Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: تعداد زیادی از پراکسی‌های تلگرام توسط مجموعه وزارت ارتباطات و با نام کاربری hotgram پشتیبانی می‌شود یعنی این وزاتخانه مشغول تامین فیلترشکن برای ادامه حیات "تلگرام" در داخل کشور است.

به گزارش رکنا، سید علیرضا آل داود درباره دو اپلیکیشن "هاتگرام" و "تلگرام طلایی" اظهار کرد: هاتگرام و تلگرام Telegram طلائی در عمل پل Bridge ارتباطی میان تلگرام و مخاطبان هستند و این دو اپلیکیشن به‌عنوان فیلترشکن‌های تلگرام محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: متاسفانه پس از فیلتر شدن تلگرام، با بهانه‌های مختلف دو فیلترشکن آن یعنی هاتگرام و تلگرام طلایی از سمت جریانی مشکوک حمایت شده و از بیت‌المال برای آنان هزینه‌های بسیاری شد.

این کارشناس رسانه تصریح کرد: هاتگرام و تلگرام طلایی به‌دلیل باز کردن دسترسی‌های زیاد و پنهان بر روی تلفن همراه مردم علاوه بر سرقت Stealing اطلاعات آنان، منجر به خروج اطلاعات انبوه از کشور می‌شوند.

آل داود با تاکید بر اینکه حتی حرف آقای رئیس‌جمهور مبنی بر اینکه تلگرام به دلیل انحصار‌طلبی فیلتر شد توسط جریان نفوذ بر زمین ماند، تصریح کرد: متاسفانه هاتگرام و تلگرام طلایی منجر به ادامه این انحصار‌طلبی شد‌ه‌اند.

این مدرس سواد رسانه‌ای با اشاره به اینکه متاسفانه شرکت ارتباطات زیرساخت، پراکسی‌های گذر از فیلتر قانونی کشور برای ادامه کار تلگرام را علاوه بر حمایت VIP از نسخه‌های فارسی انجام می‌دهد، متذکر شد: طبق بررسی‌های فنی صورت گرفته، تعداد زیادی از پراکسی‌های تلگرام توسط شرکت ارتباطات زیر‌ساخت و با نام کاربری hotgram پشتیبانی می‌شود که این یعنی شرکت ارتباطات زیرساخت مشغول تامین فیلترشکن برای ادامه حیات تلگرام در داخل کشور است.

وی خاطرنشان کرد: طبق تصویر زیر یکی از هزاران پراکسی برای دور زدن فیلترینگ تلگرام و با نام هاتگرام به‌صورت رسمی از سوی تلگرام به افراد معرفی می‌شود که با بررسی IP آن به سرورهای شرکت زیرساخت به‌عنوان تامین‌کننده این پراکسی می‌رسیم.

وی یادآور شد: متاسفانه جریانی در داخل کشور که منافع سیاسی، حزبی و قبیله‌ای خود را به منافع ملی و منافع مردم ترجیح می‌دهد پیشتر نیز با ارائه خدمات VIP به تلگرام نظیر ارائه CDN‌های اختصاصی به آن، کشور را با چالش‌های متعدد امنیتی، سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و .... مواجه کرده بود.

آل داود با اشاره به اینکه وزیر محترم ارتباطات باید به جای شوآف‌های رسانه‌ای، فضای را برای فعالیت پیام‌رسان‌های داخلی فراهم کند، تصریح کرد: وزیر محترم ارتباطات به جای آدرس‌های غلط به نقش خود در حوزه سالم‌سازی و قانونمند شدن فضای فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور بپردازد چراکه دنبال کردن منافع جریان خاص در کشور به هیچ وجه به صلاح وی نیست.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

الناز با 99 سکه 3 روز صیغه احمد بود!

فرود دیدنی خلبان هلیکوپتر در قله کوهستان +فیلم

قلعه «محمود خاوری» اختلاس گر بزرگ در کانادا +عکس

شیخ جعفر توکلی به قتل رسید + عکس

غلامعلی در زندان مشهد اعدام شد

پیچ تند در پرونده مائده هژبری / او رقصید و مشهور شد

قتل وحشیانه مرد مسلمانی که به ترامپ مدال افتخار داده بود + عکس

صدور حکم در پرونده اسیدپاشی اصفهان بدون دستگیری حتی یک متهم

قتل اولین مسافرکش زن در تهران / او را به پارک چیتگر بردند! + عکس

اقدام گستاخانه 3 مرد با پسر 12 ساله

وحشت عروس 12 ساله از داماد در اتاق حجله

انتقام عجیب زن حسود از نامزد قبلی شوهر در ایلام

یک دختربچه هدف حمله عقاب قرار گرفت+فیلم

آزار وحشیانه زن 19 ساله در برابر چشمان کودک خردسالش

درگیری در فینال کشتی / هواداران در گرگان به جان هم افتادند

مرگ دردناک یک مرد حین ضبط موزیک ویدئو + فیلم

منبع: رکنا

کلیدواژه: جام جهانی سلامت مهم ترین های 24 ساعت تلگرام Telegram پل Bridge سرقت Stealing وزارتخانه عقاب تلگرام سند طلایی عکس قتل دختر حوادث جسد حوادث تهران اخبار تهران تجاوز تهران شوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۰۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟

سهمیه حج کشورها هر سال براساس جمعیت ساکن مسلمان در آن کشورها تعیین می‌شود. با این حال، عوامل دیگری هم تاثیر دارد، آنچنان که اندونزی، پاکستان و هند به ترتیب بیشترین سهمیه حج را به خود اختصاص داده‌اند.

به گزارش ایسنا، هر سال صدها هزار نفر مسلمان در شهر مکه گردهم می‌آیند و مهمترین زیارت‌ مسلمانان را انجام می‌دهند. مناسک اصلی حج حدود یک هفته طول می‌کشد و در آن زمان صدها هزار نفر مسلمان از کشورهای مختلف جهان به شهر مکه سفر می‌کنند.

عربستان سعودی هر سال بر اساس میانگین جمعیت مسلمانان مقیم کشورها، سهمیه حج را اختصاص می‌دهد. به عبارتی هر چه تعداد مسلمانان ساکن در یک کشور بیشتر باشد، احتمال دارد آن کشور سهم بیشتری به دست آورد. با این حال، عوامل دیگری می‌تواند بر سهمیه یک کشور تأثیر بگذارد. نگاهی به سهمیه برخی کشورها نشان می‌دهد، سطح روابط دیپلماتیک با عربستان به عنوان کشور میزبان، در سال‌های گذشته بر تعیین این سهمیه بی‌تأثیر نبوده است.

در سال‌های اخیر براساس آمارهای عربستان، بیشترین تعداد زائران حج به کشور اندونزی تعلق داشته است و در سال گذشته، پاکستان و هند نیز به ترتیب در رتبه‌های دوم و سوم قرار داشتند.

نام کشور تعداد سهیمه حج (۲۰۲۳ - ۱۴۰۲)
۱.اندونزی    ۲۲۱.۰۰۰ نفر
۲.پاکستان ۱۸۰.۰۰۰
۳.هند ۱۷۵.۰۲۵
۴.بنگلادش ۱۲۷.۱۹۸
۵.نیجریه ۹۵.۰۰۰
۶.ایران ۸۷.۵۵۰
۷.الجزایر ۴۱.۳۰۰
۸.ترکیه ۳۷.۷۷۰
۹.مصر ۳۵.۳۷۵
۱۰. سودان ۳۲.۰۰۰
۱۱.مالزی ۳۱.۶۰۰
۱۲.روسیه ۲۵.۰۰۰
۱۳. سوریه ۲۲.۵۰۰
۱۴. اتیوپی ۱۹.۶۱۹
۱۵. مراکش ۱۵.۳۹۲
۱۶.عراق ۱۵.۲۵۲
۱۷.عمان ۱۴.۰۰۰
۱۸.افغانستان ۱۳.۵۸۲
۱۹.سنگال ۱۲.۸۰۰
۲۰.انگلستان ۱۲.۳۴۸


حج اگرچه سهمیه‌بندی شده است و این سهم گاه سال به سال متفاوت است، اما بنا بر نظر کارشناسان حج، اعمال آن مزایایی دارد؛ از جمله اینکه اختصاص یک سهمیه به هر کشور به تسهیل عدالت کمک می‌کند، زیرا هر مسلمان تشویق می‌شود در مقطعی از زندگی خود، صرف نظر از اینکه در کجا زندگی می‌کند، این زیارت را انجام دهد. این سهمیه‌ها همچنین کمک می‌کند تا اطمینان حاصل شود که زائران هر سال می‌توانند سفر خود را با خیال راحت انجام دهند. سهمیه‌ها به جلوگیری از احتمال ازدحام بیش از حد نیز کمک می‌کند.

ایده کلی میزبان این بوده است که تا حد امکان از زائران استقبال و در عین حال تدارکات مدیریت شود و بر این اساس، سالانه به صدها هزار نفر اجازه می‌دهد در مدت زمان کوتاهی به مکه و خارج از مکه سرازیر شوند.

بر این اساس، ایران در سال‌های اخیر و به‌ویژه پس از رفع محدودیت‌های کرونا، تقریبا یک سهم مشخص داشته است. سال گذشته و امسال سهم حج ایران تفاوت چندانی نداشته و حدود ۸۷ هزار و ۵۰۰ هزار نفر بوده است که در سال گذشته ششمین کشور با بیشترین سهم بود. با این حال ایران از عربستان خواسته مطابق با رشد جمعیت، این سهم را تا ۱۰۰ هزار نفر افزایش دهد، که تا کنون اتفاق نیفتاده است.

طبق اعلام آخرین سازمان حج و زیارت، حدود ۹۰۰ هزار نفر در ایران در نوبت حج واجب هستند که با درنظر گرفتن سهمیه کنونی ایران و افزایش نیافتن آن، اعزام تمام آنها به حج تمتع نزدیک به ۱۰ سال طول می‌کشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اقدامی غیرقانونی علیه کسب‌وکارهای آنلاین ایرانی/ پای رانت به فضای مجازی کشیده شد!
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • ربات‌های تلگرامی آژانس جاسوسی اوکراین مسدود شد
  • پایش سطح زیرکشت محصولات استراتژیک کشاورزی با استفاده از داده‌های فضایی
  • پایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی با استفاده از داده های فضایی
  • کدام کشورها بیشترین حاجی را دارند؟
  • نگرانی روسیه درباره تهدیدات گروه‌های تروریستی از افغانستان
  • رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مهمان «بی واسطه» شد +فیلم
  • طلایی‌نیک:«وعده صادق» بسیاری از معادلات را تغییر داد
  • اراده ملت ایران بود که عملیات «وعده صادق» را رقم زد