Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران گفت:گزارشی از زمان اجرای طرح تغییر ساعت کار ادارات تهیه و به استاندار ارایه دادیم. در صورتی که خروجی این گزارش تاثیر زیادی در صرفه جویی انرژی ها داشته باشد اجرای این طرح تا ۱۵ مرداد ادامه می یابد.

به گزارش خبرنگار اجتماعی شبستان، محمد امامی امین، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران در حاشیه جلسه شورای اداری استان  تهران در جمع خبرنگاران گفت: یکی از موضوعات مطرح شده در این جلسه تجزیه و تحلیل در حوزه مسایل امنیتی استان بود که توسط رییس سازمان اطلاعات امنیتی استان تهران ارایه شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه مسئله برق و مشکلات کم آبی استان نیز در این جلسه مورد بررسی قرار گرفت، بیان کرد: مدیران عامل برق منطقه ای، شبکه توزیع و مدیرعامل هر منطقه ای توضیحاتی را در این راستا ارایه دادند ما به دلیل تغییر و کاهش زمان بارش با کمبود منابع آبی در پشت سدها مواجه شدیم لذا لازم بود مدیران مربوطه گزارش جامعی ارایه دهند و تصمیماتی در جهت رفع این مشکلات اتخاذ شود.

 

امامی امین تصریح کرد: حدود 2 تا 3 هفته شرایط بحرانی خواهیم داشت بنابراین می طلبد که با تدبیر و توجه بیشتر این شرایط را پشت سر بگذاریم.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران با بیان اینکه الگوی مصرف حاکم بر جامعه ما الگوی مناسبی نیست، تصریح کرد: حتما باید هم در زمینه مصرف انرژی و هم مصرف آب صرفه جویی های لازم صورت بگیرد. امیدواریم با تصمیماتی که در استان اتخاذ شده است این مشکل مرتفع شود.

 

وی با بیان اینکه تغییر ساعت ادارات کمک بزرگی به صرفه جویی انرژی ها بود، گفت: خاموشی دستگاه های تهویه و برودتی بعد از ساعت یک بعدازظهر کمک به خاموشی کمتری در سطح استان می کند.

 

امامی امین با اشاره به تدوین یک نظام نامه مالیاتی شفاف در استان تهران  افزود: در هفته مالیات، رییس سازمان امور مالیاتی گزارشی در خصوص نحوه عملکرد  مالیاتی در سطح استان تهران ارایه کردند. نظام نامه و شیوه نامه جدید مالیاتی هم توسط وزارت اقتصاد و سازمان امور مالیاتی تهیه شده بود. کارشناسان امور مربوطه در خصوص نحوه عملکرد این سیستم جدید ارایه گزارش کردند. بخش های تولیدی از حوزه مالیاتی گله مند هستند، سعی کردیم شرایط را به گونه ای تسهیل کنیم که تولیدکننده از بابت پرداخت مالیات آسیب نبیند و فرارهای مالیاتی که در استان تهران صورت می گیرد، شناسایی و یک نظام نامه مالیاتی شفافی در استان تهران برقرار شود.

 

وی تصریح کرد: در حوزه اداره کل ارتباطات استان هم گزارشی ارایه شد موضوع طرح "جی نف"در دولت الکترونیک در حال پیگیری است. اداره کل پست استان مشغول نظام مند کردن و به روز کردن آدرس های پستی است. با اجرای این طرح اسناد فیزیکی از سیستم اداری حذف می شود که این امر هم صرفه جویی در مصرف کاغذ و هم در آسیب رسانی به جنگل ها نقش مهمی دارد.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران ادامه داد: دستگاه می توانند با یک کد ملی کلیه اقدامات مورد نیاز دستگاه های دولتی را ارایه دهند لذا بخش مهمی از بروکراسی اداری به واسطه انجام این پروژه حذف خواهد شد.

 

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران تصریح کرد:این طرح در 3 لایه نشانی یا استاندارسازی آدرس‌دهی، نقشه و سرویس‌دهی است که در اجرای آن خیابان‌ها، محلات و کوچه‌ها در شهرها و روستاها همنام‌سازی می‌شوند و همچنین طرح پلاک‌گذاری هم در شهرها وروستاها اجرا می‌شود.

 

امامی امین در پاسخ به سوال خبرنگار شبستان مبنی بر ادامه طرح تغییر ساعت کار ادارات در ماه های آینده تصریح کرد: گزارشی از زمان اجرای طرح تغییر ساعت کار ادارات (از 9 تیر تا 24 تیر) تهیه و به استاندار ارایه دادیم. در صورتی که خروجی این گزارش تاثیر زیادی در صرفه جویی انرژی ها داشته باشد احتمالا اجرای این طرح با تغییر ساعت از 6 به 6 و نیم صبح تا 15 مرداد تمدید خواهد شد.

 

پایان پیام/35

منبع: شبستان

کلیدواژه: دهه کرامت مجلس دولت جشن های دهه کرامت ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور مساجد ترامپ اردبیل حج طرح جی نف طرح تغییر ساعت ادارات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۷۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، روح الله دهقانی در جمع کارگران نخبه برگزیده در جشنواره امتنان با اشاره به مفهوم نخبگی محدود به قشر دانشگاهی نبوده و جامعه کارگری برجسته‌ترین نخبگان کشور را به خود دیده است، افزود: تلقی عموم جامعه از نخبگان، افرادی است که دانشگاهی هستند، در حالی‌که نخبه محدود به قشر خاصی از جامعه نبوده و جامعه کار و کارگری ما بهره‌مند از وجود افرادی است که با تلاش، خلاقیت و نوآوری خود مفهوم تازه‌ای به نخبگی بخشیده‌اند.

وی با تاکید بر این‌که می‌بایست تعریف و بیان جامعه از کارگر نخبه شفاف و تبیین شود، ادامه داد: در ادبیات و باور عمومی ما، کارگر کسی است که کار یدی و خدماتی انجامی می دهد، در حالی که عمده حاضران در این جمع از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و پژوهشگر هستند. پس یک مفهوم عمومی از کارگر داریم و یک مفهوم تخصصی اما به طور کلی تلقی و تعریف دقیقی از مفهوم کارگر وجود ندارد و کامل نیست

دهقانی با تأکید بر این‌که تشویق و سوق دادن همه جامعه به کارآفرینی، صحیح نیست، ادامه داد: اشتغال جامعه به مشاغل گوناگون در جامعه را می‌توان دو دسته دانست؛ دسته اول، اشتغال فرد کارآفرین و دسته دوم، افرادی که برای یک شرکت، سازمان یا صنعت کار می‌کنند. قبلاً هم بارها تأکید کرده‌ام که تشویق و سوق دادن همه افراد جامعه به کارآفرین شدن یک اشتباه بزرگ راهبردی است. کارآفرینی در نگاه اول یک مقوله شیک به نظر می‌رسد، اما تمام نیاز کشور را پوشش نمی‌دهد و لزوما به استعداد علمی ربط ندارد، بلکه ریسک‌پذیری بالا، تعاملات تجاری و ... را طلب می‌کند. در مقابل، افرادی هستند که خداوند استعدادهای دیگری را در اختیارشان قرار داده از جمله توانایی ایده‌پردازی، تحلیل و تفکر، تعمق و ریزبینی و بسیاری از ظرفیت‌های دیگر که تشویق چنین فردی به کارآفرین شدن، قطعا اشتباه است. بلوغ انسان این است که توانمندی خود را بشناسد و در موقعیت مناسب به کار ببندد.

وی افزود: وقتی به فردی کارگر نخبه اطلاق می‌کنیم، منظور ما افرادی است که از توانمندی و ویژگی‌های منحصر به فردی برخوردارند و در مجموعه خود یک نیاز را بسته به توانمندی‌ها و استعدادهایشان تامین می‌کنند.

دهقانی با بیان این‌که بسط مفهوم نخبگی از محیط صرفاً آکادمیک و دانشگاهی به تمامی حوزه‌های نخبه‌پذیردر بنیاد ملی نخبگان به طور جدی دنبال می‌شود، ادامه داد: به دنبال بسط مفهوم نخبگی از محیط دانشگاهی هستیم. صرفا کسی که در دانشگاه است، نخبه شمرده نمی‌شود و سایر حوزه‌ها مانند صنعت، فرهنگ و هنر، مدیریت و کارآفرینی برخی از ساحت‌هایی هستند که با تدوین آیین‌نامه‌هایی در بنیاد ملی نخبگان، حوزه‌های جدید شناسایی و معرفی نخبگان خواهند بود.

رییس بنیاد ملی نخبگان با بیان این‌که نخبگان کارگری، پیش قراولان حوزه نخبگانی کشور هستند، ادامه داد: نوآوری چندین محیط دارد و در بسترهای مختلفی شکل می‌گیرد. نوآوری انواع مختلفی دارد که از جمله آن‌ها می‌توان به نوآوری در فرآیندها، نوآوری در محصول، نوآوری های برافکن و نوآوری های بهبوددهنده اشاره کرد. نوآوری‌ها در بستر مناسب خود رشد می یابند. ‌مثلاً نوآوری های بهبود دهنده در فضای شرکت‌ها و مجموعه های صنعتی شکوفا می‌شوند. در یک محیط صنعتی و شرکتی، بهترین نوآوری‌ها و بهبودها به دست کسانی اتفاق می‌افتد که در آن محیط اشتغال دارند.

دهقانی با بیان این‌که ایده‌های نوآورانه و بهبود دهنده به دست نخبگان درون هر سازمان اتفاق می‌افتد، افزود: یکی از دلایلی که صنعت ما در برخی موارد نسبت به دانشگاه‌ها احساس خوب ندارد همین جا است. نوآوری در صنعت قیدها و الزاماتی دارد که فرد نخبه دانشگاهی ممکن است ممکن است با آن‌ها آشنا نباشد. همین باعث می شود که نوآوری دانشگاهی به تنهایی در بهبود صنعت کارآمد نیافتد؛ بنابرای نوآوری‌های درون سازمانی فقط توسط افرادی می‌تواند تأثیرگذار باشد که در آن سازمان فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به تدوین آیین نامه نخبگان درون‌سازمانی در همین راستا افزود: با توجه به اهمیت بالای نخبگان و متخصصانی که در دل صنعت فعالیت می‌کنند، امسال آیین‌نامه نخبگان درون‌سازمانی تدوین و اجرا خواهد شد. نخبه همان کارشناسی است که در یک صنعت، یک فرآیند را اصلاح می‌کند، یک محصول جدید ارائه می‌دهد، استانداردی را پیاده سازی می‌کند و صدها برابر هزینه‌ای که برای خودش می‌شود به آن صنعت سود می‌رساند، قطعاً مصداق نخبگی است و بر همین اساس، بنیاد ملی نخبگان برنامه دارد تا آیین‌نامه‌ای را با هدف حمایت از نخبگان درون سازمانی یا به اصلاح عام کارگران نخبه، تدوین و اجرا کند. معتقدم نگهداشت نیروی انسانی نخبه کار، نسبت به سایر حوزه ها ارجحیت دارد و امیدوارم دوره بعدی که این نشست برگزار می‌شود، فرآیند شناسایی ارزیابی و حمایت از نخبگان درون سازمانی و دیگر حوزه‌ها همچون نخبگان کارآفرینی و مدیریت، صنعت، فرهنگ، هنر و دیگر حوزه ها برقرار شده باشد.

کد خبر 6094322 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • آغاز گردهمایی معاونان امور جوانان ادارات کل ورزش و جوانان در مشهد
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • مقیمی: مأموریت تدوین نظام‌نامه دانشگاه تمدن‌ساز به دانشگاه تهران واگذار شد
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه
  • ۲۳۳ پایان‌نامه مرتبط با کنگره اندیشه‌های قرآنی آیت الله خامنه‌ای در حال تدوین است
  • تفاوت فرمانداری ویژه با فرمانداری عادی چیست؟
  • منشور مشاوره خانواده تدوین و نهایی شد
  • انتقاد از اطلاع رسانی تعطیلی مدارس وادارات خوزستان/همه سرکار بودند
  • اقراریان، عضو شورای شهر تهران: خروج 7 عضو شورا از صحن به معنای قهر کردن نبود/ تعدادی از اعضای شورا معتقد بودند که مذاکرات درباره مسائل مربوط به قرارداد چین که باید همه ابهامات مربوط به آن شفاف شود، بهتر است در جلسه جداگانه‌ای ادامه پیدا کند