Web Analytics Made Easy - Statcounter

قدس آنلاین: قربان میرزایی گفت:فرمانداران خاکریز اول دشمن در شهرستان ها هستند و باید همانگونه که به مباحث سیاسی ورود می کنند به موضوعات اقتصادی نیز توجه ویژه داشته باشند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران قربان میرزایی معاون  امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی در نشست با فرمانداران شهرستان های خراسان رضوی اظهارداشت: باید طی امسال بالغ بر  ۱۲ هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان جذب شود که فرمانداران منطبق با ظرفیت ها و مزیت های مناطق باید در این راستا برنامه ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود:فرمانداران خاکریز اول دشمن در شهرستان ها هستند و باید همانگونه که به مباحث سیاسی ورود می کنند به موضوعات اقتصادی نیز توجه ویژه داشته باشند.

معاون  امور اقتصادی استانداری خراسان رضوی ادامه داد : باید از ظرفیت طیف های مختلف سیاسی و اجتماعی برای شتاب بخشیدن به روند توسعه استان استفاده شود وکسب موفقیت در عرصه های مختلف در گرو همکاری صمیمانه، هم افزایی و تلاش همه اقشار است.

وی تاکید کرد: استفاده از مدیرانی توانمند و حرکت بر مدار شایسته سالاری و لزوم بهره گیری از قشرهای اثر گذار و نخبگان در راستای توسعه همه جانبه مناطق مختلف استان، باید مورد توجه قرار گیرد.

میرزایی گفت: مدیران باید از انتقاد سازنده استقبال کنند زیرا نقد منصفانه، زمینه رشد و تعالی امور را فراهم خواهد کرد و ضریب خطا در تصمیم گیری را کاهش خواهد داد.

وی تصریح کرد: توزیع متوازن امکانات در اقصی نقاط استان امری ضروری است و دشمن با سیاست فشار در لایحه های پایین جامعه و اختلاف در حاکمیت؛ شیپور جنگ اقتصادی را نواخته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی گفت:  کارآمدی  یک دولت در اجرای تصمیمات آن جلوه می کند و دولت تدبیر و امید در اتخاذ تدابیر و اجرایی کردن آن ها تا کنون موفق عمل کرده و در بسیاری از شاخص های خدمت به مردم، رویکردی عملگرایانه داشته است.

میرزایی  تصریح کرد: فرمانداران باید به مطالعه کارشناسی ظرفیت های سرمایه گذاری شهرستان ها، حمایت از سرمایه گذار، پیگیری مجدانه مصوبات شورای اشتغال و ایجاد هماهنگی بین فرایند تولید و شرایط بازار با هدف فراهم آمدن زمینه ی صادرات محصولات توجه ویژه داشته باشند.

معاون اقتصادی ادامه داد:بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی، بهبود فضای کسب و کار، توانمند سازی مرزنشینان و عشایر، مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اولویت دادن به اتمام پروژه های نیمه تمام و استفاده بهینه از منابع انرژی از دیگر نکات مهمی است که فرمانداران باید توجه داشته باشند.

وی گفت: شهرستان ها برای استفاده از ظرفیت تسهیلات مشاغل روستایی باید تلاش جدی داشته باشند تلاش کنیم تاسهم استان جذب شود.

میرزایی افزود: بر اساس هدف گذاری صورت گرفته برای سال جاری، ۱۱۰ هزار فرصت شغلی جدید در استان باید ایجاد شود که ۱۰ هزار مورد آن در حوزه مشاغل خانگی است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: فرمانداران مشهد مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۸۰۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«علی شیرین زاد» از حوزه کرج، فردیس و اشتهارد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

*در مجلس آینده تقسیم بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش بینی می‌کنید؟

فکر می‌کنم مجلس جدید مجلسی بیشتر با رویکرد انقلابی است، البته از دیگر احزاب، جریان‌ها و گرایش‌های سیاسی هم حضور دارند که تعدادشان زیاد نیست، حتی رویکرد مجلسی که در حال شکل گیری است نسبت به مجلس یازدهم نیز انقلابی‌تر است.

*مهم‌ترین موضوعی که با توجه به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده مورد توجه قرار بگیرد، چیست؟

حوزه تخصصی و دغدغه‌های من بیشتر گرایش فرهنگی دارد زیرا فکر می‌کنم ریشه و خاستگاه بسیاری از مسائل و مشکلاتی که اکنون در کشور با آنها مواجه هستیم و بر فضای کشور حاکم هستند، حتی در حوزه اقتصاد و معیشت در فرهنگ است. فقر فرهنگی ریشه یکسری تخلفات در کشور است و باید مساله فرهنگی را حل کنیم تا مشکلات اقتصادی نیز مرتفع شوند.

بخشی از این امر در حوزه‌های اقتصادی به قوانین و خطاها و اشکالات گذشته بر می‌گردد که در آینده باید آنها را مرتفع کنیم. در حوزه‌های اقتصادی و معیشتی نیز باید برنامه‌های جدی را در مجلس شورای اسلامی پیگیری کنیم.

*اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

با توجه به مشکلات جدی موجود در حوزه انتخابیه از جمله موضوعات اقتصادی، معیشتی و اشتغال در استان البرز، فکر می‌کنم باید به سمت عضویت در کمیسیون‌هایی بروم که بتوانم در زمینه جذب بودجه تأثیرگذار باشم.

*مهمترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راه‌کاری دارید؟

در البرز با چند چالش جدی مواجه هستیم که یکی از آنها ترکیب جمعیتی، پراکندگی، گستردگی، جغرافیا و تنوع فرهنگی است که موجب ایجاد مسائل اصلی در این استان می‌شوند که رفع مشکلات موجود مستلزم توجه بیشتر و اهمیت قائل شدن و برنامه ریزی برای موارد مذکور است.

آنچه در حوزه اقتصاد، معیشت و اشتغال در البرز با آن مواجه هستیم، مساله اشتغال نامتوازن، معلول و معیوب استان بوده و علیرغم اینکه دارای ظرفیت‌های شغلی بسیار بوده اما دو اشکال وجود دارد.

در داخل استان ظرفیت‌های شغلی وجود دارند و نیروی کاری که بتواند بکارگیری شود اما به دلایلی نمی‌تواند در آنها مستقر باشد و همچنین نیروی بیکار هم داریم اما زیرساختی که در داخل استان به آن نیاز داریم در خصوص راه و دسترسی است.

دسترسی به مراکز صنعتی و کسب و کارها در البرز به راحتی روان سازی نشده و در عین حال بیش از ۹۰ درصد نیروی کار این استان در حال رفت و آمد و تردد به تهران و اطراف آن هستند.

فکر می‌کنم بتوانیم در برنامه میان مدت سه ساله یا بلند مدت چهار یا پنج ساله بتوانیم برنامه‌ها و قوانینی را پیگیری کنیم که از طریق آنها زیرساخت‌های لازم در این زمینه فراهم شود؛ در این راستا نیازمند تبلیغات و فرهنگ سازی نیز هستیم که هدف از این امر رفع مشکلات مربوط به تأمین نیروی کار مراکز صنعتی و رفت و آمد آنها است.

باید با فرهنگ سازی و تبلیغات تلاش کنیم تا بخشی از نیروهایی که در حال رفت و آمد و تردد به تهران هستند، بپذیرند که در مراکز صنعتی و کسب و کار داخل استان مشغول به کار شوند.

کد خبر 6098587

دیگر خبرها

  • ترکیب جمعیتی از چالش های البرز است/ تردد نیروی کار استان به تهران
  • توجه ویژه رسانه‌های عربی به سفر «مهم» بارزانی به ایران
  • ۲۰ چمن ورزشی ویژه دانش آموزان در زنجان افتتاح شد
  • فرمانداران استان ایلام به ساماندهی گلزار شهدا توجه داشته باشند
  • مصوبه تعیین نماینده ویژه رئیس‌جمهوری در مناطق آزاد اصلاح شد
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • توجه به آموزش و پرورش و دانشگاه‌ها کشور را سروسامان می‌دهد
  • ثبات مدیریتی باید در آموزش و پرورش حفظ شود
  • شکوفایی صنعت همدان با ایجاد بندر خشک
  • ضرورت آگاهی عشایر کوچ رو از مخاطرات کوچ در شرایط بارانی