Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «وانا»
2024-05-02@02:11:58 GMT

تابستان پرخوری نکنید

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۷۲۸۳۰۳

به گزارش وانانیوز، 

سید کاظم کاظمینی، متخصص طب ایرانی در گفت‌وگویی با اشاره به رعایت برخی نکات برای حفظ سلامت در فصل گرم و خشک تابستان، اظهار کرد: حفظ سلامتی در تابستان‌های گرم و خشک یزد که تابش آفتاب مستقیم و رطوبت بسیار کم است، نیاز به رعایت برخی تدابیر و نکات دارد.

وی افزود: استراحت در این فصل باید افزایش یابد، از ورزش‌های سنگین پرهیز شود و از طرفی مردم حتی‌الامکان در مناطق خنک حضور داشته و کمتر در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این متخصص استفاده از لباس‌های نخی را یکی از نکات قابل توجه دانست و بیان کرد: مصرف غذاهایی با طبع گرم مانند زنجبیل و مواد خوراکی با دمای زیاد مانند چای داغ و مواد مشابه نیز نباید مصرف شوند.

وی در مورد پرهیز از پرخوری در فصل تابستان، تصریح کرد: پرخوری باعث آسیب به بدن می‌شود لذا بهتر است غذاهای سبکی مانند آش انار، آش تمر هندی، سوپ جو و دیگر انواع آش‌ها و سوپ‌ها مصرف شوند.

کاظمینی مصرف غذاها را متناسب با مزاج هر فرد عنوان کرد و گفت: مصرف انواع میوه‌ها به ویژه هندوانه، شربت خنک، انواع سبزیجات به ویژه اسفناج و کاهو در این فصل می‌تواند عامل موثری در حفظ سلامت افراد باشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی یزد شربت عناب را یکی از نوشیدنی‌های با طبع خنک در فصل تابستان ذکر و بیان کرد: این شربت پس از خرد کردن عناب‌ها و خیساندن آن‌ها به مدت 12 ساعت تهیه می‌شود به طوری که بعد از خیساندن، جوشانده و صاف کرده و با مقداری شکر قوام می‌دهیم.

وی در مورد این شربت ادامه داد: این شربت قابلیت نگهداری برای چندین روز در یخچال را دارد و فرد می‌تواند هر بار مقداری از آن را با آب سرد ترکیب و استفاده کند.

این متخصص، ماء‌الشعیر طبی را نیز یکی دیگر از انواع نوشیدنی‌های بسیار موثر برای حفظ سلامتی در فصل تابستان مطرح کرد و گفت: این نوشیدنی از جوشاندن یک پیمانه جو و 14 پیمانه آب تهیه می‌شود به طوری که جوها حالت شکفتن به خود بگیرند.

وی افزود: این شربت در حالت گرم و پس از نگهداری در یخچال قابل استفاده است و برای نواحی با مزاج گرم و خنک و به ویژه در تابستان به میزان دو لیوان توصیه می‌شود.
انتهای پیام

منبع: وانا

کلیدواژه: منطقه یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت vananews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «وانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۲۸۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یمن: با آتش بازی نکنید؛ خیلی بیشتر از آن‌چه که فکر می‌کنید سلاح داریم

«محمد علی الحوثی» عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن در شبکه احتماعی ایکس نوشت: «با آتش بازی نکنید؛ بسیار بسیار بیشتر از آن‌چه که فکر می‌کنید، ذخایر استراتژیک سلاح‌های بازدارنده را در اختیار داریم؛ بسیار بیشتر از میزانی که فکر می‌کنید از لحاظ تعداد و تنوع و کیفیت».

به گزارش تسنیم، عضو ارشد شورای عالی سیاسی یمن در صفحه شخصی خود نوشت که سلاح‌های یمنی بسیار فراتر از میزانی است که دشمنان تصورش را دارند.

توئیت این مقام ارشد یمنی پس از آن است که نیرو‌های مسلح یمن شامگاه سه شنبه صحنه‌هایی از هدف قرار دادن کشتی «CYCLADES» با پهپاد را در روز دوشنبه که عازم بنادر فلسطین اشغالی در دریای سرخ بود را منتشر کرد.

نیرو‌های مسلح یمن در بیانیه‌ای تاکید کرده بود هدف قرار دادن این کشتی پس از نادیده گرفتن تصمیم ممنوعیت عبور کشتی‌ها به سمت بنادر فلسطین اشغالی صورت گرفته است.

هواپیما‌های جنگی آمریکا و انگلیس منطقه «رأس عیسی» در بخش الصلیف واقع در استان الحدیده در غرب یمن را بمباران کردند.

در این راستا وبگاه Tradewindsnews، متخصص در حوزه اخبار اقتصادی و تجارت نوشت: هدف قرار دادن کشتی MSC Orion در اقیانوس هند توانایی یمنی‌ها برای هدف قرار دادن کشتی‌ها از فاصله دور را نشان می‌دهد؛ حمله به کشتی MSC Orion در اقیانوس هند این سوال را ایجاد کرد که چگونه یمنی‌ها توانستند در صد‌ها کیلومتری سواحل یمن حمله‌ای را به یک هدف متحرک انجام دهند».

دیگر خبرها

  • این تخم‌مرغ‌ها را مصرف نکنید
  • یمن: با آتش بازی نکنید
  • یمن: با آتش بازی نکنید؛ خیلی بیشتر از آن‌چه که فکر می‌کنید سلاح داریم
  • این دروغ را درباره کاهش افسردگی باور نکنید
  • نیروگاه‌های حرارتی با آمادگی ۱۰۰ درصدی به استقبال تابستان می‌روند
  • عوارض پرخوری قبل خواب و بیماری های آن
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • این مربا را برای صبحانه نخورید!
  • برق کمتر مصرف کنید خودرو جایزه بگیرید