گسترش فعالیت‌های این دانشجویان در حمایت از مردم فلسطین هستیم که هیچ ترسی از اخراج شدن و یا افتادن به زندان ندارند.

این بدان معناست که یک تغییر عمیق در میان نسل جوان غرب و آمریکا رخ داده که رویکرد حاکمان خود را نمی‌پذیرند و به جای حمایت از صهیونیسم در مقابل آن ایستاده‌اند و از مظلومان فلسطینی دفاع می‌کنند. از سوی دیگر با ادامه این اعتراضات و سرکوب آن توسط دولت آمریکا برای همه جهانیان بیش از پیش آشکار می‌شود که شعار دموکراسی و آزادی بیان در ایالات متحده دروغی بیش نیست.

بدون شک این وضعیت پیامدهای زیادی در سطح مردمی و سیاسی آمریکا خواهد داشت جایی که جایگاه اسرائیل در میان مردم آمریکا تنزل کرده و نفوذ لابی صهیونیسم کاهش یافته و نسل جوان در آمریکا و اروپا هیچ ترسی از مترسک یهودی ستیزی و اتهاماتی که در این زمینه به آنها وارد می‌شود ندارند.

این نسل جوان از دانشگاه‌هایی فارغ التحصیل خواهند شد که از آنجا به کنگره و نهادهای سیاسی آمریکا منتقل می‌گردند و این به معنای آن است که باید شاهد تحولی اساسی در سیاست آمریکا در برابر رژیم صهیونیستی بعد از به قدرت رسیدن رهبران جدید ایالات متحده در آینده باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امام جمعه قم: برای امر به معروف و نهی از منکر هم‌افزایی کنید
  • نماینده چابهار: ماجرای باغ ازگل که بدون اطلاع امام جمعه به نام او زده شده، بر دین اثر منفی دارد یا چند تار موی زنان؟
  • ظریف: تصور نکنیم اگر FATF را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم
  • علل، انگیزه‌ها و نتایج خیزش دانشگاهیان آمریکا ضد اسرائیل
  • نشست تبیینی ائمه جمعه و روحانیون شهرستان دماوند
  • امام خطر اسراییل و استکبار جهانی را به بشریت گوشزد کرد
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • شهید مطهری پهلوان جهاد تبین بود
  • گردهمایی منطقه ای ائمه جمعه در بهمئی
  • گردهمایی ائمه جمعه استان فارس در سپیدان