Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ دختران شین‌آبادی 6 سال است که در آتش بی تدبیری‌های مسئولین می سوزند؛ بی تدبیری‌هایی که تباهی زندگی کودکانی را در محروم‌ترین نقطه کشور رقم زده است و حالا هیچ نهادی پذیرای این کودکان دیروز و نوجوانان آسیب‌ دیده امروز  نیست تا مرهمی بر زخم‌هایشان باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آذر ماه سال 91 که بخاری غیر استاندارد مدرسه انقلاب اسلامی شین آباد را به یکباره آتش زد تاکنون بارها و بارها دانش‌آموزان شین‌آبادی در رسانه‌ها ظاهر شدند تا صدایشان را به گوش پایتخت نشینان برسانند هر چند مسئولانی در این میان نیز از این دانش‌آموزان پله ترقی ساختند تا با وعده‌های پوشالی و بی عمل صرفا امیدی واهی در دل این آسیب دیدگان کاشته‌اند دانش‌آموزان دختری که حالا باید خود را برای ورود متوسطه دوم و کلاس دهم آماده کنند اما پیش از آن که برای تحصیل آماده کنند در حل ابتدایی ترین نیاز خود یعنی سلامتی‌شان مانده‌اند و هیچ مسئولی گوش شنوا برای فریادهای آن‌ها ندارد.

دانش‌آموزان شین‌آبادی و خانواده‌هایشان حالا به جز دستیابی به حق اولیه یعنی سلامتی درخواست دیگری ندارند سلامتی که بی تدبیری، آن را به فنا برد اما هیچکس در عمل راه چاره‌ای برای آن پیدا نمی کند.

دانش‌آموزان شین‌آبادی به اتفاق وکیلشان راهی پایتخت شدند تا شاید صدایشان از فاصله نزدیک تر پایتخت‌نشینان را بیدار کند همین دو سه روز پیش بود که برای چندمین بار به وزارت آموزش و پرورش مراجعه کردند اما باز هم مثل همیشه چاره‌ای نیافتند و دیروز 27 تیر ماه 97 راهی نهاد ریاست جمهوری شدند تا شاید دولت تدبیر و امید تدبیری برایش بیاندیشد.

وعده هایی که روی کاغذ جای خوش کرده اند

حال و روز دختران نوجوان شین آباد هنوز خوب نیست و چین و چروک صورت سوخته آنها همچنان در انتظار ناجی است تا بهبود کنند تا انواع ادعاها  به عمل تبدیل شود نه مثل ادعای سه سال پیش آقای وزیر که گفت: ما اشتباه کردیم و درست عمل نکردیم. این کودکان هر تعداد عمل که لازم داشته باشند ما آن را انجام می‌دهیم و هر اعتباری برای آن‌ها تامین می‌شود همچنین در بخشی دیگر از صحبت هایش که فکر خارج رفتن برای درمان را به ذهن بچه ها گسیل کرد به این موضع تاکید داشت که شخصا این سفرها را تقبل می‌کنم.

حسین احمدی‌نیاز وکیل دانش‌آموزان شین‌آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  درباره وضعیت دانش‌آموزان و خواسته آن‌ها اظهار کرد: دانش‌آموزان تنها مطالبه‌ای که از مسئولان دارند رسیدگی به وضعیت درمانی و سلامتی آن‌ها است چرا که از روز حادثه تا کنون بیش از 350 عمل جراحی روی این دانش‌آموزان انجام شده است اما پروسه درمانی هنوز پاسخگوی این دانش‌آموزان نیست.

وی ادامه داد: مسئولان آموزش و پرورش و وزارت بهداشت وعده‌های متعددی به این دانش‌آموزان دادند اما همه آن‌ها روی کاغذ بود  و در عمل حمایتی ندیدیم حالا هم دانش‌آموزان یک خواسته بیشتر ندارند و آن هم رسیدگی به وضعیت درمانی‌شان است.

احمدی نیاز درباره آخرین حضورشان در آموزش و پرورش و نتیجه آن گفت: چند روز پیش سراغ وزارتخانه رفتیم اما هیچ پاسخی از آن‌ها دریافت نکردیم چند روز پیش هم در کمیسیون پزشکی که برای بچه‌ها تشکیل شده بود شرکت کردم اما نتیجه‌ای از این کمیسیون برای دانش‌آموزان حاصل نشده است.

وکیل دانش‌آموزان شین‌آبادی گفت: نهادها در حرف وعده‌های زیادی برای دانش‌آموزان شین‌آبادی قائل می‌شوند اما بعد از گذشت 6 سال هنوز نتیجه‌ای حاصل نشده است و در میان وزارتخانه‌های مختلف پاسکاری می‌شویم.

دود پاسکاری وظایف میان نهادها در چشم شین آبادی ها

گودرز کریمی فر مدیر کل تعاون و پشتیبانی آموزش و پرورش در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  درباره روال رسیدگی به دانش آموزان شین آبادی اظهار کرد: براساس مصوبه دولت تقسیم کاری به منظور رسیدگی به دانش آموزان شین آبادی در نظر گرفته شد و براساس این تقسیم کار تمام فعالیت های آموزشی و پرورشی، اسکان، صدور بیمه نامه عمر دانش آموزی، غرامت نقص عضو دانش آموزان را بر عهده گرفتیم.

وی ادامه داد: از زمان حادثه تاکنون تمام تکالیفی که برای دانش آموزان در نظر گرفته شده بود انجام دادیم اما درمان این دانش آموزان و انجام جراحی ها بر عهده آموزش و پرورش نیست و وزارت بهداشت باید به آن رسیدگی کند با این حال برای رسیدگی هرچه بهتر به دانش آموزان شین آبادی تلاش می کنیم.

 عمل‌های جراحی در بیمارستان آموزشی انجام شد

روند بی پایه و اساس درمانی که برای دانش‌آموزان شین آبادی از سال 91 تاکنون در نظر گرفته شده است که نه تنها مرهمی برای دردهایشان نبوده بلکه درد اولیه آن‌ها را به دردی مزمن تبدیل کرده است.

صالح پدر یکی از دانش‌آموزان شین‌آبادی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره وضعیت دانش‌آموزان و خواسته آن‌ها گفت: از روز حادثه تاکنون اعمال جراحی مختلفی در بیمارستان آموزشی حضرت فاطمه (س) انجام شد اما چون امکانات کافی وجود نداشت هنوز بچه‌ها به درمان کامل نرسیدند و مشکل ما بالا رفتن سن بچه‌ها و جواب ندادن به اعمال جراحی با گذشت زمان بیشتر است.

وی درباره روند درمانی از زمان حادثه تاکنون گفت: بیشتر اقدامات درمانی را کمک‌های پزشکان انجام دادند و گاهی روند درمان به خوبی پیش نمی‌رفت که باعث می شد انجام اعمال جراحی تشدید شود و عمل‌های دیگری برای خارج کردن عفونت و مواردی از این دست برای دانش‌آموزان صورت پذیرد.

صالح درباره تجمعی که در مقابل نهاد ریاست جمهوری برای دادخواهی داشتند گفت: مقابل نهاد ریاست جمهوری جمع شدیم تا خواسته به حق خود را به گوش رئیس جمهور برسانیم و دیداری با وی داشته باشیم دیداری که 5 سال است منتظر آن هستیم و هنوز هم نوبت به ما نرسیده است.

این ولی دانش‌آموز شین‌آبادی ادامه داد: در تجمعی که داشتیم هیچ یک از مسئولان ارشد را ندیدیم اما خانمی را از نهاد ریاست جمهوری فرستادند تا با چند نفر از بچه‌ها صحبت کند و منتظریم که برای ما وقت ملاقاتی با رئیس جمهور تعیین کنند.

وی تصریح کرد: هیچ خواسته زیادی از مسئولان نداریم فقط فراهم شدن امکاناتی مجهز برای درمان دانش‌آموزان را می‌خواهیم چرا که جواب ندادن درمان‌هایی که تاکنون انجام شده بر  روحیه بچه‌ها هم تأثیر گذار بوده و باعث تضعیف آن‌ شده است.

قدیمی: نیازی به اعزام شین آبادی ها به خارج از کشور نیست

طیب قدیمی معاون اجرایی معاونت درمان وزارت بهداشت در خصوص روند درمان دانش آموزان شین آبادی گفت: کمیته‌ای علمی در بیمارستان حضرت فاطمه (س) تهران با حضور مجرب‌ترین اساتید و جراحان درمان سوختگی و ترمیمی کشور تشکیل شد و تمام دختران شین آبادی مورد معاینه و ویزیت مجدد جراحی قرار گرفتند و نظر استادان ایرانی با نظرات استادان خارجی که در هفتمین کنگره سوختگی به ایران آمده و این دختران را معاینه کرده بودند، مطابقت داشت حتی می‌توان گفت نظرات استادان ایرانی بسیار جامع‌تر و کاملتر بود؛ چون تجربه بیشتری در مواجهه با بیماران سوختگی داشته‌اند.

وی افزود: در کمیته‌ای که به منظور بررسی وضعیت این بیماران تشکیل شد، ابعاد مختلف مداخلات جراحی و ترمیم سوختگی دانش آموزان شین آبادی مشخص شده‌است که با تامین برخی امکانات در زمینه جراحی در بیمارستان حضرت فاطمه (س)، اقدامات درمانی و جراحی آنها ادامه خواهد یافت و می‌توان گفت دیگر نیازی به اعزام آنها به خارج از کشور نیست.

این صحبت‌ها در حالی مطرح می‌شود که بارها و بارها مسئولان آموزش و پرورش و به ویژه  وزارت بهداشت ادعای همکاری و فراموش نکردن دانش‌آموزان شین‌آبادی را مطرح کردند اما مشاهده حال و روز این دانش‌آموزان  حالتی خلاف ادعای مسئولان را نشان می دهد و  مهر تأییدی بر مغفول ماندن آنهاست.

با وجود این دادخواهی ها  باز هم نهادهای مربوطه زیر بار کم کاری خود نمی‌روند و باید دید این تفاوت در حرف و عمل تا کجا پیش خواهد رفت و آیا دانش‌آموزانی که عاقبت بی تدبیری برخی مسئولان بودند راه چاره‌ای برای حفظ سلامتی خود پیدا می‌کنند هر چند بهترین سال‌های عمر آن و زیبایی چهره‌شان در نقاب بی‌مسئولیتی پوشیده شده است.

انتهای پیام /

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: آموزش و پرورش اخبار دانش آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۳۶۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی

معاون وزارت آموزش و پرورش با اشاره به برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی گفت: وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از این افراد، برخورد کرده و از سیستم حذف شده‌اند. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، حجت‌الاسلام محمدحسین پورثانی؛ معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی، نهاد امور تربیتی وجود داشت و بعد از انقلاب اسلامی به ابتکار شهیدان رجایی و باهنر این نهاد شکل گرفت، اظهار کرد: معاونت پرورشی سال 1363 در وزارت آموزش و پرورش ایجاد اما در سال 1380 حذف شد آن هم با این منطق که معلمان در کلاس درس به جز فعالیت آموزشی باید فعالیت پرورشی و تربیتی داشته باشند.

وی افزود: انتظار اقدامات تربیتی از تمام اجزای آموزش و پرورش، صحیح است اما این موضوع دلیل نمی‌شود که فعالیت‌های پرورشی و تربیتی تعطیل شود، سال 1385 قانون احیای معاونت پرورشی در مجلس به تصویب رسید و تا به امروز با گذشت 18 سال، رهبر انقلاب به عدم رضایت از معاونت پرورشی اشاره دارند.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش گفت: از معاونت پرورشی در حوزه مسائل تربیتی این انتظار وجود دارد که فرایند رشد دانش‌آموز را تسهیل کرده و سرعت دهد، سند تحول بنیادین آموزش و پرورش تاکید دارد که دانش‌آموز باید در تمام ساحت‌های تربیتی رشد کند.

فوق‌برنامه‌ها را تعطیل و فعالیت تربیتی جایگزین کنید

پورثانی با اشاره به اینکه اگر مسائل تربیتی حل شود مشکلات آموزشی دانش‌آموزان مرتفع خواهد شد، مطرح کرد: بنده زمانی که  مدیر مدرسه بودم، دانش‌آموزان معدل پایین داشتند و مدرسه برای حل این موضوع کلاس فوق برنامه برگزار می‌کرد اما بنده برای حل مسائل آموزشی، اقدامات تربیتی طراحی کردم، دانش‌آموزان را به اردو بردیم، کلاس ریاضی فوق برنامه را تعطیل و به جای آن فعالیت‌های تربیتی برگزار کردیم و در نهایت معدل مدرسه 4 نمره افزایش یافت. وقتی دانش‌آموز از حضور در مدرسه حس خوشایند داشته باشد و برای رسیدن زنگ آخر لحظه شماری نکند، قطعاً به آموزش علاقه مند می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهنگی و هنری دانش‌آموزان گفت: دانش‌آموزی دختر از شهر میناب استان هرمزگان در این جشنواره رتبه نخست را کسب کرد، او توانسته بود بدون هیچ کلاسی استعداد شعر را در خود شناسایی کرده و رشد دهد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش درباره اقدامات این معاونت در راستای تبیین دلایل شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل برای دانش‌آموزان عنوان کرد: کنشگری دانش‌آموزان، یکی از نکات مهم در فعالیت‌های پرورشی است و دانش‌آموز را عنصر فعال و موثر می‌دانیم، 50 هزار گروه جهاد تبین دانش‌آموزی داریم و دانش‌آموزان در گروه‌های 5 نفری و 7 نفری، اثر تولید می‌کنند. دانش‌آموزان دختر کتاب بی پرده با حجاب و دانش‌آموزان پسران کتاب یک ون شبهه را مطالعه کرده و تولید اثر می‌کنند.

وی ادامه داد: 300 هزار عنصر فعال در قالب بزرگترین رویداد جهاد تبیین را داریم و معتقدیم فضای دانش‌آموزی نباید به فضای تخصصی تبدیل شود، سرودی دارای اهمیت است که در کلاس درس، از محتوای کتاب درسی و توسط معلم و دانش‌آموزان کلاس، تهیه شود.

برخورد با معلم بلاگرها

پورثانی درباره اقدامات معلم بلاگرها عنوان کرد: دانش‌آموز وسیله نیست بلکه ما وسیله‌ای برای رشد دانش‌آموزان هستیم. معلم بلاگری که برای جمع کردن فالوئر در فضای مجازی، دانش‌آموز را وسیله می‌کند از تربیت هیچ چیزی دریافت نکرده و رسالت اصلی معلم و تربیت را فراموش کرده است.

واکنش آموزش‌وپرورش به اقدامات "معلم بلاگرها"/ فیلمبرداری از دانش‌آموزان در کلاس ممنوع است

وی ادامه داد: در بحث فعالیت معلم بلاگرها باید در در دو حوزه فعالیت کنیم. نخست؛ حوزه سلبی که وزارت آموزش و پرورش با چند نفر از افراد معلم نما به واسطه حکم هیئت رسیدگی به تخلفات اداری، برخورد کرده است و این افراد از سیستم حذف شده‌اند. برخورد با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی بوده است و با هر معلمی که شأن معلم یا همان رسالت انبیا را فراموش کند و از دانش‌آموز به عنوان وسیله استفاده کند، برخورد خواهد شد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: حوزه دوم؛ اقدامات ایجابی یا فرهنگی است، باید دانش‌‌آموزان را نسبت به نقش خود در فضای مجازی آگاه کنیم و در حوزه هوش مصنوعی و سواد رسانه‌ای اطلاعات آنها را افزایش دهیم تا خودشان اجازه ندهند که دستمایه این افراد شوند.

وی درباره نحوه گزینش معلمان مناسب و اینکه در برخی موارد شاهد تنبیه بدنی دانش‌آموزان به دلیل ورود معلمان نامناسب به آموزش و پرورش هستیم، گفت: ورود به آموزش و پرورش باید از طریق دانشگاه فرهنگیان باشد اما در مقطعی از زمان این دانشگاه تضعیف شد همچنین 300 هزار نفر از آموزشیاران نهضت سوادآموزی و افراد حق التدریس با مصوبه مجلس بدون گذراندن یک روز آموزش وارد مدارس شدند. هم اکنون در گزینش جدید، کانون‌های ارزیابی مستقر هستند که افراد را به طور دقیق بررسی می‌کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • وزارت ورزش تکلیف VARرا مشخص کند/امیدوارم فصل آینده VARداشته باشیم
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از چهارشنبه آغاز می‌شود
  • آموزش و پرورش : با معلم بلاگرها برخورد قانونی می‌شود/ چند نفر از این افراد را از سیستم حذف کرده ایم
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش: دانش‌آموز وسیله نیست/ برخورد قانونی با معلم بلاگرها
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت/ زمان ثبت‌نام دانش‌آموزان اتباع مشخص نیست
  • انتقاد یک رواشناس اجتماعی بیان کرد؛ رواج قلیان در ایران نتیجه کم کاری وزارت بهداشت
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم