Web Analytics Made Easy - Statcounter

دو روز گذشته نشست مسئولان استانی حزب کارگزاران سازندگی با حضور اعضای شورای مرکزی این حزب برگزار شد و از برنامه انتخاباتی آنها برای ۱۴۰۰ رونمایی شد. ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۸ سیاسی سیاست ایران نظرات

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری تسنیم، نشست فصلی حزب کارگزاران سازندگی با حضور دبیران استانی این حزب روز 25 تیر ماه در ساختمان دایره المعارف اسلامی بدون حضور خبرنگاران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید

توضیح کرباسچی درباره سازوکار پارلمان اصلاحات با 600 عضو

نشستی که در آن اکثریت اعضای شورای مرکزی، دبیران و رؤسای استانی این حزب نیز حضور داشتند. در این نشست که بعد از دو روز مشروح صحبت‌ سخنرانان آن بیرون آمده، معلوم شد که کارگزارانی‌ها اولین حزب اصلاح‌طلب هستند که مقدمات حضور در انتخابات مجلس یازدهم و همچنین انتخابات 1400 را استارت می‌زنند.

این مسئله از صحبت‌های محسن هاشمی رئیس شورای مرکزی این حزب برمی‌آید.

وی در نشست دو روز پیش کارگزاران درباره برنامه‌های انتخاباتی حزب چنین گفته است: "باید فعالیت‌های خود را آغاز کنیم. به‌ویژه اینکه شورای هماهنگی جبهه اصلاحات نیز در حال ترمیم بدنه و سازوکار خودش است و باید در آنجا هم نقش‌آفرینی کنیم. اگر چه باید در حوزه‌های مدیریتی جای خود را به جوان‌ترها بدهیم اما بهتر است در اینگونه تصمیم‌گیری‌ها افراد کارکشته حضور داشته باشند.مسلما همچون همیشه در انتخابات شرکت خواهیم کرد و اگر زمانی می‌گفتیم با اصلاح طلبان تعامل کنیم، این بار می‌توانیم نسبت به نیروهای معتدل دیگر هم نظری داشته باشیم."

محسن هاشمی در نشست کارگزاران صحبتی از شورای عالی سیاست‌گذاری به میان نمی‌آورد و حرف از  "شورای هماهنگی جبهه اصلاحات" می‌زند

نکته جالب توجه در  صحبت‌های محسن هاشمی این است که اولا وی صحبتی از شورای عالی سیاست‌گذاری به میان نمی‌آورد. نهادی که پیش از انتخابات مجلس دهم با حضور شخصیت‌های حقیقی و حقوقی جریان اصلاحات به ریاست محمدرضا عارف شکل گرفت و لیست نهایی این جریان برای دو انتخابات مجلس و شوراها توسط آنها ارائه شد. هاشمی حرف از  "شورای هماهنگی جبهه اصلاحات" می‌زند که در آن تنها نماینده احزاب حضور دارند و قبل از شورای عالی سیاست‌گذاری، حرف اول را در ورود اصلاح‌طلبان به انتخابات می‌زد.

وی همچنین از ائتلاف احتمالی با نیروهای معتدل سخن گفته است و احتمال دارد مانند انتخابات مجلس دهم و ریاست جمهوری شاهد حضور برخی چهره‌های غیر اصلاح‌طلب در بین این جریان باشیم. 

** انتقاد کرباسچی از مدیران استانی دولت روحانی

سخنران دیگر این نشست غلامحسین کرباسچی دبیرکل کارگزاران بود. وی صحبت‌هایش چندان رنگ وبوی انتخابات نداشت و با انتقاد از عملکرد دولت روحانی گفت: اگر دولت روحانی در انتخاب مدیریت‌های استانی و محلی دقت می‌کرد و افراد با انگیزه  و توانمند را معرفی می‌کرد، شاهد این حجم از ناامیدی و گرفتاری نبودیم. متاسفانه هیچ‌کدام از مدیران عالی‌رتبه دولتی نتوانستند خیلی مشکلات را جدی بگیرند و اقدام عملی در این جهت کنند.

او نیز در پایان صحبت‌هایش به انتخابات اشاره‌ای کرده و می‌گوید "اگر در این مجموعه و گردهمایی برای ریاست‌جمهوری  و وعده‌های مختلف مدیریتی حرف و پیشنهاد موثری  داریم مطرح کنیم و تلاش کنیم که مدنظر قرار بگیرد."

** مرعشی: چرا کرباسچی به خرمشهر نرفته است؟

حسین مرعشی سخنگوی کارگزاران و دبیر کمیته سیاسی نیز بعد از کرباسچی پشت تریبون رفته و با تشریح وضعیت سیاسی کشور، چنین می‌گوید "ما، حزب کارگزاران با همپیمانانش در جبهه اصلاحات باید مردم را جدی‌تر بگیریم و از حقوق جامعه دفاع کنیم. مردم نباید به نهادهای خارج از مرزهای جمهوری اسلامی ایران دل ببندند. بنابراین باید در بیان اعتراضات و خواسته‌های جامعه زبانمان تیز و صریح باشد.

کرباسچی: اگر دولت روحانی در انتخاب مدیریت‌های استانی و محلی دقت می‌کرد و افراد با‌انگیزه  و توانمند را معرفی می‌کرد، شاهد این حجم از ناامیدی و گرفتاری نبودیم.

وی به دبیرکل کارگزاران هم اشاره و انتقادی را متوجه او کرد که "وقتی در جایی از کشور شرایطی مانند خرمشهر و اهواز اتفاق افتاد چرا آقای کرباسچی مستقیم به آنجا نرفتند تا یک هفته حداقل کنار مردم باشند که این از ضعف‌های حزب محسوب می‌شود."

محمد عطریانفر، عباس عبدی، یدالله طاهرنژاد و فائزه هاشمی از سایر سخنرانان این مراسم بودند. به نظر می‌رسد کارگزارانی‌ها بنا دارند پیش از همه احزاب اصلاح‌طلب وارد گود انتخابات شوند و این بار شاید فارغ از هماهنگی با شورای سیاست‌گذاری، به نهاد دیگری در جبهه اصلاحات روی بیاورند. 

به خصوص که در این نشست سازوکار احتمالی پارلمان اصلاحات نیز رونمایی شده است. پارلمانی که قرار است شورای هماهنگی جبهه اصلاحات و شورای عالی سیاست‌گذاری ذیل آن باشند و به‌عنوان نهاد بالادستی نقش سیاست‌گذاری کلان را در جبهه اصلاحات بر عهده بگیرد.

انتهای پیام/

R1381/P1360/S1,1412/CT7 واژه های کاربردی مرتبط احزاب اصلاح طلب محسن هاشمی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: احزاب اصلاح طلب محسن هاشمی احزاب اصلاح طلب محسن هاشمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۷۸۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا ناجی صبح سه شنبه در جمع خبرنگاران در خصوص دهه کرامت اظهار کرد: سال‌های گذشته ستاد دهه کرامت با مسؤولیت ستاد کانون‌های مساجد اجرا می‌شده و دو سالی است که با ابلاغ وزارت کشور و شورای هماهنگی مرکز، مسؤولیت تشکیل ستاد دهه کرامت به شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی واگذار شده است که دبیر آن ستاد کانون‌های مساجد است.

وی ادامه داد: دستورالعمل‌هایی برای دستگاه‌ها تدوین شده است و دستورالعمل‌های دریافتی از تهران نیز بومی‌سازی و استانی شدند.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: روز آغاز دهه کرامت، مصادف با ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر است که باید با توجه به اجرای طرح نور، فضای ایجابی و اقناع سازی در جامعه به موازات فضای سلبی و قضائی مورد توجه ویژه تمامی دستگاه‌ها قرار گیرد.

وی افزود: از همه دستگاه‌ها خواسته شده برای جایگاه زنان در اسلام و حوزه عفاف و حجاب برنامه‌های تبیینی برگزار کنند و چه بهتر به نام حضرت معصومه (س) و در جشن‌ها این اتفاق بیافتد و ضمن برگزاری جشن این آگاهی‌بخشی نیز رقم بخورد.

ناجی با بیان اینکه هر اداره کل در شهرستان، زیر مجموعه‌ای دارد، گفت: مسوول تشکیل ستاد دهه کرامت شهرستان‌ها، مدیران شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی هستند و دبیری ستاد در برخی شهرستان‌هایی که ستاد کانون‌های فرهنگی و هنری مساجد را ندارند با اداره ارشاد است.

رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان اصفهان با اشاره به رسانه و فضای مجازی به عنوان دیگر محورهای اساسی مورد تأکید در دهه کرامت، تصریح کرد: دو مورد مردمی‌سازی که به معنای تقویت هیئات مذهبی و استفاده از ظرفیت مساجد، بسیج و مردم از جمله نخبگان، اساتید دانشگاه است به همراه نشاط اجتماعی از مطالبات مقام معظم رهبری است باید در دهه کرامت مورد توجه قرار گیرد.

کد خبر 6092856

دیگر خبرها

  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد
  • بسیاری از ناظران انتخاباتی فرهنگیان هستند
  • لیست مشترک جبهه پایداری با شانا برای دور دوم انتخابات+ جزئیات
  • پیشنهاد پایداری به شانا برای تکمیل لیست در دور دوم انتخابات
  • برنامه‌های دهه کرامت در اصفهان تشریح شد
  • قرعه کشی برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم شورای اسلامی حوزه بیرجند، درمیان و خوسف  در صدا و سیمای خراسان جنوبی
  • ضبط مناظره‌های انتخاباتی در صدا و سیمای اصفهان
  • شورای ائتلاف کاندیداهای مورد حمایت خود در خرم‌آباد را اعلام کرد
  • ویژه برنامه‌های دهه کرامت در استان ایلام برگزار می‌شود
  • زمان برگزاری انتخابات فدراسیون انجمن‌های ورزشی مشخص شد