Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت ارتباطات، محمدجواد آذری جهرمی در نشست هم اندیشی احیای خانه مستوفی الممالک با بیان اینکه مرمت و بازسازی این خانه تاریخی قبل از پایان دولت دوازدهم انجام می شود، گفت: هویت تاریخی شهرهای ما بخشی از هویت تاریخی ما ایرانیان و حفظ و احیای هویت تاریخی، نشان دهنده تاریخ پر بار ایران است و به آن افتخار می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه امروز به بهانه خانه مستوفی الممالک، بخشی از تاریخ تهران نیز مرور شد، گفت: متاسفانه امروز در بسیاری از شهرهای کشور و به خصوص تهران، هویت معماری تاریخی ایران را از دست داده ایم در صورتی که در کشورهایی که دارای هویت تاریخی هستند، سبک زندگی و شیوه معماری آنها حاکی از تاریخ و فرهنگ آنها است. 

جهرمی با اشاره به اینکه به عنوان وزیر ارتباطات از مالکیت خانه مستوفی الممالک توسط این وزارتخانه مطلع نبوده است، تصریح کرد: این موضوع از طریق یکی از خبرنگاران در شبکه های اجتماعی مطرح شد و بعد از بررسی موضوع مطلع شدم که این خانه در اختیار شرکت پست قرار دارد.

وزیر ارتباطات هدف از برگزاری این نشست را هم فکری از صاحب نظران و متخصصان این حوزه برای تعیین نوع کاربری این مکان و شیوه بازسازی و مرمت آن عنوان کرد و گفت: یکی از پیشنهادهای مطرح شده با توجه به سابقه کاربری دیوان استیفای خانه مستوفی الممالک این است که با توجه به اینکه این خانه زمانی مرکز تبادل افکار تجار نیز بوده، می تواند به عنوان مرکز توانمندسازی حقوقی کسب و کارهای نوپا نیز کاربری داشته باشد.

آذری جهرمی درباره موضوع عمارت کلاه فرنگی و موزه ارتباطات نیز توضیح داد: برای مرمت و بازسازی عمارت کلاه فرنگی در طول ۳ سال تلاش بسیاری انجام و تجهیزات رادیویی این مکان به صورت کامل به ساختمان موزه ارتباطات منتقل شد و در معرض دید عموم قرار دارد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات عمارت کلاه فرنگی را محلی برای دیدارهای بین المللی این وزارتخانه عنوان کرد و گفت: البته نگارخانه ای از عکس های قدیمی و تعدادی از ژنراتورهای قدیمی که عمر آنها با عمر ارتباطات در ایران برابری می کند نیز در این مکان وجود دارد و هیچ منعی برای بازدید عموم از این عمارت وجود ندارد و با انجام هماهنگی هایی می تواند در معرض بازدید عموم قرار گیرد.

آذری جهرمی با تاکید به اینکه قبل از پایان این دولت خانه مستوفی الممالک به مرحله استفاده می رسد، گفت: این خانه متعلق به مردم است و هیچ احساس مالکیتی از طرف وزارت ارتباطات در این مورد وجود ندارد.

کد خبر 4350754 معصومه بخشی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: آثار تاریخی محمد جواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات نوآوری تحقیقات علمی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری محمد جواد آذری جهرمی فناوری فضایی شرکت دانش بنیان امنیت اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات فناوری نانو انگلیس اینترنت هوشمندسازی امنیت سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۵۴۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که این بیماری همه‌گیر تنها باعث تأخیر متوسطی در رشد نوزادان و کودکان نوپا شده است.
تحقیقات قبلی گزارش داده است که قرنطینه‌های مرتبط با پاندمی کوید 19 زندگی بسیاری از مردم، از جمله خانواده‌هایی با فرزندان خردسال را مختل کرد. با بسته شدن مدارس و مراکز نگهداری از کودکان، بسیاری از مردم از خانه کار می‌کردند و تعداد تاریخ‌های بازی و تماس‌های اجتماعی کاهش یافت و زندگی روزمره تغییر کرد.

محققان در 22 آوریل در مجله JAMA Pediatrics گزارش دادند که تجزیه و تحلیل بیش از 50000 کودک 5 ساله و کمتر نشان داد که این بیماری همه‌گیر تنها آسیب جزئی در رشد آنها ایجاد کرده است.

سارا جانسون، مدیر مرکز رالز برای ادغام بهداشت و آموزش در جانز هاپکینز گفت: «به طور کلی متوجه شدیم که با وجود برخی تحول‌ها، آنقدر تغییرات بزرگی رخ نداده است، و این یک یافته واقعا مهم و اطمینان بخش است. »

همه کودکان تحت اندازه گیری رشد کودک قرار گرفتند که به طور معمول به عنوان بخشی از مراقبت‌های کودکان جمع‌آوری شده بود. محققان نمرات کودکان نوپا را قبل و در طول همه گیری، از سال 2018 تا 2022 مقایسه کردند.

آنها حدود 3 درصد کاهش در مهارت‌های ارتباطی، 2 درصد کاهش در مهارت‌های حل مسئله و 2 درصد کاهش در مهارت‌های فردی و اجتماعی مشاهده کردند. مهارت‌های حرکتی کودکان نوپا به هیچ وجه آسیب نمی‌بیند.

محققان با نگاهی به نوزادان کمتر از 1 سال، کاهش 3 درصدی در مهارت‌های ارتباطی و کاهش 2 درصدی در حل مسئله را دریافتند.

 
جانسون گفت: «ما فکر می‌کردیم که ممکن است نوزادان تأثیر کمتری نسبت به بچه‌های بزرگ‌تر داشته باشند، با توجه به اینکه بسیاری از مراقبان ممکن است زمان بیشتری را در خانه با بچه‌های کوچک خود سپری کرده باشند. اما همان چیزهایی را در نوزادان دیدیم که در بچه‌های بزرگتر مشاهده کردیم.»

محققان همچنین دریافتند که نگرانی مراقبان در مورد فرزندانشان در طول همه‌گیری تنها اندکی افزایش یافته است. محققان خاطرنشان کردند که در حالی که این نتایج آرامش‌بخش هستند، تأثیر همه‌گیری بر توسعه بلندمدت نامشخص است.

جانسون در مصاحبه‌ای گفت: «برای ما مهم است که به کودکان در تمام سنین از نظر رشد توجه داشته باشیم، بنابراین می‌توانیم بفهمیم که آیا این تغییرات پیامدهای طولانی‌مدتی برای کودکان دارد یا چالش‌های جدیدی با افزایش سن کودکان پدیدار می‌شوند یا خیر. مطالعاتی مانند این می‌تواند به آماده شدن برای بحران‌های بهداشت عمومی آینده کمک کند. این نتایج همچنین اهمیت متخصصان اطفال رفتاری رشدی را نشان می‌دهد که برای ارزیابی و درمان کودکانی که رشدشان کند یا متوقف شده است آموزش دیده‌اند.»

دیگر خبرها

  • آرتتا و موفقیتی که ونگر حسرتش را داشت!‏
  • موزه مردم شناسی رختشویخانه - زنجان
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • با قدم زدن در خانه تاریخی زینت الملک قوامی به تاریخ سفر کنید + فیلم
  • همایش علمی خلیج فارس هویت ملی و تاریخی
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • کرمانشاه صاحب «سرزمین اقتصاد دیجیتال» می‌شود
  • حضور معاون وزیر حمل‌ونقل و زیرساخت ترکیه در غرفه همراه اول
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی