Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی گفت: ۳۰۰ هزار زن سرپرست خانوار در خراسان رضوی داریم که تعدادی از آنها نیازمند هستند.

 غلامحسین حقدادی امروز ۲۷ تیرماه در مراسم افتتاحیه پروژه‌های بهزیستی گناباد با بیان این مطلب گفت: زنان سرپرست خانوار در گذشته زنانی بودند که همسر آن‌ها فوت کرده بود و زنان مطلقه بسیار کم بود که کم کم این آمار تغییر کرده و هم اکنون اکثر زنان سرپرست خانوار زنانی هستند که طلاق گرفته، بچه نداشته و در معرض آسیب هم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه توان دولت محدود است ادامه داد: بایستی با کمک خیریه‌ها درجهت اشتغال و تسهیل بخشی آن و در نهایت توانمندسازی این زنان سرپرست خانوار اقدام کرد.

معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی افزود: ۱۳۰۰ نفر پرسنل در بهزیستی استان خراسان رضوی مشغول به کار هستند که اگر هیئت امناها، هیئت مدیره‌ها و مدیران عامل و پرسنل خیریه‌ها را که همکاری مستقیم با بهزیستی دارند به این آمار اضافه کنیم به ۳۰ هزار نفر می رسد.

حقدادی تصریح کرد: تجربه موفق گروه‌های همیار زنان نشان داده که اگر از این گروه ها حمایت شود تأثیر آن از خیلی از کمک های موقت موردی بیشتر است.

وی با اشاره به اینکه بهزیستی جامعه هدف خیلی وسیعی دارد، اظهار کرد: یکی از مخاطبین معتادان بهبودیافته هستند که در این خصوص سازمان های مردم نهاد به کمک بهزیستی آمده اند.

معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی عنوان کرد: مشکلات و آسیب‌های اجتماعی ریشه‌ها، ساقه‌ها و میوه‌های متفاوتی داشته و بر همین اساس همه باید دست در دست هم دهیم تا از شیوع آن جلوگیری کنیم، چراکه عوارض این آسیب‌ها دامن همه جامعه را می‌گیرد.

حل مشکل اعتیاد بدون مشارکت مردم امکان پذیر نیست

حقدادی گفت: در حوزه اعتیاد، بهزیستی یکی از سازمان‌هایی است که وظایفی شامل حوزه‌های پیشگیری، درمان و کاهش آسیب های اجتماعی را بر عهده داشته است، بر همین اساس حل مشکل بزرگ اعتیاد که تعداد زیادی ازجامعه را درگیر کرده به تنهایی توسط دولت و بدون حضور و مشارکت مردم امکان پذیر نیست.

معاون امور اجتماعی بهزیستی خراسان رضوی بیان کرد: طی آمار رسمی منتشر شده در یکی دو سال اخیر رشد اعتیاد به شدت کاهش پیدا کرده و کنترل شده که وجود کمپ‌های اعتیاد و سایر مراکز در این زنجیره تأثیرگذار بوده است.

هدف عمده بهزیستی پیشگیری است

در ادامه علی آراسته رئیس اداره بهزیستی گناباد نیز با بیان اینکه هدف عمده بهزیستی پیشگیری است، عنوان کرد: بحث‌های حمایتی از طریق NGOها و موسسات خیریه پیگیری می‌شود.

وی تأکید کرد: مباحث غربالگری ژنتیک، بینایی و شنوایی و همچنین آموزش مهارت های قبل، حین و بعد از ازدواج و غیره با همکاری سایر نهاد ها در حال انجام است.

آراسته اضافه کرد: سه مرکز درمانی و سرپایی اعتیاد در گناباد فعالیت دارند که بهزیستی علاوه بر نظارت بر این مراکز در بحث یارانه افراد کم بضاعت نیز به آنها کمک می کند، همچنین بهزیستی در خصوص بازتوانی و خودکفایی و برگشت افراد بهبودیافته به جامعه نیز کمک کرده که یکی از اقدامات، اختصاص اعتبارات اشتغال زایی به آنها است.

رئیس اداره بهزیستی گناباد با اشاره به اینکه عدم کنترل آسیب های اجتماعی مشکلات بیشتری را بوجود می آورد، خاطرنشان کرد: در بحث اجتماعی شدن افراد بهبودیافته نیازمند حمایت همه دستگاه ها و نهادها هستیم چراکه آنها باید در جامعه باور شوند.

گفتنی است با حضور دکتر حقدادی ساختمان کمپ ترک اعتیاد ایثار، مؤسسه خیریه حضرت زهرا (س) کاخک و کارگاه تولیدی آن، سه واحد مسکونی و مردم نهاد فرهنگ سازان رویش اندیشه در شهرستان گناباد مورد بهره برداری قرار گرفت.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بهزیستی زن سرپرست خانوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۳۸۲۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟

نرجس خاتون اسعدی خلیلی، گفت: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی چون ارتقای سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

وی با بیان اینکه این سازمان پس از ابلاغ قانون جوانی جمعیت، نسبت به تحت پوشش قرار دادن تمام خانواده‌های نیازمند دارای فرزند دو قلو و بیشتر پشت نوبت دریافت خدمات اقدام کرد، ادامه داد: در حال حاضر ۴۱ هزار و ۵۰۰ خانوار دارای فرزند چندقلو تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره حمایت‌هایی که از سوی سازمان بهزیستی به این خانواده‌ها ارائه می‌شود؟ تصریح کرد: در راستای اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و سیاست‌های کلی جمعیت ابلاغی مقام معظم رهبری، در حال حاضر حدود ۴۱ هزار خانواده‌ دارای فرزند دوقلو در دهک درآمدی ۱ تا ۵ تحت پوشش سازمان هستند.

وی ادامه داد: همچنین خانواده‌های دارای فرزندان سه قلو و بالاتر در دهک درآمدی ۱ تا ۷ نیز تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار گرفته‌ و از خدمات بهره‌مند می‌شوند.

اسعدی خلیلی خاطرنشان کرد:  این خانوارها از مستمری ماهیانه برخوردار بوده و همچنین خدمات غیر مستمر به خانواده های دارای فرزند چند قلو نیز ارائه می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به خدمات غیرمستمر به خانواده‌های دارای فرزند چندقلو تصریح کرد: دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور نسبت به ثبت اطلاعات کودکان واجد شرایط دریافت شیرخشک در سامانه سلامت وزارت بهداشت (جهت دریافت شیرخشک رایگان) اقدام می‌کند.همچنین این خانواده‌ها از کمک هزینه ودیعه مسکن، وام اشتغال و خدمات مشاوره‌ای بهره‌مند می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایلنا

دیگر خبرها

  • طرح‌های توانمندسازی زنان سرپرست خانوار
  • ۶ محله در حاشیه مشهد میزبان رویداد یکصدا ایران شدند
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • تعامل بهزیستی با مساجد برای رفع مشکلات معلولان و زنان سرپرست خانوار
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • زندگی ۸۲۰۰ خانوار عشایری در استان خراسان رضوی
  • کنترل و مدیریت آسیب‌های اجتماعی زنان سرپرست خانوار
  • بهزیستی چه خدماتی به «خانواده‌های دارای فرزند چندقلو» می دهد؟