Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار رسانه خبرگزاری فارس، ثبت نام ترم جدید باشگاه توانا از ظهر امروز (سه شنبه) از طریق پایگاه اینترنتی TAVANA.FARSNEWS.IR آغاز شد.

دوره آموزشی ترم تابستان باشگاه توانا با سرفصل های جدیدی تلاش کرده مهمترین نیازهای علاقمندان به فعالیت رسانه‌ای را تامین کند لذا در کنار دوره های خبرنگاری وعکاسی سرفصل های جدیدی از جمله فن بیان و گویندگی، شیوه کسب و کار در فضای مجازی، خبرنگار اقتصادی، عملیات روانی، گرافیک، نشریات دانشجویی و تفکر رسانه ای را نیز در میان سرفصل های آموزشی خود گنجانده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


برگزاری دوره های عملی در کنار کلاس های تئوری از ویژگی های دوره هیا آموزشی ترم جاری باشگاه توانا است.علاوه بر دوره‌های متنوع آموزشی، بهره گیری از اساتیدی چون فواد بابان مجری با سابقه بخش های خبری صدا و سیما، عادل پیغامی استاد و کارشناس مسائل اقتصادی، سید مرتضی موسویان رئیس مرکز توسعه فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، سید محسن بنی هاشمی استاد دانشگاه و رئیس دانشکده رسانه خبرگزاری فارس، اکبر نصراللهی استاد دانشگاه و مدرس پیشکسوت خبرنگاری و محمد یاقوتی گرافیست و مدیر هنری  فضای آموزشی متفاوتی را نسبت به ادوار گذشته در ترم جاری ایجاد کرده است.

ثبت نام کلاس‌های آموزشی این دوره از امروز آغاز و تا 12 مرداد ادامه خواهد داشت، همچنین زمان شروع کلاس‌ها بلافاصله پس از پایان مهلت ثبت نام، یعنی از هفته دوم مردادماه خواهد بود.

مخاطبان می‌توانند از طریق آدرس اینترنتی TAVANA.FARSNEWS.IR و همچنین تلفن های 02188911668 و 02188911850 نسبت به کسب اطلاعات بیشتر اقدام نمایند.

عناوین و مدرسان دوره های ترم جاری باشگاه توانا به شرح زیر است:

*فن بیان و گویندگی: مدرس: فواد بابان

*خبرنگاری اقتصادی: مدرس: دکتر عادل پیغامی

*شیوه کسب و کار در فضای مجازی: مدرس: دکتر سید مرتضی موسویان
*خبرشناسی و خبرنویسی: مدرس: دکتر سید محسن بنی هاشمی
*کلیدهای فهم رسانه‌های عربی: مدرس: دکتر مسعود فکری
*گرافیک مطبوعات: مدرس: محمد یاقوتی
*خبرنگاری بحران: مدرس: دکتر اکبر نصراللهی
*عملیات روانی: مدرس: دکتر سید محسن بنی هاشمی
*انسان و هنر: مدرس: دکتر علی جوادیان
*مبانی عکاسی و هنر: مدرس: نقی خوش خلق
*جریان شناسی سیاسی و فرهنگی:  مدرس: دکتر حسن رشوند
*یادداشت نویسی خلاق: مدرس: سیدمهدی سیدی
*خبرنگاری پیشرفته: مدرس: دکتر احمد کارخانه، علی جمشیدی
*نشریات دانشجویی: مدرس: مسعود فروغی
*تفکر رسانه‌ای: مدرس: خانم ها دکتر نوری راد و شاه حسینی
*آئین نگارش و ویراستای: مدرس: رضا اسماعیلی.

انتهای پیام/ 

 

منبع: فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۷۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد

سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی «تیتر» صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) با حضور مسئولان دانشگاه فردوسی مشهد و رشید جعفرپور قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم از مسئولان و معاونت های فرهنگی و دانشجویان در دانشگاه فردوسی مشهد افتتاح شد.

برگزاری نمایشگاه نشریات دانشجویی، نشست کارشناسان نشریات دانشگاه ها و برگزاری کارگاه های آموزشی برای دانشجویان و کارشناسان از جمله برنامه های محوری این جشنواره بوده و در پایان از آثار برتر شرکت کننده در جشنواره تقدیر می‌شود.

نشریات روایتگر جنبش‌ دانشگاه‌های غربی در حمایت از غزه باشند

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در این مراسم به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاوردهای دانشگاه ها و پیشرفت های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

رشید جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می توانند و باید تقویت کننده فضای گفت و گو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفت و گو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می توانند هم فضای گفت و گو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه ای ضعف داریم.

قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

جعفرپور تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل های احتمالی مساله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بارها تاکید شده است.

انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

وی در ادامه به انتظارات رهبر معظم انقلاب از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند، البته تولید علم روند خوبی طی کرده است ولی در بخش های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش های دانشجویی دانشگاه های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور همچنین گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم‌ البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق التدریس دانشگاه علمی‌کاربردی
  • اعلام نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه جامع علمی کاربردی
  • نتایج فراخوان جذب مدرس حق‌التدریس دانشگاه علمی کاربردی اعلام شد
  • چرا کمتر شاهد خبرنگاری تحقیقی و پژوهشی هستیم؟
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • مرمت پل خاتون کرج آغاز شد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر در دانشگاه فردوسی آغاز شد
  • سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر آغاز شد
  • آغاز دوره آموزشی طرح ارتقای قاریان استان یزد
  • برگزاری دوره آموزشی آشنایی با مبانی فکری اسلام ناب و انقلاب اسلامی