Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس بنیاد مستضعفان کشور در بازدید از دو روستای محروم از توابع بخش چاه دادخدای شهرستان قلعه گنج گفت: برای رفع مشکلات برق، راه ، آب آشامیدنی، مدرسه و توسعه اشتغال و اقتصاد در این دو روستا به زودی طرح هایی با مشارکت دولت اجرا خواهد شد.

به گزارش ایسنا، محمد سعیدی‌کیا، رئیس بنیاد مستضعفان که  برای بار دوم در تیرماه‌  برای بررسی روند طرح توسعه و آبادانی قلعه گنج به منطقه سفر کرده ، ضمن بازدید از دو روستای محروم در شهرستان قلعه گنج، آغاز  پروژه‌های محرومیت‌زدایی روستاهای "جلدر" و "بونگر " را با همکاری بنیاد علوی و دولت اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقصد نخست  رییس بنیاد مستضعفان ؛ روستایی در حدود ۵۰ کیلومتری قلعه گنج است که نبود راه دسترسی مناسب سبب شده با مشکلات بسیاری از جمله نبود خدمات و امکانات دست به گریبان باشد. دیار مردمانی که با مشاهده اقدامات بنیاد در شهر قلعه گنج، چاه داد خدا و برخی مناطق دیگر شهرستان، امیدوارند روزگارشان تغییر کند.

به گفته اهالی جُلدر، این نخستین باری است که مسئولی در این سطح به این روستا سفر می‌کند. به روستایی که به فقدان برق، جاده دسترسی مناسب، آب شرب بهداشتی، سرویس بهداشتی و حمام مبتلاست و آن گونه که یکی از بانوان می‌گوید: «اگر زنی در این روستا حامله باشد، باید از هشت ماهگی به شهر سفر کند تا دسترسی به پزشک میسر باشد، چراکه در غیر این صورت ممکن است جنین وی از بین برود.» رویدادی شوم که به گفته اهالی، سال گذشته دو نوبت رخ داده است.

 اهالی روستا به حصیربافی و دامداری اشتغال دارند و اگر هر سه ماه یک بار فردی برای فروش مواد غذایی به روستایشان سرکشی نکند، ارتباط چندانی با دنیای بیرون روستا ندارند. ساکنان سرزمینی گرم و سوزان که از کمترین امکانات محرومند و گلایه های بسیاری از این وضع دارند.

پس از سخنان اهالی روستا، مهندس محمد سعیدی‌کیا در مورد طرح های بنیاد مستضعفان برای تغییر وضعیت این خطه و محرومیت زدایی گفت : «ابتدا باید فکری برای منازل مردم این روستا کرد تا از گزند حشرات و جانورانی همچون مار و عقرب در امان بمانند بدین منظور دیواری به ارتفاع یک متر ساخته و کپرها روی آن احداث شود که هزینه آن توسط بنیاد مستضعفان و بنیاد مسکن تامین خواهد شد.»

به گزارش  مرکز روابط عمومی بنیاد مستضعفان،وی درباره حل مشکل روشنایی روستا نیز گفت: «معابر این روستا روشن خواهد شد و هزینه آن از طریق بنیاد مستضعفان و اداره برق تامین می‌شود. همچنین از آنجایی که یکی از مشکلات اساسی مردم این روستا حمام و سرویس بهداشتی‌ست، برای هر خانوار یک باب سرویس بهداشتی و حمام با مشارکت بنیاد مستضعفان و بنیاد مسکن احداث خواهد شد.»

 سعیدی‌کیا درباره حل مشکل آب نیز گفت: «هزینه حفر چاه و انتقال آب نزدیک به ۱۵۰ میلیون تومان است که از طریق بنیاد مستضعفان و اداره آب و فاضلاب تامین خواهد شد.» بهسازی و نوسازی راه عبوری و اجرای برنامه های اشتغال زایی، دیگر بخش سخنان رئیس بنیاد مستضعفان در جمع اهالی این روستا بود.

پس از این بازدید، سعیدی کیا که امام جمعه و فرماندار قلعه گنج و برخی مسئولان دیگر از جمله مدیر پروژه توسعه و آبادانی شهرستان قلعه گنج وی را همراهی می‌کردند، راهی روستای «بونگرو» شدند که آن هم با مشکلاتی همچون نبود برق، آب شرب سالم، سرویس‌های بهداشتی و راه دسترسی مناسب مواجه است.

 رئیس بنیاد مستضعفان در بازدید از این روستا با اشاره به اینکه برخی از مردم این روستا یارانه دریافت نمی‌کنند، گفت: «نامه‌ای با امضای بنده و استاندار کرمان به وزارت کشور ارسال می‌شود تا بتوان این مشکل را حل کرد.»

 وی با تاکید بر اینکه مشکلی اصلی این روستا نداشتن آب شرب سالم است، گفت: «چاه فعلی این روستا می‌بایست کف شکنی شده و اقدامات لازم برای لوله کشی و ایجاد مخزن انجام شود. همچنین برنامه ریزی شده تا معابر این روستا نیز به تیرهای برق مجهز شوند تا روشنایی در این روستا وجود داشته باشد.»

سعیدی کیا با تاکید بر اینکه رفع محرومیت از این دست مناطق از اولویت‌های بنیاد محسوب می‌شود، عنوان کرد: «بنیاد مستضعفان امکانات خود را برای توسعه و آبادانی مناطق محروم به کار گرفته و تاکید دارد که محرومیت زدایی تنها با همکاری و همراهی مردم ممکن خواهد بود.» همراهی‌ای که اهالی قلعه گنج نشان داده‌اند به خوبی به ضرورت آن واقفند و به مدد آن، اتفاقات مثبت فراوانی در دیگر نقاط این شهرستان رقم خورده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام قلعه گنج

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۷۴۹۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم

مسئول سازمان بسیج سازندگی از اجرای بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی از سوی این سازمان در سراسر کشور تا پایان سال گذشته خبر داد.

به گزارش ایسنا، سردار محمد زهرایی در نشستی خبری، شعار امسال هفته بسیج سازندگی را «همه با هم بسیج خدمت‌رسانی» اعلام کرد و گفت: این شعار سه جنبه را دنبال می‌کند؛ همه در کنار هم بودن، وجود تشکیلات مردمی و خدمت‌رسانی خادمان ملت و جهادگران، سه جنبه شعار منتخب بسیج سازندگی در سال ۱۴۰۳ است.

وی افزود: بسیج گسترده‌ترین شبکه مردمی کشور است،. بسیج از انقلاب و از مردم، جداشدنی نیست؛ اعتقاد ما این است که هر کسی که دغدغه انقلاب و مردم را دارد بسیجی است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی با اشاره به اقدامات این سازمان در سال گذشته، یادآور شد: سال گذشته، بیش از ۳۳ هزار مسکن از سوی کمیته امداد احداث شد که ۱۱ هزار واحد از این تعداد را بسیج سازندگی ساخته بود. بسیج دارای دو قرارگاه «سازندگی و محرومیت زدایی» و «اقتصاد مقاومتی» است که عمده مسئولیت و امور این دو قرارگاه بر دوش سازمان بسیج سازندگی است که با توجه به شعار سال، عمده تمرکز بسیج سازندگی در سال جاری، معطوف به تولید خواهد بود.

زهرایی با اشاره میزان ثبت و فعالیت گروه‌های جهادی در بسیج سازندگی طی سال گذشته، اظهار کرد: در سال گذشته، ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج سازندگی پیوستند و ثبت شدند و مجوز فعالیت گرفتند. در حال حاضر سازمان بسیج سازندگی از ظرفیت ۵۱ هزار گروه جهادی فعال در سطح کشور بهره‌مند است و در طول سال گذشته ۲۳ هزار گروه جهادی در رزمایش فاطمی شرکت کردند و خدمات مختلفی را به مردم ارائه دادند.

وی با اشاره به مهمترین برنامه‌های بسیج سازندگی در سال جاری، گفت: از مدرسه جهاد رونمایی و اجلاسیه ملی «شهدای جهاد خدمت» هم برگزار خواهد شد. همچنین در جریان طرح «از آبخیز تا جالیز» چند صد پروژه در هفته بسیج سازندگی سال جاری افتتاح می‌شوند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی یادآور شد: در سال گذشته ۳۴ هزار جهیزیه با کمک‌های مردمی، تامین و توزیع شد و بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی توسط بسیج سازندگی در سراسر کشور به اجرا در آمد. بسیج سازندگی طی سال گذشته ۱۲۳ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داد؛ بستر کار ما صندوق‌های قرض الحسنه است و ۳۰ هزار فرصت شغلی را همین صندوق‌های قرض‌الحسنه ایجاد کرده‌اند. در سال گذشته با احیای واحدهای صنعتی، از نابودی ۲۷ هزار فرصت شغلی جلوگیری شد.

زهرایی با اشاره به ایجاد ۱۰ دهکده اقتصاد مقاومتی تاکنون، از افتتاح چندین دهکده دیگر اقتصاد مقاومتی در هفته بسیج سازندگی سال جاری خبر داد و گفت: بسیج همچنین در موضوع شرکت‌های دانش‌بنیان، طی سال گذشته ۵ هزار مورد اشتغال‌زایی انجام داده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • بهره برداری از طرح‌های محرومیت زدایی در ۳۱ روستای استان یزد
  • قلعه تاریخی روستای تاج آباد کهنه در آستانه تخریب + تصاویر
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • یک روز ناب در دل طبیعت بکر در چند کیلومتری تهران