Web Analytics Made Easy - Statcounter

شیراز - ایرنا - بیش از 50 شورای اسلامی بخش کربال شهرستان خرامه با تهیه توماری خطاب به نماینده مجلس و مسئولان استان فارس از آنچه تغییر غیر منتظره مسیر خط انتقال آب به این منطقه نامیدند انتقاد کردند و خواستار تامین آب آشامیدنی روستاهای منطقه کربال شدند.

به گزارش ایرنا ، در این تومار که به استاندار فارس و سایر مسئولان استانی نوشته شده و پنجشنبه در اختیار ایرنا قرار گرفت آمده است: عدم پاسخگویی و توجیه غیر منطقی مسئولین ذیربط در خصوص تغییر غیر منتظره خط انتقال آب شرب و صنعت موجب نارضایتی شوراهای منطقه کربال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این تومار نسبت به آنچه حساسیت و وخامت اوضاع نام گرفته هشدار داده شده و آمده است:شوراهای روستاهای کربال نسبت به تغییر مسیر خط انتقال آب از بند امیر تا بند جهان آباد اعتراض دارند و درخواست اهالی عبور خط اصلی انتقال آب شرب و صنعت در امتداد رودخانه کُر از بند امیر تا بند جهان آباد و تامین آب آشامیدنی روستاهای در این مسیر است.
خبرنگار ایرنا در این زمینه نظر مسئولان شرکت آب منطقه ای استان فارس و آبفای روستایی این استان را جویا شد که یکی از مسئولان شرکت آب منطقه ای استان فارس گفت: طراحی مسیر انتقال آب بر اساس نیاز روستاهای مسیر به وسیله شرکت آب و فاضلاب روستایی انجام شده و همه نیازهای روستایی دیده شده است.
مسئولان شرکت آب و فاضلاب روستایی استان فارس نیز گفتند:همه روستاهای بخش کربال خرامه و روستاهای شهرستان مرودشت و بخش زرقان شیراز با اجرای خط انتقال آب، از آب آشامیدنی سالم بهره مند می شوند و : حتی یک روستا هم در اجرای این خط انتقال از قلم نیفتاده است و آب آشامیدنی همه روستاهای مسیر تامین خواهد شد.
به گفته این مسئولان ظرفیت انتقال آب این خط حدود 17.5 میلیون متر مکعب در سال است که بیش از 7.5 میلیون متر مکعب آن سهم آب نوشیدنی روستاها و حدود 10 میلیون متر مکعب آن سهم صنعت است.
مدیر امور شهرستان ها در شرکت آب و فاضلاب روستایی استان فارس گفت: خواسته روستاییان این است که مسیر خط انتقال برای تامین آب آشامیدنی روستاهای کربال از داخل دشت کربال عبور کند، در حالی که این خواسته از نظر آموزه های فنی منطقی نیست، انتقال آب بر اساس مطالعات فنی بر اساس شرایط اقلیمی انجام می گیرد و مسیر فعلی بر اساس مطالعات گسترده ای که انجام شده تعیین شده است.
عبدالحسین نجفی اضافه کرد: همه تاسیسات آبرسانی روستاهای بخش کربال در این مسیر قرار دارد ، تامین آب شرب شهر خرامه و سایر روستاها از این مسیر آسان تر و منطبق با اصول مهندسی است ، مطالعات احداث این خط انتقال از سال 91 آغاز شده و در نشست 27 اسفند ماه سال 96 با حضور همه مسئولان شوراهای روستاهای ذینفع نهایی شده است و همه به توافق رسیدند که خط انتقال در این مسیر اجرا شود.
وی بیان کرد: این خط انتقال در افق 50 ساله آب شهرستان خرامه را از سد درود زن تامین می کند ، منطقی نیست که برای انتقال آب از سد درودزن به شهرستان خرامه برای هر بخش و برای هر روستا خطی جدا کشیده شود ، معمولا در این قبیل پروژه ها یک خط به صورت آنتنی به روستاها منشعب می شود و آب روستاها را از بهترین مسیر تامین می کند.
نجفی ادامه داد : دراجرای این خط انتقال نیز آب از سد درود زن می آید روستاهای شهرستان مرودشت را مشروب می سازد و با تامین آب روستاهای بخش زرقان و با نیاز سنجی آب آشامیدنی به روستاهای بخش مرکزی و بخش کربال شهرستان خرامه می رسد و در نهایت آب شهر خرامه و سایر روستاهای این شهرستان را تامین می کند.
سد درود زن در فاصله 65 کیلومتری شمال شیراز در استان فارس قرار دارد و حدود 25 درصد از آب شرب شیراز را نیز تامین می کند.
شهرستان خرامه در فاصله 80 کیلومتری شمال شرق شیراز قرار دارد و با تداوم خشکسالی و کم بارشی ساکنان اغلب روستاهای آن مجبور به مهاجرت شده اند.
6113 /1876

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي آب آشاميدني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۵۷۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی

حسین برزگر مدیرکل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: همزمان با سفر استاندار به بخش ناغان شهرستان کیار، طرح تامین و انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی به بهره برداری رسید.

وی افزود: طرح تامین و انتقال آب اراضی کشاورزی روستای آبشاران علیا در سال ۱۳۹۰ کلنگ زنی شد و دارای یک ایستگاه پمپاژ و باشیوه آبگیری ثقلی، ۱۲۰ هکتار از اراضی این روستا را تحت پوشش قرار داده است.

بیشتر بخوانید

حمل و بارگیری دو دستگاه پست برق طرح انتقال آب اراضی دهکهنه

برزگر ادامه داد: میزان مجوز آب این طرح ۵۰ لیتر بر ثانیه بوده است و خط انتقال آن به میزان چهار هزار و ۴۰۰ متر لوله گذاری فولادی و با اختلاف ارتفاع ۲۱۳ متر از سطح رودخانه سرتنگ محمودی به اجرا درآمده است.

وی با بیان اینکه برای اجرای این طرح ۶۰ میلیارد ریال هزینه شده است، گفت: با بهره برداری از این طرح زمینه اشتغال ۸۰ نفر بصورت مستقیم فراهم شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • اختصاص اعتبار برای تکمیل خط ریلی چهارمحال‌وبختیاری ضروری است
  • بررسی اقدامات انجام شده برای تامین آب شرب روستاهای مرزی اسلام آباد، دیناران و دولکان
  • تأمین آب آشامیدنی روستای کهن دژ شهرستان کیار
  • آب شرب روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • تامین نیاز آبی ۴ شهر و ۳۷ روستا در بستک
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • تأمین آب آشامیدنی کهن دژ در بخش ناغان شهرستان کیار
  • آب شرب ۱۰۰ درصد روستاهای مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی وصل شد
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد
  • افتتاح طرح انتقال آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی