Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: استادان گروه‌های مختلف آموزشی باید معارف اسلامی را در ارتباط با حوزه علمی خود برای دانشجویان تبیین کنند.

به گزارش خبرنگار گروه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی خبرگزاری آنا از تبریز، عزیز جوانپور در کارگاه آموزشی استادان معارف اسلامی دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با موضوع تبیین گفتمان انقلاب اسلامی با تبریک هفته کرامت گفت: «اهمیت دانش‌افزایی به ویژه در درس‌های گروه‌ معارف اسلامی بر همه روشن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شرایط فعلی، هجمه‌هایی که از طرف دشمنان علیه ارزش‌های اسلامی و انقلابی ما می‌شود، ضرورت و اهمیت تببین این مفاهیم را بیش از گذشته روشن‌ می‌کند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی با توجه به اهمیت تفکر و بازنگری در سرفصل‌های دروس معارف اسلامی خاطرنشان کرد: «باید بررسی شود این دروس تا چه اندازه توانسته است به شبهات و سؤالات دانشجویان در حوزه‌های مختلف پاسخ دهد؛ کارآمدی و اثربخشی دروس معارف اسلامی در ساختار نظام آموزش عالی کشور باید مورد توجه جدی قرار گرفته و در صورت لزوم نسبت به بازنگری در سرفصل‌های دروس اقدام شود.»

وی بر ضرورت تبیین معارف اسلامی توسط استادان سایر گرو‌ه‌های آموزشی تأکید کرد و افزود: «استادان سایر گروه‌های آموزشی باید این توانمندی را داشته باشند تا معارف اسلامی را در ارتباط با حوزه علمی خود به دانشجویان تبیین کنند. به عنوان مثال در حوزه روان‌شناسی، معارف اسلامی حرف برای گفتن دارد و این زمینه‌ساز رشد و تعالی دانشجویان خواهد بود.»

جوانپور با بیان اینکه نگاه دانشجویان به دروس معارف اسلامی به‌ اندازه دروس تخصصی نیست، اظهار کرد: «ارزش‌گذاری دانشجو نسبت به دروس معارف اسلامی به عنوان درس عمومی در قیاس با دروس تخصصی کمتر است و این دیدگاه باید اصلاح شود.»

دبیر هیأت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی بیان کرد: «باید تخصصی کردن دروس معارف اسلامی مورد توجه و در دستور کار قرار گیرد. چه اشکالی دارد از گروه‌های مختلف علمی چند نفر از استادان در دوره‌های معارف اسلامی مرتبط با رشته خود شرکت و تخصص پیدا بکنند و با حضور در کنار سایر استادان هم‌گروه خود در دانشگاه، نواقص را جبران کنند.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در ادامه دانشگاه را محل تربیت مهم‌ترین سرمایه‌های کشور یعنی نیروی انسانی دانست و گفت: «دانشگاه مهمترین زیرساخت پیشرفت و توسعه کشور است و بر همین اساس رشد فرهنگی استادان همراه موضوعات علمی حائز اهمیت است.»

وی با بیان اینکه در حوزه علمیه قم پژوهشکده‌های مختلف در حوزه‌های علوم انسانی مشغول به فعالیت هستند و متخصصان زیادی را تربیت می‌کنند، تصریح کرد: «دانشگاه آزاد اسلامی این آمادگی را دارد تا استادان علاقه‌مند را به این گروه‌های تخصصی معرفی کند تا بتواند با بهره‌گیری آنان تغییر و تحول اساسی در حوزه علوم انسانی در دانشگاه ایجاد کند.»

جوانپور در از مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در برگزاری کارگاه آموزشی استادان معارف اسلامی قدردانی کرد.

انتهای پیام/

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۷۶۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند

ایسنا/خوزستان معاون آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز از تجلیل ۵۳ استاد، کارشناس و استادبازنشسته و سرآمد آموزشی به مناسبت هفته معلم خبر داد.

رحیم پیغان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: به مناسبت هفته معلم و بزرگداشت شهید مطهری، سرآمدان آموزشی دانشگاه شهید چمران اهواز در رده‌های استادان، کارشناسان و استادان بازنشسته تجلیل خواهند شد. همچنین از معاونان آموزشی نمونه و گروه‌های آموزشی نمونه تقدیر می‌شود. در مجموع  از ۵۳ نفر از استادان، پیشکسوتان و کارشناسان آموزشی نمونه، تقدیر خواهد شد.

وی با اشاره به شاخص‌های انتخاب اساتید نمونه آموزشی، ادامه داد: یکی از شاخص‌های انتخاب استادان برتر آموزشی، ارزیابی دانشجویان در پایان هر نیم‌سال تحصیلی است. این ارزیابی از نظرهای متفاوتی از جمله حضور در کلاس درس، کیفیت تدریس حضور در کلاس، نحوه برخورد و رفتار با دانشجویان و همکاران، کارایی و... انجام می‌شود.

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید چمران اهواز گفت: در نهایت استادی که بالاترین ارزیابی را کسب کند، توسط مدیر گروه رشته و معاون آموزشی دانشکده ارزیابی و سپس به عنوان استاد نمونه معرفی می‌شود. از هر دانشکده یک تا سه نفر به عنوان استادان نمونه آموزشی انتخاب می‌شوند. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سرآمدان آموزشی ‌دانشگاه‌ شهید چمران اهواز تجلیل می‌شوند
  • ضرورت متناسب سازی دروس دانشگاهی با نیاز صنعت فولاد کشور
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 2
  • اولین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد چالوس - 1
  • نشست سراسری مدیران گروه‌ها و اعضای هیئت علمی رشته علوم اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی
  • کانون خانواده‌ با خودمحوری‌ها آسیب می‌بیند
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه آزاد شهرکرد در حمایت از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • قدردانی جمعی از استادان و شخصیت‌های حوزوی از آیت‌الله جوادی آملی
  • نخستین اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی آغاز به کار کرد
  • ضرورت روشنگری و تبیین دانشجویان در فضای رسانه‌ای